راهنمای خریدلوازم جانبی

راهنمای جامع خرید هندزفری

چه هندزفری ای بخریم؟

امروز در مبیت مگ با موضوع “راهنمای خرید هندزفری” در خدمت شما هستیم و می خواهیم اطلاعات جامعی را درباره این موضوع در اختیار شما بگذاریم.

گوش دادن به یک ترانه (با کلام یا بی کلام) می تواند برای هرکسی احساساتی شبیه به قرار گرفتن در وضعیت خلا به وجود بیاورد. گوش دادن به یک موسیقی خوب، بشدت می تواند لذت بخش باشد.

به همین دلیل توصیه می شود هنگام انتخاب و خرید لوازمی مثل هندزفری، به نکات مهم توجه کنیم و دقت کافی داشته باشیم. انتخاب یک هندزفری خوب و با کیفیت لذت گوش دادن به موسیقی های مورد علاقه مان را در ما چند برابر می کند.

با توجه به تنوع بالای هندزفری های موجود در بازار که هر یک با کیفیت های مختلف و توسط برند های شناخته شده و یا ناشناخته ای به بازار عرضه می شوند، انتخاب یک هندزفری خوب کار نسبتا دشواری است.

ما در این مقاله به شما کمک می کنیم تا بهترین گزینه که متناسب با نیازتان است را انتخاب کنید. اگر شما هم قصد دارید به زودی برای خودتان یک هندزفری جدید و با کیفیت خریداری کنید، لطفا با ما همراه باشید.

تفاوت هندزفری با هدفون، هدست و ایرفون

وقتی صحبت از هندزفری می شود بسیاری از افراد در تفکیک هندزفری، هدفون، هدست و ایرفون دچار اشتباه می شوند. اغلب مردم تصور می کنند همه این ها صرفا بازی با یکسری اسامی است که شرکت ها برای افزایش فروش و کلاس کاری شان آنها را به عنوان محصولی دیگر به بازار عرضه کرده اند.

اما در واقع بین این محصولات به ظاهر مشابه، تفاوت هایی هرچند کوچک، وجود دارند. ما در ادامه برای هر کدام از این محصولات، تعریف کوتاهی را خدمت شما مبیت مگی های عزیز ارائه خواهیم داد تا کارایی و تفاوتشان با یکدیگر را بهتر متوجه شوید.

1- هدفون

هدفون

هدفون ها دارای دو گوشی هستند که اغلب اوقات این گوشی ها به اندازه گوش انسان است. از هدفون صرفا برای گوش دادن به موسیقی و فیلم  و یا هنگام انجام دادن بازی های هیجانی که پیچیدن صدایشان در گوش لذت بازی را چند برابر خواهد کرد، استفاده می شود.

ما در مبیت مگ در یک مقاله بصورت جامع و کامل به موضوع”راهنمای خرید هدفون بی سیم” پرداختیم که با کلیک روی عنوان مقاله می توانید از مطالعه این مقاله جامع هم بهره مند شوید.

2- هدست

هدست

هدست ها همان هدفون ها هستند با این تفاوت که در هدست ها قابلیت مکالمه هم وجود دارد. شما با هدست علاوه بر بهره مند شدن از امکانات هدفون، میتوانید از قابلیت بسیار خوب و کاربردی مکالمه هم استفاده نمائید.

3- ایرفون

ایرفون

ایرفون ها کارایی همانند هدفون ها را ارائه می دهند با این تفاوت که به خاطر سایز کوچکشان در داخل گوش قرار می گیرند و وزن سبک تری نسبت به هدفون ها دارند. البته ناگفته نماند که در ایرفون ها مثل هدست ها قابلیت مکالمه وجود ندارد.

4- هندزفری

راهنمای خرید هندزفری

هندزفری ها در واقع همان ایرفون های با سایز کوچک و جمع و جوری هستند که قابلیت مکالمه هم دارند. گوش دادن به انواع موسیقی ها و امکان مکالمه در کنار وزن کم و قابلیت حمل بالا این محصول را بشدت کاربردی کرده است.

نامگذاری هندزفری

هندزفری از دو کلمه hands و free تشکیل شده است که به معنای دست های آزاد می باشد. این نام در ایران به وسیله هایی گفته می شود که بر روی گوش گذاشته می شوند و با استفاده از آن موسیقی گوش می دهیم. اما در واقع اسم اصلی این وسیله هندزفری هدست است که در جامعه به اسم مختصر هندزفری جا افتاده است. جالب است بدانید هندزفری در حقیقت صفتی است که می تواند برای هر وسیله ای که در هنگام کار با آن دست هایمان آزاد باشند، به کار رود. در نتیجه در هرجای این مقاله که اسم هندزفری آورده شد منظورمان همان هندزفری هدست ها هستند.

 هندزفری های با سیم یا هندزفری های بی سیم؟

به طور کلی هندزفری ها به دو دسته هندزفری های با سیم و هندزفری های بی سیم تقسیم می شوند. این یک فاکتور مهم برای شمایی که قصد خرید هندزفری را دارید محسوب می شود. در زیر به معرفی این دو نوع می پردازیم:

  • هندزفری های سیمی

هندزفری باسیم

همانطور که از اسم آنها معلوم است، این نوع هندزفری ها به وسیله یک سیم به دستگاه که می تواند گوشی هوشمند شما باشد، وصل می شود.

مزایای استفاده از هندزفری های سیمی

1- به خاطر سر نرمی که در نوک آنها قرار دارد (ایرپاد)، بسیار راحت هستند و به گوش شما آسیبی نمی رسانند. طراحی ایرپاد و رنگ بندی هندزفری های با سیم بسیار متنوع است. مثلا اگر بخواهید رنگ هندزفری خود را با یک وسیله دیگر ست کنید یا هندزفری با رنگ مورد علاقه خودتان را داشته باشید، این امکان در این نوع هندزفری ها برای شما فراهم است.

2- اگر شما می خواهید به صورت دونفره فیلم ببینید یا موسیقی گوش دهید، با تهیه یک تبدیل می توانید دو عدد هندزفری با سیم را به یک دستگاه وصل کنید، که این قابلیت در نسخه بی سیم وجود ندارد.

3- این نوع از هندفری ها کیفیت صدای خوبی دارند و به خاطر سیمی بودنشان هیچ تاخیر صدایی ندارند. اگر شما دوست دارید هنگام تماشای فیلم و یا بازی کردن از هندزفری استفاده کنید، این هندزفری ها گزینه ی خوبی برای شما هستند.

4- یکی از مهمترین مزیت های این نوع از هندزفری ها، قیمت آنهاست. با اینکه هندزفری های گران قیمتی هم در بازار وجود دارند، اما به طور میانگین قیمت این هندزفری ها مناسب است. کسانی که بودجه خرید محدودی دارند و قیمت هندزفری برایشان مهم است، هندزفری های سیمی با قیمت های مناسب و تنوع خوبشان بهترین گزینه هستند.

خرید هندزفری

معایب استفاده از هندزفری های سیمی

1- هندزفری های سیمی به دلیل وجود سیم و نقاط اتصالی که دارند، سریعتر خراب می شوند و نسبت به هندزفری های بی سیم، نیاز به مراقبت بیشتری دارند. در هندزفری های سیمی به خاطر داشتن سیم بلندشان، گاهی سیم هندزفری از انتهای ایرپاد جدا و یا دچار اتصال می شود که در نتیجه کاهش کیفیت صدا را به دنبال خواهد داشت. اگر شما جزو کسانی هستید که در نگهداری وسایل خود خوب عمل نمی کنید، احتمالا استفاده از هندزفری های سیمی برای شما مشکل ساز خواهند بود.

2- این نوع از هندزفری ها قابل تعمیر هستند ولی به دلیل ظرافتی که در طراحی آن ها وجود دارد، پس از تعمیر دیگر صدای با کیفیت اولیه را نخواهند داشت.

  • هندزفری های بی سیم

هندزفری بی سیم

این نوع هندزفری ها بوسیله بلوتوث به دستگاه منبع صدا وصل می شوند و دیگر در این هندزفری ها خبری از سیم نیست و به شما اجازه این را می دهند که با گوشی خود فاصله بگیرید، مثلا گوشی در اتاقتان باشد و شما در حیاط آهنگ گوش بدهید و یا به مکالمه بپردازید.

مزایای استفاده از هندزفری های بی سیم

1- هندزفری های بی سیم به دلیل حجم کمی که دارند، حمل و نقل بسیار راحتی دارند و شما می توانید به راحتی آن ها را در جیب خود بگذارید و در هر مکانی به همراه داشته باشید.

2- با هر وسیله الکترونیکی مثل گوشی، تبلت، ساعت هوشمند که فناوری بلوتوث را دارند، می توانند ارتباط برقرار کنند.

3- هندزفری های بی سیم وزن بسیار کمی دارند؛ به طوری که هنگام استفاده ممکن است فراموش کنید که هندزفری بی سیم تان در گوش شما قرار دارد!

4- این نوع از هندزفری ها دیگر مشکلات هندفری های سیمی را برای شما به همراه نخواهند داشت. اگر شما با سیم هندزفری همیشه مشکل دارید و گره خوردن سیم هندزفری اعصابتان را بهم می ریزد، پیشنهاد می کنیم حتما این نوع از هندزفری ها را تهیه کنید.

معایب استفاده از هندزفری های بی سیم

1- به دلیل اندازه کوچکشان، احتمال گم شدنشان بیشتر از هندزفری های با سیم است. هندزفری های بی سیم با کوچک ترین واکنش و یا ضربه امکان دارد از گوشتان بیفتند. اگر می خواهید هنگام ورزش کردن از این نوع هندزفری استفاده کنید، باید این را در نظر داشته باشید که هر آن امکان افتادن هندزفری از گوشتان وجود دارد. به همین دلیل بهتر است برای مصارف این چنینی از نسخه سیمی هندزفری ها استفاده نمائید. هر چند هندزفری های سیمی هم به دلیل وجود سیم و دست و پا گیر بودنشان در حین فعالیت های ورزشی، میتوانند مشکل ساز باشند.

2- از آنجایی که هندزفری های بی سیم دیگر سیمی برای اتصال به دستگاه و استفاده از باتری آن را ندارند، شرکت های سازنده در این هندزفری ها از باتری مجزا استفاده می کنند. باتری هندزفری های بی سیم بایستی بعد از چند بار استفاده شارژ شوند. اگر شما جزو افرادی هستید که حوصله و زمان کافی برای اینکار را ندارید، پیشنهاد می کنیم از نسخه سیمی هندزفری ها استفاده نمائید.

3- این نوع از هندزفری ها در صورت خرابی قابل تعمیر نیستند. البته نه اینکه اصلا قابل تعمیر نباشند؛ در واقع تعمیر آن ها کار بسیار مشکل و تخصصی ای و گاها ناموفق است.

4- هندزفری های بی سیم کمی تاخیر صدا دارند. البته این تاخیر صدا در حد میلی ثانیه است و مشکلی برای گوش دادن به موسیقی و یا مکالماتتان ایجاد نخواهد کرد. اما اگر قصد بازی کردن با گوشی تان توسط هندزفری بی سیم تان را دارید، ممکن است این تاخیر کمی به چشم بیاید و لذت بردن از بازی را برای شما کم کند. البته در هندزفری های بی سیم جدید، این تاخیر تا حد زیادی برطرف شده است. اما باز هم وجود دارد؛

معیار های مهم هنگام هندزفری

  • قیمت

اصلی ترین چیزی که هر یک از ما موقع خرید به آن توجه می کنیم مبلغی است که باید بپردازیم. در انتخاب هندزفری هم همین گونه است. شما اول بایستی مشخص کنید برای خرید هندزفری جدیدتان چقدر می خواهید هزینه کنید و بر همان اساس دنبال هندزفری مورد نظرتان باشید.

مثلا اگر می خواهید هزینه کمی بپردازید نمی توانید انتظار خرید محصولی با کیفیت بالا و پرچمدار از برند های مطرح را داشته باشید.

  • فرکانس

هندزفری ای که بتواند دامنه ی بیشتری از دامنه شنوایی انسان را پوشش بدهد، صدایی با کیفیت تر تولید می کند و شما با شنیدن صدای از طریق هندزفری با فرکانس بالا، از موسیقی لذت بیشتری خواهید برد.

  • تعداد گوشی

هندزفری های موجود در بازار همگی دارای دو گوشی نیستند. برخی از هندزفری ها دارای یک گوشی هستند که به هندزفری های خلبانی شهرت دارند.

شاید شما از جمله کسانی هستید که دوست دارید با یک گوش، موسیقی گوش دهید و با گوش دیگر به صدا های اطرافتان توجه کنید و با اشخاص دیگر در حین پخش موسیقی صحبت کنید؛ پیشنهاد می کنیم اگر شما چنین فردی هستید، به جای خرید متداول هندزفری های دو گوشی، مدل تک گوشی آن ها را تهیه کنید.

  • زیبایی

یکی دیگر از عوامل مهم انتخاب هندزفری، زیبایی آن است. برای افرادی که سلیقه متفاوت و زیبایی دارند هندزفری ها با شکل و شمایل گوناگون توسط شرکت های مختلف ساخته شده که این افراد می توانند هر شکل و طرحی که مد نظرشان است را تهیه کنند. این روز ها اغلب لوازم و ملزومات زندگی از لحاظ طراحی به سمت مینیمالیستی شدن پیش می روند.

افرادی که سلیقه مینیمالیستی دارند، همه چیز را به ساده ترین شکل ممکن دوست دارند. آنها به جای لوازمی با طراحی شلوغ، سادگی و یکپارچی محصول را در اولویت قرار می دهند.

  • تاخیر صدا

این ویژگی در هندزفری های با سیم وجود ندارد. اما در هندزفری های بی سیم این ویژگی بسیار اهمیت دارد. اگر می خواهید با هندزفری فیلم تماشا کنید یا به بازی بپردازید حتما از هندزفری های با کیفیتی که تاخیر صدای کمتری دارند استفاده کنید.

  • قابلیت نویز گیری

در هنگام استفاده از هندزفری در جاهای شلوغ اصولا صدای تولیدی هندزفری ها با مقداری نویز همراه است که برخی از شرکت ها توانسته اند هندزفری هایی با کمترین نویز ممکن را روانه بازار کنند. البته تعداد کمی از شرکت ها این قابلیت را در هندزفری های خود گذاشته اند و شما می توانید با پرداخت هزینه بیشتر و خرید محصولی با کیفیت، از شر نویز های مزاحم تا حد قابل قبولی خلاص شوید.

جمع بندی

در سالهای اخیر هندزفری ها هم جزوی از لوازم واجب زندگی مدرن امروزی شده اند. به همین دلیل به شما پیشنهاد می کنیم مواردی که در بالا به آن پرداختیم را به خاطر داشته باشید. چرا که ممکن است دیر یا زود تصمیم به خرید یک هندزفری جدید بگیرید؛ که در این صورت تمام نکاتی که در این مقاله ذکر شد به شما کمک خواهند کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

با رعایت و در نظر داشتن نکاتی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم، موسیقی های بعدی شما زیباتر از همیشه در گوش شما نواخته خواهند شد و همچنین مکالمات با کیفیت تری را تجربه خواهید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا