اخبارفناوری

هوآوی در تلاش است تا یک دستگاه ردیاب هوشمند طراحی و تولید کند

همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر دستگاه‌های ردیاب هوشمند در جایگاه ویژه‌ای قرار گرفته‌اند و افراد بسیاری تمایل دارند تا این وسایل پرکاربرد استفاده کنند. شرکت‌هایی مانند سامسونگ و اپل نیز با ساخت ردیاب‌های هوشمندی مانند Galaxy SmartTag و Apple AirTag توانسته‌اند نظر کاربران زیادی را به خود جلب کنند. اکنون به نظر می‌رسد شرکت هوآوی نیز تصمیم دارد به سمت طراحی و تولید این محصولات هوشمند برود و با ساختن ردیاب هوشمند Huawei S-Tag طرفداران خود را شگفت‌زده کند.

چندی پیش در خبرگزاری LetsGoDigital گزارشی منتشر شد مبنی بر این‌که شرکت هوآوی به‌تازگی توانسته یک گواهی حق ثبت اختراع مربوط به یک ردیاب هوشمند را دریافت کند. این گواهی حق ثبت اختراع در تاریخ 28 اکتبر سال 2021 یعنی حدود چهار روز پیش در دفتر مالکیت معنوی اتحادیه اروپا EUIPO ثبت شد. این ردیاب هوشمند همان‌طور که گفتیم Huawei S-Tag نام دارد که احتمالا حرف S مخفف کلمه Smart است. جالب است بدانید که این ردیاب هوشمند ممکن است در قالب یک انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند یا دیگر وسایل جدید برای عرضه به بازار آماده شود.

یک ردیاب هوشمند اصولا بر پایه‌ی اتصال به بلوتوث کار می‌کند و می‌تواند اشیاء گم شده را در فاصله نزدیک ردیابی کند. زمانی هم که شما نمی‌توانید برای مثال کلید، کیف پول یا هر وسیله‌ی دیگر خود را که به ردیاب هوشمند متصل شده پیدا کنید، دستگاه می‌تواند سیگنالی به تلفن همراه شما ارسال کند و موقعیت مکانی آن را به شما بدهد. این‌گونه شما می‌توانید به‌راحتی اشیاء گم شده‌ی خود را پیدا کنید. اما سوال اینجاست که اگر ردیاب هوشمند در محدوده‌ی بلوتوث نبود چه خواهد شد؟! برای رفع این مشکل شرکت‌های سازنده ردیاب هوشمند از یک ترفند هوشمندانه استفاده می‌کنند.

این ترفند به این‌ صورت است که ردیاب هوشمند هر برند می‌تواند به تلفن همراه هوشمند همان برند متصل شود و در یک شبکه بزرگ جستجو قرار بگیرد. این ایده بسیار ساده و کاربردی است اما معایب خاص خود را نیز دارد. برای مثال فرد از ردیاب هوشمند یک برند استفاده می‌کند؛ درحالی‌که تلفن همراهش متعلق به برند دیگری است.

جالب است بدانید که شرکت‌های سازنده برای این‌که افراد از ردیاب هوشمند به‌عنوان یک وسیله برای تعقیب فرد دیگر استفاده نکنند نیز ترفندهای ماهرانه‌ای به کار می‌گیرند. برای مثال شرکت اپل ردیاب هوشمند Apple AirTag خود را به‌گونه‌ای طراحی کرده که پس از 8 ساعت یا 24 ساعت در یک زمان تصادفی شروع به پخش صدا می‌کند. پس در استفاده از این وسایل پرکاربرد نگرانی چیزی نباشید.

منبع: phonearena

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا