تبلتراهنمای خریدعلم و تکنولوژیموبایلموبایل

بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10

بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10 ، شرکت شیائومی چند وقتی است که با گوشی‌های هوشمند نسبتا ارزان و باکیفیت خود سری در سرای گوشی‌های هوشمند پیدا کرده است. در سال 2010 غول‌های بزرگ دنیای فناوری مانند ماکروسافت، گوگل و موتورولا گرد هم جمع شدند و تصمیم به ساخت گوشی‌های شیائومی گرفتند. اولین نسل از سری Mi Note شیائومی گوشی Mi Note 3 بود که نتوانست جای خود را در دل خریداران گوشی‌های هوشمند باز کند. برای اینکه اطلاعات بیشتری درباره پله‌هایی که شیائومی در مسیر ترقی خود طی کرده است، پیدا کنید، مقاله تاریخچه شیائومی را در مبیت بخوانید.

پس از آن تولید گوشی‌های سری Mi Note با حالت کج دار و مریزی انجام شد. درواقع سازندگان این گوشی‌ها تلاش کردند تا در هر نسل جدید از این خانواده با افزودن امکانات جذاب، نظر خریداران را به خود جلب کنند. تا امروز که شیائومی Mi Note 10 با اقتدار در میان سایر رقبای قدرتمند ایستاده و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این عضو تازه‌نفس خانواده Mi Note که با نام CC9 Pro هم شناخته می‌شود، تمرکز خود را بر روی افزایش تعداد دوربین‌ها و حالت‌های عکاسی گذاشته است.

شیائومی هم مانند هر برند معتبر دیگری با تشخیص درست نیازهای خریداران خود توانسته با ارائه Mi Note 10 پا به‌پای رقبای سرسخت خود حرکت کرده و حتی گاهی پشت آن‌ها را به خاک بمالد. شیائومی Mi Note 10 برای اولین بار در نوامبر 2019 رخ نشان داد و توانست با کیفیت بسیار خوب دوربین‌های عکاسی خود نگاه همه کاربران مبتدی و حرفه‌ای را به خود جلب کند. در این مقاله از مبیت تصمیم گرفته‌ایم که قسمت‌های مختلف شیائومی Mi Note 10 را در ترازوی قضاوت قرار داده و زیر ذره‌بین مبیت نگاه دقیق‌تر و تخصصی‌تری به این گوشی محبوب داشته باشیم. اگر پس از خواندن این مقاله شما هم تصمیم گرفتید که به خانواده صاحبان شیائومی Mi Note 10 بپیوندید، به صفحه خرید شیائومی Mi Note 10 در مبیت سری بزنید.

ویژگی‌های کلی شیائومی Mi Note 10

بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10

پیش از اینکه عینک‌های تیزبین خود را بر چشم نهاده و در مقاله بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10 این گوشی را مورد بررسی قرار دهیم. تصمیم گرفتیم که در ابتدا کمی دورتر ایستاده و نگاهی کلی به قد و قواره شیائومی Mi Note 10 بیندازیم. نوامبر 2019 بود که شیائومی Mi Note 10 چشم به جهان گشود. نمایشگر این گوشی هوشمند از نوع AMOLED لمسی خازنی است که می‌تواند 16 میلیون رنگ را نمایش دهد. با داشتن چنین حافظه رنگی شیائومی Mi Note 10 می‌تواند کوچک‌ترین جزییات رنگی تصویر را هم به رخ بکشد.

این نمایشگر 6.47 اینچی حدود 87.8 درصد از بدنه شیائومی Mi Note 10 را به خود اختصاص داده است. وضوح تصویر این نمایشگر هم یکی دیگر از مواردی است که دل هر خریدار سخت‌گیری را می‌برد. رزولوشن 1080 در 2340 پیکسل با تراکم پیکسلی تقریبا 398 پیکسل در اینچ می‌تواند شما را به دنیای تصاویر نمایش داده شده برده و در آن‌ها غرق کند. تمامی این ویژگی‌های جذاب در نمایشگر شیائومی Mi Note 10 در زیر یک پوشش DCI – P3 – HDR10 و یک کورنینیگ گوریلا گلس 5 تحت حافظت شدید قرار گرفته‌اند.

فضای کافی برای قرار دادن شیائومی Mi Note 10 در قسمت‌های مختلف باید چیزی در حدود 157.8 میلی‌متر طول، 74.2 میلی‌متر عرض و 9.7 میلی‌متر جا داشته باشد. شیائومی Mi Note 10 تمامی این امکانات را در یک محفظه 208 گرمی جای داده است. این وزن برای یک گوشی در این سطح کمی سنگین بوده و باعث می‌شود کاربران شیائومی Mi Note 10 برای جابجایی یا کار با این گوشی خستگی زیادی را متحمل شوند. طراحان بدنه در شرکت شیائومی تصمیم گرفته‌اند که بدنه شیائومی Mi Note 10 را در قسمت پشت و جلو از جنس شیشه گوریلا گلس 5 بسازند که یک فریم آلومینیومی آن را در بر گرفته است. شیائومی Mi Note 10 دو جای سیم‌کارت را در دل خود جای داده که سیم‌کارت‌های نانوسیم را پذیرا است. این سیم‌کارت‌ها به صورت dual stand-by فعال هستند.

سیستم‌عامل شیائومی Mi Note 10 نسخه نهم اندروید است که امکانات جذابی را به کاربر ارائه می‌دهد. این امکانات بسیار نزدیک به امکانات اندروید 10 است که در مقاله ترفندهای اندروید 10 مبیت مورد بررسی قرار گرفته است. از سیستم‌عامل که عبور کنیم و وارد فضای سخت‌افزاری شیائومی Mi Note 10 شویم، اولین چیزی که به چشم می‌خورد، تراشه Qualcomm SDM730 Snapdragon 730G است.

پردازنده مرکزی این گوشی هوشمند هم از نوع 8 هسته‌ای است که سرعت انجام کار را تا حد زیادی بالا می‌برد. اگر می‌خواهید با چیستی و فرایند کاری پردازنده مرکزی بیشتر آشنا شوید، مقاله CPU چیست و چه کاربردی دارد در مجله مبیت برای شما مفید خواهد بود. در میان این هسته‌ها دو هسته 2.2 گیگاهرتزی Kryo 470 Gold و شش هسته 1.8 گیگاهرتزی از نوع Kryo 470 Silver به چشم می‌خورد. همچنین پردازنده گرافیکی Adreno 618 امکان استفاده بهتر از قابلیت‌های گرافیکی شیائومی Mi Note 10 را فراهم می‌کند.

گوشی‌های شیائومی Mi Note 10 می‌توانند تا 128 گیگابایت یا 256 گیگابایت داده را به خاطر بسپارند. همین موضوع دیگر شما را از نصب انواع کارت‌های حافظه بی‌نیاز می‌کند. بنابراین سازندگان نیز جایی برای ورود حافظه خارجی را در شیائومی Mi Note 10 قرار نداده‌اند. مدل 128 گیگابایتی Mi Note 10 دارای رم 6 گیگابایتی و مدل 256 آن رم 8 گیگابایتی دارد. بنابراین به این سادگی‌ها نمی‌توان شیائومی Mi Note 10 را کند کرد.

اما برویم سراغ اصل مطلب که باعث شده شیائومی Mi Note 10 محبوب دل‌ها شود. سازندگان این گوشی هوشمند پنج دوربین در قسمت پشت و یک دوربین در قسمت جلو برای شیائومی Mi Note 10 در نظر گرفته‌اند. دوربین اصلی این گوشی هوشمند با کیفیت 108 مگا پیکسلی خود می‌تواند تمامی لحظات دلخواه شما را با جزییات به ثبت برساند. این دوربین 25 میلی‌متری است و اندازه سنسور آن 1.33/1 است. همچنین فوکوس لیزری، اف نامبر f/1.7 و OIS از ویژگی‌های اصلی این دوربین است.

دوربین بعدی یک دوربین 5 مگا پیکسلی است که اف نامبر آن برابر f/2.0 است. تله فوتو، بزرگنمایی اپتیکی تا 5 برابر و فوکوس لیزری از دیگر ویژگی‌های تخصصی این دوربین شیائومی Mi Note 10 است. دوربین سوم می‌تواند تصاویر را با کیفیت 12 مگا پیکسل بر روی سنسور 2.55/1 به ثبت می‌رساند. این دوربین 50 میلی‌متری می‌تواند تصاویر را از نظر اپتیکی تا دو برابر بزرگ‌تر کرده و اف نامبر آن برابر f/2.0 است. اما دوربین چهارم یک دوربین 20 مگا پیکسلی اولترا واید است که وجود آن می‌تواند به‌تنهایی برای یک گوشی هوشمند کافی باشد. این دوربین 13 میلی‌متری با سنسور 2.8/1 اینچی خود تصاویر جذابی را به ثبت می‌رساند. اما دوربین آخر که مخصوص مایکرو است، کیفیتی برابر 2 مگا پیکسل داشته و یک سنسور 5/1 اینچی را در خود جای داده است.

یکی از قابلیت‌های جذاب دوربین شیائومی Mi Note 10 قابلیت HDR است که آن را برای عکاسی حرفه‌ای مناسب ساخته است. همچنین شما می‌توانید فیلم‌ها را با هر کیفیت دلخواهی در حافظه شیائومی Mi Note 10 خود به ثبت برسانید. کیفیت‌های مختلفی که شامل 720 پیکسل در 920 فریم بر ثانیه، 1080 پیکسل در 30، 60، 120 و 240 فریم بر ثانیه و 2160 پیکسل در 30 فریم بر ثانیه را شامل می‌شوند. واضح است که هرچه کیفیت بیشتری را انتخاب کنید، باید قید فضای بیشتری از حافظه گوشی هوشمند خود را بزنید.

اما از هرچه بگذریم، سخن دوربین سلفی خوش‌تر است. بسیار از کاربران گوشی‌های هوشمند از کیفیت پایین دوربین‌های سلفی با وجود رواج این نوع از عکس‌برداری گلایه‌مند هستند. سازندگان شیائومی Mi Note 10 با قرار دادن یک دوربین 32 مگا پیکسلی که اندازه سنسور آن 0.8 میکرومتر و اف نامبر آن f/2.0 است، حجت را بر خریداران خود تمام کرده‌اند. اگر هم همواره یا گوشی‌های خود برای انتقال یا ضبط صدا مشکل داشته‌اید، باید بدانید که سازندگان شیائومی Mi Note 10 با قرار دادن یک جک 3.5 میلی‌متری، 24 بیتی و 192 کیلوهرتزی جایی برای نگرانی باقی نگذاشته‌اند.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم شیائومی Mi Note 10 که باید در این بخش موردبررسی قرار گیرد، باتری آن است. همانند بیشتر گوشی‌های هوشمند دنیای امروز Mi Note 10 هم از یک باتری لیتیوم یونی استفاده می‌کند. این باتری غیرقابل تعویض، 5260 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت دارد. این باتری دارای قابلیت شارژ سریع 30 واتی است. به طوری که برای پر شدن ظرفیت آن تنها به 65 دقیقه زمان نیاز دارد. باتری لیتیوم یونی شیائومی Mi Note 10 توان موردنیاز خود را از طریق یک USB دریافت می‌کند.

تا اینجای کار تنها درباره ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری شیائومی Mi Note 10 صحبت کردیم. الان وقت آن فرا رسیده که بگوییم این گوشی هوشمند چه قابلیت‌هایی برای کاربران خود فراهم کرده است. با استفاده از حسگر اثر انگشت شیائومی Mi Note 10 که در زیر نمایشگر قرار گرفته، می‌توانید فضای درونی گوشی را برای خود شخصی‌سازی کرده و دست غیب را بر سینه نامحرم بزنید. همچنین شیائومی Mi Note 10 می‌تواند برای شما به یک قطب‌نما تبدیل شده و در مسیریابی به شما کمک کند. از دیگر قابلیت‌های این گوشی هوشمند می‌توان به شتاب سنج، ژیروسکوپ و سنسور مجاورت اشاره کرد.

فناوری‌های به‌کاررفته در شیائومی Mi Note 10 به نام‌های GSM، CDMA، HSPA، EVDO و LTE شناخته می‌شوند که توضیح آن‌ها از حوصله این بخش خارج است. شیائومی Mi Note 10 راه‌های زیادی را برای ارتباط با سایرین در اختیار کاربران خود قرار داده است. شبکه‌های بی‌سیم این گوشی هوشمند شامل Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct و هات اسپات می‌شود. همچنین شیائومی Mi Note 10 از نسخه پنجم بلوتوث استفاده می‌کند که دارای ویژگی‌هایی مانند aptX HD، LE و A2DP است.

باید بدانید که شیائومی Mi Note 10 به سیستم موقعیت‌یاب جغرافیایی یا GPS هم مجهز است. قرارگیری این سیستم در کنار BDS، GALILEO، GLONASS و A-GPS فرایند مسیریابی را به کاری راحت و سریع تبدیل کرده است. شیائومی Mi Note 10 مانند سایر گوشی‌های هوشمند دارای سیستم‌عامل اندروید از NFC هم پشتیبانی می‌کند. که با وجود آن شما حتی از حمل کیف پول هم بی‌نیاز خواهید شد.

کابل USB شیائومی Mi Note 10 هم از نوع Type-C 1.0, 2.0 است که کانکتور ریورسبل هم دارد. با داشتن شیائومی Mi Note 10 هم می‌توانید بدون نیاز به هندزفری از گوش دادن رادیو لذت ببرید. تا اردیبهشت سال جاری یعنی 1399 شیائومی Mi Note 10 در رنگ‌های سبز، سفید و سیاه ارائه شده است. این گوشی‌های هوشمند تماما از نظر تاثیراتی که بر روی بدن و سر دارند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند. بر این اساس نرخ مخصوص جذب یا SAR در ناحیه سر 1.19 وات بر کیلوگرم و در بدن 1.18 وات بر کیلوگرم است. همچنین این اعداد برای نرخ مخصوص جذب اروپا یا SAR EU در ناحیه سر 1.11 وات بر کیلوگرم و در بدن 1.30 وات بر کیلوگرم است.

شیائومی Mi Note 10 در سه نسخه CC9 Pro، معمولی و Pro در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد. تفاوت‌های این سه نسخه با هم در حافظه داخلی، حافظه رم و دوربین آن‌ها است. نسخه Pro از حافظه 256 گیگابایتی و رم 8 گیگابایتی برخوردار است. همچنین CC9 Pro نیز تنها در چین به فروش می‌رسد. لنز دوربین این مدل‌ها هم به صورت 6 تکه و 8 تکه است. در ادامه قصد داریم تا به بخش‌های مختلف گوشی هوشمند شیائومی Mi Note 10 سر زده و آن‌ها را زیر ذره‌بین قرار دهیم.

بررسی تخصصی طراحی شیائومی Mi Note 10

نقد و بررسی گوشی Mi Note 10

تقریبا می‌توان گفت که بیشتر گوشی‌های هوشمند موجود در بازار از یک زبان طراحی مشترک برای جلب نظر مشتریان استفاده می‌کنند. استفاده از فریم‌های فلزی، بدنه‌های شیشه‌ای و خطوط منحنی در بدنه و حاشیه‌ها ویژگی‌هایی است که چهره گوشی‌های هوشمند را مدرن و اسپرت ساخته است. اما شاید بتوان گوشی‌های آیفون را در استفاده از این ویژگی‌ها به نوعی پرچم‌دار دانست. بنابراین می‌توان گفت که گوشی‌های هوشمندی که این معیارهای زیبایی را در خود دارند، به نوعی در دسته گوشی‌های لوکس و گران‌قیمت قرار می‌گیرند.

اما این موضوع به این معنا نیست که افرادی که بضاعت مالی کافی برای خرید گوشی‌های لوکس ندارند، از این ویژگی‌ها محروم بمانند. شرکت‌هایی مانند شیائومی آمده‌اند تا فاصله طبقاتی گوشی‌ها را از نظر ظاهری کم کرده و ویژگی‌های گوشی‌های لوکس را در دل گوشی‌های سطح متوسط مانند شیائومی Mi Note 10 قرار دهند. به همین دلیل در دنیای امروز صاحبان گوشی‌های سطح متوسط هم می‌توانند چشمتان خود با زیبایی گوشی هوشمندشان نوازش دهند.

شیائومی Mi Note 10 در نمای جلویی از یک نمایشگر یک دست استفاده کرده است که حسگر اثر انگشت در یک سوم زیرین آن نمایی شیک و نزدیک به گوشی‌های آیفون به این گوشی چینی بخشیده است. این نمایشگر خمیده یا OLED با لبه‌های مسطحی احاطه شده است. که قرارگیری آن‌ها در کنار خمیدگی‌های بدنه ساختار هماهنگی به ظاهر شیائومی Mi Note 10 بخشیده است. نمایشگر شیائومی Mi Note 10 حدود 88 درصد از نمای جلویی را به خود اختصاص داده که دلیل آن استفاده از لبه‌های خمیده و بریدگی قطره‌ای دوربین سلفی است. هرچند لبه‌های خمیده نمایشگر باعث می‌شوند که تصویر در آن تا حدی زنده‌تر به نظر برسد. اما همین ویژگی در هنگام در دست گرفتن گوشی ممکن است عملکرد صفحه لمسی را تا حدی دچار اختلال کند.

حسگر اثر انگشت شیائومی Mi Note 10 یک حسگر نوری است که در ابتدای کار نیاز به فعال‌سازی دارد. سازندگان این گوشی هوشمند توصیه می‌کنند که در هنگام انجام فرایند فعال‌سازی از محافظ استفاده نشود. این کار که درواقع ثبت اثرانگشت کاربر است، در ابتدا چند ثانیه زمان خواهد برد. اما در استفاده‌های بعدی اگر انگشتان دست خیس یا عرق کرده نباشند، در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجازه ورود را برای اثر انگشت مجاز صادر خواهد کرد.

اما در مقاله بررسی تخصصی گوشی Mi Note 10 شاید بتوان مهم‌ترین ویژگی ظاهری شیائومی Mi Note 10 را ردیف دوربین‌ها در نمای عقبی آن دانست. چینش عمودی دوربین‌هایی که به یک دسته سه‌تایی و دو دسته یکتا تقسیم شده‌اند، در گوشه سمت چپ شیائومی Mi Note 10 نمای زیبایی را به این گوشی هوشمند بخشیده‌اند. دوربین‌های 5 مگا پیکسلی تله فوتو، 12 مگا پیکسلی پرتره و 108 مگا پیکسلی واید در زیر یکدیگر و درون یک برآمدگی مشکی رنگ قرار گرفته‌اند. ناحیه زیرین این برآمدگی با دوربین‌های 20 مگا پیکسلی اولترا واید و 2 مگا پیکسلی ماکرو که با فاصله نسبتا زیادی از دسته سه‌تایی قرار گرفته‌اند، تا میانه‌های بدنه پر شده است.

همچنین قرارگیری دو لامپ برای فلش زدن در هنگام عکس‌برداری در کنار دسته سه‌تایی دوربین‌ها، ساختار چشم‌نوازی را به شیائومی Mi Note 10 بخشیده است. تمامی این‌ها با قرارگیری جالب نماد شرکت شیائومی که به صورت عمودی در زیر ردیف دوربین‌ها قرار گرفته است، تکمیل می‌شود.

اما همین ویژگی ظاهری جذاب که شیائومی Mi Note 10 با چینش عمودی دوربین‌ها برای خود رقم زده است، ممکن است برای بعضی از کاربران آزاردهنده باشد. کاربرانی که گوشی خود را با دست چپ نگه می‌دارند، از برخورد دائمی انگشتان خود با ماژول دوربین شکایت کرده‌اند. همچنین حالت برآمده دست سه‌تایی قرار دادن شیائومی Mi Note 10 را بر روی میز به کاری دشوار مانند آب خوردن در فضا تبدیل کرده است.

خمیدگی‌های بدنه شیائومی Mi Note 10 تا حدی محصولات اخیر سامسونگ را در ذهن متبادر می‌کند. زیرا شدت انحنا در لبه‌های کناری نسبت به بالا و پایین بیشتر است. این لبه‌های منحنی توانسته‌اند ساختار متقارنی را در کناره‌های شیائومی Mi Note 10 ایجاد کنند که باعث شده شیائومی Mi Note 10 به خوبی با دست ارتباط برقرار کرده و در آن جای می‌گیرد. اما پوشش براق بدنه و صفحه‌نمایش باعث شده که به راحتی بتوان از آن به عنوان پوششی برای ثبت اثر انگشتان استفاده کرد! اما شاید بتوان نقطه قوت طراحی آن را عدم استفاده از نوار پلاستیکی در فاصله میان فریم فلزی و پوشش شیشه‌ای دانشت. که خود باعث شده شیائومی Mi Note 10 از نظر ظاهری یک-هیچ از سایر گوشی‌های هم‌رده خود جلو بیفتد.

بررسی ظاهری شیائومی Mi note 10 را با بررسی رابط‌های مهم کاربری یعنی دکمه‌ها و درگاه‌ها به پایان می‌بریم. کلیدهای مخصوص روشن و خاموش کردن گوشی و کم و زیاد کردن صدا در سمت راست دستگاه قرار گرفته‌اند. این کلیدها به راحتی فشرده می‌شوند و دسترسی با آن‌ها کار چندان دشواری نیست. یکی از ویژگی‌های عجیب ظاهری در شیائومی Mi Note 10 قرار گرفتن درگاه ورود سیم‌کارت در پایین‌ترین بخش سمت راست بدنه است. عجیب بودن این ویژگی به این دلیل است که سمت چپ گوشی کاملا بیکار مانده و جای مناسبی برای نصب این درگاه به نظر می‌رسد. اما سازندگان تصمیم گرفته‌اند که به جای استفاده از فضای خالی سمت چپ، فضای سمت راست را تا حد امکان پر کنند.

لبه پایینی نیز میزبان جک هدفون، درگاه USB 2.0 Type-C، دریچه اسپیکر و میکروفون است. لبه بالای هم بیکار نمانده و پذیرایی از ماژول مادون‌قرمز و روزنه میکروفون را بر عهده گرفته است. شاید دیدن تصاویر شیائومی Mi Note 10 این پرسش را در ذهن شما به وجود آورده که خطوط موازی قرار گرفته در کناره‌های بدنه تنها جنبه تزیینی دارند یا نه؟ در پاسخ باید بگوییم که این خطوط درواقع نوارهای آنتن هستند که با رنگ‌هایی متناسب با رنگ بدنه شیائومی Mi Note 10 برای تقویت سیگنال‌های دریافتی و ارسالی در لبه‌های فریم قرار گرفته‌اند.

بررسی تخصصی نمایشگر و اسپیکر شیائومی Mi Note 10

بررسی تخصصی نمایشگر گوشی Mi Note 10

نمایشگر شیائومی Mi Note 10 به دلیل حالت خمیده خود به نام OLED شناخته می‌شود. استفاده به موقع از این نمایشگر 6.47 اینچی یکی از دلایل مطرح شدن نام شیائومی Mi Note 10 است. خمیده بودن این نمایشگر باعث می‌شود که زاویه دید تا حد زیادی بهبود پیدا کرده و خواندن اطلاعات از روی نمایشگر حتی در فضاهای باز کار چندان دشواری نباشد. رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل این نمایشگر که در هر اینچ خود 398 پیکسل را جای داده است، باعث شده که دیدن فیلم و عکس از دریچه شیائومی Mi Note 10 به کار جذابی بدل شود. یکی از ایراداتی که به نمایشگرهای OLED وارد می‌شود، گرایش رنگ سفید به آبی در حالت پیش‌فرض یا Auto است. یکی از امکاناتی که برای رفع این مشکل در حالت پیش‌فرض قرار گرفته، امکان گرم کردن رنگ‌ها است.

بریدگی قطره‌ای بالای این نمایشگر خمیده، به مکان مناسبی برای دوربین سلفی تبدیل شده است. همچنین نسبت تصویر شیائومی Mi Note 10 مانند همه محصولات این شرکت 19.5 به 9 در نظر گرفته شده است. به علاوه پشتیبانی شیائومی Mi Note 10 از HDR 10 برای کسانی که فیلم‌های موردعلاقه خود را از طریق گوشی دنبال می‌کنند، یک خبر مسرت‌بخش خواهد بود.

این پاراگراف از این بخش را به بررسی ریزبینانه و کاملا تخصصی عملکرد نمایشگر شیائومی Mi Note 10 اختصاص داده‌ایم. بنابراین اگر احساس می‌کنید که انبوه اصطلاحات تخصصی برایتان خسته‌کننده خواهد بود و اطلاعات موردنیاز خود را درباره عملکرد نمایشگر تا اینجا به دست آورده‌اید، از خواندن این بند از مقاله صرف‌نظر نمایید. البته توصیه مبیت به شما این است که خواندن این بخش را از دست ندهید زیرا قطعا اطلاع از اطلاعات تخصصی یک محصول می‌تواند کمک زیادی به شما در هنگام خرید باشد.

یکی از ویژگی‌های مهم در بررسی تخصصی نمایشگر، بیشینه یا کمینه روشنایی است. حداقل روشنایی که تنها برای رنگ سفید تعریف می‌شود، در شیائومی Mi Note 10 عددی در حدود 2.7 است. همان‌طور که می‌دانید روشنایی نمایشگر به دو صورت دستی و خودکار قابل تنظیم است. حداکثر روشنایی شیائومی Mi Note 10 در حالت دستی برای رنگ مشکی صفر و برای رنگ سفید 566 نیت است. این اعداد در حالت خودکار برای رنگ مشکی ثابت مانده و برای رنگ مشکی تا 807 نیت افزایش می‌یابد. این ویژگی به شما کمک می‌کند که بتوانید محتوای نمایشگر شیائومی Mi Note 10 را در فضای باز به راحتی ببینید و نیازی به تغییر سطح نور نداشته باشید.

یکی از ویژگی‌های خوب نمایشگر شیائومی Mi Note 10 این است که سطح روشنایی در قسمت‌های مختلف نمایشگر چندان تفاوتی با هم ندارند. نسبت کنتراست Native نمایشگر شیائومی Mi Note 10 بی‌نهایت گزارش شده است. همچنین خطای رنگی میانگین در حالت پیش‌فرض 3.5 است که در دقیق‌ترین حالت به 2/1 استاندارد تغییر می‌کند.

پنل‌های فضای رنگی نیز دارای دو حالت Auto و Standard است که بر اساس فضای DCI-P3 کالیبره شده‌اند. برای فهم بیشتر این موضوع باید بدانیم که نمایشگر شیائومی Mi Note 10 تنظیماتی مانند نمایشگر همیشه روشن، دارک مود یا حالت شب، تنظیمات رنگ و امکان پنهان کردن بریدگی نمایشگر را در خود جای داده است. در قسمت تنظیمات رنگی به سه حالت Auto، Saturated و Standard برمی‌خوریم. حالت Auto که همان حالت پیش‌فرض است، دارای پوشش 98.8 درصدی DCI P3 بوده و خطای نمایش رنگ آن 3.5 است. این اعداد در حالت Saturated برابر 96.6 درصد و 4.5 هستند. حالت استاندارد هم که مبتنی بر فضای رنگی sRGB است، دقیق‌ترین حالت رنگی بوده و خطای رنگی میانگین آن حدود 1.2 است.

تولید صدا در شیائومی Mi Note 10 به یک اسپیکر تک کاناله محول شده است. این اسپیکر در حد توان خود می‌تواند نیاز ما را برطرف کرده و تا 24 بیت یا 192 کیلوهرتز کار ما را راه بیندازد. البته ویژگی که سبب شده شیائومی Mi Note 10 یک امتیاز مثبت دیگر به نفع خود به ثبت برساند، استفاده از جک هدفون 3.5 میلی‌متری است که برای محصولی در این سطح یک انقلاب به شمار می‌رود.

بررسی نرم‌افزار و رابط کاربری شیائومی Mi Note 10

بررسی تخصصی رابط کاربری گوشی Mi Note 10

شیائومی Mi Note 10 برای رفع نیازهای کاربران خود از سیستم‌عامل اندروید نسخه نهم و MIUI نسخه 11 استفاده می‌کند. یکی از بهترین ویژگی‌های شرکت شیائومی این است که گوشی‌های هوشمند خود را پس از فروش رها نکرده و در فواصل زمانی کوتاه، به‌روزرسانی‌هایی را برای آن‌ها تدارک می‌بیند. شیائومی Mi Note 10 نیز از این قاعده مستثنا نبوده و با به‌روزرسانی‌های خود، دائما خود را سرحال و ورزیده نگه می‌دارد.

MIUI 11 درواقع یک زبان طراحی است که شیائومی در تمامی گوشی‌های هوشمند اخیر خود به کار برده است. در این زبان طراحی شیائومی انیمیشن‌ها و میانبرهای بیشتری را برای رساندن منظور خود به کاربر به کار گرفته است. MIUI 11 به کاربر کمک می‌کند تا در کمترین زمان ممکن به قسمت‌های موردنظر خود دست پیدا کند بدون اینکه نیاز به جستجو در مسیرهای مختلف داشته باشد.

در این طراحی تمامی آیکون‌ها به صورت مربعی با گوشه‌های گرد نمایش داده می‌شوند. همچنین شیائومی تلاش کرده با به‌کارگیری رنگ‌های متنوع به فضای کاربری گوشی‌های هوشمند خود رنگ و بویی متنوع ببخشد. این موضوع زمانی مشخص می‌شود که شما در صفحه تنظیمات در حال جستجو باشید. سازندگان گوشی‌های هوشمند شیائومی ادعا می‌کنند که این رابط کاربری را با الهام از عناصر طبیعی ساخته‌اند تا بتوانند حس آرامش هنگام گردش در طبیعت را برای کاربرانی که می‌خواهند در فضای گوشی‌های شیائومی گردش کنند، القا نمایند.

یکی از ویژگی‌های آرام‌بخش MIUI 11 که در گوشی‌های شیائومی از جمله شیائومی Mi Note 10 دیده می‌شود، استفاده از صداهای طبیعی به عنوان آهنگ‌های ساعت است. شما می‌توانید آهنگ‌های هشدار خود را با توجه به ساعات شبانه‌روز تغییر دهید. به این ترتیب گوشی هوشمند شما از صداهایی که در همان ساعت از شبانه‌روز در فضای طبیعی اطراف به گوش می‌رسد برای هشدار به شما استفاده می‌کند.

اما قابلیت‌های MIUI 11 تنها به تغییرات و تزیینات ظاهری ختم نمی‌شود. قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌های متعددی که به طور اختصاصی برای کاربران شیائومی تعریف شده است، فضای خانوادگی این گوشی‌ها را تا حدی به فضای خانوادگی کاربران آیفون نزدیک کرده است. به‌عنوان‌مثال برنامه‌ای برای اشتراک‌گذاری داده‌ها میان گوشی‌های شیائومی قرار گرفته که به کاربران این امکان را می‌دهد تا با دوستان خود که عضو خانواده شیائومی هستند، راحت‌تر ارتباط برقرار کند.

به علاوه گوشی‌های شیائومی دارای MIUI 11 مانند شیائومی Mi Note 10 که از نمایشگر OLED استفاده می‌کنند، می‌توانند هنگام قفل بودن گوشی از طرح‌های مختلفی برای نمایش ساعت، تاریخ یا اعلانیه‌ها بر روی صفحه گوشی استفاده کنند.

ترکیب تمامی این ویژگی‌ها با ویژگی‌های اندروید 9 سبب شده که شیائومی Mi Note 10 یک پکیج کامل برای کاربران را در قالب یک بسته‌بندی 208 گرمی ارائه دهد. درنهایت لازم میدانیم که به یکی از رابط‌های کاربری جذاب شیائومی Mi Note 10 اشاره کنیم که نتیجه هم‌نشینی MIUI 11 و اندروید 9 است. در این گوشی هوشمند این امکان فراهم شده تا شما بتوانید به پیام‌های همه پیام‌رسان‌های خود را بدون نیاز به مراجعه مستقیم به اپلیکیشن و از طریق نوار اعلان‌ها پاسخ دهید.

بررسی دوربین شیائومی Mi Note 10

یکی از مهم‌ترین بخش‌های شیائومی Mi Note 10 که سازندگان این گوشی هوشمند به آن می‌بالند، دوربین‌هایی است که در نقاط مختلف بدنه قرار گرفته‌اند. اینکه دوربین‌ها در یک دسته‌بندی سه‌تایی و دو دست یکتا به صورت عمودی در زیر هم قرار گرفته‌اند، تصادفی نیست. سازندگان شیائومی Mi Note 10 برای بهبود عملکرد تصویربرداری، تلاش کرده‌اند تا به بهترین ترکیب دوربین‌ها دست پیدا کنند. پنج دوربین که می‌توانند با کیفیت‌های 108، 20، 2، 12 و 5 مگا پیکسل عکس‌برداری کنند، می‌توانند سوژه شما را از تمامی زوایا موردبررسی قرار دهند.

ابتدا به سراغ حسگر 108 مگا پیکسلی سامسونگ می‌رویم که حالا تبدیل به یکی از عوامل نیروبخش شیائومی Mi Note 10 تبدیل شده است. همان‌طور که احتمالا حدس زده‌اید این دوربین غول‌پیکر به عنوان دوربین اصلی شیائومی Mi Note 10 شناخته شده است. سنسور این دوربین دارای اندازه 1.33/1 اینچ است که از یک لنز 7 تکه با اف نامبر f/1.7 برای ثبت تصویر استفاده می‌کند. این دوربین با به‌کارگیری لرزش گیر اپتیکال از انتقال هرگونه لرزش دست به تصویر و پایین آمدن کیفیت آن جلوگیری می‌کند. فیلتر رنگی این دوربین برای ترکیب پیکسل‌ها از فناوری Quad Bayer استفاده می‌کند. با استفاده از این فناوری داده‌های 4 پیکسل 0.8 میکرومتری که در مجاورت یکدیگر قرار گرفته‌اند، با هم ترکیب شده و یک تصویر 27 مگا پیکسلی را نتیجه می‌دهند.

دوربین اصلی برای فوکوس همانند دوربین‌های حرفه‌ای از فناوری تشخیص فاز و فوکوس لیزری استفاده می‌کند. اما برخلاف دوربین‌های حرفه‌ای نتوانسته خود را با این فناوری هماهنگ کرده و سرعت فوکوس آن بسیار پایین است. بنابراین اگر کاربر به طور ناگهانی تصمیم به تغییر زاویه دید خود بگیرد، احتمالا باید قید عکس گرفتن از سوژه خود را بزند. چراکه تا طی شدن زمان موردنیاز برای فوکوس احتمالا سوژه متحرک تغییر حالت داده است. اما این حسگر می‌تواند یک بوکه طبیعی برای عکس‌برداری از فاصله نزدیک ایجاد کند. هرچند که حسگر آن تنها برای ایجاد وسعت نزدیک در ناحیه فوکوس مناسب است.

این ایراد در دوربین اصلی شیائومی Mi Note 10 به کمک دوربین اولترا واید 20 مگا پیکسلی جبران شده است. این دوربین می‌تواند با به‌کارگیری پیکسل‌های یک میکرومتری و لنز f/2.2 خود یک زاویه دید 117 درجه‌ای را برای عکاس به ارمغان آورد. این دوربین می‌تواند به صورت خودکار ناحیه فوکوس را پیدا کرده و عکس‌های ماکرو را برای شما به ثبت برساند. هرچند که مهندسان شیائومی توصیه می‌کنند که تا پایان این بخش با مبیت همراه شوید تا یک دوربین تخصصی‌تر برای ثبت چنین عکس‌هایی به شما معرفی کنیم.

بهتر است که سما را منتظر نگه نداشته و در همین‌جا دوربین ویژگی‌های دوربین ماکرو را هم بررسی کنیم. دوربین 2 مگا پیکسلی شیائومی Mi Note 10 برای ثبت عکس‌های ماکرو به صورت تخصصی مناسب‌سازی شده است. بنابراین اگر شما گوشی را در حالت ماکرو استفاده کنید، درواقع دوربین 2 مگا پیکسلی را برای ثبت عکس‌های ماکرو انتخاب کرده‌اید. اما فیلم‌برداری در این حالت بر عهده دوربین 20 مگا پیکسلی یا اولترا واید است.

برای اینکه بتوانید شاهد بهترین فوکوس از دوربین 2 مگا پیکسلی باشید، باید آن را در فاصله 2 تا 10 سانتی‌متری از سوژه خود قرار دهید. اما در فاصله کمتر از 2 سانتی‌متر هر دو دوربین دارای قابلیت ماکرو، عملکرد یکسانی دارند. از سوی دیگر اگر در شرایطی هستید که نور کافی برای عکس‌برداری از سوژه خود در اختیار دارید، دوربین 20 مگا پیکسلی نتیجه بهتری را به شما ارائه خواهد داد. اما در شرایط نوری ضعیف عکاسی با دوربین 2 مگا پیکسلی به دلیل ابعاد کوچک‌تر هیجان‌انگیزتر است.

دوربین چهارم شیائومی Mi Note 10 که به نام دوربین تله فوتو هم شناخته می‌شود، 12 مگا پیکسل است. این دوربین که از حسگری با ابعاد 2.55/1 استفاده می‌کند و پیکسل‌هایی 1.4 میکرومتری دارد، همانند یک دوربین حرفه‌ای برای فوکوس از قابلیت تشخیص فاز Dual Pixel کمک می‌گیرد. دیافراگم لنز این دوربین برابر f/2.0 است و فاصله کانونی آن چیزی در حدود 50 میلی‌متر است. دوربین تله فوتو شیائومی Mi Note 10 قادر است که سوژه‌ها را تا دو برابر بیشتر از دوربین اصلی نزدیک کند. اما این بزرگنمایی بیشتر به دلیل عدم استفاده از لرزش گیر اپتیکی در نور کم کاربردی ندارد. در چنین شرایطی کاربران ترجیح می‌دهند که از دوربین اصلی برای ایجاد بزرگنمایی استفاده کنند.

سازندگان شیائومی Mi Note 10 یک دوربین تله فوتوی دیگر هم در ساختار دوربین‌های این گوشی قرار داده‌اند. به گفته آن‌ها این دوربین یک دوربین 5 مگا پیکسلی است. اما تجربه نشان می‌دهد که عکس‌های ثبت شده با این دوربین چیزی در حدود 8 مگا پیکسل هستند. اما شاید نتوان بیان این موضوع را اشتباه دانست. این دوربین تله فوتو از یک حسگر 8 مگا پیکسلی برای عکس‌برداری استفاده می‌کند که می‌تواند تا 3.7 برابر تصویر را بزرگ‌تر کند. در حالتی که دوربین قصد بزرگنمایی دارد، یک کراپ 5 مگا پیکسلی از تصویر اصلی که 8 مگا پیکسل است، تشکیل می‌شود. اما با این حال باز هم نمی‌توان با این توضیح، تغییر ابعاد نهایی را به 8 مگا پیکسل در هنگام ثبت تصویر نهایی توجیه کرد. به‌هرحال دوربین 5 مگا پیکسلی شیائومی Mi Note 10 از یک لرزش گیر اپتیکی استفاده کرده و برای فوکوس هم از سیستم تشخیص فاز کمک می‌گیرد.

یکی از رابط‌های کاربری جذاب دوربین شیائومی Mi Note 10 یک راه میانبر است که می‌تواند میدان دید را میان حالت‌های ماکرو، اولترا واید با بزرگنمایی 0.6 و یک و تله فوتو با دو بزرگنمایی 2 و 5 تغییر دهد. با این کار شما می‌توانید به‌سرعت بهترین میدان دید را برای عکس‌برداری از سوژه خود پیدا کنید و یا اینکه سوژه خود را در میدان‌های دید مختلف مورد بررسی قرار دهید.

از دیگر امکاناتی که دوربین شیائومی Mi Note 10 در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد، می‌توان به مواردی مانند فیلم‌برداری حرکت آهسته، عکاسی پانوراما، ویدئوی کوتاه، عکاسی خودکار، حالت شب، حالت پرتره و عکاسی 108 مگا پیکسل اشاره کرد. سازندگان شیائومی Mi Note 10 شما را تنها به تنظیمات پیش‌فرض محدود نکرده‌اند و در لبه بالایی رابط کاربری تنظیماتی را برای شما در نظر گرفته است. با استفاده از کلیدهای تعبیه‌شده در این قسمت می‌توانید فلش دوربین را روشن یا خاموش کنید. همچنین می‌توانید انتخاب کنید که حالت HDR بر روی کار شما عامل شود یا نشود. به علاوه می‌توانید عکس‌های متحرک یا گیف را برای اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی به ثبت برسانید. همچنین امکان اعمال فیلترها بر روی عکس نیز در این قسمت برای شما فراهم شده است.

اگر قصد دارید که شیائومی Mi Note 10 را برای عکاسی حرفه‌ای به کار ببرید، امکانات و تنظیمات حرفه‌ای در دوربین این گوشی هوشمند برای شما فراهم شده است. با استفاده از این تنظیمات حرفه‌ای می‌توانید سرعت شاتر، فوکوس، کنترل ISO و تراز سفیدی را به دلخواه خود تغییر دهید. امکان جالبی که در عکاسی حرفه‌ای با شیائومی Mi Note 10 فراهم شده است، امکان استفاده از هر 5 دوربین به طور هم‌زمان با فعال‌سازی این حالت است.

هرچند که توصیه می‌شود برای عکس‌برداری از جزییات بیشتر تلاش کنید تا به سوژه خود نزدیک شوید تا اینکه از قابلیت بزرگنمایی گوشی استفاده کنید، اما عمل به این توصیه همیشه امکان‌پذیر نیست. در شرایطی که نور محیط به اندازه کافی باشد، شما می‌توانید بر روی دوربین اصلی برای بزرگنمایی دو برابری، بر روی دوربین 12 مگا پیکسلی برای بزرگنمایی 2 تا 3.7 برابری و برای بزرگنمایی بیشتر از 3.7 بر روی دوربین 5 مگا پیکسلی حساب کنید. شیائومی Mi Note 10 تمام توانایی خود را برای زوم هیبریدی تا 10 برابر به کار گرفته است. اما اگر می‌خواهید جزییات بیشتری را از فاصله دور از سوژه خود ببینید، باید از شیائومی Mi Note 10 بخواهید تا با برش تصویر، سوژه را تا 50 برابر به شما نزدیک‌تر کند.

اگر شرایط نوری به قدر کافی ایدئال باشد، بهترین گزینه برای ثبت عکس‌ها استفاده از دوربین اصلی یا 108 مگا پیکسلی است. این دوربین می‌تواند بهترین سطح جزییات، گستره دینامیکی و دقت رنگ‌ها را برای شما به نمایش بگذارد. دو دوربین تله فوتو شیائومی Mi Note 10 هم از نظر توانمندی در میان سایر رقبای مشابه قابل‌قبول هستند. حتی می‌توان با چشم‌پوشی از نویزهایی که در خروجی تصاویر بزرگنمایی شده مشاهده می‌شود، سطح دقت به جزییات و گستره دینامیکی عکس‌های دو و پنج برابری را خوب ارزیابی کرد.

اما هنگامی که صحبت به کیفیت عکس‌برداری در شب می‌رسد، بحث کمی متفاوت است. هرچند که ترتیب عملکرد دوربین‌ها با کاهش نور محیط چندان تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد، اما انتخاب حالت تصویربرداری می‌تواند امکانات ارائه شده به کاربر را محدود کند. در حالتی که دوربین شیائومی Mi Note 10 را در حالت photo قرار دهید، دوربین‌های تله فوتو بزرگنمایی خود را از روی برش‌هایی که بر روی تصاویر دوربین اصلی انجام می‌دهند، به دست می‌آورند. اما فعال شدن حالت شب شما را تنها به بزرگنمایی دو برابری محدود کرده که آن هم برش‌هایی بر روی تصاویر 27 مگا پیکسلی دوربین اصلی است.

اگر می‌خواهید که در شرایط نوری نامناسب جزییات سوژه خود را با بزرگنمایی به دست آورید، باید بدانید که حالت‌های بزرگنمایی دو و پنج برابری در حالت photo تا حد زیادی به نورهای مصنوعی موجود در محیط وابسته است. به همین دلیل گستره دینامیکی و نویز قابل‌قبولی ندارد. اما در حالت night این ویژگی‌های به قیمت کاسته شدن جزییات تصویر تا حدی بهبود می‌یابد.

مهندسان شیائومی توصیه می‌کنند که برای عکس‌برداری در نور کم دوربین را روی حالت photo قرار داده و از دوربین اصلی کمک بگیرید. به دلیل اینکه نوردهی حالت night دیری نمی‌پاید و بیشتر برای حفظ سایه‌ها در عکس می‌توان از آن استفاده کرد. به علاوه دوربین در حالت night به دلیل پردازش‌هایی که روی عکس انجام می‌دهد، بسیار کم‌سرعت است و فرایند ثبت و ذخیره تصویر چیزی در حدود 12 ثانیه زمان خواهد برد.

حال وقت آن است که عملکرد دوربین اولترا واید را مورد بررسی قرار دهیم. این دوربین 20 مگا پیکسلی در طول روز و شرایط نوری ایدئال عملکرد خوبی را از خود نشان می‌دهد. اما گستره دینامیکی آن به‌هیچ‌وجه با دوربین اصلی و دوربین‌های تله فوتو قابل‌مقایسه نیست. وقتی می‌خواهید از دوربین اولترا واید استفاده کنید، باید قید حالت شب را بزنید. هرچند که در حالت photo هم گستره دینامیکی و سطح جزییات در نور کم چندان چنگی به دل نمی‌زند. بنابراین بهتر است که برای عکس‌برداری در نور کم بر روی دوربین اولترا واید شیائومی Mi Note 10 حساب باز نکنید. برای گرفتن عکس‌های پرتره تکیه شیائومی Mi note 10 بر روی دوربین 2X خود است. هرچند که دوربین سلفی 32 مگا پیکسلی این گوشی هوشمند سطح خوبی را از گستره دینامیکی و تفکیک رنگ‌ها ارائه می‌دهد.

بررسی عملکرد و کارایی شیائومی Mi Note 10

پردازش اطلاعات در شیائومی Mi Note 10 به تراشه Snap dragon 730 محول شده است. این پردازنده نیز یکی از زیردستان سامسونگ است که با فرایند تولید 8 نانومتری LPP این برند ساخته می‌شود. پس می‌توان روی مصرف بهینه انرژی آن حساب باز کرد. دو هسته از هشت هسته پردازنده قدرتمند شیائومی Mi Note 10 از نوع Kyro 470 Gold است که با فرکانس کاری 2.2 گیگاهرتز سرعت انجام کارها را تا حد زیادی بالا می‌برند. این دو هسته قدرتمند برای بهبود عملکرد خود شش هسته کم‌مصرف Kyro 470 Silver را با فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتزی به کار گرفته‌اند. این هشت هسته در کنار هم بر روی یک پردازنده مرکزی snap dragon 730G قرار گرفته‌اند. انجام کارهای پردازشی گرافیکی هم در شیائومی Mi Note 10 به یک ماژول آدرنو 618 سپرده شده است.

برای بررسی بهتر عملکرد حافظه ذخیره‌سازی ابزارها در شیائومی Mi Note 10 باید نرخ خواندن و نوشتن را در حالت‌های ترتیبی و تصادفی مورد بررسی قرار دهیم. نرخ خواندن ترتیبی در این گوشی هوشمند 514.02 مگابایت بر ثانیه، نرخ نوشتن ترتیبی 196.08 مگابایت بر ثانیه، نرخ خواندن تصادفی 127.25 مگابایت بر ثانیه و نرخ نوشتن تصادفی 116.89 مگابایت بر ثانیه است. بررسی این موارد در کنار بنچمارک‌های شیائومی Mi Note 10 نشان می‌دهد که سطح عملکرد این گوشی هوشمند در مقابل رقبای سرسخت خود در سطح قابل‌قبولی قرار دارد.

شیائومی Mi Note 10 یک گوشی هوشمند مناسب بازی کردن هم هست. چراکه در طول بازی می‌تواند به خوبی از پس نمایش سطوح گرافیکی مختلف برآید. به علاوه این گوشی یک گوشی هوشمند بسیار سریع است که شما را برای دیدن نتایج تصمیم‌گیری خود در حین بازی معطل نگه نخواهد داشت.

بررسی باتری شیائومی Mi Note 10

شیائومی Mi Note 10 به لطف باتری قدرتمند خود می‌تواند ساعات زیادی را بدون نیاز به غذا برای شما کار کند. حتی مهندسان شیائومی ادعا کرده‌اند که با وجود استفاده‌های دائمی و سنگین از باتری موبایل، شما می‌توانید تا دو روز شیائومی Mi Note 10 خود را زنده نگه دارید. شیائومی Mi Note 10 در عمل هم آزمون خود را پس داده و امتحان شده است. اگر درحالی که روشنایی نمایشگرتان روی 200 نیت است و صدای اسپیکر و اتصالات بی‌سیم دستگاه را قطع کرده‌اید، می‌توانید تا 22 ساعت و 99 دقیقه بدون وقفه از دریچه گوشی 6.47 اینچی خود فیلم تماشا کنید.

در مرحله بعدی آزمایش شارژ دهی باتری با استفاده از آزمون نرم‌افزاری PCMark در کاربری‌های روزانه مورد بررسی قرار گرفته است. در حالتی که روشنایی نمایشگر بر روی 200 نیت تنظیم شده است، شما می‌توانید 11 ساعت و 43 دقیقه از روز خود را با شیائومی Mi Note 10 بگذرانید. همچنین آزمون‌های نرم‌افزاری GFXBench نشان می‌دهد که شیائومی Mi Note 10 تحت شرایط کاری و پردازش‌های گرافیکی سنگین هم از بسیاری از رقبای هم‌رده خود بهتر عمل می‌کند. در طول این پردازش‌های گرافیکی باتری می‌تواند به خوبی تعادل دمایی خود را حفظ کرده و در بدترین حالت دمای آن به 41 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

ویژگی دیگر باتری شیائومی Mi Note 10 قابلیت شارژ سریع آن به لطف فناوری USB Power Delivery است. پشتیبانی از این فناوری به این گوشی هوشمند کمک می‌کند تا 60 درصد از انرژی موردنیاز خود را تنها در 30 دقیقه و تمام آن را در 65 دقیقه بازیابی کند.

سخن پایانی

بررسی تخصصی شیائومی Mi Note 10 نشان می‌دهد که این گوشی چینی از هر لحاظ می‌تواند توقعات یک خریدار ایرانی را از یک گوشی هوشمند در این سطح برآورده کند. با خواندن این مقاله از مبیت متوجه شدیم که ویژگی‌های منحصربه‌فرد این گوشی هوشمند تنها در دوربین آن خلاصه نمی‌شود. دیدن بدنه خوش‌ساخت، نمایشگر OLED و قطعات باکیفیت حتی پیش از خواندن هر بررسی تخصصی درباره شیائومی Mi Note 10 می‌تواند مهر آن را در دل شما بیندازد.

وارد شدن به دنیای درونی شیائومی Mi Note 10 و خواندن ویژگی‌های جالب‌توجه آن در قسمت‌های مختلف مانند باتری و نمایشگر حتی ممکن است شما را در همین لحظه ترغیب به مراجعه به سایت فروشگاه اینترنتی مبیت و سفارش این گوشی هوشمند کند. با این حال باید بدانید که شیائومی Mi Note 10 هم چندان پاک و نصوح نبوده و زشتی‌هایی را در زیر چهره زیبای خود پنهان کرده است.

وزن زیاد شیائومی Mi Note 10 در مقایسه با سایر رقبا می‌تواند در هنگام استفاده طولانی‌مدت دستان شما را به زحمت اندازد. همچنین با وجود ادعاهایی که در زمینه عملکرد دوربین شده است، دو تا از عیوب اساسی شیائومی Mi Note 10 به همین بخش برمی‌گردد. فوکوس نسبتا ناپایدار و نه‌چندان سریع دوربین می‌تواند شما را از ثبت تغییرات سریع سوژه بازدارد. همچنین برای ثبت زیبایی‌های شب نمی‌توانید بر روی شیائومی Mi Note 10 حساب کنید. با این حال امکان استفاده از پنج دوربین به طور هم‌زمان برای عکاسی حرفه‌ای، توانایی پردازش گرافیکی بالا، نمایشگر OLED با دقت رنگ مطلوب و باتری بسیار توانمند از مهم‌ترین نقاط قوت شیائومی Mi Note 10 است.

 

برای مشاهده اخبار روز و تخفیف ها اینستاگرام مبیت را دنبال کنید.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا