علم و تکنولوژی

بهترین پاور بانک های موجود در بازار

درست وقتی که میخواستم حرف دلم رو بهش بگم موبایلم خاموش شد . همون لحظه از خودم پرسیدم پس مخترعین حوزه ی دیجیتال چرا برای اتوبوس های عمومی و مترو ها پریز برق طراحی نمیکنن ؟ اما بالاخره یکبار که در حال ورزش کردن توی پارک شارژ موبایلم تموم شد ، با خودم گفتم : من دیگه واقعا باید یه پریز شخصی توی جیبم داشته باشم و البته بی خیال نشدم و تصمیم گرفتم توی سایت های معتبر به دنبال پاور بانکی باشم که بتونه نیاز های موبایلم رو برآورده کنه.

من یک دنبال کننده ی ابزار دیجیتال هستم و در این مقاله قصد دارم گزارشی از جستجوی عمیقم به دنبال پریز شخصی موبایل یا همون پاور بانک بگم با فروشگاه اینترنتی موبایل مبیت همراه باشید

مشخصات بهترین پاور بانک های جهان

بعد از اینکه نیاز به داشتن یک پاور بانک رو توی زندگی احساس میکنید ، باید دنبال پاور بانکی بگردید که انتظارات شما و تلفن همراهتون رو تا حدود زیادی بر آورده کنه چون همیشه بهترین انتخاب برای شما به نیازهاتون بستگی داره.

توی دنیای پاور بانک ها سه اصل مهم برای انتخاب بهترین پاوربانک وجود داره : قدرت ، وزن ، سازگاری

( منظور از سازگاری در اینجا همخوانی و هماهنگی پاوربانک با تلفن همراه ، تبلت و یا لپ تاپ شماست)

بر اساس همین سه اصل من برای شما لیستی از بهترین پاور بانک های جهان که البته در بازار های ایران و وبسایت مبیت موجود هستند ، تهیه کردم تا برای انتخاب پاور بانک شخصی خودتون با دقت بیشتری تصمیم گیری کنید.

  • Raw power مدل RP-PB095
  • Anker مدل A1275
  • Silicon power مدل C20QC
  • Xiaomi مدل PLM 18ZM
  • Energizer مدل UE20006PQ

پاور بانک راو پاور Raw power -   مدل RP-PB095

پاور بانک راو پاور

Rav power –   مدل RP-PB095

شرکت راو پاور که از سال 2011 تاسیس شده خیلی سریع تر از حد انتظار جای خود رو در بازار رقابتی پاوربانک ها باز کرده و درحال حاضر جزء بهترین شرکت های تولید کننده ی پاور بانک هست.

این مدل از برند راو پاور یعنی RP-PB095  پاوربانکی فوق قدرتمند یعنی 20100 میلی آمپر ساعت است و مثل اکثر محصولات شرکت راو پاور مجهز به تکنولوژی QC  یا همون شارژ سریع  هست. لازمه بگم تکنولوژی QC باعث میشه تلفن همراهتون در زمانی بیشتر از مدت زمان تعریف شده شارژ بشه. باید بگم این دستگاه سیستم هوشمند تشخیص ولتاژ تلفن همراه داره تا شارژ سریع رو با موبایل شما هماهنگ و کاملا از آسیب هایی که در اثر تغییر ولتاژ برای موبایل ها پیش میاد جلوگیری کند.

آیا معرکه نیست؟! البته هنوز دنیایی از اطلاعات درباره این مدل پاوربانک وجود داره که به محض شنیدن بیشتر هم عاشقش خواهید شد. مثلا اینکه این پاوربانک دو پورت (درگاه) USB  دارد  که امکان شارژ دو موبایل به صورت همزمان به شما داده میشه و نکته ی جالب تر درباره این پاوربانک این هستش که شما میتونید علاوه بر موبایل لپ تاپتون هم از طریق همین پورت ها شارژ کنید. لازمه بدونید که این پاور بانک اکثر مدل های تلفن همراه رو پشتیبانی میکنه (به این معنی که برای اکثر برند های تلفن همراه موجود در بازار قابل استفاده ست)

مزیت بعدی چراغ های کوچک ال ای دی هستند که برای نمایش میزان باتری پاوربانک قرار داده شده . تعداد این چراغ ها چهارتاست و هرکدوم 25% از میزان کلی شارژ رو نمایش میدهند.

وزن این پاور بانک حدودا 490 گرم هست و در دسته ی پاوربانک های غیر سبک قرار میگیره. و اندازه ی اون به گونه ای هست که در جیبتون به راحتی جا میشه. البته اگه جیبتون خیلی کوچیک نباشه.

پاور بانک انکر Anker -  مدل A1275

پاور بانک انکر

Anker –  مدل A1275

شرکت انکر از سال 2011 زیر نظر استیون یانگ که پیشتر در شرکت گوگل مشغول بود ، شروع به کار کرد. تمرکز اصلی این شرکت بر ساخت باتری های لپ تاپ و موبایل و شارژرهای دیوار بوده و چندسالی هست که با توجه به اطلاعات زیادی که درباره باتری های مختلف دارند ، اقدام به ساخت پاوربانک کردند.

شعار این شرکت یه شعار وسوسه کننده برای هر مشتری ای هست: در سفر به ما بپیوندید و با امکاناتی که در اختیارتان میگذاریم از سفرتان لذت ببرید.

با همین شعار میفهمیم که میتونیم برای زمان هایی که به صورت طولانی مدت به پریز برق دسترسی نداریم روی این پاوربانک های قدرتمند حساب کنیم. از شعار که بگذریم به عمل میرسیم. مدل A1275  با قدرت 20000 آمپری به ما اطمینان خاطر برای داشتن یه پاور بانک قوی میده.  این پاور بانک از فناوری QC  که پیشتر درباره اش صحبت کردیم پشتیبانی نمیکنه اما  به فناوری multi protect  یا شارژ ایمن مجهزه که باعث میشه جریان های ورودی و خروجی به باتری موبایل کاملا ایمن باشه و از نوسانات ولتاژ و تغییر دما های ناشی از شارژ شدن ، دستگاه شما هیچ آسیبی متحمل نشه.

از فناوری های دیگه ای که پاوربانک های انکر به اون مجهز هستند باید به مدیریت هوشمند شارژ اشاره کنیم که توانایی قطع عملیات شارژدهی به موبایل بعد از دریافت 100% شارژ هست. با این فناوری شما به راحتی میتونید در سفرهایی که دسترسی به پریز برق ندارید شب ها تلفن همراهتون رو به شارژ بزنید و نگران این نباشید که بعد از 100% شدن به باتری موبایل آسیبی وارد میشه.

مدل A1275  دو پورت (درگاه ) USB  داره و این امکان شارژ همزمان دو موبایل و با تبلت رو به شما میده. وزن خالص محصول چیزی در حدود 360 گرم هست و جزء پاوربانک هایی با وزن معمولی (نه سبک نه سنگین) به حساب میاد. چهارچراغ ال ای دی مخصوص نمایش میزان شارژ پاوربانک هم در گوشه ای قرار داده شده که برای شارژ مجدد پاور بانک میتونه بسیار کارآمد باشه.

ابعاد این پاور بانک 162 x 22 x65  هست و میتونه همراه کم جا و جمع و جوری برای سفرهای طولانی مدت باشه.

پاور بانک سیلیکون پاور - Silicon power  مدل C20QC

پاور بانک سیلیکون پاور

Silicon power  مدل C20QC

شرکت سیلیکون پاور که سالهاست با نماد SP محصولاتشون رو راهی بازار میکنند جزء قدیمی ترین شرکت های تولید محصولات الکترونیکی هست و البته به این پیشینه ی قوی باید کیفیت مناسب محصولات رو هم اضافه کنیم.

مدل C2QC هم پاوربانکی با قدرت 20000 آمپر هست که به لحاظ قیمتی میتونه رقیب قدرتمندی برای هم رده های قدرت 20000 آمپر مثل انکر و راوپاور باشه. جدا از قیمت این پاوربانک به فناوری QC  مجهزه و ادعا میکنه میتونه تلفن همراه شما رو در فقط 35 دقیقه 80 درصد شارژ کنه. جنس بدنه این محصول پلاستیکی هست و این باعث میشه وزن نسبتا مناسبی داشته باشه. این پاوربانک تقریبا تمامی مدل های تلفن همراه رو پشتیبانی میکنه و برای تبدیل USB  ها نیازی به کابل تبدیل کننده ندارید.

این مدل پاوربانک دو پورت ( درگاه) USB  تایپ A  و یک پورت USB  تایپ C دارد و شما میتونید همزمان از هر سه درگاه استفاده کنید. با وجود این مزیت حتما با خودتون فکر میکنید چرا زمان زیادی رو کنار دیوار گذروندید؟!

پاور بانک شیائومی - Xiaomi  مدل PLM18ZM

پاور بانک شیائومی

Xiaomi  مدل PLM18ZM

هیچ کس هنوز باورش نشده که شیائومی فقط 10 ساله که وارد بازار محصولات الکترونیک و تکنولوژیک شده و در همین مدت کوتاه با استفاده از فناوری های جدید ، دنیا رو تو مشت خودش گرفته.

ایکاش فرصت محوریت مقاله اجازه میداد تا درباره همه ی محصولات شیائومی صحبت کنیم اما متاسفانه موضوع ما رو به سمت پاوربانک ها میبره و حالا که داریم درباره بهترین پاوربانک های جهان ، موجود در بازار های ایران صحبت می کنیم امکان نداره سمت شیائومی نریم.

مدل PLM18ZM با قدرت 20000 آمپری مجهز به فناوری شارژ سریع هست و به خاطر داشتن چیپست های هوشمند خیالتان از انتقال جریان بیش از حد راحته.

با توجه به موج جدید پورت جدید USB  یعنی تایپ C  شیائومی مثل همیشه با هوشمندی و قرار دادن یک پورت تایپ C  در کنار درگاه های دیگه سعی بر بروز بودن و سازگاری محصولاتش داشته.

وزن بیرون از جعبه ی پاوربانک حدودا 350 گرم و از نمونه هایی که پیشتر توضیح دادیم سبکتره ، که البته انتظار میرفت با وجود بدنه ی فلزی ای که فقط و فقط برای استحکام ساخته شده، کمی سنگین تر از 350 گرم باشه.

لازم به توضیح هست که این بدنه ی فلزی که از فلزی خیلی سبک اما مقاوم ساخته شده باعث تمایز پاوربانک شیائومی از دیگر پاوربانک ها میشه و اگر شما هم جزء افرادی هستید که به خاص بودن ظاهر محصولات الکترونیکی اهمیت میدید شیائومی انتخاب خیلی مناسبی برای شماست.

ابعاد این پاوربانک 170x50x20  هست و جزو پاوربانک های باریک به حساب می آید که این موضوع هم باعث زیبایی بیشتری در ظاهرش میشه.

پاور بانک انرجایزر  Energizer مدل UE20006PQ

پاور بانک انرجایزر

 Energizer مدل UE20006PQ

حتما باتری های قلمی انرجایزر رو به خاطر دارید ، باتری های با رنگ مشکی و مسی رنگ.

همین نوستالژی ساده میتونه حس اعتماد به این برند بسیار قدیمی رو در من و شما ایجاد کند تا بار دیگر و البته اینبار باتری های تلفن همراهمون رو به پاوربانک های این برند بسپاریم.

مدل UE20006PQ پاور بانکی 200000 میلی آمپری مجهز به فناوری های شگفت انگیزی مثل شارژ سریع و شارژ ایمن با قیمتی کاملا قابل رقابت با مدل های پیشین است.

این پاوربانک دو درگاه USB  که یکی میکرو و دیگری تایپ C ست دارد و قابلیت شارژ هوشمند با توان 18 وات برای دستگاه های اندروید دارد. این یعنی شما می تونید تلفن همراه های از نسل های مختلف و با شارژر هایی متفاوت به آن متصل کنید

انرجایزر با وجود بدنه ی پلاستیکی اش وزنی در حدود 450 گرم دارد که آن را در دسته ی پاوربانک های غیرسبک قرار میدهد.

چهار چراغ ال ای دی آبی رنگ که برای نمایش میزان شارژ تعبیه شده باعث زیبایی ظاهری این پاوربانک مستطیلی شده است.

پاور بانک های انرجایزر جزء پرفروش ترین محصولات این برند هستند و همین آمار کوچک الکترونیکی دلیل و سند خوبی برای انتخاب یک پاوربانک مناسب برای شماست.

همچنین اگر دارایی موبایل برند سامسونگ هستید می توانید اقدام مطالعه مقاله پاور بانک های مناسب موبایل های سامسونگ نمایید

خب ، از دنیای پریز های شخصی و خیال بافی های یک دنبال کننده ی ابزار های دیجیتال رسیدیم به محصولاتی قدرتمند از برند هایی قدرتمند تر که سالهاست به تلفن های همراه ما و باتری هاشون اهمیت میدن ، فکر میکنند و برای رفاه بیشتر ما محصولاتی با کیفیت تولید میکنند. به همین دلیل لازمه چند نکته ی با اهمیت رو گوشزد کنم :

نکاتی درباره خرید پاور بانک ها

اول اینکه  : پاوربانک ها تقریبا جزو محصولاتی هستند که باید برای خریدشان بودجه ی قابل توجهی در نظر بگیرید. پس بهتره بخاطر هزینه ای که پرداخت میکنید در انتخاب برند صحیح دقت کنید.

دوم : پاور بانک هایی با ولتاژ های پایین تر و ابعاد کوچکتر از همین برند هایی که در این مقاله معرفی کردیم وجود داره که شما با توجه به نیازهای شخصیتون میتونید اونها رو تهیه کنید و انتخاب هاتون رو به نمونه های معرفی شده در این مقاله محدود نکنید ، چرا که هدف من از نوشتن این مقاله معرفی بهترین پاوربانک های موجود در جهان و بازار ایران بوده.

سوم : از پاوربانک شخصی تان برای شارژ کردن دستگاه هایی استفاده کنید که در محدوده ی تعریف شده ی آن است. برای مثال پاوربانکی که برای شارژ لپ تاپ ساخته نشده را به کامپیوتر شخصیتان متصل نکنید ، چراکه با توجه به تفاوت ولتاژ دستگاه های ورودی و خروجی ، آسیب های جدی ای به پاور بانک وارد میشه.

چهار : پاوربانک شخصی تان را زمانی شارژ مجدد کنید که حدودا 20 تا 25 درصد شارژ باقی مانده داره. اکثر پاوربانک ها میزان شارژ باقی مانده شون رو با چهار چراغ ال ای دی که روی دستگاه وجود داره نشون میدن و این یعنی هر چراغ نشون دهنده ی 25 درصد از شارژ کل دستگاهه.

به موقع شارژ کردن پاور بانک تاثبر زیادی در بالا بردن عمر مفید اون داره.

پنجم : وقتی پاور بانک رو به شارژ زدید از اون استفاده نکنید. سعی کنید این موضوع رو کاملا در مورد اکثر دستگاه های الکترونیکی شخصی تون مثل موبایل و تبلت رعایت کنید. ( حتما پیش اومده براتون که زمانی که موبایلتون رو به شارژ زده بودید و همزمان باهاش بازی می کردید متوجه داغ شدن پشت دستگاه باشید ، این موضوع میتونه آسیب های خیلی خیلی جدی ای به دستگاه و باتری اون وارد کنه)

ششم : هیچ وقت کابل پاور بانک و هیچ دستگاه الکترونیکی رو تا و خم نکنید ، اگر کابلتون زیادی بلنده بهتره یا کابل کوتاه تری تهیه کنید یا فاصله دستگاه و کایل رو طوری تنظیم کنید که جایی از کابل خم و تا نشه. در غیر این صورت انرژی موجود در کابل در یک نقطه جمع شده و باعث نوسانات انرژی و یا داغ شدن کابل ، پاوربانک و یا تلفن همراه شما میشه.

و در پایان باید گفت : به دلیل اینکه ساختار کلی اکثر پاوربانک ها به صورت لیتیومی ست که در واقع دارای ساختار سلولی هستند باید مراقب دمایی که پاور بانک را در اون قرار می دهید باشید. سرما و گرمای بیش از حد انتظار باعث آسیب های جدی و کاهش طول عمر پاوربانک ها میشه.

امیدوارم با شناخت صحیح نیازها و انتظاراتتون و با مطالعه ی این مقاله ی کوتاه تصمیم به خرید پاوربانک از برند هایی قدرتمند رو عملی کنید و با مراقبت های هوشمندانه طول عمر دستگاه های الکترونیکی تون رو طولانی تر کنید تا هیچ وقت وسط مکالمه حرفاتون نصف و نیمه رها نشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا