راهنمای خرید

راهنمای خرید بهترین هدفون بی سیم

چه هدفونی بخریم؟

امروز با یکی دیگر از موضوعات در حوزه تکنولوژی و اکسسوری های جذاب این روز ها، در خدمت خوانندگان عزیز و گرامی مبیت مگ هستیم. همانطور که می دانید امروزه با پیشرفته شدن علم و تکنولوژی و تغییر نیاز های افراد، هدفون ها بسیار محبوب شده اند. به همین دلیل این روزها بازار خرید هدفون ها بسیار داغ و ترند شده است. تنوع خوب و بالای این محصولات جذاب و پرطرفدار، انتخاب را برای خریداران کمی سخت کرده است.

با پیشرفت تکنولوژی و ورود هدفون های جدید به بازار، شاهد آن هستیم که این محصول پرطرفدار، حالا دیگر فقط یک وسیله برای گوش دادن به موسیقی نیست. هدفون های جدید، به نیازهای جدید خریدارن نیز پاسخ خوبی می دهند.

به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم مقاله امروز مبیت مگ را به موضوع “راهنمای خرید بهترین هدفون بی سیم” اختصاص دهیم. خرید هدفون هم مثل تمام وسایل و لوازم دیگری که خریداری می کنیم، مستلزم کمی تحقیق و بررسی می باشد.

در واقع چنانچه شما بدون هیچ اطلاعاتی یکباره وارد فروشگاهی شوید و یک هدفون را صرفا به دلیل ظاهر جذابش انتخاب کنید و به سبد خریدتان بیافزایید، احتمال پشیمانی از خرید عجله ای تان زیاد خواهد بود.

به همین دلیل نکات مهمی که به هنگام خرید یک هدفون باید بدانید، کمک شایانی به شما خواهد کرد تا بعد از انتخاب و خرید، از محصول خریداری شده تان که متناسب با نیاز های شماست، بیشتر لذت ببرید و راضی باشید.

اگر شما هم قصد دارید به زودی یک هدفون خریداری کنید؛ اما از نکات مهم قبل از خرید این اکسسوری کاربردی اطلاعاتی ندارید، لطفا با ما همراه باشید.

هدفون بی سیم یا هدفون با سیم؟

از نظر اتصال هدفون ها به دو دسته باسیم و بی سیم تقسیم می شوند. هدفون های با سیم در گذشته ای نه چندان دور بسیار متداول بودند. اما با روی کار آمدن هدفون های بی سیم، هدفون ها به یکی از جذاب ترین و جدایی ناپذیرترین لوازم در زندگی مدرنیته امروزی مردم شدند.

در هدفون های با سیم همانگونه که از اسمشان پیداست، دو بلندگو هدفون از طریق سیم به دستگاه پخش کننده یا گوشی وصل می شوند. این در صورتی است که هدفون های بی سیم با استفاده از فناوری هایی جدیدتری مثل بلوتوث و وایرلس به دستگاه ها وصل میشوند.

قطعا کسانی که تجربه استفاده از هدفون های با سیم را داشته باشند، می دانند که استفاده از یک هدفون بی سیم چقدر می تواند راحت و دلچسب باشد. در ورژن بی سیم دیگر خبری از گره خوردگی سیم نیست و شما مجبور نیستید برای هر بار استفاده گره های تو در تو سیم هدفون تان را باز کنید و در هر لحظه با قرار دادن هدفون بر روی گوش خود قادر به استفاده از آن خواهید بود.

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، زمان اتصال هدفون های بی سیم به دستگاه های مختلف هم سرعت چشمگیری داشته است. هدفون های بی سیم جدید در کمترین زمان ممکن به دستگاه وصل می شوند و تا چند متر فاصله هم ارتباط خود را با دستگاه مربوطه حفظ می کنند.

البته شایان ذکر است که هدفون های بی سیم، گاها در جعبه و پک همراه خود سیم هم دارند و شما میتوانید از هر دو حالت بی سیم و با سیم بهره مند شوید.خرید هدفون

برای خرید یک هدفون جدید، در وهله اول شما باید تصمیم بگیرید که قصد خرید یک هدفون بی سیم را دارید یا اینکه هدفون های باسیم هم کار شما را راه می اندازند؟

هرچند موضوع مقاله امروز ما خرید هدفون های بی سیم می باشد. البته حتی اگر شما تصمیم خرید یک هدفون با سیم را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید. چرا که شاید با دیدن قابلیت ها و راحتی در استفاده این هدفون ها، تصمیم خود را عوض کنید و به خرید این اکسسوری کاربردی تمایل بیشتری پیدا کنید!

انواع هدفون بی سیم

هدفون های بی سیم انواع مختلفی دارند که هر یک از آن ها مزایا و معایب خودشان را دارند. در ادامه قصد داریم با معرفی هر یک از آنها، دید بهتری را از هدفون های بی سیم، برای شما به ارمغان بیاوریم.

هدفون داخل گوش یا این ایر(In-ear)

خرید هدفون داخل گوش

این نوع از هدفون ها بخاطر ابعاد کوچکی که دارند، به راحتی در داخل گوش قرار می گیرند. همین قرارگیری خوب در گوش، تا حدود زیادی از ورود صداهای اضافه محیط به گوش جلوگیری می کند.

طراحی خوب این هدفون ها برای جلوگیری از ورود صدا های اضافی به گوش، یک امتیاز خوب برای هدفون های in-ear محسوب می شود. از دیگر مزایای این هدفون میتوان به وزن پایین، جمع و جور بودن و نرم بودن قسمتی از هدفون که داخل گوش قرار می گیرد، اشاره کرد.

تمامی این ها باعث می شود این نوع از هدفون های بی سیم برای استفاده روزمره گزینه بسیار مناسبی باشند. چرا که حمل و نقل و جابه جایی این هدفون ها بسیار ساده است و شما را دچار مشکلاتی از این دست نخواهد کرد.

هدفون های روی گوش یا آن ایر (On-ear)

نوع دیگری از هدفون ها هستند که از هدفون های in-ear بزرگترند و قابلیت حمل و جابه جایی آن ها به راحتی هدفون های قبلی نیستند.

خرید هدفون های روی گوش

این مدل از هدفون ها به دلیل قرارگیری روی گوش، کیفیت صدای بهتری را ارائه می دهد و تجربه شنیدن موسیقی با تمام جزییات را به خوبی برایتان فراهم و لذت بخش می کنند و به سیستم شنوایی نیز آسیب کمتری میزنند.

هدفون دور گوش یا ایرفون (Over-ear)

این هدفون ها به خاطر سایز بزرگی که دارند کل گوش را پوشش می دهند و صدایی فراگیر را تولید می کنند.

هدفون دور گوش

Over-ear ها به خاطر اندازه بزرگتری که دارند، از درایورهای بزرگتر و قدرتمند تری بهره مند هستند. همچنین سایز بزرگ آن ها موجب شده تا سازندگان این اکسسوری، از باتری های بزرگتری در ساخت آن استفاده نمایند و همین باتری های بزرگ، مدت زمان استفاده از این نوع هدفون را به میزان قابل توجهی افزایش داده اند و برای استفاده طولانی مدت پاسخگو کرده اند. این ها همگی به محبوبیت و جذب مخاطبین حرفه ای این اکسسوری دوست داشتنی منجر شده است.

هدفون های پشت گردنی

اندازه و سایز این نوع هدفون ها چیزی بین هدفون های داخل گوشی و روی گوشی است و همان طور که از نامش پیداست، در قسمت پشت گردن قرار می گیرند. این هدفون ها با توجه به موقیعت قرارگیری شان، برای استفاده هنگام ورزش کردن گزینه مناسبی هستند.

هدفون پشت گردنی

قطعا ورزش کردن به همراه اکسسوری های بی سیمی که لذت گوش دادن به موسیقی را نیز برای شما به ارمغان می آورند، خیلی هیجان انگیز خواهد بود. این موضوع را کسانی که ورزش کردن با موزیک را تجربه کرده اند، به خوبی درک خواهند کرد. چرا که موسیقی با توجه به انرژی و حس خوبی که برای اغلب افراد به همراه دارد، انگیزه افراد را برای ورزش کردن بالا نگه می دارد.

شما با یک هدفون با کیفیت و بی سیم می توانید با انرژی بسیار خوبی هر روز از خانه بیرون بزنید و ساعت ها به ورزش های مورد علاقه تان مانند پیاده روی و … بپردازید. موزیک و ورزش قطعا ترکیب عالی ای هستند که من شخصا تجربه اش را برای هر کسی لازم می دانم.

برای خرید هدفون بی سیم به چه نکاتی توجه نمائیم؟

کیفیت صدا هدفون

اولین و شاید مهم ترین نکته ای که باید هنگام خرید یک هدفون بی سیم به آن توجه کنید، کیفیت صدای آن است. در هدفون های بی سیم از تکنولوژی های متفاوتی استفاده می شود و هر کدام از آن ها کیفیت صدای متفاوتی را ارائه می دهند.

جالب است بدانید در هدفون های بی سیم یک ساختار نرم افزاری وجود دارد که صدا را در دستگاه رمزگذاری کرده و در دستگاه دیگر آن را رمزگشایی می کنند. معیار این عمل به بیت ریت معروف است. این ساختار بوسیله کدک هایی بوجود می آیند که ما در ادامه به پراستفاده ترین آنها اشاره میکنیم.

کیفیت صدا هدفون

کدک SBC بیت ریتی تا 352Kbps را پشتیبانی میکند. بعد از آن کدک apctX HD است که نسخه تکامل یافته نسخه apctX است که در سیستم عامل های اندروید بکار می رود و بیت ریتی حدود 576Kbps را پشتیبانی می کند.

جالب است بدانید گوشی های کمپانی سامسونگ، از این کدک استفاده می کنند. نسل بعدی کدک که در گوشی های اپل به کار رفته است، کدک AAC است. این کدک در حالی که بیت ریتی کمتر از apctX تولید می کند ولی بخاطر فناوری پیشرفته اش، کیفیت صدای بهتری دارد. البته باید خاطر نشان کرد که قیمت این کدک بالاتر است.

مصرف باتری هدفون

میزان مصرف باتری یکی دیگر از معیارها برای انتخاب هدفون است. همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم، اغلب هدفون هایی با سایز بزرگتر، باتری های بزرگتر و قوی تری را در دل خود جای می دهند و این امر به شما کمک می کند ساعت های بیشتری با خیال راحت از هدفون بی سیم تان استفاده کنید.

هدفون هایی با باتری قوی و بزرگ، در کمترین حالت حدود سه الی چهار ساعت و بعضا بیش از ده ساعت بازدهی دارند. البته این زمان کاملا حدودی است و بسته به استفاده از هدفون میتواند تغییر کند.

نوع کاربری هدفون

هدفون ها هم مانند وسایل الکترونیکی دیگر، با توجه به ارگونومی خاص شان و تکنولوژی هایشان برای مصارف مختلفی ساخته و به بازار ارائه می شوند.

اغلب هدفون ها با کاربری ها ورزشی، کاربری عمومی، گیمینگ و مکالمه عرضه می شوند. شما با توجه به نیازتان می توانید هدفون مناسب خود را انتخاب نمائید. هر چند اکثر هدفون ها برای چند نوع کاربری مختلف مناسب هستند. اما هدفون های تخصصی تر، کاربردشان هم تخصصی تر است.

رابط هدفون

زمانی که از هدفون بی سیم حرف می زنیم، سریعا ذهن مخاطب به سمت این سوال می رود که هدفون های بی سیم چگونه به دستگاه مورد نظر ما وصل می شوند؟

در هدفون های بی سیم این کار توسط رابط های مختلفی انجام می شود. در هدفون های بی سیم به عنوان نمونه میتوان به رابط هایی از قبیل جک، پورت یو اس بی،شیار کارت حافظه، بلوتوث و … اشاره کرد.

ممکن است رابط هدفون بی سیمی که شما قصد خریدش را دارید، فقط بلوتوث باشد. در حال حاضر یکسری از هدفون ها در بازار وجود دارند که رابط های مختلفی دارند و شرکت سازنده صرفا به یک رابط اکتفا نکرده است.

تاخیر صدا هدفون

میزان تاخیر صدا در هدفون های بی سیم یک مشکل مهم به شمار میرود که با بهره گیری از کدک های جدید تا حد قابل قبولی رفع شده است. اما برای کاربرانی که تاخیر نداشتن صدا برایشان بسیار مهم است، این مشکل کماکان حس می شود و هنوز به طور کامل برطرف نشده است. البته این تاخیر صدا در پخش موسیقی اصلا نمایان نمی شود ولی گاها در پخش فیلم یا گیمینگ برای کاربران حرفه ای کمی آزار دهنده است.

زیبایی هدفون

بسیاری از مردم هنگام خرید یک هدفون، بیشتر به ظاهر و زیبایی و حتی رنگ آن بیشتر از قابلیت ها و کیفیت آن توجه می کنند. البته طبیعتا افردی که هدفون را برای مصارف روزمره خود خریداری می کنند، زیبایی محصول برایشان در اولویت است. اما برای کاربران حرفه ای این موضوع، این گونه نیست. کاربران حرفه ای کیفیت و قابلیت های هدفون بی سیم جدیدشان را در اولویت قرار می دهند و ظاهر و رنگ هدفون برایشان از الویت کمتری برخوردارند.

راهنمای خرید هدفون

امروزه با وجود رقابت تنگاتنگی که میان برند های این حوزه وجود دارد، برای تمامی سلیقه ها و نیازهای خریداران، هدفون های خوب و با کیفیتی وجود دارد. کاربران هنگام خرید از تنوع بالای این محصولات با برند ها و قیمت های مختلفی بهره مند هستند.

سیستم آکوستیک بسته یا سیستم آکوستیک باز

سیستم آکوستیک به نوع طراحی در، بسته یا باز بودن گوشی‌های هدفون گفته می شود. در واقع هدفون‌های با سیستم آکوستیک بسته، از انتقال صدای هدفون به بیرون و همچنین ورود صداهای محیط به گوش تا حد قابل توجهی جلوگیری می‌کنند.

در نقطه مقابل هدفون‌هایی با سیستم آکوستیک باز، باعث می‌شوند شما امکان شنیدن صدای محیط را هم داشته باشید و طبیعتا در این سیستم کسانی که در اطراف شما حضور دارند هم صدای پخش شده از هدفونتان را خواهند شنید.

معمولا هدفون‌های با سیستم‌ آکوستیک بسته، طرفداران و خریداران بیشتری دارند. سیستم‌های آکوستیک باز برای پیاده‌روی و ورزش و یا هر جایی که نیاز باشد تا صدای محیط نیز شنیده شود، کاربردی است. هدفون های با سیستم های آکوستیک بسته، برای استفاده کسانی که در محیط های عمومی که رعایت سکوت در آنها حائز اهمیت است، کاربردی است.

خرید هدفون بی سیم

به طور مثال اگر خواستید در کتابخانه دانشگاه بنشینید و به موزیک جدید خواننده مورد علاقه تان گوش دهید و همچنین شنیدن صدای محیط هم برایتان مهم نبود، هدفون بی سیم با سیستم آکوستیک بسته تان را از کوله تان در بیاورید و با خیال راحت از موزیک لذت ببرید. بدون آنکه نگران باشید که افراد حاضر در کتابخانه صدای پخش شده از هدفون شما را خواهند شنید؛

فرکانس

پاسخ فرکانسی یا فرکانس هدفون، به دامنه‌ی فرکانس‌هایی گفته می شود که هدفون، توانایی باز تولید آنها را دارد. هرچه دامنه‌ی پوشش این رنج فرکانسی بیشتر باشد، صدای خروجی هدفون با کیفیت ‌تر خواهد بود و شما جزئیات بیشتری از یک آهنگ را خواهید شنید.

قابلیت نویزگیری

برخی از هدفون ها نویزهای ناشی از محیط اطراف را حذف می کنند و با این قابلیت شما می توانید در مکان های شلوغ هم مکالمه راحتی را تجربه کنید. چرا که صدای های اضافی محیط، شما را مجبور به درخواست بازگو کردن مجدد جملات طرف مقابلتان که پشت خط تلفن قرار دارد، نخواهد کرد.

مشکل شایعی که اغلب در مترو و مکان های عمومی آن را تجربه می کنیم و اغلب ناچار به قطع تماس می شویم و مکالمه را به زمان دیگری و در محیط خلوت تری موکول می کنیم.

البته شرکت های محدودی در حال حاضر این قابلیت جذاب و کاربردی را در هدفون های بی سیم خود ارائه می کنند و به همین دلیل اگر چنین قابلیتی مد نظرتان باشد، دایره انتخاب های شما محدود تر خواهد بود.

تعداد گوشی های هدفون

بر خلاف تصور اغلب افراد، هدفون ها همیشه دارای دو گوشی نیستند. در حال حاضر هدفون های تک گوشی هم توسط کمپانی های مختلف به بازار عرضه می شوند. این هدفون ها برای کسانی که دلشان نمی خواهد از هر دو گوششان برای مکالمه و یا کارهای دیگر استفاده کنند، ساخته شده است.

این افراد گاها لازم است علاوه بر گوش دادن به صحبت های شخصی که در پشت خط تلفن قرار دارد، به صحبت های کسی که در حضورش هستند هم توجه نمایند و یا لازم است صدای محیط را به طور واضح بشنوند. طبیعتا برای این افراد هدفون با گوشی تکی انتخاب صحیح تری است.

قیمت

مهمترین و اصلی ترین رکن هر خریدی، قیمت و بودجه خرید ما می باشد. طبیعتا هر کسی دوست دارد بهترین و پیشرفته ترین اکسسوری ها را داشته باشد. اما با توجه به محدود بودن بودجه افراد، این امر کمی دور از واقیعت است. با تعیین بودجه تان، تا حدود زیادی محدوده انتخاب هایتان مشخص می شود و در نتیجه انتخاب راحت تری خواهید داشت.

قابلیت ها و امکانات دیگر

هر ساله شرکت های مطرح در زمینه ساخت هدفون های بی سیم، قابلیت ها و ویژگی های جدیدی را برای محصولات خود در نظر می گیرند. این قابلیت ها جزو موارد بسیار مهم و لازم هر هدفون نیستند. اما طبیعتا داشتن قابلیت ها و ویژگی های بیشتر، برای هر خریداری لذت بخش خواهد بود. این قابلیت ها شامل میکروفن، نویز گیر هدفون و نویز گیر میکروفون و… می شوند.

جمع بندی

با توجه به مطالب گفته شده در این مقاله و تنوع زیاد محصولات موجود در بازار، انتخاب هدفون مناسب و با کیفیت کمی سخت است. در مجموع اگر قصد خرید هدفون بی سیم جدیدی را دارید، در کنار ظاهر زیبای محصول مورد نظرتان، حتما به قابلیت ها و موارد مختلفی که به آن ها اشاره شد هم به اندازه کافی توجه نمائید.

پیشنهاد می کنیم اگر هدف شما از خرید هدفون، برای مصارف روزانه است، خود را زیر بار هزینه های بالای خرید هدفون هایی که بیشتر نان برندشان را می خورند نبرید.

چرا که هدفون های مقرون به صرفه ای که در بازار وجود دارند، با وجود قیمت مناسبشان، نیاز های شما را پوشش می دهند. اما اگر حرفه ای هستید و می خواهید هنگام گوش دادن به موسیقی حس استودیویی به شما منتقل شود، با دقت بیشتری هدفون خود را انتخاب نمائید.

برای دیدن هدفون های بی سیم فروشگاه مبیت، به بخش هدفون های بی سیم مراجعه نمائید.

از اینکه نظرات ارزشمندتان را در رابطه با مقاله امروز با موضوع “راهنمای خرید بهترین هدفون بی سیم” با ما به اشتراک می گذارید، از شما متشکریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا