دانستنی موبایل

عدم بازیابی صحیح اپلیکیشن‌ها پس از ریستور در IOS

رفع مشکل عدم بازیابی صحیح اپلیکیشن‌ها پس از ریستور

اگر از کاربران سری محصولات جدید ios شرکت اپل هستید، احتمالا پس از بازگردانی فایل بک آپ با مشکل عدم بازگردانی صحیح برنامه ها مواجه شده اید. در یک توضیح کوتاه و ساده، به این معنی است که با بازگردانی یک فایل بک آپ در آیفون، برنامه های مورد نظر که از اطلاعات آنها بک آپ گرفته شده است، در دستگاه مقصد بازیابی نمی شوند! در این مقاله تلاش می کنیم دلیل این مشکل و راه حل آن را توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

بک‌آپ‌گیری توسط سرویس iCloud و ابزار iTunes

در ابتدا و در آن زمان که عملکرد پشتیبان گیری با استفاده از اتصال Wi-Fi در سرویس ذخیره سازی ابری iCloud ارائه نمی شد، کاربران سری محصولات اپل آیفون ناچار بودند از یک کابل USB و ابزار iTunes و یک رایانه واسطه از فایل ها و داده های دستگاه هوشمند آنها یک نسخه پشتیبان تهیه نمایند. تحت این شرایط اطلاعات همه ی برنامه هایی که روی دستگاه خود نصب کرده بودید به حافظه کامپیوتر انتقال داده می شد و همین امر باعث افزایش زمان لازم برای تهیه فایل پشتیبان و همچنین حجم قابل توجهی از حافظه کامپیوتر شد. اما این یک جنبه مثبت داشت. با استفاده از این روش، می توانستید حتی برنامه هایی را که از اپ استور حذف کرده اید را بازیابی کنید.

با این حال، بعد از مدتی سرویس ذخیره سازی ابری iCloud به جهان معرفی شد. بعد از معرفی این قابلیت دیگر، چه از این سرویس برای پشتیبان گیری از محتویات دستگاه استفاده شود و چه از ابزار iTunes برای این منظور استفاده شود، تنها محتوای اصلی برنامه های نصب شده بر روی دستگاه در فایل پشتیبان به دست آمده ذخیره می شود. به عبارت دیگر، زمانی که از سرویس iCloud استفاده می کنید و یک فایل پشتیبان از آیفون خود تهیه می نمایید، تنها داده هایبرنامه های نصب شده روی دستگاه در فایل پشتیبان مورد نظر ذخیره می گردد. در این شرایط خود برنامه ی ذکر شده در فایل بک آپ ذخیره نمی شود و پس از بازگردانی فایل باید دوباره همه ی اپلیکیشن های موجود را از طریق اپ استور دستگاه مقصد دانلود نمایید. اما وجهه ی مثبت ماجرا این است که لیست اپلیکیشن هایی که اطلاعات آنها بازیابی شده است در اپ استور دستگاه ارائه می گردد و برای بازیابی اطلاعات کافیست آن ها را دوباره دانلود کنید. سایر مراحل مربوط به احیای اطلاعات و محتوای آنها به صورت خودکار انجام می شود. اما روند چرا اتفاق می افتد؟

دلیل این امر وجود قابلیت ویژه ای به نام “App Thinning” است. این قابلیت ارائه شده در سیستم عامل iOS 9 در واقع یک سیستم تخصیص هوشمند به حساب می آید. عملکرد “App Thinning” عملکرد نسبتا پیچیده ای دارد، اما به طور خلاصه می توان به این نکته اشاره کرد که این عملکرد منجر به یکپارچگی بهتر سرویس پشتیبان گیری، کاهش حجم فایل های پشتیبان و ایجاد تعادل بهتر بین منابع و تقاضا می شود. اما قابلیت “App Thinning”، گاهی اوقات برای کاربران محصولات اپل به خصوص آیفون های جدید این شرکت مشکل ساز خواهد شد.

با توجه به اینکه ویژگی “App Thinning” مبتنی بر سرویس ذخیره سازی ابری iCloud است و در شرایط خاص به دستگاه اجازه ایجاد فایل پشتیبان از محتوای برنامه های منحصر به فرد را نمی دهد، بنابراین در برخی موارد منجر به از بین رفتن برخی از برنامه های شما خواهد بود به عبارت دیگر، این ویژگی منجر به عدم بازیابی کامل و صحیح برخی از برنامه های موجود در فایل پشتیبان شما می شود. همچنین به دلیل وجود این قابلیت، آن دسته از اپلیکیشن هایی که در اپ استور دستگاه موجود نیستند، قابل بازیابی نخواهند بود. در صورتی که شما در این زمینه مشکل دارید، توصیه می کنیم از نکات زیر برای رفع این مشکل استفاده نمایید. استفاده از این نکات می تواند برنامه مورد نظر شما را بازیابی کند.

ابتدا مطمئن شوید که به یک شبکه اینترنت پرسرعت متصل هستید.

سعی کنید هنگام بازیابی یک فایل پشتیبان در آیفون خود، مطمئن شوید که به شبکه اینترنت پرسرعت متصل هستید. این شبکه می تواند شبکه Wi-Fi باشد. هرچه سرعت انتقال داده و عملکرد اتصال اینترنت شما بهتر باشد، زمان کمتری برای بازیابی اطلاعات مورد نیاز صرف شده و دقت عملیات بالاتر خواهد بود. در نتیجه بهتر است همیشه آیفون خود را به یک شبکه اینترنتی پرسرعت و با کیفیت متصل نمایید.

آیکون برنامه مورد نظر را انتخاب کنید

اگر آیکون برنامه مورد نظر در لیست موجود ارائه شد، اما رنگ آن تیره است، این آیکون را چندین بار انتخاب کنید تا به قسمت اولیه لیست دانلودهای دستگاه منتقل شود. این روش معمولا کاربردی و مؤثر نیست، اما در هر صورت برخی اوقات می تواند مؤثر باشد.

اپلیکیشن مورد نظر و هنگ کرده را پاک کرده و دوباره نصب کنید

اگر با انتخاب آیکون اپلیکیشن مورد نظر هیچ تغییری مشاهده نشد و اپلیکیشنی که انتخاب کردید سعی در تغییر عملکرد آن نداشت، توصیه می کنیم انگشت خود را روی آیکون آن قرار داده و آن را نگه دارید. در این شرایط یک گزینه X شکل در کنار نام این اپلیکیشن ظاهر می شود. این گزینه را انتخاب کرده و اپلیکیشن مذکور را حذف کنید. حالا دوباره آن را دانلود کنید. در این شرایط از اپ استور اپل در دستگاه خود استفاده نمایید تا هیچ یک از محتوا و تنظیمات برنامه حذف شده از بین نرود و مجددا ریستور شوند.

دستگاه خود را فورس ریست کنید

این احتمال وجود دارد که دستگاه هوشمند شما در مسیر سرویس iCloud گیر کرده و به نوعی تمرکز عملکرد خود را از دست داده باشد. در این شرایط بهتر است از Force Reset استفاده کنید. برای این منظور دکمه پاور و هوم دستگاه را همزمان فشار داده و نگه دارید تا صفحه روشن شود و لوگوی اپل ظاهر شود.

اپلیکیشن مورد نظر را مجددا از بخش Purchased دانلود کنید

اگر اپلیکیشن مورد نظر شما کاملا مفقود بود و حتی آیکون آن در لیست اپلیکیشن های دستگاه قابل مشاهده نبود، بهتر است که آن را دوباره از قسمت Purchased دستگاه خود دانلود نمایید. برای دانلود مجدد اپلیکیشنی که از قبل خریداری کرده اید، ابتدا وارد قسمت App Store آیفون خود بشوید و سپس گزینه Updates و در نهایت Purchased را انتخاب کنید. حالا دوباره اپلیکیشن مورد نظر را دانلود کنید. در این شرایط، از نظر تئوری، محتوا و تنظیمات برنامه شما باید بازیابی شود، اما بازیابی کامل اطلاعات آن بستگی به وضعیت فایل پشتیبان تهیه شده در دستگاهتان دارد.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا