دانستنی اینستاگرام

فلاپ چیست؟ عوامل موثر بر فلاپ شدن پست اینستاگرام

فلاپ در اینستاگرام به چه معناست؟ به چه دلایلی پست منتشر شده فلاپ می­شود؟ برای اطلاع از مفهوم فلاپ و روش های جلوگیری از فلاپ در پست های منتشر شده نیاز است که مقاله ارائه شده را مطالعه کنید.

اگر با تولید محتوا در فضای مجازی آشنا باشید احتمالا با عبارت فلاپ شدن پست توسط اینستاگرام آشنایی داشته باشید. یکی از جریمه های رایج بر روی اکانت های مختلف فلاپ شدن می­باشد. معمولا اکانت های که قوانین اینستاگرام را نقض کنند، الگوریتم های مربوطه فلاپ را انتخاب می­کنند. در ادامه­ ی مطالب به معرفی خصوصیات پست فلاپ شده و روش های جلوگیری از آن می پردازیم.

فلاپ شدن پست اینستاگرام چیست؟

معنای لغوی فلاپ (Flop) می­باشد. معنای عملیاتی فلاپ با شکست، افت پست شناخته می­شود. اگر پست مورد نظر شما فلاپ شده باشد، برای تعداد اندکی از دنبال کننده به نمایش در خواهد آمد. یکی از عواقب فلاپ شدن، کاهش تعداد لایک ها و کامنت ها می­باشد.

چرا پست‌های پیج ما فلاپ می‌شوند؟

همانطور که ذکر شد به خاطر نقض قوانین اپلیکیشن اینستاگرام، پست تحت تاثیر فلاپ قرار می­گیرد. در نهایت برای جلوگیری از فلاپ شدن پست، کاهش و افت تعامل در اکانت خود مجبور به رعایت قوانین وضع شده در این اپلیکیشن می­باشید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

روش‌های جلوگیری از فلاپ شدن در اینستاگرام

در حالت کلی اگر پست های انتشار یافته تعامل زیادی دریافت کنند، پست مورد نظر فلاپ نمی­شود. اگر دنبال کننده های شما پست مورد نظر را لایک کنند، نظر بدهند، و آن را برای دیگر کاربران بفرستند و در کل فعالیت های تعاملی برای پست انجام شود، پست شما از فلاپ شدن در امان خواهد ماند.

روش های معرفی شده در ادامه­ ی مطلب باعث افزایش تعامل دنبال کننده ها بر روی پست شما می­شود و پست را از فلاپ شدن دور نگه می­دارد.

کپشن مناسب و هدفمند بنویسید!

کپشن خوب و هدفمند دارای ارزش بسیاری می­باشد و روز به روز ارزش آن بیشتر می­شود. یکی از قسمت های مهم پست که باعث جلب نظر دنبال کننده ها توسط ادمین اکانت می­شود، کپشن پست می­باشد.

اگر می­خواهید پست خود را از فلاپ شدن دور نگه بدارید، کپشن پست را به صورتی انتخاب کنید که باعث افزایش تعامل شما با کاربران شود. اگر ارتباط خوبی با دنبال کننده های خود برقرار کنید، مطمنا با دریافت تعامل زیاد پست شما از خطر فلاپ شدن دور خواهد ماند.

به صورت منظم تولید محتوا کنید!

برای هر ادمینی نیاز است در مورد بهترین زمان برای پست گذاشتن در اینستاگرام اطلاعاتی داشته باشد. زمان بندی انتشار پست بستگی به دنبال کننده­ی خاص هر پیج، چرا که هر پیج فالور متفاوتی دارد.

بعد از یافتن بهترین تایم مناسب برای انتشار پست بهتر است با توجه به زمان مقرر پست های مورد نظر خود را منتشر کنید. انضباط در انتشار پست باعث افزایش بازدید پست شما می­شود همینطور اینستاگرام به منضبط بودن پیج شما پی می­برد. منضبط پودن انتشار پست باعث می­شود که الگوریتم های مربوط پست منتشر شده را به اکسپلور منتقل کنند.

هر چه تعامل زیادتری با پست منشر شده افزایش پیدا کند، پست مورد نظر شما از فلاپ شدن در امان خواهد ماند. همچنین الگوریتم های اپلیکیشن اینستاگرام، مانع جریمه شدن پیج های منظم خواهند شد. به همین خاطر انتشار پست در زمان مقرر، نقشی ارزنده در جلوگیری از فلاپ شدن پست منتشر شده دارد.

فالوورهای واقعی داشته باشید!

یکی از تذکرات مهم اینستاگرام، وجود تعاملات واقعی بین افراد می­باشد. معمولا یکی از دلایل فلاپ شدن پست اینستاگرام، استفاده­ ی ادمین ها از دنبال کننده ها و تعاملات دروغین می­باشد که با این کار قصد دارند دنبال کنند های اکانت خود را افزایش دهند.

برای در امان ماندن از فلاپ شدن پست باید تا حد امکان شر وجود اکانت های دروغین راحت شوید. اگر در لیست دنبال کننده­های خود اکانت های مشکوک را مشاهده کردید و قصد پاک کردن آن ها را دارید، مطالعه­ ی حذف فالوور فیک را مطالعه کنید. در مقاله­ ی مذکور یکی ار بهترین متد برای حذف فالور فیک را آموزش داده­ایم.

پس از انتشار پست آنلاین بمانید!

تیم ما پیشنهاد می­کند که پس از انتشار پست در اکانت خود بلافاصله افلاین نشوید. تلاش کنید که حدودا یک ساعت آنلاین بمانید و به نظر های دنبال کننده های خود پاسخ دهید، از کاربرانی که پست شما استوری تهییه می­کنند تشکر کنید همینطور با اکانت های دارای فعالیت مشابه با اکانت شما تبادل داشته باشید.

کارهایی که باعث فلاپ شدن پست‌های شما می‌شوند!

همانطور که ذکر شد وجود فعالیت های اسپم شکل، یکی از دلایل فلاپ پست های منتشر شده می­باشد. در ادامه­ ی مقاله به فعالیت های پی­پردازیم که در صورت انجام چنین فعالیت هایی پست شما در معرض خطر فلاپ بماند.

ارسال پست‌های پیج در دایرکت به صورت اسپم

یکی از فعالیت های مضرر انتشار پست های اکانت خود به صورت همزمان برای تعداد زیادی از کاربران می­باشد. اگز کاربران مورد نظر باز هم پست شما را لایک کنند این فعالیت به عنوان اسپمم شناخته شده و تاثیر نامطلوبی روی اکانت شما خواهد گذاشت.

اگر پستی که برای دایرکت افراد می فرستید، توسط کاربر لایک نشود، امتیاز منفی زیاد تری برای اکانت شما ثبت خواهد شد. بحرانی ترین وضعیت، زمانی است که دایرکت شما قبل از مشاهده­ ی پست توسط کاربر حذف شود. در این صورت الگوریتم اکانت شما را به عنوان مزاحم تلقی می­کند و اکانت شما علاوه بر فلاپ شدن، در معرض خطر دیسیبل شدن قرار می­گیرد.

متصل بودن به آنفالویاب‌های متعدد

اگر به اکانت اینستاگرامی تعداد زیادی برنامه های آنفالویاب و برنامه های دیگر متصل باشند، الگوریتم های موجود متوجه­ ی فعالیت های مشکوک در اکانت شما می­شود و در نهایت آن ها را جریمه می­کند. فلاپ شدن پست اینستاگرامی، یکی از جریمه های رایج می­باشد. پیشنهاد تیم ما بر این است که تا حد امکان برنامه های که نیاز به دسترسی به اکانت اینستاگرامی شما را دارند، مانند آنفالویاب‌ها و سایر برنامه‌های شخص ثالث (Third Party) نصب نکنید. برای خارج از دسترس کردن این برنامه ها می­توانید به سادگی و با تغییر پسورد اکانت اینستاگرام خود از دسترسی این برنامه ها به اکانت خود جلوگیری کنید.

ویرایش پست پس از انتشار

هنگامی که پست خود را بارگذاری کردید، در ابتدا وارد صفحه­ ی اصلی (Feed) می شود و برای دنبال کننده های شما به نمایش در می آید. اگر پست مذکور دارای تعامل خوبی باشد وارد صفحه­ ی اکسپلور می­شود و در نهایت به صفحه­ ی هشتگ ها راه پیدا خواهد کرد. اگر بعد از بارگذاری پست در محتوای مربوط به افراد تگ‌شده، لوکیشن، کپشن یا Alt Text انجام دهید، تعداد تعامل های موجود حذف شده و مجدد از صفر شروع می­شود. در نتیجه می­توان فهمید که اصلاح پست بعد از انتشار باعث لطمه ی بزرگی به اکانت و در نهایت باعث فلاپ پست می­شود.

عدم تعامل با فالوورها

ارتباط گرفتن با دنبال کننده ها مزایا­ی فراوانی برای ادمین اکانت و دنبال کننده ها دارد. میزان اهمیت و حساسیت این موضوع به اکانت مورد نظر بستگی دارد. برای مثال ادمین های های پیج های مربوط به فروشگاه ها بهتر است در کامنت ها به سوالات مشتری پاسخ دهند.

برای جلوگیری از فلاپ شدن پست ها، علاوه بر پاسخگویی به سوالات کاربران در پیج فروشگاه، ادمین ها باید با در کامنت های منتشر شده، با کاربران در ارتباط باشند.در نهایت شما دوستان عزیز تمام تلاش خود را برای پاسخ به سوالات دنبال کننده ها کنید. پین کردن کامنت های خاص و مفید می­تواند راه ی برای ارتباط با دنبال کننده ها باشد.

انتشار پست‌های زیاد به صورت پشت سر هم

پست کردن محتوای ها به صورت پشت سر هم شاید برای دنبال کننده ها کسل کننده باشد. به همین علت تعدادی از فالور ها پست های منتشر شده را لایک نمی­کنند و در نهایت پست ها دارای تعامل مناسب نخواهند بود. در چنین وضعیتی اینستاگرام متوجه می­شود که محتوای منتشر شده از جذابیت کافی برای دنبال کننده ها برخوردار نیست و در نهایت تصمیم به فلاپ پست شما می­گیرد. تیم ما پیشنهاد می­کند از انتشار پست در فواصل زمانی کوتاه جلوگیری کنید.

وجود ایموجی‌های زیاد در کامنت‌ها

ممکن است در نظر اول وجود یک پست با تعداد کامنت بالا بسیار خوب و نشانه­ ی تعامل بالای دنبال کننده ها در اینستاگرام باشد. اما باید در نظر داشته باشید که علاوه بر تعداد کامنت، محتوای کامنت هم دارای اهمیت بسیار است. کامنت های بدون متن که فقط شامل ایموجی هستند و متنی ندارند توسط اینستاگرام به عنوان اسپم شناخته می­شود. وجود تعدا قابل ملاحظه­ ی از این نوع کامنت برای پست مورد نظر خطر زا می­باشد و باعث اسپم در نظر گرفتن پست می­شود. در نهایت اینستاگرام پست مربوطه را فلاپ و در کل کاربران کمی پست را خواهند دید.

تفاوت فلاپ شدن پست با شادوبن شدن اکانت اینستاگرام

فلاپ شدن پست و شادوبن شدن از جریمه های رایج در اینستاگرام برای پیج های نقض کننده­ ی قوانین موجود می­باشد. به دلیل شباهت معانی بین این دو کلمه برخی از کاربران در تشخیص آن ها از همدیگر به اشتباه می­افتند. در این قسمت از مقاله سعی در آموزش تفاوت این دو کلمه می کنیم.

اصطلاح فلاپ زمانی کاربرد دارد که پست های شما توسط اپلیکیشن جریمه شوند و فقط برای تعداد کمی از کاربران اکانت به نمایش در می­آید. اما اگر اکانت شما دچار به شادوبن شد پست های شما برای دنبال کننده هایتان به نمایش در می­آید، اما اگر از هشتگ در پست های خود استفاده کنید؛ محتوای منتشر شده در نتایج سسرج هشتگ در صفحه­ ی اکسپلور به نمایش در نمی­آید.

پرسش‌های شما

فلاپ شدن به چه معنی می­باشد؟

اگر محتوای منتشر شده فلاپ شود، محتوای مورد نظر برای تعداد کمی از کاربران به نمایش در خواهد آمد. این موضوع که باعث کاهش نرخ بازدید و تعامل پست ها می­شود، فلاپ شدن می­گویند.

در پایان

همانطور که متن پیش رو به طور کامل به آن پرداخته شده، یکی از جریمه هایی که در صورت نقض قوانین موجود اتفاق بیفتد، فلاپ شدن می­باشد.

مشکل فلاپ معمولا به صورت خواسته یا ناخواسته برای تعدادی از اکانت های اینستاگرام اتفاق می­افتد؛ و با روش های ذکر شده در مقاله قابل حل می­باشد. هدف از این مقاله آموزش مفهوم فلاپ و راه های جلوگیری از آن را به طور کامل می­باشد. اگر برای شما سوال، نظر و یا انتقادی در رابطه با فلاپ شدن پست، در قسمت کامنت‌ پیش آمد، در قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید. ممنون از همراه ی شما.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا