راهنمای خریدموبایل

راهنمای خرید گوشی تا 3 میلیون تومان

با 3 میلیون تومان چه گوشی هایی می توان خرید؟

شما تا همین چند سال پیش با در دست داشتن مبلغ ٣ میلیون تومان می توانستید بهترین گوشی های بازار را تهیه کنید. اما متاسفانه امروزه با افزایش بهای ارز، اجرای طرح رجیستری و عوامل دیگر، برای بسیاری از مردم خریدن یک گوشی پرچمدار و بالا رده دور از تصور شده است. اما خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و رقابت موجود برای تصاحب بازار پایین رده ها، شاهد گوشی های پایین رده فعلی با امکانات خوب و قابل توجهی هستیم.

امروز قصد داریم به بررسی امکانات و نقاط ضعف و قوت گوشی های زیر ٣ میلیون تومانی موجود در بازار بپردازیم. مقاله امروز مبیت مگ به شما کاربران عزیز کمک خواهد کرد تا با بودجه 3 میلیون تومان، بهترین گوشی موجود را انتخاب و خریداری نمائید.
زمانی که قصد خرید گوشی جدیدی را دارید اول از همه باید به این نکته توجه داشته باشید که گوشی مورد نظر در چه سالی تولید شده است. دلیل اهمیت این موضوع در این است که اغلب برندهای موبایلی برای محصولات خود حدودا ٢ سال پشتیبانی نرم افزاری در نظر می گیرند و این بدان معنی است که اگر در سال ٢٠٢٠ گوشی متعلق به سال ٢٠١٨ و یا قبل از آن را تهیه کنید، دیگر نباید انتظار دریافت بروز رسانی های نرم افزاری و امنیتی را برای گوشی خود داشته باشید. این موضوع هرچند که برای کاربران نا‌خوشایند است اما به سیاست های کلی برندها و استراتژی های فروش آنها بر میگردد. توضیح استراتژی های برندها از محوریت موضوع این مقاله خارج است و در مقاله دیگری در این باره برای شما مبیت مگی های عزیز خواهیم نوشت.

پشتیبانی نرم افزاری و امنیتی از یک محصول برای سالیان متمادی، سازنده را متحمل هزینه های بسیاری خواهد کرد و از طرف دیگر با این کار کاربران تمایل کمتری به خرید گوشی جدید نشان می دهند و این هم عامل کم شدن سود ناشی از فروش کارخانه های سازنده می شود. البته این زمان برای پرچمداران برندها کمی متفاوت است و بعضی از تولید کنندگان معمولا بیش از ٢ سال از پرچمداران خود پشتیبانی می کنند.

در میان گوشی های مطرح زیر ٣ میلیونی که سال تولید آن ها ٢٠١٩ به بعد می باشد، می توان به گوشی های ارائه شده توسط برند های شیائومی، سامسونگ، ایسوس و هوآوی اشاره کرد.

لیست گوشی هایی 3 میلیونی این مقاله(تیر ماه 99)

چنانچه شما هم با بودجه 3 میلیون تومان قصد خرید گوشی جدیدی را دارید، تا انتهای این مقاله با موضوع “راهنمای خرید گوشی تا 3 میلیون تومان” با ما همراه باشید.

1. گوشی موبایل Honor 8S

ابتدا به سراغ Honor 8S می رویم و به بررسی این گوشی که در این روزها در رنج قیمتی ٢ میلیون و ١۵٠ هزار تومان معامله می شود، می پردازیم. طراحی و بدنه Honor 8S از ارتباطات مخابراتی LTE بهره می برد و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را نیز دارد. این گوشی در ماه آوریل ٢٠١٩ و با ابعاد ١۴٧.١ میلی متر طول، ٧٠.٨ میلی متر عرض و ٨.۵ میلی متر ضخامت به بازار عرضه شد. جنس بدنه گوشی از پلاستیک است و وزنی معادل ١۴۶ گرم دارد. این گوشی در سه رنگ آبی، مشکی و طلایی به بازار عرضه شده است.

صفحه نمایش Honor 8S

این گوشی دارای صفحه نمایش ۵.٧١ اینچی از نوع IPS LCD می باشد و قابلیت نمایش ١۶ میلیون رنگ را داراست. رزولوشن صفحه نمایش آن ١۵٢٠ × ٧٢٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر ٢٩۵ پیکسل بر اینچ و نسبت تصویر ١٩ به ٩ می باشد. نسبت صفحه به بدنه گوشی هم ٧٨.١ درصد می باشد.

گوشی Honor 8S

سیستم عامل و پردازنده Honor 8S

در گوشی Honor 8S، سیستم عامل اندروید ٩ به همراه رابط کاربری اختصاصی هوآوی یعنی EMUI 9 همراه گوشی ارائه می شوند. پردازنده این گوشی Helio A22 است که ۴ هسته Cortex A53 با لیتوگرافی ١٢ نانومتری دارد و فرکانس کاری آن ٢ گیگاهرتز می باشد.این پردازنده متعلق به کمپانی مدیا تک می باشد.

پردازنده گرافیکی یا همان GPU این گوشی هم از نوع PowerVR GE8320 می باشد.

حافظه Honor 8S

شما در این گوشی برای حافظه داخلی دو حق انتخاب دارید. اولی ٣٢ گیگابایت حافظه داخلی به همراه ٢ گیگابایت حافظه رم است و دومی ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی به همراه ٣ گیگابایت حافظه رم؛ البته اگر این مقدار حافظه داخلی برایتان کافی نیست می توانید از طریق کارت حافظه اقدام به افزایش حافظه دستگاه خود کنید.

دوربین Honor 8S

این گوشی دارای یک دوربین ١٣ مگاپیکسلی HDR با ضریب F1/8 و فوکوس خودکار به همراه یک فلش تکی می باشد. Honor 8S قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. دوربین سلفی Honor 8S هم ۵ مگاپیکسلی و دارای ضریب F2/2 می باشد.

ارتباطات و باطری Honor 8S

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n و Wi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۵.٠ می باشد. همچنین Honor 8S دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، رادیو FM و GPS می باشد و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج نیز بهره می برد. باطری بکار گرفته شده در این محصول از نوع Li-Po بوده و دارای ظرفیت ٣٠٢٠ میلی آمپر ساعت می باشد.

نقاط قوت گوشی موبایل Honor 8S

• صفحه نمایش باکیفیت با چگالی پیکسلی بالا
• دوربین قوی
• پردازنده ۴ هسته ای
• باطری قوی

نقاط ضعف گوشی موبایل Honor 8S

• نداشتن محافظ صفحه Corning Gorilla Glass

2. گوشی موبایل Huawei Y6 2019

Huawei Y6، گوشی زیبایی که در ماه مارس ٢٠١٩ معرفی و به بازار عرضه گردید تا مبلغ قابل ملاحظه ای از فروش را برای برند هواوی به ارمغان بیاورد. در حال حاضر قیمت این گوشی در بازه قیمتی ٢ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان است.

طراحی و بدنه Huawei Y6

Huawei Y6 از ارتباطات مخابراتی LTE بهره مند است و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را هم دارد. این گوشی دارای ابعاد ١۵۶.٣ میلی متر طول، ٧٣.۵ میلی متر عرض و ٨ میلی متر ضخامت می باشد. جنس بدنه گوشی از پلاستیک است و وزنی معادل ١۵٠ گرم دارد. یکی از زیبایی های این گوشی بدنه چرمی شکل آن است که با رنگ کرم ارائه می شود و توانسته است جلوه فوق‌العاده زیبایی به آن ببخشد. رنگ های دیگر این گوشی مشکی و آبی هستند.

گوشی Huawei Y6 2019

صفحه نمایش Huawei Y6

این گوشی دارای صفحه نمایش ۶.٠٩ اینچی از نوع IPS LCD می باشد و قابلیت نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش آن ١۵۶٠ × ٧٢٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر ٢٨٢ پیکسل بر اینچ و نسبت تصویر ١٩.۵ به ٩ می باشد. نسبت صفحه به بدنه گوشی Huawei Y6 هم ٧٩.٢ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Huawei Y6

در این گوشی، سیستم عامل اندروید ٩ به همراه رابط کاربری اختصاصی هوآوی یعنی EMUI 9.1 به همراه گوشی ارائه می شود. پردازنده این گوشی Helio A22 و متعلق به کمپانی مدیا تک است که ۴ هسته Cortex A53 با لیتوگرافی ١٢ نانومتری دارد و فرکانس کاری آن ٢ گیگاهرتز می باشد. پردازنده گرافیکی یا همان GPU این گوشی از نوع PowerVR GE8320 می باشد.

حافظه Huawei Y6

حافظه داخلی این گوشی ٣٢ گیگابایتی بوده و از ٢ گیگابایت حافظه رم هم برخوردار است. البته اگر این مقدار حافظه داخی برایتان کافی نیست می توانید از طریق کارت حافظه اقدام به افزایش حافظه دستگاه خود کنید.

دوربین Huawei Y6

این گوشی دارای یک دوربین ١٣ مگاپیکسلی HDR با ضریب f1/8 و فوکوس خودکار به همراه یک فلش تکی می باشد و قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. دوربین سلفی Huawei Y6، هشت مگاپیکسلی و دارای ضریب f2/0 می باشد.

ارتباطات و باطری Huawei Y6

در بخش ارتباطی، این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n و Wi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشد. Huawei Y6 دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM با آنتن داخلی می باشد و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج هم بهره مند است. باطری بکار گرفته شده در این محصول از نوع Li-Ion بوده و ٣٠٢٠ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد.

نقاط قوت گوشی موبایل Huawei Y6 2019

• صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
• طراحی زیبا و چشم نواز
• ضخامت ٨ میلی متری
• پردازنده ۴ هسته ای
• دوربین سلفی با کیفیت
• باطری خوب

نقاط ضعف گوشی موبایل  Huawei Y6 2019

• پایین بودن چگالی پیکسلی نسبت به Honor 8S

3. گوشی موبایل Samsung Galaxy A01

تاریخ عرضه این گوشی به ماه ژانویه ٢٠٢٠ بر می گردد و یک گوشی جدید و به روز محسوب می شود. این گوشی در محدوده قیمتی ٢ میلیون و ١٠٠ هزار تومان به فروش می رسد.

طراحی و بدنه Samsung Galaxy A01

گوشی Samsung Galaxy A01 از ارتباطات مخابراتی LTE بهره می برد و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را نیز دارد. این گوشی دارای ١۴۶.٢ میلی متر طول، ٧٠.٩ میلی متر عرض و ٨.٣ میلی متر ضخامت است. جنس بدنه گوشی از پلاستیک است و وزنی معادل ١۴٩ گرم دارد. برندهای موبایلی برای آنکه بتوانند قیمت تمام شده محصولات پایین رده خود را تا جایی که ممکن است پایین نگه دارند، برای ساخت محصولات خود از پلاستیک استفاده می کنند. بدیهی است استفاده از ترکیب شیشه و فلز به بالا رفتن قیمت نهایی گوشی منجر می شود. Samsung Galaxy A01 با رنگ های قرمز، مشکی و آبی به بازار عرضه شده است.

صفحه نمایش Samsung Galaxy A01

این گوشی دارای صفحه نمایش ۵.٧ اینچی از نوع PLS TFT می باشد و توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش Samsung Galaxy A01، ١۵٢٠ × ٧٢٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر ٢٩۴ پیکسل بر اینچ و نسبت تصویر ١٩ به ٩ می باشد. نسبت صفحه به بدنه این گوشی نیز ٧٨.٨ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Samsung Galaxy A01

گوشی Samsung Galaxy A01

سیستم عامل اندروید ١٠ به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 2 همراه این گوشی ارائه می شوند. همراهی اندروید ١٠ با این گوشی یک امتیاز مثبت برای این گوشی تلقی می شود.
پردازنده این گوشی Qualcomm Snapdragon 439 است که ٨ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ١٢ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از ۴ هسته با فرکانس ١.٩۵ و ۴ هسته با فرکانس ١.۴۵ استفاده شده است که همه آنها با استفاده از معماری Cortex A-53 ساخته شده اند. پردازنده گرافیکی Samsung Galaxy A01 هم Adreno 505 می باشد.

حافظه Samsung Galaxy A01

حافظه داخلی این گوشی ١۶ و ٣٢ گیگابایتی بوده و از ٢ گیگابایت حافظه رم برخوردار است.شما برای افزایش حافظه گوشی خود می توانید از کارت حافظه استفاده نمائید.

دوربین Samsung Galaxy A01

این گوشی دارای دو دوربین می باشد. یکی١٣ مگاپیکسلی با ضریب f2/2 و دومی ٢ مگاپیکسلی عمق با ضریب f2/4؛ دوربین ١٣ مگاپیکسلی دارای فوکوس خودکار است و به همراه یک فلش تکی وظیفه ثبت تصاویر در محیط های کم نور را به عهده دارد. همچنین این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد و همچنین دوربین سلفی این گوشی ۵ مگاپیکسلی است.

ارتباطات و باطری Samsung Galaxy A01

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشد. همچنین Samsung Galaxy A01 دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM بوده و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج هم بهره می برد. باطری بکار رفته شده در این محصول از نوع Li-Ion بوده ٣٠٠٠ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد.

نقاط قوت گوشی موبایل Samsung Galaxy A01

• دارا بودن نسخه ١٠ اندروید
• پردازنده ٨ هسته ای اسنپدراگون ۴٣٩
• پردازنده گرافیکی Adreno 505
• دوربین دوگانه
• باطری خوب

نقاط ضعف گوشی موبایل Samsung Galaxy A01

  • در دسترس نبودن حافظه داخلی بالاتر از ٣٢ گیگابایت

4. گوشی Samsung Galaxy A10S

حالا وقت آن رسیده که به سراغ برادر بزرگتر گلکسی A01 یعنی Galaxy A10S برویم. در آگوست سال ٢٠١٩ سامسونگ A10S را که به نوعی مدلی ارتقا یافته از A10 بود را معرفی و روانه بازار کرد. سامسونگ در قست های دوربین، باطری و پردازنده بهبود هایی را نسبت به مدل قبلی اش انجام داده بود که با هم به بررسی آنها خواهیم پرداخت. این گوشی در این روزها با قیمتی حدود ٢ میلیون و ٩۵٠ هزار تومان به فروش می رسد و در رنگ های سبز، قرمز، آبی و مشکی قابل سفارش است.

طراحی و بدنه Samsung Galaxy A10S

گوشی Samsung Galaxy A10S از ارتباطات مخابراتی LTE پشتیبانی می کند و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را نیز دارد. این گوشی ١۵۶.٩ میلی متر طول، ٧۵.٨ میلی متر عرض و ٧.٨ میلی متر ضخامت دارد. این ابعاد این گوشی را در زمره گوشی های باریک بازار قرار می دهند. جنس بدنه گوشی از پلاستیک است و وزنی معادل ١۶٨ گرم دارد.

صفحه نمایش Samsung Galaxy A10S

این گوشی دارای صفحه نمایش بزرگ ۶.٢ اینچی از نوع PLS TFT می باشد و توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش آن ١۵٢٠ × ٧٢٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر ٢٧١ پیکسل بر اینچ و نسبت تصویر ١٩ به ٩ می باشد. اگر بیشتر وقت خود را به تماشای فیلم وگشت و گذار در اینترنت می گذرانید، سایز این صفحه نمایش می تواند رضایتتان شما را جلب کند. نسبت صفحه به بدنه گوشی Samsung Galaxy A10S هم ٨٠.٧ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Samsung Galaxy A10S

سیستم عامل اندروید ٩ به همراه رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 2 همراه این گوشی ارائه می شوند. خوشبختانه اندروید ١٠ هم برای این گوشی در دسترس است که می توانید با رفتن به بخش بروزرسانی گوشی، آن را دریافت کنید. پردازنده این گوشی Mediatek Helio P22 می باشد که ٨ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ١٢ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از هسته های Cortex A-53 با فرکانس کاری ٢ گیگاهرتز استفاده شده است. پردازنده گرافیکی Samsung Galaxy A10S هم PoweVR GE8320 می باشد.

حافظه Samsung Galaxy A10S

حافظه داخلی این گوشی ٣٢ گیگابایتی بوده و از ٢ و یا ٣ گیگابایت حافظه رم برخوردار است. البته شما به راحتی میتوانید به وسیله کارت حافظه، این مقدار را افزایش دهید.

دوربین Samsung Galaxy A10S

Samsung Galaxy A10S دارای دوربین دوگانه می باشد. اولی ١٣ مگاپیکسلی و با ضریب f1/8 و دومی ٢ مگاپیکسلی عمق و با ضریب f2/4؛ دوربین ١٣ مگاپیکسلی دارای فوکوس خودکار است و به همراه یک فلش تکی وظیفه ثبت تصاویر در محیط های کم نور را به عهده دارد. همچنین این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. دوربین سلفی این گوشی ٨ مگاپیکسلی است و قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ دی با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه است.

ارتباطات و باطری Samsung Galaxy A10Sگوشی Samsung Galaxy A10S

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشد. همچنین Samsung Galaxy A10S دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM بوده و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج نیز بهره می برد. این گوشی مجهز به حسگر اثر انگشت هم می باشد. باطری بکار رفته شده در این محصول از نوع Li-Po بوده و دارای ظرفیت فوق العاده ۴٠٠٠میلی آمپر ساعت می باشد.

نقاط قوت گوشی موبایل Samsung Galaxy A10S

• پردازنده ٨ هسته ای ٢ گیگاهرتزی
• صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت
• دوربین اصلی و سلفی با کیفیت
• باطری فوق ‌العاده قوی
• حسگر اثر انگشت

نقاط ضعف گوشی موبایل Samsung Galaxy A10S

• نقطه ضعف خاصی ندارد.

حالا وقت آن رسیده است که به سراغ گوشی های برند ایسوس برویم و به بررسی آن ها بپردازیم. در ابتدای مقاله گفته شد که اگر قصد خرید گوشی جدیدی را دارید بهتر است به سراغ گوشی هایی که بعد از سال 2018 تولید شده اند بروید. چون این گوشی ها از آخرین نسخه های اندروید استفاده می کنند و همچنین امکان دریافت بروزرسانی های جدید را نیز دارند.

اما در کنار همه اینها بعضی اوقات اولویت شما از خریدن گوشی صرفا در نسخه اندروید و دریافت آخرین تغییرات خلاصه نمی‌شود و این امر برای شما از درجه اعتبار چندانی برخوردار نیست. ممکن است نیاز شما از گوشی، صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت و با وضوح بالا، حافظه داخلی بالا و رم متناسب، باطری فوق‌العاده و در نهایت یک دوربین با کیفیت باشد. اگر شما هم جزو چنین افرادی هستید و می خواهید همه اینها را در کنار هم و با قیمت حدودی ٢ میلیون و ۵۵٠ هزار تومان داشته باشید، با ما همراه باشید.

5. گوشی موبایل ایسوس Zenfone Max Plus

طراحی و بدنه Zenfone Max Plus

گوشی Zenfone Max Plus از ارتباطات مخابراتی LTE پشتیبانی می کند و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را نیز دارد. این گوشی ١۵٢.۶ میلی متر طول، ٧٣ میلی متر عرض و ٨.٨ میلی متر ضخامت دارد. نکته جالب اینجاست که جنس بدنه گوشی از آلومینیوم است. این موضوع علاوه بر زیبایی فوق العاده ای که در این گوشی به ارمغان آورده است، حس بسیار خوبی را هنگام کار کردن با یک Zenfone Max Plus به شما خواهد داد.
Zenfone Max Plus علیرغم بدنه فلزی ای که دارد، وزنی معادل ١۶٠ گرم دارد که وزنی استاندارد است. این گوشی در رنگ های آبی تیره، مشکی، نقره ای و طلایی روانه بازار شده است.

صفحه نمایش Zenfone Max Plus

Zenfone Max Plus دارای صفحه نمایش ۵.٧ اینچی از نوع IPS LCD می باشد و توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش این گوشی ٢١۶٠ × ١٠٨٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر فوق العاده ۴٢۴ پیکسل بر اینچ و نسبت تصویر ١٨ به ٩ می باشد. اگر علاقه مند به تماشای فیلم وگشت و گذار در اینترنت هستید کیفیت و چگالی تصویر این صفحه نمایش این کار را برایتان دلنشین تر خواهد کرد. نسبت صفحه به بدنه این گوشی هم ٧۵.٣ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Zenfone Max Plus

در این گوشی سیستم عامل اندروید ٧ به همراه رابط کاربری اختصاصی ایسوس یعنی ZenUI 4 همراه گوشی ارائه می شوند. پردازنده این گوشی از نوع مدیا تک MT6750T می باشد که ٨ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ٢٨ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از هسته های Cortex A-53 با فرکانس کاری ١.۵ و ١ گیگاهرتز به صورت مساوی استفاده شده است. پردازنده گرافیکی این گوشی هم Mali T860MP2 می باشد.

حافظه Zenfone Max Plus

گوشی ایسوس Zenfone Max Plus

٣ نوع حافظه داخلی برای این گوشی در نظر گرفته شده است. ١۶ گیگابایتی به همراه ٢ گیگابایت حافظه رم، ٣٢ گیگابایتی به همراه ٣ گیگابایت رم و در آخر ۶۴ گیگابایتی به همراه ۴ گیگابایت رم؛ ایسوس در این قسمت هم خوب عمل کرده است و حق انتخاب های زیادی را به مشتریان خود داده است. البته این گوشی از درگاه کارت حافظه جانبی هم، پشتیبانی می کند.

دوربین Zenfone Max Plus

Zenfone Max Plus مجهز به دوربین دوگانه می باشد. اولی ١۶ مگاپیکسلی با ضریب f2/0 و دومی ٨ مگاپیکسلی فوق عریض؛ دوربین اصلی دارای فوکوس خودکار است و به همراه یک فلش تکی وظیفه ثبت تصاویر در محیط های کم نور را به عهده دارد. همچنین این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. دوربین سلفی این گوشی ٨ مگاپیکسلی و قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ دی با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد.

ارتباطات و باطری Zenfone Max Plus

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴ می باشد. همچنین Zenfone Max Plus دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM بوده و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج نیز بهره می برد. در بخش امنیت، سنسور اثر انگشت هم به چشم می خورد که در پشت گوشی جای گرفته است. باطری بکار رفته شده در این محصول از نوع Li-Po بوده و دارای ظرفیت فوق العاده ۴١٣٠ میلی آمپر ساعت می باشد.

نقاط قوت گوشی موبایل ایسوس Zenfone Max Plus

• صفحه نمایش با کیفیت و با وضوح فوق ‌العاده بالا
• دوربین دوگانه با کیفیت
• جنس بدنه آلومینیومی
• باطری فوق‌العاده قوی
• سنسور اثر انگشت

نقاط ضعف گوشی موبایل ایسوس Zenfone Max Plus

• استفاده از نسخه ٧ اندروید

6.گوشی موبایل Asus Zenfone Max

بعد از بررسی گوشی زنفون مکس پلاس به سراغ بررسی گوشی Zenfone Max از گوشی های دیگر برند ایسوس می رویم. این گوشی در حال حاضر با قیمت تقریبی ٢ میلیون و ٢۵٠ هزار تومان معامله می شود. Zenfone Max در ماه می ٢٠١٨ و در رنگ های طلایی، قرمز و مشکی روانه بازار شد.

طراحی و بدنه Zenfone Max

گوشی Zenfone Max از شبکه های مخابراتی LTE پشتیبانی می کند و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت را نیز دارد. این گوشی دارای ١۴٧.٣ میلی متر طول، ٧٠.٩ میلی متر عرض و ٨.٧ میلی متر ضخامت می باشد. جنس بدنه این گوشی از پلاستیک است و وزنی معادل ١۵٠ گرم دارد که در مجموع وزن استانداردی به حساب می آید.

صفحه نمایش Zenfone Max

این گوشی دارای صفحه نمایش ۵.۵ اینچی از نوع IPS LCD می باشد و توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش آن ١۴۴٠ × ٧٢٠ پیکسل است و دارای چگالی تصویر ٢۴۵ پیکسل بر اینچ است که مقدار بالایی محسوب نمی شود. نسبت تصویر صفحه نمایش ١۶ به ١٠ می باشد و نسبت صفحه به بدنه گوشی هم ٨۴.۴ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Zenfone Max

سیستم عامل اندروید ٨ به همراه رابط کاربری اختصاصی ایسوس یعنی ZenUI 5 همراه گوشی ارائه می شوند. پردازنده این گوشی از نوع Snapdragon 430 می باشد که ۴ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ٢٨ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از هسته های Cortex A-53 با فرکانس کاری ١.۴ گیگاهرتزی استفاده شده است. پردازنده گرافیکی Zenfone Max هم Adreno 505 می باشد.

حافظه Zenfone Max

گوشی Asus Zenfone Max

ایسوس ٣ نوع حافظه داخلی برای این گوشی در نظر گرفته است. ١۶ گیگابایتی به همراه ٢ گیگابایت حافظه رم، ٣٢ گیگابایتی به همراه ٢ گیگابایت رم و در آخر ٣٢ گیگابایتی به همراه ٣ گیگابایت رم؛ ایسوس در این محصولش هم انتخاب های زیادی را به مشتریان خود داده است. البته اگر این مقدار حافظه داخلی برایتان کافی نیست، به راحتی می توانید از طریق کارت حافظه، حافظه ذخیره سازی گوشی تان را افزایش دهید.

دوربین Zenfone Max

در گوشی Zenfone Max از دوربین دوگانه ١٣ مگاپیکسلی اصلی با ضریب f2/0 و ٨ مگاپیکسلی فوق عریض استفاده شده است. دوربین اصلی دارای فوکوس خودکار است و به همراه یک فلش تکی وظیفه ثبت تصاویر در محیط های کم نور را به عهده دارد. همچنین این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠P با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. همچنین در بخش فیلمرداری شاهد حضور لرزشگیر الکترونیکی هم هستیم.

نکته قابل توجه در دوربین سلفی این گوشی این است که دوربین سلفی گوشی هم دوگانه بوده و از دو دوربین ٨ مگاپیکسلی عریض و ١٣ مگاپیکسلی عادی در گوشی استفاده شده است. این دوربین قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ دی با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. جالب است بدانید در این گوشی لرزشگیر الکترونیکی برای فیلم برداری با دوربین سلفی هم تعبیه شده است.

ارتباطات و باطری Zenfone Max

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشد. همچنین Zenfone Max دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM بوده و از پورت micro usb 2.0 و سنسور مجاورت و شتاب سنج و اثر انگشت نیز بهره می برد. باطری بکار رفته شده در این محصول از نوع Li-Po بوده و دارای ظرفیت فوق العاده ۴٠٠٠ میلی آمپر ساعت می باشد.

نقاط قوت گوشی موبایل Asus Zenfone Max

• دوربین سلفی دو گانه
• دوربین اصلی دوگانه با کیفیت
• باطری فوق‌العاده قوی
• سنسور اثر انگشت

نقاط ضعف گوشی موبایل Asus Zenfone Max

• صفحه نمایش با چگالی پیکسلی نسبتا پایین

7. گوشی موبایل Asus Zenfone 3

Asus Zenfone 3 یک گوشی با امکانات جالب و همچنین آخرین عضو از مجموعه ایسوس است که امروز آن را به عنوان یک گزینه برای خرید گوشی تا 3 میلیون تومان بررسی خواهیم کرد. در ادامه مقاله تمام نقاط ضعف و نقاط قوت این گوشی را به چالش خواهیم کشید. قیمت این گوشی امروز در فروشگاه اینترنتی مبیت حدود ٢ میلیون و ٧٠٠ هزار تومان می باشد.

طراحی و بدنه Asus Zenfone 3

گوشی Asus Zenfone 3

گوشی Zenfone 3 هممانند اکثر گوشی های حال حاضر، از شبکه های مخابراتی LTE پشتیبانی می کند و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت همزمان فعال را نیز دارد. این گوشی دارای ١۵٢.۶ میلی متر طول، ٧٧.۴ میلی متر عرض و ٧.٧ میلی متر ضخامت می باشد و با وزن ١۵۵ گرمی اش، یک گوشی باریک، سبک و خوش دست به حساب می‌آید. جنس بدنه پشتی گوشی از شیشه است که توسط فریم آلومینیومی در اطراف گوشی احاطه شده است. Corning Gorilla Glass 3 هم وظیفه حفاظت از شیشه پشتی و صفحه نمایش گوشی را بر عهده دارد.

صفحه نمایش Asus Zenfone 3

Zenfone 3 صفحه نمایشی ۵.۵ اینچی و از نوع IPS+ Super دارد که توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارد. رزولوشن صفحه نمایش Zenfone 3، ١٩٢٠ × ١٠٨٠ فول اچ دی است و دارای چگالی تصویر ۴٠١ پیکسل بر اینچ است. نسبت تصویر صفحه نمایش ١۶ به ٩ می باشد. نسبت صفحه به بدنه گوشی Zenfone 3 هم ٧٠.۶ درصد می باشد.

سیستم عامل و پردازنده Asus Zenfone 3

برای این گوشی سیستم عامل اندروید ۶ به همراه رابط کاربری اختصاصی ایسوس یعنی ZenUI 3 همراه گوشی ارائه می شوند. خوشبختانه بروزرسانی به اندروید ٧ هم برای این گوشی در دسترس خریداران است. پردازنده گوشی Zenfone 3 از نوع Snapdragon 625 می باشد که ٨ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ١۴ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از هسته های Cortex A-53 با فرکانس کاری ٢ گیگاهرتزی استفاده شده است و می تواند به طور کامل نیاز های روزانه تان از گوشی را برآورده کند. پردازنده گرافیکی این گوشی، Adreno 506 می باشد.

حافظه Asus Zenfone 3

ایسوس ٢ نوع حافظه داخلی برای این گوشی در نظر گرفته است. یکی از آنها ٣٢ گیگابایتی به همراه ٣ گیگابایت حافظه رم است و دیگری۶۴ گیگابایتی به همراه ۴ گیگابایت حافظه رم؛ ایسوس در این بخش هم خوب عمل کرده است و شما از این لحاظ کمبودی حس نخواهید کرد. البته چنانچه این مقدار حافظه داخلی برایتان کافی نیست، می توانید از طریق کارت حافظه،حافظه ذخیره سازی گوشیتان را افزایش دهید.

دوربین Asus Zenfone 3

گوشی Asus Zenfone 3

در این گوشی از دوربین ١۶ مگاپیکسلی با ضریب f2/0 به همراه فوکوس لیزری و لرزشگیر اپتیکال استفاده شده است. لرزشگیر اپتیکال یک آپشن بسیار عالی و کاربردی می باشد که اغلب اوقات در محصولات بالارده و پرچمدار بازار شاهد حضور آن بوده ایم. از دیگر امکانات دوربین می توان به قابلیت HDR و همراهی دو فلش LED به همراه دوربین اشاره کرد. همچنین این دوربین قدرتمند قادر به ثبت ویدئوهای 4k با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد که برای گوشی با این سطح قیمتی خارق العاده به حساب می آید. دوربین سلفی این گوشی ٨ مگاپیکسلی و با ضریب f/2.0 می باشد و قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ دی با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد.

ارتباطات و باطری Asus Zenfone 3

در بخش ارتباطی این گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشد. همچنین Zenfone 3 دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا، GPS و رادیو FM بوده و از پورت USB 2.0 Type-C 1.0 می باشد و از سنسور مجاورت و شتاب سنج و اثر انگشت نیز بهره می برد. باطری بکار رفته شده در این محصول از نوع Li-Ion بوده و دارای ظرفیت ٣٠٠٠ میلی آمپری دارد.

نقاط قوت گوشی موبایل Asus Zenfone 3

• دوربین عکاسی ١۶ مگاپیکسلی به همراه OIS
• قابلیت فیلم برداری 4K
• صفحه نمایش عالی با چگالی پیکسلی بالا
• پردازنده قوی
• حافظه رم بالا
• سنسور اثر انگشت

نقاط ضعف گوشی موبایل Asus Zenfone 3

• باطری نسبتا ضعیف
• اندروید ٧

8 و 9. گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

حالا نوبتی هم که باشد، نوبت به معرفی گوشی های شیائومی رسیده است. کمپانی گوشی سازی ای که خیلی خوب بلد است کیفیت بالا و قابلیت های بروز را با قیمت معقول و رقابتی ادغام نماید تا کاربران بتوانند بهترین تجربه را از کار کردن با گوشی هوشمند داشته باشند.

این برند چینی چند سالی است که پا به عرصه تولید گوشی های هوشمند گذاشته است. اما در همین مدت کم توانسته است به چهارمین گوشی ساز برتر دنیا تبدیل شود. امروز و در این مقاله قصد داریم به سراغ دو مدل از گوشی های محبوب شیائومی رفته و آنها را به چالش بکشیم. قیمت روز گوشی Redmi 8A ،٢ میلیون و ۴۵٠ هزار تومان و قیمت گوشی Redmi 8 نسخه ٣٢ گیگابایتی ٢ میلیون و ٩٩٠ هزار تومان می باشد.
به دلیل نزدیکی زیاد سخت افزار این دو گوشی و برای اینکه روند بررسی، تکراری و خسته کننده نباشد تصمیم داریم این دو گوشی را به صورت همزمان بررسی کنیم و به تفاوت های آنها با یکدیگر اشاره کنیم.
گوشی ردمی 8 در ماه اکتبر سال ٢٠١٩ و ردمی A8 در ماه سپتامبر ٢٠١٩ به بازار عرضه شد.

گوشی Xiaomi Redmi 8

طراحی و بدنه گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

هر دو این گوشی ها از شبکه های مخابراتی LTE پشتیبانی می کند و قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت همزمان فعال را نیز دارا می باشند. بدنه هر دو گوشی از پلاستیک است و ابعادی معادل  ١۵۶.۵ میلی متر طول، ٧۵.۴ میلی متر عرض و ٩.۴ میلی متر ضخامت دارند. البته ضخامت ٩.۴ میلی متری این گوشی ها به دلیل استفاده از باطری غول پیکر ۵٠٠٠ میلی آمپر ساعتی آنهاست. Corning Gorilla Glass 5 وظیفه حفاظت از صفحه نمایش گوشی ها را بر عهده دارد. وزن هر کدام از این گوشی ها به ١٨٨ گرم می رسد. جالب است بدانید این دو گوشی شیائومی، در برابر پاشش قطرات آب مقاوم هستند.

صفحه نمایش گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

هر دو گوشی ها صفحه نمایش ۶.٢٢ اینچی از نوع IPS LCD دارند و توانایی نمایش ١۶ میلیون رنگ را دارند. رزولوشن صفحه نمایش آن ها ١۵٢٠ × ٧٢٠ است و دارای چگالی تصویر ٢٧٠ پیکسل بر اینچ هستند. نسبت تصویر صفحه نمایش Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A هم ١٩ به ٩ می باشد. همچنین روشنایی صفحه نمایش آنها به ۴٠٠ نیت می رسد که عدد قابل توجهی است. نسبت صفحه به بدنه گوشی ها نیز ٨١.٨ درصد می باشد.
همانطور که مشاهده می کنید و پیش تر از این نیز گفته شد این دو گوشی به جز در مواردی معدود با هم تفاوتی ندارند و ما هم مثل شما مشتاقیم تا این تفاوت ها را بیابیم و برای این اختلاف قیمت حدودا ۵٠٠ هزار تومانی توجیه مناسبی پیدا کنیم.

گوشی Xiaomi Redmi 8

سیستم عامل و پردازنده گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

سیستم عامل اندروید ٩ به همراه رابط کاربری اختصاصی شیائومی یعنی MIUI 11 همراه گوشی ها ارائه می شوند. پردازنده دو گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A از نوع کوالکام Snapdragon 439 می باشد که ٨ هسته ای بوده و با لیتوگرافی ١٢ نانومتری ساخته شده است. در ساخت این سی پی یو از ۴ هسته Cortex A53 با فرکانس کاری ١.٩۵ گیگاهرتزی و از ۴ هسته Cortex A53 با فرکانس کاری ١.۴۵ گیگاهرتز استفاده شده است. پردازنده گرافیکی این گوشی ها Adreno 505 می باشد.

حافظه گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

برای گوشی Redmi 8 ٢ نوع حافظه داخلی در نظر گرفته شده است. ٣٢ گیگابایت حافظه داخلی و ٣ گیگابایت حافظه رم و یا ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی به همراه ۴ گیگابایت رم؛
شیائومی برای گوشی Redmi 8A ٣ نوع حافظه در دسترس خواهد بود. علاوه بر دو حالت بالا یک نسخه ٣٢ گیگابایتی به همراه ٢ گیگابایت حافظه رم نیز در دسترس است. درگاه کارت حافظه نیز در گوشی ها به چشم می خورد تا اگر این مقدار حافظه داخلی برایتان کافی نیست از طریق کارت حافظه جانبی، حافظه ذخیره سازی گوشی را افزایش دهید.

دوربین گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

در گوشی Redmi 8 از دوربین دوگانه استفاده شده است. دوربین ١٢ مگاپیکسلی با ضریب f1/8 به همراه فوکوس خودکار و یک دوربین عمق ٢ مگاپیکسلی؛ از دیگر امکانات دوربین می توان به قابلیت HDR و همراهی فلش LED به همراه آن اشاره کرد. همچنین این دوربین قادر به ثبت ویدئوهای ١٠٨٠p با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد. دوربین سلفی این گوشی ٨ مگاپیکسلی HDR و با ضریب f/2.0 می باشد و قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ دی با نرخ ٣٠ فریم بر ثانیه می باشد.
تنها تفاوت بین دو گوشی در بخش دوربین، مربوط به دوربین ٢ مگاپیکسلی عمق Redmi 8A می باشد. گوشی Redmi 8A بر خلاف برادر خود، از دوربین عمق بی بهره است. در بقیه قسمت های دوربین و همچنین در بخش دوربین سلفی مشخصات هردو گوشی یکسان است.

ارتباطات و باطری گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A

در بخش ارتباطی هر دو گوشی دارای Wi-Fi b/g/n وWi-Fi Direct و hotspot به همراه بلوتوث ۴.٢ می باشند. همچنین گوشی Xiaomi Redmi 8 و گوشی Xiaomi Redmi 8A دارای جک ٣.۵ میلی متری صدا و GPS بوده و از پورت USB 2.0 Type-C 1.0 استفاده می کنند و از سنسور مجاورت و شتاب سنج نیز برخوردارند.

هر دو گوشی دارای رادیو با آنتن داخلی هستند. یکی دیگر از تفاوت های این دو گوشی مربوط به حسگر اثر انگشت می باشد. در گوشی Redmi 8 از حسگر اثر انگشت استفاده شده هست. در حالی که جای خالی آن در A8 Redmi حس می شود.
آخرین تفاوت این دو گوشی به استفاده از پورت اینفرارد یا همان مادون قرمز در گوشی Redmi 8 مربوط می شود. این فناوری به شما این امکان را می دهد تا کنترل وسایل الکترونیکی را از دور بدست بگیرید.
باطری بکار رفته شده در این دو محصول از نوع Li-Ion بوده و دارای ظرفیت بی نظیر ۵٠٠٠ میلی آمپر ساعت می باشد. اگر برای مدت طولانی از گوشی استفاده می کنید و یا به تماشای فیلم و خواندن مطالب در اینترنت علاقه مند هستید این دو گوشی می توانند انتخاب فوق‌العاده ای باشند.
در ضمن یکی دیگر از امکانات پر کاربرد و ضروری یعنی شارژ سریع نیز در این دو گوشی از شیائومی، به چشم می خورد. این دو گوشی قادرند با شارژر های سریع ١٨ واتی، باطری خود را خیلی زود فول شارژ کنند.

نقاط قوت گوشی موبایل شیائومی Redmi 8

• دوربین دوگانه
• صفحه نمایش عالی با روشنایی بالا
• پردازنده قوی
• حافظه رم بالا
• مادون قرمز
• حسگر اثر انگشت
• باطری فوق‌العاده قدرتمند
• پشتیبانی از شارژ سریع ١٨ واتی
• محافظ صفحه Corning Gorilla Glass 5

نقاط ضعف گوشی موبایل شیائومی Redmi 8

• مورد خاصی وجود ندارد.

گوشی شیائومی Redmi 8A

نقاط قوت گوشی موبایل شیائومی Redmi 8A

• صفحه نمایش عالی با روشنایی بالا
• پردازنده قوی
• حافظه رم بالا
• باطری فوق‌العاده قدرتمند
• پشتیبانی از شارژ سریع ١٨ واتی
• محافظ صفحه Corning Gorilla Glass 5

نقاط ضعف گوشی موبایل شیائومی Redmi 8A

• نداشتن حسگر اثر انگشت

جمع بندی

متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. امیدواریم با مطالعه این مقاله بتوانید اطلاعات مورد نیاز از گوشی مورد نظر خود را کسب کرده و با سقف بودجه 3 میلیون تومن، بهترین انتخاب را داشته باشید.

از اینکه نظرات ارزشمند خودتون رو در مورد مقاله ” راهنمای خرید موبایل تا 3 میلیون ” با ما به اشتراک میگذارید، بسیار ممنونیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا