دانستنی اپل آیدی

اگر اپل آیدی قفل شود چه باید کرد ؟

اگر اپل آیدی قفل شود چه باید کرد ؟

از عمده مسائل رایجی که بسیاری ازکاربران به طرح سوالاتی درباره‌ی آن می پردازند مسئله مهم آنلاک، قفل گشایی یا به بیان معمول ما ایرانی‌ها باز کردن قفل اپل آیدی یا Apple ID می‌باشد. ما قصد داریم در این مقاله به آموزش شیوه آنلاک کردن، قفل گشایی و یا باز کردن قفل اپل آیدی بپردازیم وعمده دلایل لاک شدن آن را مورد بررسی قرار دهیم.

 

بهتر است قبل از شروع بحث نخست اشاره‌ای به اپل آیدی و کاربرد آن داشته باشیم. در حقیقت اپل آیدی همان حساب کاربری یا اکانت شما است که در وب سایت شرکت اپل افتتاح می‌کنید. و قابلیت انجام اموراتی نظیر ثبت سفارش، دانلود نرم افزار بک آپ گیری ابری از اطلاعات دستگاه، افزایش امنیت دستگاه و … با استفاده از اپل آیدی و فعال کردن آن در دستگاه های تولید شرکت اپل، فراهم می‌شود. به عبارتی دیگر می‌توان از اپل آیدی تحت عنوان شناسنامه محصولات شرکت اپل یاد کرد و استفاده محصولات اپل تا حدودی به داشتن یک اپل آیدی، وابسته است.

لازم است بدانید که به علت وجود تحریم ها، شرکت اپل به صورت رسمی در ایران نمایندگی ویا سرویس‌دهی ندارد، بنابراین برای ما ایرانی‌ها ساخت اپل آیدی به صورت مستقیم امکان پذیر نیست. اما با این وجود جای نگرانی نیست و شما می‌توانید کار ساخت اپل آیدی اختصاصی برای دستگاه تان را به کارشناسان تلفن همراه  بسپارید و یا با استفاده از سرویس‌های سایت‌ها و شرکت‌های خاص، جهت ساخت اپل آیدی اختصاصی برای دستگاه خود اقدام کنید.

احتمالاً می‌دانید که افزایش ضریب امنیت دستگاه یکی از مهم ترین کاربردهای اپل آیدی می‌باشد. از این جهت  در صورت مشاهده هر گونه فعالیت  شک برانگیز  توسط یک کاربراز جانب شرکت اپل  این احتمال وجود دارد که اپل آیدی شخص را قفل یا به اصطلاح لاک کند. در صورت مواجه با چنین شرایطی شما باید اقدام به به آنلاک کردن یا بازگشایی قفل اپل آیدی خود نمائید. همان طور که بیان شد مقصود ما در این مقاله پرداختن به نحوه باز کردن قفل اپل آیدی و نیز بررسی مواردی که منجر به قفل شدن اپل آیدی می‌شوند.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

دلایل قفل شدن اپل آیدی چیست؟

دلایل متعددی میتواند سبب  قفل شدن اپل آیدی شود ولی می توان گقن که همه این موارد با مسئله حفظ حریم خصوصی و امنیت کاربر در ارتباط است. برای مثال اگر شخصی تلفن همراه آیفون تان را بردارد و رمز عبور اپل آیدی شما را به صورت نادرست چندین بار پیاپی بزند، اپل جهت جلوگیری از بروز هر گونه مسئله امنیتی به طور آنی اپل آیدی تان را قفل می‌کند. با این وجو اصلاً جای نگرانی نیست، زیرا که تمام این موارد با تایید هویت شما برطرف خواهد شد و شما  می‌توانید به راحتی نسبت به قفل گشایی یا باز کردن قفل اپل آیدی خود اقدام کنید. حال به بررسی شرایطی می‌پردازیم که اپل آیدی شما را قفل می‌کند:

در کل دلایل گوناگونی می‌توانند سبب قفل شدن اپل آیدی شوند ولی همانطور که قبلاً هم اشاره داشتیم، تمام این دلایل ارتباط مستقیمی با مسائل حفظ حریم خصوصی کاربر و امنیتی دارند. بهتر است بدانید که در صورت قفل یا لاک شدن اپل آیدی با یکی از پیغام‌های زیر مواجه خواهید شد:

  • This Apple ID has been disabled for security reasons
  • You can’t sign in because your account was disabled for security reasons
    This Apple ID has been locked for security reasons

 

طریقه رمزگشایی یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID)

چنانچه  اپل آیدی شما بنابرهر دلیلی لاک شد بایستی نسبت به قفل گشایی یا آنلاک کردن آن اقدام کنید. احتمالاً شنیده اید که به اصطلاح عامیانه ما ایرانی‌ها این عمل باز کردن قفل اپل آیدی معرفی می‌شود، بنابراین ما نیز از این اصطلاح عامیانه در این مقاله به کار بردیم تا فهم این مسئله اندکی ساده‌تر شود. جهت باز کردن قفل اپل آیدی باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • نخست به سایت https://iforgot.apple.com مراجعه کنید.
  • اپل آیدی خود را با استفاده از پسورد و یا رمز عبور حال حاضر خود، بازگشایی نمایید. دقت داشته باشید که در برخی از شرایط به منظور آنلاک کردن رمز عبور اپل آیدی خود باید 24 ساعت صبر کنید. به بیان دیگر 24 ساعت بعد از قفل شدن اپل آیدی قادر به قفل گشایی از آن خواهید بود.
  • در صورت فعال بودن قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای (Two Step Verification) در دستگاهتان ، بایستی از کلید ریکاوری که برای دستگاه قابل اطمینان دومتان ارسال می‌شود به جهت باز نمودن قفل اپل آیدی خود استفاده کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله همانطور که دیدید به مرور عمده دلایل قفل شدن اپل آیدی و همچنین ترفندهای موجود به جهت قفل گشایی یا باز کردن قفل اپل آیدی (Apple ID) بیان نمودیم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا