علم و تکنولوژی

پاور بانک های مناسب موبایل های اپل

ما جوون های عصر دیجیتال تفریحات جالبی داریم. گاهی دور هم جمع میشیم و دسته جمعی بازی کامپیوتری و یا کنسول های خونگی انجام میدیم و در این بین ساعت ها درباره ی تازه های بازار دیجیتال بحث می کنیم.

من طرفدار آیفون های شرکت اپل هستم و بدون سیستم عامل آی او اس حتی لحظه ای دوام نمیارم و رفیقام طرفدار های پر و پا قرص سیستم عامل های اندروید اند.

همیشه همین طوره ، این رقابت بیشتر از اینکه بین شرکت های سازنده برند ها وجود داشته باشه ، بین طرفدارا شون وجود داره.

یه روز وقتی که بحث انتخاب پاور بانک قدرتمند بین موبایل هایی با سیستم عامل اندروید و آی او اس مطرح شده بود ، همه رو به من پرسیدند  : برای آیفون هم پاور بانکی وجود داره؟

من که می دونستم شرکت اپل هنوز برای آیفون ها هیچ پاور بانکی روانه ی بازار نکرده ، ناچار شدم سوال رو بی جواب رها کنم و در وقت اضافه با یه پرس جوی درست و حسابی سر از کار پاور بانک هایی در بیارم که علاوه بر تلفن همراه های اندروید ، آیفون هم شارژ می کنند.

بعد از بررسی همه ی پاور بانک های مطرح موجود در بازار به نتیجه ای قابل قبول و مناسب رسیدم که میتونه دنیای من و طرفداران آیفون زیادی رو تغییر بده.

پیش از هر چیز لیستی از بهترین پاور بانک های قابل قبول برای تلفن همراه های آیفون در اختبارتون قرار میدم و بعد از اون به بررسی مشخصات هر پاوربانک می پردازیم.

  1. پاور بانک Romoss  مدل sense 8P plus
  2. پاور بانک Anker  مدل A1316 powercore
  3. پاور بانک Xiaomi  مدل PLM09ZM

پاور بانک روموس sense 8P plus

پاوربانک روموس

اولین پاوربانک عضوی قدرتمند از کمپانی روموس بوده که فعالیت طولانی مدتی در زمینه تولید پاوربانک ها ، شارژر های بی سیم ، آداپتور ها و انواع کابل و رابط موبایل ، داره.

این شرکت از طریق صادرات و ارسال آنلاین محصولاتش رو به بیش از 80 کشور جهان عرضه می کند و جزو برند های بسیار محبوب در زمینه پاور بانک هست.

مدل sense 8P plus  یک پاور بانک 30000 میلی آمپری با وزن 671 گرم و ابعاد 167x80x32   هست که علاوه بر تمامی مدل های اندروید ، شارژ دهی آیفون رو هم پشتیبانی میکنه و شما میتونید علاوه بر آیفون ، آیپدهاتون رو هم با این پاور بانک شارژ کنید.

لازمه همین ابتدای توضیحات بگم که در واقع ظرفیت این پاور بانک چیزی در حدود 15000 میلی آمپر هست و 30000 میلی آمپر ساعت ظرفیت اسمی بوده.

و اما منظور از اصطلاح ظرفیت اسمی چیه؟

لازمه بدونید همه پاوربانک ها یه ظرفیت اسمی دارن و یه ظرفیت حقیقی . به دلیل هدر رفت انرژی در زمان انتقال و تبدیل ولتاژ در پاوربانک ها مقداری از ظرفیت این محصولات صرف تولید گرما و انتقال انرژی میشه .

به همین دلیل گفتیم در این مدل پاور بانک راموس 30000 میلی امپر فقط ظرفیت اسمی هست و ظرفیت حقیقی حدود 15000 بوده. این یعنی اگر تلفن همراه شما دارای باتری ای با ظرفیت حدودی 3000 میلی آمپر باشه، میتونید 3 بار موبایلتون رو با این پاور بانک شارژ کنید.

پاور بانک مدل sense 8P plus دارای 3 درگاه خروجی (دو USB-A  و یک USB –C ) و سه درگاه میکرو USB هست و شما می تونید همزمان 3 دستگاه رو به پاوربانکتون متصل کنید.

علاوه بر این موارد ، این پاور بانک به تکنولوژی Quick charge  و  Multi protect  مجهز بوده و با مدیریت ولتاژ های ورودی از خسارات ناشی از تغییر ولتاژ در تلفن همراه شما محافظت می کند.

در ارتباط با ظاهر این پاور بانک باید بگیم که این پاوربانک در دسته پاوربانک های سنگین وزن حساب میشه ، اما ابعادش چیزی در حدود یک مویابل آیفون 11 پرو مکس هست.

بر روی این پاوربانک یک صفحه ی ال سی دی کوچک قرار دارد که با اعداد انگلیسی میزان شارژ پاور بانک را نمایش می دهد. به دلیل وجود این صفحه ی ال سی دی ظاهر این پاور بانک بسیار خاص و مورد پسند شده است.

پاوربانک انکر A1316 power core

پاور بانک انکر

دومین پاور بانک ، مدل A1316 power core از برند مطرح Anker  هست که میتونه خبر خوشحال کننده ای برای طرفدارن مشترک این برند و آپل بازها باشه.

انکر در این پاور بانک از بهترین و به روز ترین تکنولوژی های روز دنیا در زمینه ی پاوربانک ها استفاده کرده و مدل A1316 رو با مشخصاتی مثل : Quick charge  و Multi protect  و مدیریت هوشمند شارژ ، روانه ی بازار کرده است.

Multi protect تکنولوژی ای در پاور بانک های پیشرفته ست که از تلفن همراه و پاور بانک در برابر افزایش دما ، ولتاز و جریان محافظت میکنه.

علاوه بر همه ی این تکنولوژی ها این مدل از پاور بانک انکر به Voltage boost  که سیستمی برای تشخیص مقاومت کابل برای تنظیم شارژ دهی سریعتر هست ، مجهزه.

این محصول حدود 20 میلیون نقر کاربر راضی داشته و حدودا 99% بازخورد مثبت از خود در سایت آمازون به جا گذاشته است.

با این پاور بانک میتونید آیپد Air2 خودتون رو یکبار ، آیفون 6 plus تون رو 3 بار و سامسونگ S6  تون رو هم 3 بار شارژ کنید. و این به این معنیه که اگر شما صاحب یکی از محصولات اپل هستید حتما باید یه شارژر انر مدل A1316 power core در کلکسیون لوازم دیجیتالتون داشته باشید.

این پاور بانک دو درگاه خروجی داره که می تونید از هر دو به صورت همزمان استفاده کنید.

و در پایان باید بگم گرچه این پاور بانک از آلیاژ آلومینیومی ساخته شده که در ساخت بدنه ی هواپیما مورد استفاده قرار می گیره ، اما با وزن 303 گرمی و ابعاد 28x78x99 نظر همه ی طرفداران پاور بانک های کوچک و سبک رو به خودش جلب کرده.

پاور بانک Xiaomi  مدل PLM09ZM

پاوربانک شیائومی

سومین پاوربانک مناسب برای موبایل های آیفون از برند مورد علاقه ی من یعنی Xiaomi هست.

میتونم بگم شیائومی در همه ی زمینه های تولیدات حرفه ای و منحصر به فرد عمل میکنه و البته پاوربانک هاش هم از این موضوع تبعیت کرده اند و با عملکرد مناسب و صحیحشون همه رو شگفت زده کرده اند.

ظرفیت این پاور بانک حدود 10000 میلی آمپر ساعت هست و لازمه بدونید که ظرفیت اسمی و حقیقی این پاور بان تفاوت چندان زیادی با هم ندارند.

روند استفاده از تکنولوژی های شارژ ایمن و شارژ سریع تر موبایل هم در این پاور بانک رعایت شده و لازمه بدونید که این پاور بانک مقاوم در برابر اتصال کوتاه ، مقاوم در برابر نوسان برق و در برابر حرارت بالا و جریان هم هست.

شیائومی مثل همیشه این مدل رو هم از آلیاژ با کیفیت و سبک آلومینیوم ساخته ست و با وزن حدودی 243 گرم و ابعاد حدود 147x71x14 میلی متر به بازار عرضه کرده.

این پاور بانک دو درگاه خروجی داره که می تونید به صورت همزمان از هر دو درگاه استفاده کنید و در کنار  این دو درگاه چهار چراغ ال ای دی کوچک نصب شده که هشدار دهنده های میزان شارژ پاور بانک هستند.

تمامی دکمه ها و درگاه ها و چراغ های این مدل پاور بانک در بخش کناری آن جمع شده اند و همین موضوع باعث شده که تمامی بدنه این پاور بانک ساده و بسیار مسطح و خوش دست باشه.

این سه محصول جزو بهترین  و مطرح ترین پاور بانک های مناسب موبایل های آیفون از برند اپل هستند که خوشبختانه علاوه بر اینکه در سطح جهانی رتبه های خوی کسب کرده اند ، در بازار های ایران و البته سایت مبیت هم موجود هستند.

نکات خرید پاوربانک

در ادامه لازمه به نکاتی که در انتخاب یک پاور بانک خوب برای موبایل های آیفون تاثیر گذار هستند ، اشاره ای کنم :

اول اینکه : پاور بانک ابزاریه که برای همه ی ما علاقه مندان به حوزه ی دیجیتال کاملا جا افتاده ، دیگه وقتشه برای انتخاب یه پاور بانک مناسب به امکانات پیشرفته تری مثل توانایی شارژ سریع ، توانایی مدیریت شارژ و مجهز لودن به تکنولوزی شارژ ایمن توجه کنیم.

نکته دوم : در زمان انتخاب پاور بانک اول به نحوه ی نگهداری خودتون از ابزار های دیجیتالتون یه نگاهی بندازین و بعد از اون پاور بانکی انتخاب کنید که میزام مقاومت بدنه اش هماهنگ با سطح نگداری شما جور باشه.

اگر مثل من جزو آدمهای حواس پرت و خراب کار هستین ، گجت هایی با بدنه های خیلی مقاوم انتخاب کنید.

نکته سوم : شارژ کردن موبایل ها در شب خطرناک نیست اما بهتر است پاور بانکی تهیه کنید که پس از اتمام عملیات شارژ گیری ، جریان ولتاژ را قطع کرده و دیگر خروجی انرژی ندارند.

من که با تحقیقات ریز و درشتی که داشتم حسابی تونستم دوست هام رو متقاعد کنم که برند های مطرح تولید پاور بانک بیکار ننشسته اند و به فکر ما اپل باز ها هم هستند.

در صورت نیاز به خرید هر یک از این پاوربانک ها می توانید به فروشگاه اینترنتی موبایل مبیت مراجعه نمایید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا