دانستنی موبایل

آموزش انتقال برنامه ها و فایل ها به رم SD در اندروید (2 نکته مهم)

آموزش انتقال برنامه ها و فایلها به رم

یکی از قابلیت های سیستم عامل اندروید، امکان انتقال برنامه ها یا اپلیکیشن های نصب شده در دستگاه و همچنین فایل هایی نظیر موسیقی،عکس، ویدیو و غیر از حافظه داخلی دستگاه به کارت حافظه SD می باشد. در این مقاله آموزش نحوه انتقال برنامه ها و فایل ها به کارت حافظه SD در اندروید به شما آموزش خواهد داده خواهد شد. لطفاً با ما همراه باشید.

قابلیت پشتیبانی از حافظه جانبی و رم SD در اغلب گوشی های اندرویدی به چشم می خورد این قابلیت به شما امکان گسترش فضای ذخیره سازی اطلاعات را از طریق اتصال یک رم SD به گوشی یا تبلت اندرویدی می دهد. به عنوان مثال اگر یک گوشی ظرفیت حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت داشته باشد، شما می توانید با اتصال رم SD ، فضای ذخیره سازی ۱۶ گیگابایتی دستگاه موبایل دستگاه هوشمند موبایل هوشمند خود را به میزان چندین برآورد افزایش دهید. در حالت پیش فرض گوشی های هوشمند و یا تبلت های اندرویدی یک فضای مجزا را به منظور ذخیره‌سازی فایل‌های مختلف برای رم SD اتصال یافته به دستگاه هوشمند در نظر خواهند گرفت. در چنین حالتی می توان فایل های ذخیره شده بر روی دستگاه هوشمند را از فایل های ذخیره شده در کارت SD به طور مجزا شناسایی نمود.  با این حال در اندروید6.0،  گوگل با طراحی قابلیتی تحت عنوان adoptable storage، فضای  ذخیره سازی حافظه جانبی و داخلی گوشی را با یکدیگر ادغام ساخته و یک پارتیشن واحد را به کاربر ارائه می دهد. اما به طور کلی و پیش فرض می توان در ب تبلت‌ها و گوشی‌های اندرویدی این دو حافظه را با فضای ذخیره سازی مجزای از یکدیگر رویت نمود.

بنابراین خریداری و اتصال یک رم SD به دستگاه اندرویدی می تواند از پرشدن سریع حافظه داخلی محدود دستگاه شما جلوگیری کند. اما مسئله‌ی مشکل ساز برای کاربران، وجود برنامه ها و اپلیکیشن های فراوان بر روی حافظه داخلی دستگاه می باشد که احتمال پر شدن حافظه داخلی را به میزان  زیادی افزایش می‌دهد.

این مسئله در مورد فایل های موسیقی، عکس، متن و غیره نیز صدق می کند. بنابراین نیاز به روشی  است که  از طریق آن بتوان این برنامه ها و فایل های مختلف ذخیره شده در حافظه داخلی گوشی اندرویدی را به کارت SD منتقل نمود. خوشبختانه این قابلیت نیز  از طریق کمپانی های سازنده‌ی دستگاه های تلفن همراه هوشمند طراحی و در اختیار کاربران قرار گرفته است. در ادامه نحوه انجام این روش و انتقال برنامه ها و فایل ها به کارت حافظه SD به شما آموزش داده خواهد شد. در صورت باقی ماندن سوالات و یا ابهامات، پس از مطالعه نحوه آموزش،  می‌توانید ازطریق شماره های تماس موجود در ادامه با کارشناسان واحد پشتیبانی ما تماس حاصل کرده و از راهنماییهای دقیق کارشناسان خبره ما برخوردار گردید. با ما همراه باشید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

 نحوه انتقال برنامه ها یا اپلیکیشن های اندرویدی به کارت حافظه SD در سیستم عامل اندروید

در ابتدا به روش انتقال برنامه ها به کارت حافظه SD شروع خواهیم کرد.  توجه داشته باشید که در برخی از موارد ممکن است برخی از برنامه ها یا اپلیکیشن های اندرویدی به نام به دلایل خاصی قابلیت انتقال به کارت حافظه SD را نداشته باشند. اما در بسیاری از موارد انتقال برنامه ها از حافظه داخلی گوشی یا تبلت اندرویدی به کارت حافظه SD با طی کردن مراحل زیر به ترتیب  ذکر شده به آسانی انجام می شود.

 انتقال برنامه ها و فایل ها به کارت حافظه SD

نخست لازم است به بخش تنظیمات setting گوشی یا تبلت اندرویدی خود مراجعه کنید.از لیست موجود در بخش تنظیمات، گزینه اپلیکیشن دستگاهتان را انتخاب کنید. در این بخش لیستی از اپلیکیشن ها یا برنامه های نصب شده در دستگاه شما نمایش داده شده  است. در قسمت بالایی صفحه تب های مختلفی وجود دارند. در تب Downloaded،میتوان نام برنامه های دانلود شده توسط خود را مشاهده نمود.  به علاوه محل ذخیره شده برنامه ها نیز مشخص شده است . تب running،اطلاعات مربوط به تعداد و نام برنامه های در حال اجرا در دستگاه را به شما نشان می دهد. توصیه می کنیم برای بررسی وضعیت برنامه های موجود در گوشی، تبall را بررسی نمایید. در این بخش امکان مشاهده و بررسی تمام برنامه ها یا اپلیکیشن های نصب شده در دستگاه وجود دارد.

 انتقال برنامه ها و فایلها به رم SD

نخست لازم است برنامه موردنظرتان برای انتقال به کارت حافظه SD را از لیست برنامه ها انتخاب نمایید. به عنوان مثال ما برنامه amazon musicرا انتخاب نمودیم. اگر گزینه move to SDفعال باشد، با لمس آن می توانید با موفقیت انتقال برنامه به کارت حافظه اصلی را انجام دهید. در غیر این صورت( فعال نبودن این گزینه) امکان انتقال برنامه وجود ندارد. پس از لمس گزینه انتقال به کارت حافظه SD، لازم است کمی صبر کنید تا دستگاه تمام فایل ها و اطلاعات مرتبط با برنامه را نیز از  حافظه داخلی گوشی به حافظه اس دی منتقل نماید. تکرار نمودن این مراحل برای انتقال تمام برنامه ها به کارت حافظه لازم است.  بدین این روش می‌توانید انتقال برنامه ها از حافظه داخلی گوشی اندرویدی به کارت حافظه SDرا با موفقیت به اتمام رسانید.

نحوه انتقال فایل های موسیقی، ویدئو عکس و غیره  کارت حافظه اس دی در دستگاه های هوشمند اندرویدی

قبل از اقدام برای انتقال فایل های نامبرده از حافظه داخلی گوشی به کارت حافظه SD ، لازم است از وجود یا عدم وجود یک گزینه  اختصاصی در گوشی یا تبلت خود آگاهی یابید.  در اغلب دستگاه های اندرویدی، گزینه ای تحت عنوانTransfer Data to SD Card وجود دارد که  لمس آن امکان انتقال تمام فایل های موسیقی، ویدئو،  عکس و غیره را از حافظه داخلی دستگاه به کارت حافظه جانبی به سهولت برای شما فراهم می کند. پس از بررسی وجود این گزینه در دستگاه هوشمند خود و اطمینان از کارایی آن، لازم است مراحل زیر را به ترتیب طی نمایید:

نخست به قسمت تنظیمات گوشی اندرویدی خود بروید.  سپس  گزینه Storage را انتخاب نمایید.در این بخش باید گزینه ای تحت عنوان ترانسفر دیتا وجود داشته باشد. با لمس این گزینه، ممکن است از شما خواسته شود تا نوع فایل های مورد نظر برای انتقال را انتخاب نمایید. این فایل ها می توانند شامل عکسphotos، ویدئوvideos ، موسیقی هاmusics و غیره باشد. پس از انتخاب نوع فایل مورد نظر با انتخاب گزینه ترانسفر روند انتقال فایل ها به کارت حافظه SD شروع می شود و لازم است تا پایان این  روند منتظر بمانید.

این احتمال وجود دارد که برخی تبلت‌ها و گوشی‌های اندرویدی گزینه Transfer Data to SD Card را نداشته باشند. در این شرایط کار کمی سخت شده و باید از یک کامپیوتر به عنوان واسطه بهره گیرید. این کامپیوتر می تواند با سیستم عامل ویندوز یا یک مک بوک باشد. در این شرایط با استفاده از کابل واسطه  دستگاه اندرویدی خود را به کامپیوتر متصل نموده و پس از باز کردن قفل صفحه نمایش دستگاه، اجازه دهید تا ارتباط بین کامپیوتر و دستگاه شما برقرار شود. پس از شناسایی درایوهای دستگاه از سوی کامپیوتر، با مراجعه به بخش My Computer یا This PC ویندوز در سیستم عامل ویندوز، امکان مشاهده یک درایو جدید را دارید که همنام با  دستگاه هوشمند شماست. با ورود به آن دو درایو مشاهده می شود که یکی از آنها مربوط به حافظه داخلی دستگاه و دیگری مربوط به کارت حافظه اصلی است.

حال، با مراجعه به درایو یا پارتیشن مربوط به حافظه داخلی دستگاه، فایل های موسیقی، عکس، ویدیو و غیره مورد نظرتان را انتخاب و کات نمایید. سپس به  بخش مورد نظر در درایو SD مراجعه نموده و فایل های مورد نظر را در آن جا جایگذاری نمایید. این جایگذاری از طریق راست کلیک و انتخاب گزینه امکان پذیر است.  این  این مرحله را تا اتمام انتقال تمام فایل های خود تکرار نمایید

جمع بندی

در این  مقاله نحوه انتقال برنامه ها و فایل ها از حافظه داخلی دستگاه به کارت حافظه SD آموزش داده شد. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خصوص انتقال برنامه ها از  از حافظه داخلی دستگاه به حافظه جانبی، امکان برقراری ارتباط با کارشناسان و بهره مندی از راهنمایی های آنان از طریق شماره تماس های زیر فراهم شده است .

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار

.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا