علم و تکنولوژی

بهترین پاور بانک های بی سیم

حتما برای شما پیش آمده است که به هنگام جمع کردن لوازم سفر، کیسه بزرگی از شارژر و کابل های اتصال موبایل و گجت های مختلف جمع کنید. همه ی ما دوست داریم به هنگام سفر لوازم کمتری با خود همراه داشته باشیم، چراکه لوازم کمتر مساوی است با لذت بیشتر. به عنوان مثال فکر کنید به جای کیسه ی بزرگ پر از سیم ها و کابل ها تنها یه پاور بانک بیسیم جمع و جور همراه خود دارید که میتوانید با استفاده از آن موبایل، ساعت هوشمند و هدفون های خود را شارژ کنید. قطعا یک پاور بانک بی سیم میتواند نهایت رویای دیجیتالی هر شخص باشد. با پیشرفت تکنولوژی و توانایی اکثریت گجت های هوشمند در انجام شارژ بی سیم، این رویا در حال پیوستن به حقیقت می باشد و شما می توانید تنها با تهیه یک شارژر بی سیم به سادگی از شر تمامی سیم و کابل های دست و پا گیر خلاص شوید.

چند سالی است که پاور بانک ها عضو جدا نشدنی از سری محصولات الکترونیک شخصی هر فرد شده اند. در این مطلب تصمیم داریم همزمان با پیش رفت تکنولوژی، ما نیز قدمی پیشتر بگذاریم و اطلاعاتی درباره بهترین پاور بانک های بی سیم کسب کنیم.

اولین سوالی که ممکن است برای همه ی ما مطرح شود این است که چرا پاور بانک بی سیم؟!

قطعا جدا از مساله ی کم شدن تعداد ابزار الکترونیکی که با خود به سفر می بریم و جلوگیری از گم شدن کابل ها و سیم شارژر های مختلف دلایل دیگری هم هستند که شما را برای خرید یک پاور بانک بی سیم مناسب ترغیب میکنند.

برای مثال همین که بدانید هر زمان و در هر جایی اگر شارژ موبایل و یا یکی از گجت های هوشمند شما تمام شود، می توانید آن ها را فقط با یک دستگاه شارژ کنید، به حد کافی شگفت انگیز است.

احتمالا با آگاهی از این ویژگی ترغیب به خرید شده اید، پس به سراغ بررسی چند پاوربانک بی سیم که رتبه های بالایی در بازار پاوربانک های کل دنیا دارند و توانسته اند نظر کاربران زیادی را به خود جلب کنند، می رویم.

مثل همیشه، جزو اولین انتخاب ها یک پاور بانک بی سیم از برند فوق حرفه ای راوپاور خواهد بود؛ این برند سالهاست است که کیفیت بی مثالی در پاور بانک های معمولی دارد و همگان را متحیر ساخته.

 

پاور بانک بی سیم  Rav power مدل RP-PB106

پاور بانک بی سیم  Rav power مدل RP-PB106

پاور بانکی 5000 میلی آمپری با آداپتور رومیزی منحصر به فرد. این پاور بانک امکان اتصال به همه ی تلفن های همراهی که به فناوری QI مجهز هستند را دارد. لازم به ذکر است که به کمک استاندارد جهانی QI تلفن همراه شما از طریق انتقال القایی و تنها با قرار دادن تلفن همراه بر روی پد شارژ و بدون نیاز به آداپتور یا کابل، شارژ می شود. پاور بانک بی سیم راوپاور امکان شارژ سریع دارد و شما میتوانید علاوه بر تلفن همراه، تبلت خود را نیز بوسیله ی این پاور بانک شارژ کنید. وزن این پاور بانک تنها 123 گرم است و برای هضم بهتر مفهوم وزن باید بدانید که این یعنی وقتی پاور بانک بی سیم و موبایل آیفون 11 مکس پرو با وزن 226 رو در دست دارید ، پاور بانک بی سیم راو پاور حدودا 103 گرم سبک تر است. ابعاد این پاوربانک بی سیم چیزی در حدود  147x72x22 میلی‌متر است.

احتمالا ابعاد و وزن این پاور بانک بی سیم شما را شگفت زده خواهد کرد. از جذابیت های دیگری که این پاور بانک دارد باید به پایه ی شارژ خود پاور بانک اشاره کنم. شما می توانید همزمان که تلفن همراه خود را روی پد پاور بانک قرار دادید خود پاور بانک را نیز شارژ کنید و این دقیقا به معنای ورود به دنیای بی حد و مرزی به دور از سیم ها و کابل هاست. به دلیل وجود استند شارژر به جای کابل، قطعا با پاور بانکی بسیار منحصر به فرد با طراحی ای خاص مواجه هستید. در کل می توان گفت اگر شما نیز طرفدار پر و پا قرص ابزار های به روز و خاص هستید راوپاور، انتخاب بسیار مناسبی ست.

 

پاور بانک بی سیم Xiaomi مدل wpc01zm

پاور بانک بی سیم Xiaomi مدل wpc01zm یکی از بهترین پاور بانک های بی سیم

شرکت شیائومی نیز با استفاده از آلیاژ آلومینیوم برای ساخت بدنه ی محصولات خود همه را شگفت زده کرده. در زیر پاور بانک بی سیم شیائومی یک نوار سیلیکونی بسیار ظریف تعبیه شده که با ایجاد اصطحکاک مانع از لیز خوردن پاور بانک می شود در عین حال ظرافت ظاهری پاور بانک را حفظ کرده است، توانایی شارژ این پاور بانک بی سیم حدود 10 وات است و علاوه بر موبایل های مجهز به QI میتونید، آیفون 8 پلاس و آیفون X  را با این دستگاه شارژ کنید. این پاور بانک بی سیم قابلیت اتصال از طریق آداپتور را نیز دارد و در صورتی که از کابل برای شارژ استفاده کنید، از فناوری شارژ سریع 2 و 3 پشتیبانی می کند.

وزن این پاور بانک بی سیم از شرکت شیائومی حدود 120 گرم هست که جزو پاور بانک هایی با کلاس وزنی سبک محسوب می شود. طراحی زیبا و خاص این پاور بانک دایره ای شکل شیائومی نظر کاربران زیادی در جهان را به خود جلب کرده و لقب “بشقاب غذای موبایل” را از آن خود کرده است.

 

پاور بانک بی سیم Energizer مدل QE10003

پاور بانک بی سیم Energizer مدل QE10003

شرکت انرجایزر مثل همیشه تمام تلاش خود را کرده تا جزو بهترین پاور بانک های بی سیم باشد و سایر سازندگان جا نماند؛ این بار نیز با ارائه ی پاور بانک بی سیم 10000 آمپری خود، به تمامی طرفداران خود ثابت کرده که همیشه به روز و حرفه ای خواهد بود.

با خرید این پاور بانک در واقع شما از دو قابلیت بهره مند خواهید شد، اول اینکه پاور بانک بی سیم با ولتاژ ورودی 5 ولت و شدت‌جریان ۲.۱ آمپر دارید و دوم اینکه با وجود دو درگاه خروجی طراحی شده بر روی این پاور بانک می تونید از طریق کابل شارژر، تلفن همراه رو با سرعت بیشتری شارژ کنید. روی این پاور بانک چراغ های ال ای دی برای نمایش میزان شارژ طراحی شده که شما را برای شارژ مجدد پاور بانک کاملا راهنمایی می کند. وزن پاور بانک بی سیم انرجایزر حدودا 253 گرم است و ابعاد آن چیزی در حدود 152×75 ×16 میلی‌ متر است.

گرچه این مدل تنها شارژر بی سیم انرجایزر نیست اما با توجه به اینکه یکی از مهمترین فاکتور های ما در معرفی محصولات، نقد و بررسی محصولاتی است که در بازار های ایران موجود باشد، تصمیم به معرفی این مدل از پاور بانک های بی سیم انرجابزرز نمودیم.

پاور بانک بی سیم King star مدل KP8030W

پاور بانک بی سیم King star مدل KP8030W یکی از بهترین پاور بانک های بی سیم

کمپانی کینگ استار که از سال 2005 فعالیت خود را آغاز کرده، پیشتر در زمینه ی ارائه محصولاتی با محوریت حافظه و کابل ها مشغول بوده و حال چندین سال است که بخش های دیگری از دنیای دیجیتال را تجربه کرده است و تا حد زیادی نیز موفق بوده.

مدل KP8030W حدودا 8000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد و شدت جریان خروجی بین 1.0 تا 2.0 است. جنس بدنه محصول از پلاستیک ساخته شده اما تا حد زیادی مقاوم است که از هر گونه خط و خش به دور خواهد ماند. وزن حدودی محصول 201 گرم است و جزو پاور بانک های نیمه سبک حساب می شود که این بسیار عالی است، زیرا این پاور بانک را می توان به صورت بی سیم استفاده کرد همچنین با وجود دو درگاه خروجی تعبیه شده بر روی بدنه میتوانید به عنوان پاوربانک قابل حمل از طریق کابل شارژر اون را به موبایل خود متصل کنید.

علاوه بر همه ی این مزایا باید امکان شارژ سریع و مدیریت هوشمند شارژ هم به آن اضافه کنید که لازم به ذکر است بدانید مدیریت هوشمند شارژ، باعث کنترل شدت و میزان ورود انرژی به دستگاه شما خواهد شد و از خرابی هایی که به دلیل نوسانات اتفاق می افتند جلوگیری خواهد کرد.

بر روی این پاور بانک بی سیم چهار چراغ ال ای دی طراحی شده است که می توانید از این طریق میزان شارژ موجود در پاور بانک رو بخوانید و البته مانند اکثر حالت های معمول هر چراغ نشان دهنده ی 25 درصد شارژ است. با توجه به ظاهر مستطیلی شکل و محکمی که برای این محصول در نظر گرفته شده ، حس اعتماد و دوام و طول عمر مناسب به استفاده کنندگان القا میشه که به نظر این طراحی برای چنین محصولی بسیار مناسب است.

نکات کلیدی که باید پس از خرید پاور بانک بی سیم رعایت کنید

مثل همیشه در پایان نکاتی مفیدی در ارتباط با محصولاتی که معرفی شد را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت تا به افزایش عمر مفید محصولی که تهیه میکنید منجر شود و نحوه ی برخورد حرفه ای با ابزار های دیجیتال برای شما تبدیل به عادت همیشگی شود.

نکته ی اول : با توجه به ارزشمند بودن هزینه و زمانی که برای خریدن یک محصول صرف میکنید، حتما پیش از خرید تحقیق کنید و ترجیحا از برند های شناخته شده و یا تازه کارهایی که امتحان خود را پس داده اند، خرید کنید. این مسئله را نیز در خاطر داشته باشید که هیچ زمان کیفیت محصول را فدای قیمت نکنید.

نکته دوم : همیشه در زمان خرید پاور بانک به این نکته توجه داشته باشید که باید پاور بانکی تهیه کنید که حداقل دو یا سه برابر باتری تلفن همراه شما ، ظرفیت داشته باشه. این موضوع باعث می شود اگر زمانی بر حسب اتفاق فراموش کردید بعد از فول شارژ شدن موبایل شما پاوربانک را شارژ کنید، برای استفاده مجدد در دفعات بعد میزان قابل توجهی شارژ در پاور بانک وجود داشته باشد. البته حتما پیش از خرید با خود تصمیم گیری کنید که با پاور بانک قصد شارژ کردن چند موبایل و گجت را دارید تا بعد از رسیدن به نتیجه ی قطعی، میزان ظرفیت پاور بانک را با سطح نیاز خود هماهنگ کنید.

نکته سوم : حتما پیش از خریدن پاور بانک بی سیم از اینکه تلفن همراه شما به فناوری QI مجهز است، اطمینان حاصل کنید.

نکته چهارم : اگر پاور بانک ها را به قصد استفاده در سفر تهیه می کنید، حتما به ضد آب بودن و مقاومت بدنه در برابر ضربه دقت کنید. پاور بانک های ظریف و خوش تراش مناسب استفاده در کوه و جنگل نیستند.

نکته پنجم : چراغ های ال ای دی که نشانگر میزان شارژ پاور بانک هستند را دست کم نگیرید. این ها دایره های کوچکی هستند که به موقع، هشدار برای شارژ را ارسال می کنند.

نکته ششم : بسیاری از برند های مطرح مثل شیائومی، انکر، راوپاور، کینگ استار، سیلیکون پاور و …. در طراحی های جدید خود از فناوری های جدیدی مثل multi protect و مدیریت هوشمند شارژ، استفاده کرده اند که علاوه بر همراهی شما در زمان های ضروری، عمل محافظت از باتری تلفن همراه شما در هنگام شارژ شدن را هم به عهده میگیرند.

و در نهایت باور غلطی که در بین بیشتر مردم رایج است به این نکته اشاره دارد که پاور بانک باعث آسیب رسیدن به تلفن همراه می شود. باید بدانید که پاور بانک ها نوعی باتری با مدار های خاص اند که قابلیت شارژ و دخیره انرژی دارند و برای آن ها قابلیت انتقال شارژ تعبیه شده است. اگر پاور بانک خود را به درستی انتخاب کنید و در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید، قطع به یقین به باتری دستگاه شما آسیبی وارد نخواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا