دانستنی اپلیکیشن

بهترین شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر کدام است ؟

بهترین شبیه ساز اندروید برای کامپیوتر

دنیای بازی های موبایل روز به روز در حال پیشرفت است. با کم شدن مرز بین سطح کیفی بازی‌های موبایل و خلاقیت بازی‌سازان، زمینه مناسبی برای استودیوهای بزرگ برای خلق بازی‌های موبایلی استادانه پدید آمده است. بنابراین، اگر شما از آن دسته کاربرانی هستید که دوست دارید بازی های موبایل را روی پی سی و رایانه شخصی انجام دهید، بد نیست نگاهی متفاوت به بازار بازی های موبایل و شبیه سازهای اندروید بیندازید.

همانطور که می دانید هیچ چیز در دنیای بازی های موبایل امکان پذیر نیست و جای تعجب نیست که روزی بخواهید این بازی را روی پلتفرم رایانه شخصی تجربه کنید.

در این مقاله امروز قصد داریم تا مرزهای صفحه نمایش بازی های موبایل را بشکنیم و پای آنها را به دنیای کامپیوترهای شخصی باز کنیم. پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا 10 مورد از بهترین شبیه سازهای اندروید  را بررسی کنیم و مزایا و معایب هر کدام را به چالش بکشیم. قبل از شروع کسب و کار خود لازم به ذکر است که شبیه سازهای اندروید در این لیست فقط برای دستگاه های ضعیف و نسبتا قوی موثر هستند بخصوص برای کاربران ویندوز 7 و ویندوز 10 مناسب هستند.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

MeMU

 

بیایید لیست خود را با یکی از بهترین برنامه های اندروید شروع کنیم. MeMU بهترین بازی اندرویدی است که پتانسیل بالایی برای گیمرها دارد. چیزی که MeMU را خاص می کند پشتیبانی شبیه ساز  از چیپست های AMD و Intel است که باعث می شود بازی های اندروید روی رایانه های شخصی سریعتر اجرا شوند. آخرین نسخه این شبیه ساز اندروید نیز از اندروید 7.1 پشتیبانی می کند که از اولین انتشار MeMU که فقط اندروید 4.3 را پشتیبانی می کرد جهشی بزرگ است.

 

مشخصات شبیه‌ ساز اندروید ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: MeMU پشتیبانی از چیپست ADM و اینتل
نوع کاربری: گیمینگ – عادی قابلیت اجرای چندین بازی به صورت همزمان

یکی دیگر از ویژگی های زیبای شبیه ساز اندروید MeMU; این نرم افزار به بازیکنان اجازه می دهد تا چندین برنامه و بازی را همزمان اجرا کنند. بنابراین، باید توجه داشته باشید که برای دسترسی به تمام امکانات MeMU  شما باید نسخه کامل این شبیه ساز را با قیمت حدود 2.99 دلار خریداری کنید. هنگام خرید نسخه کامل MeMU؛ ویژگی های بیشتری مانند موارد شخصی سازی و بخش های دیگر برای شما باز می شود. خوشبختانه این شبیه ساز اندروید به طور مرتب آپدیت می شود و طرفداران خود را دارد.

ARChon

 

ARChon  بر خلافبسیاری از رقبای خود  یکی از متنوع ترین شبیه‌ ساز های اندرویدی است. اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر درباره ARChon صحبت کنیم؛ باید به این موضوع اشاره کنیم که این شبیه‌ ساز درواقع یک افزونه برای گوگل کروم است که برای نصب نیاز به برنامه خاصی ندارد و امکان دانلود و اجرای بازی‌های موبایلی را روی کامپیوترهای شخصی فراهم می کند. در نهایت باید توجه داشته باشید که ARChon به دلیل محدودیت‌هایی که دارد، نمی‌تواند لیست آنچنان جذابی از بازی‌های موبایلی را در اختیارتان قرار دهد و عناوین حاضر در این شبیه‌ ساز اندرویدی، به شدت محدود هستند.

 

مشخصات شبیه‌ ساز اندروید ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: Vlad Filippo سهولت نصب
نوع کاربری: گیمینگ – عادی قابل اجرا روی هر سیستم عاملی

 

یکی از نقاط ضعف ARChon  پیچیدگی و محدودیت های آزاردهنده آن است. بنابراین نمی توانید فایل را با ARChon  اجرا کنید. اما در سوی دیگر ماجرا؛ برنامه افزودنی ARChon تقریباً بر روی هر سیستم عاملی که می تواند Google Chrome را اجرا کند قابل نصب است، به همین دلیل است که ARChon در فهرست بهترین شبیه سازهای اندروید قرار دارد.

Phoenix OS

 

شبیه ساز اندروید Phoenix OS یکی از جدیدترین شبیه سازهایی است که اخیراً منتشر شده است و مانند بسیاری از شبیه سازهای اندروید دیگر. ویژگی های جذابی را برای کاربران بازی های ویدیویی ایجاد کرده است و حس خوبی این شبیه ساز اندروید به ویندوز 10 و ویندوز 7 ایجاد کرده است. متأسفانه تیم سازنده این شبیه ساز اعتقادی به به روز رسانی سیستم عامل Phoenix OS ندارند و به همین دلیل است که این شبیه ساز چند قدم از رقبای خود عقب تر است.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: Phoenix OS پشتیبانی از سرویس گوگل پلی‌استور
نوع کاربری: گیمینگ – عادی پشتیبانی از اندروید نسخه ۷.۱

 

اما اگر بخواهیم در مورد قدرت سیستم عامل Phoenix OS صحبت کنیم. باید بگویم که به لطف این شبیه ساز اندروید سرویس فروشگاه گوگل پلی و پشتیبانی از اندروید 7.1. این می تواند یک گزینه هیجان انگیز باشد. جالب است بدانید که اندروید 7.1 یکی از آخرین نسخه های سیستم عامل اندروید در دنیای شبیه سازها است و خوشبختانه سیستم عامل Phoenix OS از نسخه مشابه اندروید بهره می برد.

Nox

 

بدون شک Nox را می توان در طیف بهترین شبیه سازهای اندروید قرار داد. این شبیه ساز فوق العاده به لطف بهینه سازی عالی می تواند انتخاب خوبی برای دوستداران بازی های اندروید یا توسعه دهندگان موبایل باشد. Nox  به صورت کاملا رایگان عرضه می شود و یکی از مزیت های اصلی آن، کاربری و رابط کاربری شیک آن است. همچنین توجه داشته باشید که اگر از کاربران ویندوز 7، 8 و 8.1 و همچنین ویندوز 10 هستید، Nox به دلیل سبک بودن و بهینه سازی خوب می تواند عملکرد روان و آسان تری نسبت به دیگر شبیه سازهای اندروید داشته باشد.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: Big Nox پشتیبانی از اندروید نسخه ۹
نوع کاربری: گیمینگ – عادی – بازی‌سازی بهینه‌سازی و عملکرد مناسب حتی در ویندوزهای قدیمی‌تر

 

در نهایت، برگ برنده Nox. این شبیه ساز اندروید از نسخه اندروید 9 پشتیبانی می کند. در میان بسیاری از رقبای Nox ؛ آنها از اندروید 7.1 یا بالاتر استفاده می کنند و این شبیه ساز از اندروید 9 استفاده می کند. می تواند واقعا هیجان انگیز باشد. بنابراین، اگر به دنبال یک شبیه ساز خوب هستید، Nox می تواند در سبد بهترین شبیه سازهای اندرویدی شما باشد.

LDPlayer

 

بدون ذکر LDPlayer نمی توان در مورد بهترین شبیه ساز اندروید صحبت کرد. LDPlayer یک شبیه ساز اندروید رایگان است که بر روی بهبود قدرت پردازش و عملکرد بازی ها تمرکز دارد تا تجربه ای بهتر را به مخاطبان خود ارائه دهد. LDPlayer از اندروید نسخه 7.1 پشتیبانی می کند. مجموعه خوبی از بازی های موبایل را در خزانه خود دارد. عناوین محبوبی مانند Clash of Clans و Epic Seven نیز در دنیای این شبیه ساز حضور دارند و تجربه آنها خالی از لطف نیست.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: LDPlayer تنوع خوب بازی‌ها و برنامه‌های اندرویدی
نوع کاربری: گیمینگ – عادی پشتیبانی از اندروید نسخه ۷.۱

همچنین، LDPlayer  یکی از معدود شبیه هایی است که به طور مرتب به روز رسانی را دریافت می کند. این شبیه ساز همچنین به کاربر اجازه می دهد تا شبکه های اجتماعی مختلف مانند تیک تاک و اینستاگرام را اجرا کند و فقط یک شبیه ساز بازی نیست. در نهایت LDPlayer یکی از ساده ترین شبیه سازهای اندروید است که می توانید به راحتی نصب و استفاده کنید.

Bliss OS

 

در حال حاضر، Bless OS  یکی دیگر از شبیه سازهای اندروید در ویندوز است که می تواند شما را کاملا راضی کند. ماشین اصلی Bliss OS کاملا با شبیه سازهای دیگر متفاوت است و این تفاوت در جایی که برای استفاده از Bless OS  نیاز به ماشین مجازی و بوت دارید توضیح داده شده است. همچنین امکان اجرای شبیه ساز اندروید Bless OS  با استفاده از فلش درایو وجود دارد، بنابراین اجرای این نرم افزار با استفاده از فلش درایو فرآیندی دشوار و پیچیده است که کاربران معمولی قادر به انجام آن نیستند.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: Bliss بهینه‌سازی خوب
نوع کاربری: گیمینگ – عادی پشتیبانی از اندروید نسخه ۸

.

اگر به هر دلیلی از BlissOS  استفاده می کنید، برای نصب و استفاده از این قالب از یک ماشین مجازی استفاده کنید. این یک گزینه بسیار معقول تر است. این قالب در اندروید اوریو نیز منتشر شده است که ویژگی های خاصی را در اختیار کاربران قرار می دهد.

MuMu

همانطور که می دانید استودیو NetEase یکی از بزرگترین توسعه دهندگان بازی های موبایل است. اما آیا تصور می کردید روزی این استودیو وارد دنیای شبیه سازهای اندروید شود؟ شبیه سازی MuMu؛ این یک شبیه سازی از این استودیو است که مدت زیادی است منتشر شده است. MuMu مانند سایر رقبا اندروید نسخه 7.1 را اجرا می کند و مشکل چندانی در اجرای بازی ها ندارد. نسخه بتای این شبیه ساز نیز وجود دارد که فقط برای کامپیوترهای شخصی رده پایین و ضعیف طراحی شده است که به نوبه خود جالب است.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: NetEase پشتیبانی از اندروید نسخه ۷.۱
نوع کاربری: گیمینگ رابط کاربری و متنوع خوب بازی‌ها

PrimeOS

 

وقتی صحبت از دنیای شبیه‌سازهای اندروید به میان می‌آید، PrimeOS یکی از مهمترین مواردی است که باید به آن اشاره کرد. در واقع این نرم افزار فقط یک شبیه ساز نیست و شما PrimeOS را به عنوان یک پارتیشن بر روی کامپیوتر شخصیت خود نصب می کنید. اکثر ویژگی ها و عملکردهای PrimeOS برای گیمرها طراحی شده است و به همین دلیل ممکن است کاربران عادی در یک نگاه نتوانند با محیط این شبیه ساز ارتباط برقرار کنند.

 

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: PrimeOS پشتیبانی از اندروید نسخه ۱۱
نوع کاربری: گیمینگ مکانیزم‌های مختص گیمینگ

 

صادقانه بگویم؛ PrimeOS شبیه ChromeOS نیست و تقریباً همان محیط و ویژگی ها را دارد. جالب است بدانید که می توانید PrimeOS را با یکی از آخرین نسخه های اندروید یعنی اندروید 11 اجرا کنید و این گزینه ممکن است برگ برنده PrimeOS باشد و شایسته است در لیست بهترین شبیه سازهای اندروید قرار گیرد.

GameLoop

GameLoop که قبلا با نام Tencent Gaming Buddy شناخته می شد، یک شبیه ساز اندروید عالی برای گیمرها است. GameLoop آنقدر بهینه و جذاب است که استودیوی غول پیکر Tenset GameLoop را به عنوان شبیه ساز رسمی عناوینی مانند Call of Duty Mobile و PUBG Mobile معرفی کرد. همچنین این برنامه نقش مهمی در مورد کنترل‌ کننده ها دارد و در آزمایش ما، GameLoop توانست تمام مراحل را به خوبی طی کند. پس اگر به هر دلیلی از بازی های شوتر با موبایل خسته شده اید و می خواهید تجربه بهتری با این بازی ها داشته باشید، گیم لوپ را از دست ندهید.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: تنسنت عملکرد دوست داشتنی به هنگام اجرای بازی‌های شوتر
نوع کاربری: گیمینگ بهینه‌سازی و قابلیت‌های جذاب

BlueStacks

 

BlueStacks در بین کاربران خود طرفداران زیادی دارد و دلایل آن مشخص است. این شبیه ساز نه تنها می تواند بر روی ویندوز و مک اجرا شود، بلکه دارای ویژگی های جذاب بسیاری نیز می باشد. BlueStacks ویژگی هایی را ارائه کرده است که برای ماندن در دنیای شبیه سازها واقعا جذاب هستند. به عنوان مثال، ویژگی Keymapping Tool که به شما اجازه می‌دهد کنترل‌کننده‌های سفارشی ایجاد کنید یا Instance Manager که از یک شبیه‌ساز همزمان چندین کلون ایجاد کنید. حالت Eco Mode یکی دیگر از ویژگی های جذاب BlueStacks است که به شما کمک می کند مصرف برق و باتری خود را بهینه کنید.

مشخصات شبیه‌ ساز اندرویدی ویژگی‌ها
استودیوی سازنده شبیه‌ ساز: BlueStacks اجرای بدون مشکل روی ویندوز ۱۰ و ویندوزهای قدیمی‌تر
نوع کاربری: گیمینگ قابلیت‌ها و المان‌های مختص گیمینگ

 

آخرین نسخه BlueStacks نسبت به نسخه های قبلی خود پیشرفت های قابل توجهی دارد. امروزه BlueStacks می تواند سخت ترین بازی های اندروید را با حداکثر سرعت اجرا کند. در خاتمه، لازم به ذکر است که BlueStacks فقط در ویندوز 7، 8 و 8.1 کار می کند. ویندوز 10 همچنین می تواند اجرا شود و گزینه جالبی در لیست ما از بهترین شبیه سازهای اندروید است.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا