راهنمای خریدموبایل

بررسی هواوی P40 Pro؛ پی 40 پرو برترین‌های 2020 را به رقابت می‌طلبد

سال 2020 را می‌توان یکی از نقاط درخشان در تاریخ شرکت هوآوی دانست. زیرا هواوی P40 Pro یکی از بهترین گوشی‌هایی است که توانست اتفاقات خوبی را در این سال برای هوآوی رقم بزند. با ارائه هواوی P40 Pro این شرکت چینی تمامی آنچه را که در سخت‌افزار در چنته داشت به نمایش گذاشت. بااین‌حال عدم پشتیبانی از سرویس‌های اصلی گوگل باعث شده که برخی از افراد چشمان خود را بر روی این توانایی سخت‌افزاری ببندند‌ و این گوشی را از میان گزینه‌های خود حذف کنند. در این مقاله از مبیت می‌خواهیم نگاهی به این پرچم‌دار هوآوی انداخته و ارزش خرید آن را بررسی کنیم.

طراحی هواوی P40 Pro

می‌توان گفت که هواوی P40 Pro دارای یک طراحی احساسی است. منظور از این موضوع این است که هوآوی در طراحی پرچم‌دار جدید خود از طراحی‌های نرم‌تر و خطوط منحنی بیشتری استفاده کرده است. نخستین چیزی که در هنگام در دست گرفتن هواوی P40 Pro به چشم می‌آید، انحنای اطراف نمایشگر است که در هر طرف دیده می‌شود. به‌این‌ترتیب در دست گرفتن این گوشی هوشمند تا حد زیادی راحت‌تر شده و احتمال سرخوردن آن کاهش پیدا می‌کند.

از دید طراحی می‌توان گفت که P40 Pro یک گوشی هوشمند واقعا خوب است. طراحی این گوشی به‌گونه‌ای است که لمس‌های تصادفی مشکلی ایجاد نکرده و دسترسی به منوی چندوظیفه‌ای در آن بسیار آسان است. همچنین نمایشگری که 92 درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده است، توانسته ظاهر شیکی را برای این گوشی به ارمغان آورد. در این پرچم‌دار هوآوی خبری از گوریلا گلس برای محافظت از صفحه نیست.

بااین‌حال قرارگیری دو دوربین سلفی در بالای این نمایشگر باعث شده که این حالت تمام صفحه تا حدی خدشه‌دار شود. حسگر اثرانگشت گوشی در زیر نمایشگر قرار گرفته و بر روی پنل پشتی تنها جزیره دوربین‌ها با رنگ مشکی جای گرفته است. این دوربین‌ها به‌صورت برجسته طراحی شده‌اند که می‌توان در هنگام قرار دادن گوشی بر روی سطح صاف این برجستگی را تا حدی آزاردهنده دانست. بااین‌حال شیوه رنگ‌آمیزی و براق بودن پنل پشتی توانسته‌اند تا حدی چشم‌ها را از جزیره دوربین‌ها دور کرده و بر المان‌های زیبایی در این پرچم‌دار هوآوی خبری از گوریلا گلس برای محافظت از صفحه نیست.

هواوی پی 40 پرو

نمایشگر

نمایشگر هواوی P40 Pro که تقریبا تمامی پنل جلویی را به خود اختصاص داده است، می‌تواند تصاویر را با وضوح 1200 در 2640 پیکسل نمایش دهد. این نمایشگر 6.6 اینچی نخستین نمایشگر هوآوی با نرخ تازه‌سازی 90 هرتزی است. هرچند هوآوی امکان تغییر دستی نرخ نوسازی صفحه را نیز برای کاربران فراهم کرده است. نمایشگر از نوع OLED بوده و در هر اینچ خود حدود 441 پیکسل را جای داده است. این پنل می‌تواند تصاویر را با نسبت 19.8:9 نمایش دهد. زاویه دید نمایشگر مناسب بوده و حداکثر روشنایی آن حدود 580 نیت در حالت دستی و 630 نیت در حالت خودکار است. به‌این‌ترتیب می‌توان گفت که مشکلی برای دیدن محتویات نمایشگر در زمان تابش نور شدید وجود نخواهد داشت.

دوربین

در جزیره دوربین‌های هواوی P40 Pro چهار دوربین جای گرفته‌اند که هریک وظیفه خاصی را انجام می‌دهند. دوربین اول یک دوربین واید 50 مگاپیکسلی است که به لرزش گیر اپتیکال و فوکوس خودکار با تشخیص فاز مجهز شده است. لنز دوم یک لنز فوق عریض 18 میلی‌متری است که می‌تواند تصاویر را با رزولوشن 40 مگاپیکسل به ثبت برساند. دوربین سوم نیز قادر به ثبت تصاویری با وضوح 12 مگاپیکسل است و به‌عنوان دوربین تله فوتو پریسکوپی شناخته می‌شود.

دوربین P40 Pro هواوی

درنهایت یک ماژول سه‌بعدی TOF به‌عنوان حسگر تشخیص عمق در این جزیره تعبیه شده است. با استفاده از دوربین‌های واید و اولترا واید می‌توانید فیلم‌هایی با کیفیت 4K و با سرعت 60 فریم بر ثانیه به ثبت برسانید. دوربین سلفی هواوی P40 Pro نیز یک دوربین 32 مگاپیکسلی است که تصاویر را بر روی پیکسل‌هایی به‌اندازه 0.8 میکرومتر به ثبت می‌رساند. این دوربین از یک لنز واید 26 میلی‌متری استفاده کرده و در کنار آن یک ماژول سه‌بعدی IR TOF به‌عنوان حسگر تشخیص عمق و هویت سنج تعبیه شده است. کیفیت فیلم‌برداری دوربین سلفی نیز مانند دوربین‌های حاضر در جزیره دوربین‌ها است.

در نرم‌افزار دوربین حالت‌های مختلف عکس‌برداری و فیلم‌برداری تعبیه شده‌اند. به‌علاوه با استفاده از اسلایدر می‌توانید تا 50 برابر بر روی سوژه خود زوم کنید. همچنین با استفاده از دوربین اصلی می‌توانید در شرایط نوری نامناسب عکس‌هایی با جزییات و رنگ‌های زنده ثبت کنید که نویز در آن‌ها تا حد زیادی کاهش یافته است.

نرم‌افزار

هواوی P40 Pro با سیستم‌عامل اندروید 10 و رابط کاربری EMUI 10.1 ارائه شده است. هرچند این سیستم‌عامل و رابط کاربری در کنار یکدیگر می‌توانند گزینه‌های خوبی را پیش روی کاربر قرار دهند، اما نبود برنامه‌های رایج گوگل در این گوشی باعث شده که بسیاری از کاربران از خرید آن صرف‌نظر کنند. رابط کاربری EMUI 10.1 در این پرچم‌دار هوآوی کاملا ساده طراحی شده و در آن از المان‌های پیچیده‌ای استفاده نشده است. همچنین هوآوی تلاش کرده تا با جایگزینی برنامه‌های دیگری به‌جای سرویس‌های گوگل این کمبود خود را تا حد زیادی جبران کند.

هواوی پی 40 پرو

این گوشی هوشمند برای تامین امنیت خود به قفل تشخیص چهره نیز مجهز شده است. در چنین حالتی تشخیص چهره بر عهده یک ماژول سه‌بعدی IR TOF است که می‌تواند در افزایش سرعت باز شدن گوشی تاثیر به سزایی داشته باشد. حافظه داخلی P40 Pro حدود 256 گیگابایت است. شما می‌توانید با استفاده از یک نانومموری این حافظه را تا دو برابر افزایش دهید. همچنین رم 8 گیگابایتی P40 Pro یکی از مزیت‌های آن است که توانسته امکان اجرای برنامه‌های سنگین را به‌خوبی فراهم کند.

سخت‌افزار

در قلب هواوی P40 Pro پردازنده‌ای به نام Kirin 990 قرار گرفته است که در سال 2019 از نسخه‌های 4G و 5G آن رونمایی شد. به همین دلیل می‌توان این گوشی را در هر دو نسخه در بازار پیدا کرد. این پردازنده هشت هسته‌ای است که از این میان چهار هسته از نوع A76 و چهار هسته از نوع A55 هستند. همچنین برای پردازش داده‌های گرافیکی در این گوشی هوشمند از یک ماژول گرافیکی Mail G76 با 16 هسته استفاده شده است. این پردازنده قدرتمند می‌تواند به‌خوبی از پس نمایش داده‌های گرافیکی سنگین برآید.

باتری پرچم دار هواوی

بررسی باتری هواوی P40 Pro

هواوی P40 Pro از یک باتری با ظرفیت 4200 میلی‌آمپر ساعت استفاده می‌کند. هرچند به نظر می‌رسد که این باتری برای یک گوشی پرچم‌دار ضعیف بشاشد، اما به لطف وجود یک CPU بهینه و الگوریتم‌های هوش مصنوعی شاهد عملکرد خوب باتری در تست‌های شارژدهی هستیم. در حالت معمولی و با فعال بودن نرخ نوسازی 90 هرتزی باتری این گوشی هوشمند می‌تواند حدود 20 ساعت دوام بیاورد. البته تغییر نرخ نوسازی بر روی مصرف باتری چندان تاثیری ندارد.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا