دانستنی موبایل

چرا گوشی شیائومی بخریم؟ (5 دلیل ساده)

آیا بایستی موبایل شیائومی خریداری کنیم ؟

؟ در این قسمت 5 نقطه قوت اساسی شیائومی که شما را به خرید موبایل از این برند ترغیب می نماید ذکر کرده ایم.

شیائومی اسمی مشهور در دنیای موبایل و گجت های تکنولوژی می باشد؛ برندی کم سن که از مرحله کسب شهرت عبور کرده و حال در پی عرض اندام در برابر پیشکسوتان و حتی اشغال رتبه آنها در بازار می باشد.

شیائومی با سرعت زیاد در بازار ایران به محبوبیت رسید، البته این محبوب بودن را از هواوی دارد چون هواوی اطمینان مردم به موبایل های چینی را جلب نمود، اگر در خاطر داشته باشید در آغاز زمانی که شنیده میشد هواوی محصول کشور چین است، اندکی در برابر آن گارد داشتیم اما هواوی به قدری خوب بود که توانست در 2 سال فکر مردم در خصوص اجناس کیفیت پایین چینی را عوض کند و ثابت کند چین هم برندهای مناسب دارد. بعد از بین اوپو و ویوو و وان پلاس و برخی برندهای چینی دیگر، شیائومی به بازار ایران وارد شد و البته بر عکس زدتی ای این توانایی را داشت که ماندگار بماند.

در حال حاضر شیائومی چند سال است که بازار خود را در ایران بدست آورده و به دلیل تحریم های هواوی توانسته جای این برند را نیز اشغال کند و بازار او را در دست بگیرد. اکنون شیائومی دومین برند دارای محبوبیت موبایل در ایران می باشد. سامسونگ با تجربه و بعد شیائومی شجاع، دو کمپانی با فروش زیاد بازار موبایل ایران می باشند. حال خیلی از مردم مشتری شیائومی هستند و یا در پی آن می باشند تا یک موبایل شیائومی خریداری کنند. تولیدات شیائومی مزایای فراوانی دارند و توانایی هایی برای شما دارد که رد کردن آنها اندکی مشکل است.

البته این برند بدون ایراد نیست به این علت اندکی قبل در تحقیقی کامل در مورد اشکالات موبایل های شیائومی و علت هایی که سبب می گردد به طرف تولیدات این برند نروید بحث کردیم. ولی حالا قصد داریم قسمت های مثبت را ببینیم و دلیل هایی را ذکر کنیم که سبب می گردد شما به خرید تولیدات شیائومی رغبت پیدا کنید، به بیان ساده تر بیان کنیم چرا باید موبایل شیائومی خریداری کنیم؟

شما می توانید هر دو مطلب در خصوص نقاط ضعف و این نوشته را در مورد نقاط قوت شیائومی بخوانید و در پایان تصمیم گیری کنید که آیا موبایل های شیائومی ارزش خرید دارند یا نه؟ آیا تولیدات این برند را بخریم یا نه؟

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

چرا موبایل شیائومی خریداری کنیم؟ طراحی جذاب

چرا موبایل شیائومی خریداری کنیم؟ طراحی جذاب

طراحی هم نقطه قوت و هم نقطه ضعف شیائومی است به غیر از مساله دوام، تولیدات شیائومی از بعد تنوع طراحی و جذابیت ظاهری یکی از پررنگ ترین موبایل های بازار می باشند.

مدل های شیائومی زیبا می باشند و حس خوبی القا می کنند، گستردگی طرح و رنگ های مورد استفاده در موبایل شیائومی خیلی زیاد است. در حالت کلی برای نخستین بار این موبایل های چینی بودند که با رنگ های گوناگون پر تنوع مثل طوسی ملایم، آبی کمرنگ، صورتی و سبز به بازار آمدند، همچنین بقیه شرکت ها هم موبایل های این رنگی داشتند ولی به عنوان مثال در صورتی که چند سال قبل 10 موبایل نوکیا، هواوی و سامسونگ را پیش هم می گذاشتند به طور حتم تنوع رنگی در موبایل های هواوی از دو برند دیگر بیشتر بود.

موبایل های چینی مثل شیائومی دارای لعاب و رنگ جذابی هستند، شیائومی همیشه با این رنگ ها بازی می کند و عموما روی بدنه موبایل های این کمپانی، زاویه ای از رنگ های شبیه به یکدیگر مثل آبی پررنگ تا کم رنگ دیده می شود. سامسونگ نیز موقعی که حس کرد موبایل های چینی مثل شیائومی در حال پیروزی در رقابت هستند رنگ های شاد و پرتنوع را به تولیدات خود افزود.

بهره گیری از پلاستیک براق و شیشه برای ترکیب انعکاس رنگ و نور و نیز ریزه کاری های به خصوص طراحی که در موبایل های چینی دیده می شود، از موردهای تقدم موبایل های شیائومی می باشند.

موبایل های شیائومی طراحی های پرتنوع و جذابی هم دارند و کم پیش می آید چند مدل این شرکت ظاهری شبیه به هم داشته باشند. شیائومی چند سری گوناگون مثل سری می، ردمی، ردمی نوت، ردمی K، پوکو و بلک شارک را تولید می نماید و مدل های گوناگون هر یک از این زیربرندها با طراحی گوناگونی تولید می گردند.

عوض شدن محل دوربین، طراحی ماژول دوربین، طراحی پشت بدنه و تنوع رنگ سبب شده تا گستردگی بیشتری از لحاظ ظاهری در تولیدات شیائومی وجود داشته باشد. همچنین تولیدات این کمپانی حتی از حیث اندازه و ابعاد نیز متنوع هستند. مثلا در بین میان رده های شیائومی یک موبایل خیلی باریک مثل می 11 لایت با ضخامت 6.8 میلی‌متر و فقط 157 گرم وزن و یک موبایل بزرگ و با وزن زیاد مثل پوکو x3 پرو با 9.4 میلی‌متر ضخامت و 215 گرم وزن موجود است و می توان آن را خرید. به این ترتیب از حیث اندازه و حتی وزن هم برای خرید مدل های گوناگون دامنه انتخاب بالایی دارید.

چرا موبایل شیائومی خریداری کنیم: تنوع تولیدات در طیف های قیمتی گوناگون

چرا موبایل شیائومی خریداری کنیم: تنوع تولیدات در طیف های قیمتی گوناگون

شیائومی موبایل های بیشتری در مقایسه با بقیه برندهای بازار ایران مثل سامسونگ ارائه می کند، این برند تنوع تولیدات بسیار بالایی دارد  و در هر بازه قیمتی چند مدل با ساخت جذاب و کیفیت بالا از شیائومی دیده می شود. همان طور که بیان کردیم شیائومی صاحب 5 خانواده اصلی می باشد البته از این 5 خانواده سری ردمی K کمتر در بازار ایران دیده می شود اما بقیه موبایل های سری های شیائومی در بازار وجود دارد. اما از طرف دیگر در صورتی که بخواهیم قیاس کنیم سامسونگ فقط سری گلکسی S، گلکسی فولد و فلیپ، سری گلکسی A و گلکسی M را دارد به این معنا که دو سری پرچمدار که 90% مردم توانایی خریداری آن را ندارند و فقط دو سری میان رده، ولی شیائومی دقت اصلی خویش را روی بازار میان رده قرار داده و به غیر از خانواده بلک شارک در مابقی سریهای این کمپانی موبایل میان رده و ارزان موجود است.

 

از این حیث می توان برای قیاس بیان داشت که شیائومی در یکسال گذشته (از جولای 2020 تا جولای 2021) نزدیک به 53 موبایل گوناگون را ارائه داشته که 6 مدل آن پرچمدار یا با هزینه زیاد بودند ولی سامسونگ در این مدت تقریبا 44 موبایل عرضه نموده که 9 مدل آن پرچمداران پر هزینه این کمپانی بودند و بیشتر مردم توان خرید آنها را ندارند.

در اصل اکنون بیشتر مردم ایران فقط توان خرید موبایل های میان رده را دارند به این ترتیب تنوع تولیدان به خصوص در بازار میان رده برای مردم مهم است. این برتری شیائومی سبب می شود خریدارها این توانایی را بدست آورند که بتوانند دقیقا همان چیزی را که تمایل دارند در بین تولیدات این شرکت بیابند.

شیائومی در بین موبایل های اقتصادی میان رده و بالارده خود گوناگونی ای را ایجاد کرده که مشتری ها با هر درخواستی بتوانند از تولیدات شیائومی بهره بگیرند. بعضی از موبایل های شیائومی پر قدرت تر می باشند اما صفحه نمایش و دوربین در حد میانه ای دارند، بعضی از بعد طراحی برتر هستند و ابزار سخت افزاری آنها در حد معمولی است و بعضی از بعد دوربین کیفیت بیشتری داشته و سخت افزار متوسطی دارند.

در اصل شیائومی سعی کرده در هر رده هزینه ای، مدل هایی را معرفی نماید که یک نقطه قوت چشمگیر و چند خصوصیت متوسط دارند و گروهی که تمایل دارند آن نقطه قوت مثل سخت افزار پر قدرت، دوربین مناسب تر یا طراحی جذاب تر را داشته باشند، بتوانند مدل مدنظر خود را بخرند.

چرا موبایل شیائومی بخریم: رابط کاربری جذاب و با امکانات گسترده

 

رابط کاربری MIUIیکی از علت های با اهمیت برای خریداری موبایل های شیائومی می باشد، رابط کاربری شیائومی به مرور در حال ارتقا می باشد و خیلی از باگ های آن برطرف شده، این رابط کاربری با وجود قسمت های گوناگون، توانایی شخصی سازی زیاد و اپلیکیشن های پیش فرض گوناگون بسیار سبک و روان می باشد و سخت افزار موبایل های این کمپانی از پس رابط کاربری آن برمی آیند.

شیائومی سعی کرده تا MIUIبا بقیه رابط کاربری هایی که شناختیم متفاوت باشد. از نوار اعلان گرفته تا برنامه دوربین و منو اپلیکیشن ها و همه قسمت ها در رابط کاربری شیائومی بهینه گردیده و جذاب می باشد. در رابط کاربری شیائومی توانایی های به خصوص فراوانی مثل گیم‌توربو و ویدیو تول‌باکس موجود است. یکی از قسمت های دیگر Second Space می باشد که بوسیله آن می توان فضای دومی را در موبایل فراهم آورد و در اصل در صورت نیاز از آن فضا استفاده نمود. امکان شخصی‌سازی منو، مالتی‌تسکینگ، ابزارهای قسمت Always On Display، لاک اسکرین، وجود تم‌ها و کاغذ دیواری های فراوان، ابزارهای در مورد ویرایش عکس ها و فیلم ها، تنظیمات در ارتباط با قسمت صدا و… همه جز این ابزارها می باشد.

شیائومی در موبایل های خود دقت به خصوصی به قسمت دوربین دارد به این علت در نرم افزار دوربین ابزارهای زیادی برای تغییر سایز و وضوح تصاویر، تنظیم HDR و AI، اتصال به گوگل لنز، عکس های پرتره، لانگ اکسپوژر، ثبت فیلم کوتاه، اسلوموشن، تایم لپس، زوم روی منظور متحرک، ولاگ با تم‌های از پیش تعین شده، توانایی اختصاصی Clone و… موجود است که تجربه عکس و فیلم گرفتن شما را تغییر می دهد.

چرا موبایل شیائومی بخریم: هزینه به صرفه

چرا موبایل شیائومی بخریم: هزینه به صرفه

یکی دیگر از نقاط قوت شیائومی هزینه به صرفه آنها می باشد، موبایل های شیائومی در مقایسه با رقیبان خود قیمت کمتری دارند و ابزارهای بهینه تری ارائه می دهند. شیائومی برای کم کردن قیمت های خویش از راه های مخصوصی مثل تبلیغات در رابط کاربری بهره می گیرد ولی به هر شکل موبایل های این کمپانی هزینه خیلی مناسب و ارزش خرید زیادی دارند.

چون نیت تخریب بقیه برندها را نداریم دوباره مقایسه نمی کنیم اما موبایل های شیائومی در قیاس با رقیبان خود قیمت پایین تری دارد و در بین دو موبایل هم مدل شیائومی از نظر سخت افزاری توانایی های مناسب تری دارد. در این شرایط که اقتصاد متشنج است قیمت برای مردم دنیا اهمیت بالایی دارد، در کشور چین، هند و کشورهای در حال توسعه موبایل های میان رده خیلی مورد استقبال می باشند و فروش بیشتری نیز دارند این نشان دهنده این مطلب است که هزینه کم خود یک نقطه قوت پررنگ در تولیدات شیائومی می باشد.

چرا موبایل شیائومی بخریم: سخت افزار دائما پر قدرت

شیائومی حدودا بیشتر از 90% موبایل های خود را با تراشه های کوالکام ارائه می دهد، تراشه های کوالکام که با سری اسنپدراگون تولید می گردد از بعد قدرت و راندمان، استقامت و طول عمر، تولید گرما و مدیریت مصرف شارژ، یک درجه مناسب تر از همه تراشه‌های اگزینوس، مدیاتک و کایرین می باشند و به این علت سعی می گردد در موبایل های پر قدرت از این تراشه بهره گرفته شود.

ولی شیائومی در میان رده ها، موبایل های بالارده، پرچمدار و در مدل های اقتصادی خود از تراشه های سنگین بالا برود، این یک نقطه قوت با اهمیت برای موبایل های شیائومی به حساب می آید.

از طرف دیگر سامسونگ و هواوی موبایل های خود را عموما با تراشه های مخصوص اگزینوس و کایرین ارائه می کنند که از بعد شاخصه ها و امتیازات کمتر از اسنپدراگون می باشند در این میان می توان موبایل گلکسی S20FE را برای نمونه آورد که تبلیغات فراوانی نیز روی آن انجام شد که از تراشه اگزینوس استفاده می کرد و مساله داغ شدن دارد و به این علت سطح استقبال مردم از این موبایل به حالتی که تخمین زده می شد زیاد نبود. البته شیائومی برای مدل های 5 جی خود به سمت تراشه های مدیاتک کشیده شده و آنها نیز در مقایسه با قیمت و رده موبایل توان زیادی دارند و از تراشه های مدیاتکی که سامسونگ در موبایل های خود مورد استفاده قرار می دهد توان بالاتری دارد.

در این قسمت باز هم برای ثابت کردن صحبتمان از مقایسه استفاده می کنیم. مثلا موبایل Redmi Note 9T که حدود 4 میلیون و 500 هزار تومان هزینه دارد. با تراشه مدیاتک امتیازهای  595، 1775 و 288732 را به ترتیب در بنچمارک‌های GeekBench 5 تک هسته‌ای، GeekBench 5 چند هسته‌ای و AnTuTu 8 به دست آورده است.

ولی موبایل سامسونگ A32 5G با هزینه تقریبی 7 میلیون و 400 هزار تومان، تراشه مدیاتک تراشه کم قدرت تری دارد این موبایل توانسته به ترتیب امتیازات  505، 1673 و 226561 را در بنچمارک‌های گفته شده از آن خود کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا