دانستنی اپلیکیشن

جلوگیری از اجرای اتوماتیک اپلیکیشن‌ها در اندروید (6 مرحله)

جلوگیری از اجرای اتوماتیک اپلیکیشن‌ها در اندروید

سیستم عامل اندروید نیز همچون سیستم عامل ویندوز از این قابلیت برخوردار است که برنامه ها و ابزارهای نرم افزاری خاصی را در زمان بوت اجرا نماید. این برنامه ها به محض روشن شدن دستگاه به صورت خودکار در پس زمینه اجرا می شوند اما اگر بنا به دلایلی نخواهیم برنامه خاصی در پس زمینه دستگاه اندرویدی به صورت خودکار اجرا شود، چه کنیم؟ آیا راهی برای جلوگیری از اجرای خودکار برنامه ها در هنگام راه اندازی دستگاه اندرویدی وجود دارد؟
البته شیوه‌ها و راهکارهایی برای این منظور وجود دارد که در این مقاله روش هایی را برای جلوگیری و ممانعت از اجرای اپلیکیشن های خاصی در هنگام روشن شدن دستگاه اندرویدی توضیح می دهیم. در صورت مواجه شدن با مشکل در طی اجرای هر یک از مراحل این مقاله، می توانید آن را با کارشناسان ما در میان بگذارید و از آنها برای حل مشکل کمک بخواهید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

مرحله اول: مقدمات

در اندروید Android Ice Cream Sandwich، قابلیتی در دسترس است که می تواند از اجرای برنامه‌ها در زمان راه‌اندازی دستگاه اندرویدی جلوگیری می‌کند. بنابراین، پیشنهاد می کنیم نخست این ویژگی را در دستگاه اندرویدی خود بررسی نمایید.
نخست به بخش تنظیمات دستگاه خود بروید.

به دنبال گزینه ای به نام Apps یا Application Manager بگردید و به محض یافتن آن را انتخاب نمایید.

گزینه All را از نوار بالایی رابط کاربری برنامه انتخاب کنید.

در لیست موجود، برنامه ای را که می خواهید از اجرای خودکار آن جلوگیری کنید، پیدا کرده و انتخاب کنید.

اکنون گزینه “Disable” را انتخاب کنید. اگر این گزینه در دسترس نیست، ابتدا گزینه “Uninstall update” را انتخاب و سپس “Disable” را انتخاب کنید.

تلفن همراه خود را ریستارت کنید. در این صورت می توان اپلیکیشن مورد نظر را غیرفعال کرد.

مرحله دوم: استفاده از Framaroot و دسترسی به روت

نخست مدل موبایل خود را از طریق فروم و این لینک بررسی کنید. اگر مدل گوشی شما در این لیست است، این مرحله را ادامه دهید.

این روش از برنامه ای به نام Framaroot استفاده می کند که نیاز به روت بودن دستگاه شما دارد. قبل از اجازه دادن به برنامه هایی مانند Framaroot برای نصب، باید به تنظیمات دستگاه اندروید خود بروید و این مجوز را فعال کنید.

به بخش تنظیمات دستگاه خود بروید.

گزینه Security و سپس Device Management را انتخاب کنید. حال بر روی Unknown Sources کلیک کنید تا فعال شود.

با مرورگر کامپیوتر خود وارد این لینک شوید و اپلیکیشن Framaroot را دانلود کنید. اگر دستگاه پیام هشداری در مورد تنظیمات امنیتی نشان داد، آن را نادیده بگیرید و OK را انتخاب کنید.

بعد از اینکه Framaroot نصب گردید، گزینه Install SuperSU را لمس کنید.

یکی از گزینه های موجود را از فهرست موجود انتخاب کنید. اگر گزینه انتخاب شده مناسب نیست و نتیجه دلخواه را نمی دهد، گزینه دیگری را انتخاب کنید.

پس از انجام این کار، گوشی هوشمند اندرویدی خود را مجددا راه اندازی کنید. (از Framaroot می توان برای آنروت دستگاه های اندرویدی نیز استفاده کرد.)

مرحله سوم: نصب ماژول تغییردهنده سیستم (System Modifier Module Repository)

قبل از نصب فریم ورک Xposed، باید تغییراتی در تنظیمات امنیتی دستگاه خود ایجاد کنید. برای انجام این کار، به تنظیمات دستگاه اندرویدی خود بروید.

اکنون باید نصب کننده فریمورک Xposed را دانلود کنید. Xposed Framework یا Xposed Framework ابزار قدرتمندی است که به شما اجازه می دهد سیستم عامل اندروید یا کاستوم راه‌های آن را سفارشی کنید.

هنگامی که دانلود اینستالر کامل شد، گزینه Install را لمس کنید.

اکنون روی گزینه Install/Update ضربه بزنید.

سپس گزینه Soft Reboot را لمس می‌کنید.

اکنون اینستالر Xposed را باز کرده و گزینه Download را انتخاب کنید.

به پایین اسکرول کنید و گزینه Boot Manager را پیدا کنید. پس از یافتن این گزینه، آن را انتخاب کنید.

اکنون گزینه Download را انتخاب کنید. با کلیک روی این گزینه اطلاعات جامع تری از قابلیت ها و عملکرد ابن فریم‎‌ورک ارائه می شود.

پس از اتمام فرآیند دانلود، گزینه Install را لمس کنید. در این وضعیت ماژول مورد نظر در Xposed Framework نصب میگردد.

مرحله چهارم: فعال کردن ماژول مدیریت اپلیکیشن‌ها در حین راه‌اندازی (Booting Apps Manager Module)

اکنون زمان آن رسیده است که ماژول مدیریت برنامه‌ها را در حالیکه دستگاه در حال راه‌اندازی است نصب کنید تا از آن استفاده کنید.

برای این کار به صفحه اصلی اپلیکیشن Xposed Framework رفته و گزینه Modules را لمس کنید.

گزینه BootManager را در فهرست ظاهر شده پیدا کنید و تیک مربوطه را فعال کنید.

دوباره به صفحه اصلی برنامه Xposed Framework رفته و گزینه Framework را لمس کنید.

اکنون روی گزینه Soft Restart کلیک کنید. پس از راه اندازی مجدد یا ریبوت دستگاه، فهرستی از برنامه‌های BootManager در بخش App Drawer دستگاه شما نمایش داده می شود.

مرحله پنجم: شناسایی اپلیکیشن‌هایی که قصد جلوگیری از راه‌اندازی آن‌ها در حین بوت را دارید

بعد از راه اندازی مجدد دستگاه اندرویدیتان، به بخش تنظیمات مراجعه نمایید.

به بخش Applications رفته و منوی Running را از نوار ابزار بالای صفحه انتخاب کنید. در این بخش می‌توانید نام برنامه‌هایی را که هنگام راه‌اندازی دستگاه اندرویدی شما به‌طور خودکار اجرا شوند، مشاهده کنید.

در فهرست ارایه شده، برنامه‌هایی را که می‌خواهید از راه‌اندازی خودکار آنها در حین بوت دستگاه جلوگیری کنید، پیدا کنید.

مرحله ششم: اجرای اپلیکیشن BootManager و جلوگیری از راه‌اندازی اتوماتیک اپلیکیشن‌های مورد نظر در حین بوت دستگاه

اکنون به آخرین مرحله رسیده‌ایم. نخست برنامه BootManager را باز کنید. یک پنجره پاپ آپ با گزینه OK ظاهر می شود. برای فعال کردن دسترسی روت این گزینه را انتخاب کنید.

از فهرست ظاهر شده، برنامه‌هایی را که نمی‌خواهید هنگام بوت شدن دستگاهتان به‌طور خودکار راه‌اندازی شوند، انتخاب کنید.

دستگاه خود را مجددا راه اندازی کنید. در این شرایط، تنها برنامه‌هایی اجرا می‌شوند که در هنگام راه‌اندازی اجازه اجرای خودکار داشته باشند.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هندزفری بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، گلس سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا