آموزش

چگونه از هدر رفت باتری در گوشی اندرویدی جلوگیری کنیم؟

خالی شدن باتری بسیار سریع تر از حد انتظار در گوشی اندرویدی یک مشکل بسیار شایع در بین کاربران این گوشی های هوشمند میباشد که بسیار آزاردهنده است و می تواند سبب ناراحتی کاربران شود. جدا کردن شارژر گوشی خود و پس از مدتی مشاهده اینکه باتری خالی شده است یکی از ناراحت کننده ترین اتفاقات در گوشی شما می تواند باشد. اما ممکن است مقصر تمامی این اتفاقات بد تنها برنامه های باز شده در پس زمینه گوشی باشد که با مرتفع ساختن و بستن آن ها بتوانید باتری گوشی اندرویدی خود را به حالت عادی بازگردانید. پس در ادامه این مطلب از مبیت با ما همراه باشید تا راه های مختلف کاهش مصرف انرژی برنامه های پس زمینه گوشی را به شما آموزش دهیم. پس از انجام مواردی که در ادامه خواهیم گفت مصرف شارژ باتری گوشی شما باید به حالت عادی بازگردد در غیر این صورت ممکن است مشکل شما مرتبط با این مساله نباشد و علل دیگر داشته باشد که توضیح آن ها در این مقال نمی گنجد. در ابتدا شما باید تمامی برنامه های مورد نیاز خود را از منابع معتبر دانلود کنید چرا که برخی از برنامه ها ممکن است بدافزار باشند، برخی به درستی بهینه سازی نشده باشند و حتی شماری از آن ها شامل باگ می باشند که تاثیر بسیار بدی بر روی عملکرد گوشی هوشمند شما خواهند داشت.

گوشی اندرویدی خود را به نسخه اندروید 10 و یا بالاتر بروزرسانی کنید

بسیاری از گوشی های اندرویدی در حال حاضر مجهز به نسخه 10 از این سیستم عامل می باشند و همچنین برخی دیگر اندروید 11 را به شما ارائه می دهند که بسیار قابلیت حائز اهمیتی است چرا که گوگل پس از انتشار نسخه 10 محدودیت هایی را برای برنامه های پس زمینه در نظر گرفت و سبب شد تا عملکرد این برنامه ها به صورت خودکار محدود شود و میزان انرژی کمتری از گوشی شما هدر رود که در افزایش طول عمر باتری تاثیر مستقیم داشته است پس ابتدا باید گوشی خود را در صورت امکان به نسخه های جدید این سیستم عامل بروزرسانی کنید. این قابلیت در سیستم عامل اندروید Adaptive Battery خوانده می شود که بسته به الگوی مصرف شما از برنامه های مختلف تشخیص خواهد دارد که شما از کدام برنامه در طی چند ساعت آینده استفاده خواهید کرد و آن برنامه را آماده می کند. پنج مرحله مختلف آماده به کار برنامه ها را بسته به میزان استفاده شما ست می کند که این پنج مرحله شامل فعال، در حال کار، رایج، به نردت و اصلا می شود که برنامه ها در این پنج دسته تقسیم می شوند و بدین ترتیب از میزان انرژی استفاده شده آن ها کاسته خواهد شد تا ذخیره باتری هدر نرود. این قابلیت در سیستم عامل اندروید 10 و بالاتر خودکار می باشد و نیاز به تنظیم دستی شما نخواهد داشت.

نحه جلوگیری از هدر رفت باتری گوشی

به عوامل مصرف کننده باتری گوشی اندرویدی خود سر بزنید

باتری

در قسمت تنظیمات گوشی خود به دنبال گزینه باتری گشته و سپس مصرف باتری را انتخاب کنید اگر منوی گوشی شما بر روی زبان انگلیسی تنظیم شده است باید به ترتیب Setting> Battery> Battery Usage را دنبال کنید. شما فهرست دقیقی از عوامل مصرف کننده باتری گوشی خود را مشاهده خواهید کرد که به شما اجازه می دهد تا بتوانید آن را حذف کرده و طول عمر باتری را به میزان چشمگیری افزایش دهید. بسته به سخت افزار و نرم افزار گوشی شما این عوامل مصرف کننده باتری می توانند مرتبط با سخت افزار و یا نرم افزار و یا حتی برنامه هایی باشند که خود سازنده بر روی گوشی نصب کرده است. 

رم

شما باید به حافظه محدود گوشی اندرویدی خود نیز که به عنوان رم شناخته می شود نیز نگاه کنید؛ شاید برنامه ای که استفاده می کنید چندان فضای زیادی را اشغال نکند و باتری را هدر ندهد اما وقتی با یک هارد 2 گیگابایتی برنامه چند صد مگابایتی را باز می کنید قطعا بهره وری باتری کاهش پیدا می کند. برای کنترل این مورد باید موارد زیر را به صورت مرحله ای انجام دهید.

 مرحله اول: در قسمت تنظیمات به دنبال گزینه سیستم بگردید و سپس درباره تلفن را انتخاب کنید که در گوشی هایی با زبان انگلیسی به ترتیب Setting> System> About Phone می باشد. 

مرحله دوم: در این قسمت به دنبال نام شماره ساخت و یا همان Build number بگردید و بر روی آن هفت مرتبه ضربه بزنید؛ بدین ترتیب شما به گزینه های توسعه دهنده گوشی خود دست پیدا خواهید کرد و در همین لحظه در بخش اعلانات خود مشاهده خواهید کرد که این قابلیت برای شما فعال شده است.

مرحله سوم: حالا دوباره در بخش تنظیمات گوشی خود به قسمت سیستم بروید و گزینه توسعه دهنده را انتخاب کنید و به قسمت سرویس های در حال اجرا یا همان Running services بروید.

در این مرحله می تواند به راحتی برنامه های در حال استفاده از رم گوشی اندرویدی خود را مشاهده کنید و موارد غیر ضروری را متوقف سازید البته شایان ذکر است که بدانید در اینجا تنها می توانید برنامه هایی را که خود شما نصب کرده اید متوقف کنید وبرنامه های ارائه شده توسط سازنده غیر قابل تغییر می باشند. 

برنامه های دردسر ساز را محدود کنید

پس از مشاهده برنامه هایی که میزان باتری بالایی را تقاضا می کنند برخی از آن ها ممکن است برای شما ضروری باشند و نتوانید آن ها را حذف کنید تما می توانید عملکرد آن را محدود کنید تا میزان باتری کمتری را مصرف کند.  در پایان می توان گفت که اندروید 11 نیز به مراتب بهتر در این زمینه عمل کرده و انتظار می رود در نسخه 12 از این سیستم عامل که قرار است تا بزودی منتشر شود نیز همچنان شاهد پیشرفت باشیم. 

مهدیه بهرامی

من مهدیه بهرامی هستم. لیسانس مترجمی زبان انگلیسی علاقه مند به نوشتن، به‌ویژه حوزه تکنولوژی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا