دانستنی موبایل

انتقال فایل‌های موزیک به دستگاه‌های اندرویدی (5 روش)

انتقال فایل‌های موزیک به دستگاه‌های اندرویدی

تبادل فایل‌های موسیقی بین کامپیوتر و محصولات اندرویدی از زمانیکه گوگل اندروید ساندویچ بستنی (Ice Cream Sandwich) را معرفی کرد تفاوت­های چشمگیری داشته است. در این قسمت ما قصد داریم برای اضافه کردن فایل‌های موزیک به دستگاه‌های اندرویدی 5 روش کاربردی را آموزش دهیم که این روش­ها شامل کاربران سری مک‌بوک‌های اپل و کاربران نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید نیز می‌شود.

کاربران محصولات اندرویدی می­توانند با مطالعه ای بخش از آموزش، تبادل فایل‌های موزیک به دستگاه خود را به کارآمدترین روش و بدون مشکل انجام دهند.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

روش اول: همگام‌سازی MTP ویندوز و برنامه ویندوز مدیاپلیر

در واقع کلمه MTP مخفف عبارت Media Transfer Protocol و به معنی پروتکل انتقال رسانه می­باشد. در واقع قابلیت­های MTP یک مدل سرویس اختصاصی برای سیستم­عامل ویندوز محسوب می‌شود که استفاده ازاین سرویس فقط از طریق برنامه ویندوز مدیاپلیر امکان‌پذیر است.

نرم­افزار ویندوز مدیاپلیر بر روی سیستم عامل ویندوز مایکروسافت به طور پیش فرض نصب شده است. برای استفاده از قابلیت MTP در این مدیاپلیر، شما حتماً می­بایست آن را به بالاترین نسخه ارتقاء دهید و سیستم شما باید حداقل از سیست م­عامل ویندوز ایکس‌پی با سرویس پک 2 و نسخه‌های جدیدتر ویندوز بهره‌مند باشد.

برای تبادل فایل‌های موسیقی از طریق سرویس MTP ابتدا باید برنامه ویندوز مدیاپلیر را نصب و راه­اندازی  کنید سپس بر روی فلش موجود در بخش زیرین گزینه Library کلیک کنید و گزینه Add to Library را انتخاب نمایید. حال گزینه My personal folders را انتخاب کنید تا ویندوز مدیاپلیر به شکل خودکار مسیرهای ذخیره فایل‌های صوتی را مورد بررسی قرار دهد.

توجه کنید که اگر مایلید که به صورت دستی محل دقیق فایل‌های صوتی مورد نظر را مشخص نمایید باید گزینه Advanced Options را انتخاب کرده و در نهایت آدرس فایل‌های مورد نظر خود را وارد کنید. با انتخاب تمام فایل‌های مورد نظر، ویندوز مدیاپلیر برای سیستم شما یک کتابخانه یا Library جدید تعریف می‌کند.

حال با استفاده از کابل USB گوشی یا تبلت هوشمند اندروید خود را به کامپیوتر متصل کنید. پس از اتصال، سیستم عامل ویندوز به صورت خودکار درایورهای مورد نیاز را شناسایی کرده و بر روی دستگاه نصب و راه­اندازی می‌کند. پس از اتمام فرآیند نصب در درایورهای مورد نیاز، می‌توانید از طریق سیستم به فایل‌های داخلی گوشی یا تبلت اندرویدی خود دسترسی پیدا کنید. دقت کنید که نصب درایورها ممکن است چند دقیقه­ای طول بکشد، پس کمی صبور باشید.

با به اجرا درآمدن برنامه ویندوز مدیاپلیر و نصب درایوها، نام گوشی و تبلت شما در برنامه قابل مشاهده خواهد بود.

حال می‌توانید از دو قابلیت همگام‌سازی اتوماتیک و  غیراتوماتیک استفاده کنید. اگر از گزینه همگام‌سازی اتوماتیک یا Automatic Sync استفاده نمایید، ویندوز مدیاپلیر به طور خودکار فایل‌های صوتی ناموجود در حافظه داخلی دستگاه هوشمند کپی می‌کند و  هر بار که دستگاه را به کامپیوتر متصل کنید و ویندوز مدیاپلیر هم به اجرا درآید، طی فرآیند همگام‌سازی اتوماتیک فایل‌های صوتی و موزیک بین کامپیوتر و دستگاه اندرویدی انجام می‌شود. با فعال کردن قابلیت همگام‌سازی اتوماتیک، علاوه بر انتقال فایل‌های موزیک از کامپیوتر به دستگاه، فایل‌های موزیکی که در حافظه کامپیوتر موجود نیستند هم به آن منتقل خواهند شد. پس در این شرایط فرآیند تبادل فایل‌های موزیک کاملا دو طرفه است.

در صورت عدم تمایل به استفاده از همگام‌سازی اتوماتیک، باید در محیط ویندوز مدیاپلیر بر روی نام دستگاه اندرویدی خود کلیک کرده و گزینه Set Up Sync را انتخاب کنید تا گزینه Device Setup راه­اندازی شود. در این قسمت تیک گزینه با Sync this device automatically را برداشته و در نهایت تیک پلی‌لیست‌هایی که تمایل به همگام‌سازی آن‌ها دارید را بزنید.

روش دوم: استفاده از قابلیت همگام‌سازی MTP اکسپلورر ویندوز

شما می­توانید توسط قابلیت همگام‌سازی MTP و فایل اکسپلورر سیستم ­عامل ویندوز، فایل‌های صوتی و یا موزیک مورد نظر خود را بین سیستم و گوشی هوشمند و یا تبلت اندرویدی خود جابجا نمایید. برای انجام این کار در قدم اول ویندوز مدیاپلیر خود را آپدیت نمایید. البته توجه داشته باشید که در این روش، از برنامه ویندوز مدیاپلیر استفاده نمی‌شود اما برای استفاده از قابلیت همگام‌سازی MTP می‌کنیم لزوماً باید این برنامه در سیستم، به روز شده باشد.

حال اتصال بین گوشی هوشمند خود با سیستم را توسط کابل USB بررسی کنید. با اتصال گوشی به سیستم،  کامپیوتر به طور خودکار دستگاه متصل شده را به عنوان یک پروتکل انتقال رسانه یا همان MTP شناسایی می‌کند و صفحه پاپ‌آپ خودکار باز می‌شود. در این صفحه گزینه Open device to view files using Windows Explorer را انتخاب کنید. در طی انجام فرآیند صفحه نمایش دستگاه هوشمند خود را باز نگهدارید و هرگز قفل نکنید.قفل بودن صفحه گوشی باعث می­شود هیچ محتوایی در ویندوز نمایش داده نشود.

اگر با اتصال دستگاه به سیستم صفحه به صورت خودکار باز نشد وارد My Computer یا This PC شوید و درایو جدیدی که به لیست درایوهای ویندوز اضافه شده است را باز کنید. این درایور مخصوص حافظه داخلی دستگاه هوشمند شماست. با کلیک بر روی این درایو وارد آن شوید و منتظر مراحل بعدی باشید.

همیشه باید مراقب فضای ذخیره‌سازی اطلاعات باقی مانده در حافظه داخلی گوشی یا تبلت خود باشید. معمولاً فایل‌های موسیقی حجم بالای دارند و جابجایی آن‌ها به حافظه داخلی محدود گوشی‌ها و تبلت‌ها ممکن است دردسرساز شود.

پس از ورود به درایو حافظه داخلی، پوشه Music را انتخاب کنید. این پوشه محل ذخیره فایل‌های موزیک در دستگاه اندروید شما است. سپس به محل ذخیره‌سازی فایل‌های موزیک در کامپیوتر مراجعه کنید. برای این کار از منوی استارت از گزینه File Explorer استفاده نمایید. معمولاً فایل‌های موسیقی دانلود شده در پوشه Music در مسیر Downloads ویندوز ذخیره می‌شوند.

به مسیری که فایل­های موزیک در آن قرار دارند مراجعه نموده و فایل­های مورد نیاز را انتخاب کنید. سپس کلیک راست کنید و گزینه Properties را بزنید و حجم فایل‌های انتخاب شده خود را یک بار دیگر بررسی کنید. اگر حجم فایل‌ها از حجم فضای خالی حافظه داخلی دستگاه کمتر بود فایل­ها را کپی کنید و یا کلیدهای ترکیبی Ctrl+C را انتخاب نمایید.

در مسیر حافظه داخلی گوشی خود حرکت کنید و پوشه تمامی فایل­ها را جایگذاری کنید. می‌توانید برای انجام این کار از کلیدهای ترکیبی Ctrl+V هم استفاده کنید.

روش سوم: تبادل موزیک اندروید 4 و بالاتر از طریق مک‌بوک

آیا تا به حال به انتقال فایل موزیک از طریق مک‌بوک مجهز به سیستم عامل مک‌ او‌اس (Mac OS) به یک دستگاه اندرویدی مجهز به سیستم عامل اندروید 4 و بالاتر فکر کرده­اید؟ برای انجام این کار ابتدا برنامه Android File Transfer را دانلود و راه­اندازی کنید. در واقع این برنامه قابلیت MTP را برای مک‌بوک فعال می‌کند و قابلیت تبادل فایل بین دو دستگاه را مجاز خواهد کرد. کابل USB را به دستگاه هوشمند خود و مک‌بوک متصل کنید. سپس برنامه Android File Transfer را در مک­بوک خود اجرا کنید. این برنامه فقط یک بار نیاز به اجرا دارد و دفعات بعدی به محض اتصال گوشی هوشمند به مک‌بوک‌ به طور خودکار اجرا خواهد شد.

سپس به واسطه برنامه Android File Transfer وارد حافظه داخلی گوشی خود شوید. فایل‌های موزیک دلخواه خود را در پوشه Music ذخیره کنید. پس از ذخیره­سازی، مسیر مربوط به فایل‌های موزیک مورد نظر در حافظه مک‌بوک بروید و آن‌ها را همانند روشی که در پیشتر اشاره نمودیم کپی کرده و در پوشه Music حافظه داخلی دستگاه جایگذاری کنید. اما توجه کنید که در هر مرتبه انتقال، فقط فایل‌های موسیقی تا حجم 4 گیگابایت توسط برنامه Android File Transfer پشتیبانی می‌شوند و در مواردی که حجم فایل موزیک بیش از 4 گیگابایت باشد باید طی چند مرحله تبادل فایل را انجام دهید. دقت کنید که تبادل فایل از طریق برنامه Android File Transfer شامل تمامی فایل­هاست و به تبادل موزیک محدود نیست.

روش چهارم: تبادل فایل‌های موزیک در نسخه‌های قدیمی‌تر از سیستم ­عامل اندروید

در صورت استفاده از نسخه­های قدیمی­تر سیستم­ عامل اندروید، انتقال فایل موزیک متفاوت خواهد بود. در ابتدا با استفاده از کابل USB دستگاه هوشمند اندروید خود را به کامپیوتر متصل کنید. این کار باعث می­شود که درایورهای دستگاه مورد نظر به طور خودکار نصب شوند. سپس به بخش اعلان­ها یا پیغام‌های هشدار گوشی هوشمند خود مراجعه کنید. در این قسمت پیام USB Connected را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه، اتصال از طریق USB تایید می­شود و اتصال دستگاه اندرویدی به کامپیوتر برقرار می‌شود. اکنون درایو جدید مربوط به حافظه داخلی دستگاه هوشمند از طریق بخش My Computer سیستم ­عامل ویندوز قابل مشاهده است. روی درایو مشاهده شده کلیک کنید و به دنبال پوشه با عنوان Music باشید. پس از یافتن آن، می­توانید تمامی فایل‌های موسیقی مورد نظر خود را از حافظه کامپیوتر در این پوشه کپی کنید.

روش پنجم: انتقال فایل موزیک با گوگل­پلی­استور

در این روش، تبادل فایل موزیک از طریق یک برنامه خاص و همان برنامه در کامپیوتر انجام می­شود.در گام نخست از طریق دستگاه اندروید خود وارد فروشگاه گوگل­پلی شوید. سپس با ورود به حساب کاربری گوگل خود، به دنبال برنامه Music Manager بگردید. این برنامه کاربردی را دانلود و بر روی دستگاه هوشمند خود نصب کنید.

سپس در مرحله بعد باید برنامه Music Manager را در سیستم خود دانلود و نصب کنید. این برنامه مستقیماً به حساب کاربری گوگل یا همان جیمیل متصل می‌شود. پس از نصب، این برنامه کاربردی را اجرا کنید و گزینه‌های برنامه را مشاهده نمایید. برای انتقال فایل موزیک از گزینه iTunes موجود استفاده کنید. اما اگر می­خواهید مسیر موزیک‌های مورد نظر خود را به صورت دستی تعیین کنید و مسیریابی کنید باید گزینه Other Folders را انتخاب کنید و از کلید Add Folder پوشه فایل مورد نظر خود را به فهرست برنامه اضافه نمایید.

در نهایت با انتخاب گزینه OK برنامه Music Manager شروع به آپلود فایل‌های مورد انتظار شما در اکانت گوگل می‌کند و پس از اتمام آپلود فایل‌های موزیک می‌توانید برنامه Music Manager را در دستگاه هوشمند اندرویدی خود اجرا نموده و به این فایل‌ها دسترسی پیدا کنید و از آن­ها لذت ببرید.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا