دانستنی موبایل

جلوگیری از باز شدن خودکار اپلیکیشن‌ها در اندروید (6 قدم)

جلوگیری از باز شدن خودکار اپلیکیشن‌ها در اندروید

باید بدانید که سیستم عامل اندروید نیز نظیر سیستم عامل ویندوز دارای این ویژگی می باشد که برنامه ها و پلتفرم های نرم افزاری ویژه ای را در هنگام بوت یا راه‌اندازی اجرا کند. این گروه از برنامه ها در زمان روشن شدن گوشی هوشمند به صورت خودکار در بک گراند آن بالا می آیند. ولی چنانچه به هر علتی نخواهیم که برنامه ای به صورت خودکار در بک گراند گوشی اندرویدی ما بالا بیاید، چه اقدامی باید انجام دهیم. آیا راهی جهت پیشگیری از بالا آمدن خودکار برنامه ها در زمان بوت گوشی ها و یا محصولات اندرویدی موجود می باشد.

قطعا برای انجام این کار راه هایی وجود دارد. در این مطلب تلاش بر آن است که چندین راه پیشگیری از این کار و جلوگیری از اجرای برنامه های ویژه در زمان بالا آمدن گوشی ها و یا تبلت های اندرویدی را معرفی کنیم. چنانچه برای انجام هر کدام از مراحل این مطلب با مسئله ای روبرو شدید در قسمت نظرات و پیشنهادات بیان کنید تا کارشناسان ما جهت برطرف شدن مشکل شما را رهنمایی کنند.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

گام اول: آماده سازی

در سیستم عامل اندروید نسخه ساندویچ بستنی یا Ice Cream Sandwich امکانی وجود دارد که به کمک آن می‌توان از راه اندازی برخی برنامه ها در زمان بوت دستگاه‌های اندرویدی پیشگیری کرد. در نتیجه پیشنهاد ما این است که نخست در گوشی یا دستگاه خود این امکان را چک کنید.

نخست به قسمت تنظیمات یا Settings گوشی هوشمند خود بروید.

سپس گزینه‌ای به نام Apps یا Application Manager را بیابید و در صورت پیدا کردن این گزینه، آن را کلیک کنید.

در این مرحله از نوار بالایی موجود در رابط کاربری برنامه مورد All را کلیک کنید.

برنامه ای که می خواهید به صورت خودکار بالا نیاید را در لیست مورد نظر یافته و روی آن کلیلک کنید.

اکنون گزینه با نام Disable را کلیک نمایید. چنانچه این گزینه وجود نداشت نخست گزینه Uninstall Updates را کلیک کرده و بعد گزینه Disable را برگزینید.

در این قسمت گوشی هوشمند خود را ریست کنید. در این وضعیت به احتمال زیاد برنامه انتخابی شما غیرفعال شده است.

گام دوم: به کار گیری Framaroot و دسترسی به روت

نخست به وسیله فروم و با کمک لینک زیر مدل گوشی هوشمند خود را چک کنید. اگر مدل گوشی هوشمند شما در این لیست قرار دارد این گام را انجام دهید.

در این راه حل برنامه ای با عنوان Framaroot به کار برده می شود که جهت استفاده از آن باید گوشی شما روت باشد. قبل از اینکه مجوز نصب برنامه هایی همچون Framaroot به شما داده شود می بایست به قسمت تنظیمات گوشی هوشمند اندرویدی خود رفته و مجوز نصب آن را فعال کنید.

اکنون به قسمت تنظیمات یا Settings گوشی هوشمند خود بروید.

در این مرحله گزینه Security و بعد Device Administration را برگزینید. اکنون با انتخاب گزینه Unknown Sources این مورد را  در گوشی خود فعال کنید.

حال با کمک مرورگر کامپیوتر یا لپ تاب خود به این لینک مراجعه کرده و برنامه Framaroot را از آنجا دانلود کنید. چنانچه پیامی در رابطه با تنظیمات امنیتی بر روی گوشی شما ظاهر شد آن را کنسل کده و گزینه OK را کلیک نمایید.

بعد از نصب برنامه Framaroot، گزینه Install SuperSU را کلیک نمایید.

در این جا در لیست موجود یکی از گزینه‌های آن را کلیک کنید. چنانچه گزینه انتخابی شما خوب نبود و نتیجه‌ درستی هم نداشت، یک گزینه دیگر را برگزینید.

بعد از انجام این کار، گوشی هوشمند اندرویدی خود را ریست کنید. توجه کنید که برنامه Framaroot جهت آنروت کردن گوشی های اندرویدی هم قابل استفاده می باشد.

مرحله سوم: نصب ماژول تغییردهنده سیستم  یا System Modifier Module Repository

قبل از نصب فریم‌ورک Xposed می بایست در تنظیمات امنیتی گوشی هوشمند خود کارهایی را انجام دهید. برای انجام این کار به قسمت تنظیمات گوشی هوشمن خود بروید.

در این مرحله باید نصب کننده فریم‌ورک Xposed را دانلود نمایید. فریم‌ورک Xposed یا Xposed Framework ابزار قوی می باشد که این قابلیت را برای شما فراهم می کند که سیستم عامل اندروید یا کاستوم راه‌های آن را عوض کنید.

چنانچه برنامه را دانلود کردید، گزینه Install را کلیک نمایید.

اکنون گزینه Install/Update را برگزینید.

در مرحله بعدی گزینه Soft Reboot را کلیک نمایید.

اکنون نصب کننده Xposed را بالا آورده و سپس گزینه Download را انتخاب نمایید.

در این مرحله اسکرول موجود را به طرف پایین کشیده و گزینه Boot Manager را پیدا کنید. با پیدا کرد آن بر روی آن کلیک کنید.

اکنون گزینه Download را برگزینید. بعد از برگزیدن این گزینه داده های کامل تری از امکانات و ویژگی های این فریم‎‌ورک نمایان می شوند.

زمانی که روند دانلود به پایان رسید، گزینه Install را کلیک نمایید. در این موقعیت ماژول مورد نظر در برنامه Xposed Framework نصب خواهد شد.

مرحله چهارم: روشن کردن ماژول مدیریت برنامه ها در زمان بوت کردن یا Booting Apps Manager Module

اکنون وقت آن است تا ماژول مدیریت برنامه‌ها در زمان بوت گوشی هوشمند را بر روی آن نصب کنید تا مورد استفاده قرار گیرد.

برای انجام این کار بار دیگر به صفحه اصلی برنامه Xposed Framework بروید و گزینه Modules را برگزینید.

در لیست موجود گزینه BootManager را یافته و آن را فعال کنید.

بار دیگر به صفحه اصلی برنامه Xposed Framework رفته و گزینه Framework را کلیک نمایید.

اکنون گزینه Soft Reboot را برگزینید. هنگامی که گوشی هوشمند شما ریست یا ریبوت شود در قسمت برنامه دراور یاApp Drawer گدوشی شما لیست برنامه های BootManager را نشان می دهد.

مرحله پنجم: تشخیص برنامه هایی که تمایل به پیشگیری از اجرای آن‌ها در زمان راه اندازی گوشی را دارید

بعد از آنکه گوشی هوشمند اندرویدی شما ریست شد به قسمت تنظیمات بروید.

اکنون به بخش برنامه ها یا Applications رفته و از نوار ابزار بالای صفحه، منوی Running را کلیک نمایید. در این بخش نام برنامه هایی را خواهید دید که در زمان بوت شدن گوشی اندروید شما به صورت خودکار فعال شده‌اند.

در لیست موجود برخی از برنامه هایی را که می خواهید در زمان بوت به صورت خودکار اجرا نشوند را انتخاب کنید.

مرحله ششم: راه اندازی برنامه BootManager و پیشگیری از بوت شدم خودکار برنامه های مورد نظر در زمان بوت گوشی

اکنون به گام پایانی رسیدیم که باید نخست برنامه BootManager را راه اندازی کنیم. پنجره‌ پاپ‌آپی ظاهر می‌شود که می بایست در آن گزینه OK را کلیک کرده تا اجازه روت کردن فعال شود.

اکنون در لیست مجود برخی از برنامه هایی که نمی خواهید در زمان بوت گوشی به صورت خودکار راه اندازی شوند را برگزینید.

در انتها گوشی هوشمند خود را ریست نمایید. در این وضعیت فقط برنامه هایی که مجوز راه اندازی خودکار در زمان بوت گوشی به آن‌ها داده شده، راه اندازی می شوند.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هندزفری بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، گلس سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا