دانستنی موبایل

ضبط اتوماتیک مکالمات در اندروید و مقابله با پر شدن حافظه

ضبط اتوماتیک مکالمات در اندروید و مقابله با پر شدن حافظه

شاید نیاز داشته باشید که مکالماتی که در طول روز با مخاطبین تلفن همراهتان دارید را ضبط کنید. برای ضبط مکالمه هایی که با تلفن همراه اندرویدی خود انجام میدهید روشهایی وجود دارد که ما امروز در این مقاله به معرفی یکی از مناسبترین روشها خواهیم پرداخت که در عین ضبط مکالمات شما فضایی را در حافظه تان اشغال نخواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید.

اگر شما یک کاربر اندروید هستید حتما تا کنون به فکر این موضوع افتاده اید که کاش امکان ضبط مکالمات به صورت رسمی در سیستم عامل اندروید وجود داشت و در حالت پیش فرض سیستم عامل اندروید از این امکان پشتیبانی میکرد. البته همین حالا هم برخی از نسخه ها و دستگاه های اندروید امکان ضبط خودکار مکالمات را دارند اما اندروید هنوز این ویژگی را برای خودش رسمی نکرده است. بسیاری از کاربران هستند که با دلایل مختلف تمایل دارند همانگونه که از ایمیلهای دریافتی خود آرشیوی در اختیار دارند بتوانند آرشیوی نیز از تماس های صوتی شان داشته باشند تا هر زمان لازم بود جزئیات بحث شده در تماس صوتی را مجددا گوش کنند.

با وجود عدم پشتیبانی اندروید از ضبط مکالمات به صورت پیش فرض اما این ویژگی میتواند با استفاده از روشهای دیگر در دسترس باشد. با وجود در دسترس بودن اپلیکیشنهای متعدد برای ضبط مکالمات اما استفاده از این اپ ها بدون مشکل نیست و ممکن است کاربر را با موانعی روبرو کند. ما در این مقاله سعی میکنیم که به ابعاد مختلف این موضوع بپردازیم. شما نیز اگر سوالی در این زمینه داشتید یا به دنبال کسب جزئیات دقیق تر بودید میتوانید از کارشناسان ما کمک بخواهید.

گوشی های موبایل به همراه تخفیف های ویژه مبیت را ببینید : قیمت گوشی 

مشکلات و چالش‌های موجود به منظور ضبط اتوماتیک مکالمات

در روند استفاده از برنامه های ضبط مکالمات مشکلاتی وجود دارد که هرکدام میتواند برای کاربران چالش آفرین باشند. ما به برخی از این مشکلات اشاره میکنیم

نقض قوانین به واسطه ضبط اتوماتیک مکالمات: در بسیاری از کشورها ضبط مکالمه ی تلفنی بدون رضایت طرفین مکالمه غیرقانونی است و چنانچه یکی از دو طرف یک مکالمه بدون اطلاع طرف دیگر مکالمه شان را ضبط کند به نوعی قانون را زیر پا گذاشته است. در مورد قوانین ایران در این موضوع که آیا تماس گیرنده و دریافت کننده تماس هردو باید از ضبط مکالمه مطلع باشند یا خیر نیاز به داشتن اطلاعات حقوقی داریم که برای کسب این اطلاعات لازم است حتما با یک وکیل یا کارشناس امور حقوقی مشورت کنیم. در هر صورت طبق اصول اخلاقی و انسانی نیز بهتر است که چنانچه کاربری قصد ضبط مکالمه را دارد حتما طرف مقابل خود را از این تصمیم آگاه کند و بدون رضایت وی اقدام به ضبط مکالمه نکند.

انتخاب برنامه کامل و عالی برای ضبط اتوماتیک مکالمات: پیدا کردن یک برنامه ی مناسب از بین تمامی برنامه های موجود در بازار اپلیکیشنهای اندرویدی نیز یکی از چالشهای پیش روی کاربران است. زمانی که این قابلیت به صورت پیش فرض روی دستگاه اندرویدی فعال نیست و شما نیاز به نصب یک اپ جانبی برای برطرف کردن نیاز خود دارید انتخاب یک برنامه ی مناسب با امکانات و عملکرد قابل قبول که پاسخگوی جامعی برای نیاز شما باشد میتواند امری مشکل به نظر برسد. تشخیص اینکه کدام برنامه از سایر برنامه ها بهتر است و اینکه با چه ملاک و معیاری باید برنامه ها را بررسی و انتخاب کرد پروسه ای زمان بر خواهد بود.

محدودیت حافظه داخلی دستگاه به واسطه ضبط اتوماتیک مکالمات: پس از مدتی از استفاده از برنامه ی ضبط تماس صوتی و ذخیره کردن این فایلهای صوتی روی دستگاهتان با مشکل کمبود حافظه مواجه خواهید شد. به خصوص اگر اهل مکالمات طولانی مدت باشید. ایجاد محدودیت در حافظه ی دستگاه یکی از مهم ترین مشکلاتی است که اپلیکیشنهای ضبط تماس صوتی برای شما ایجاد میکنند. ما برای حل این مشکل نیز در این مقاله پاسخ مناسبی را گنجاند ایم که در ادامه مطلب به آن خواهیم پرداخت.

چگونه یک برنامه مناسب به منظور ضبط اتوماتیک مکالمات انتخاب کنیم؟

برای انتخاب برنامه ی مناسب باید دقت کافی را داشته باشید. با یک جستجوی ساده خواهید دید که لیست بلند بالایی از اپلیکیشنهای ضبط تماس صوتی وجود دارد که البته بسیاری از آنها با اشکالات جدی روبرو هستند و نمیتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند. تا جایی که در گزارشهای موجود از این برنامه ها برخی کاربران به دنبال ضبط یک طرفه مکالمه از عملکرد برخی از اپلیکیشنها اعلام نارضایتی کرده اند. پس باید بدانید که با  چه معیاری و چگونه یک برنامه ی مناسب انتخاب کنید.

جستجو در اینترنت را آغاز کنید و پیش از دانلود برنامه حتما نقد و نظراتی که سایر کاربران برای آن نوشته اند را به دقت مطالعه کنید. پس از آن به بخش مشخصات برنامه بروید و هرتوضیحی که توسط سازنده برنامه راجع به امکانات و قابلیتها و عملکرد برنامه داده است را بررسی نمایید. بعد از انتخاب و دانلود برنامه ابتدا یک تماس آزمایشی با تلفن خود برقرار کنید تا از صحت عملکرد برنامه حین مکالمه مطمئن شوید. مثلا از تلفن اندروید خود به تلفن دیگرتان زنگ بزنید و سپس ببینید که آیا گوشی شما شروع به ضبط خودکار مکالمه خواهد کرد یا نه. پس از آن فایل صوتی ضبط  شده را اجرا کنید تا ببنید مکالمه با چه کیفیتی ضبط شده است. با این روش عملکرد برنامه را محک زده اید.

یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید پشتیبانی برنامه از منبع صوتی است. برنامه های مناسب و کارآمد ضبط مکالمات توانایی پشتیبانی از 7 یا 8 منبع صوتی Audio Source را خواهند داشت. به عنوان مثال در برنامه ای مانند Automatic Call Recorder برای منبع صوتی چند گزینه تعبیه شده است. این منابع متعدد صوتی تاثیر بسزایی در کیفیت ضبط صدا خواهند داشت و نشان دهنده عملکرد خوب برنامه هستند.

از دیگر نکات حائز اهمیت در مورد برنامه های ضبط مکالمه فرمت فایل صوتی ضبط شده است. باید ببینید که برنامه فایل صوتی تماس شما را در چه فرمتی ذخیره خواهد کرد. بهترین و مناسب ترین فرمت MP3 که با پلیرها یا اجرا کننده های مختلف همخوانی دارد و تقریبا در همه ی دستگاه ها بدون مشکل اجرا میشود. اما فرمتهایی مانند 3GP یا AMR در همه ی دستگاه های اندروید و پلیرها پشتیبانی نمیشوند و ممکن است برای اجرای آنها نیاز به نصب یک پلیر جداگانه داشته باشید.

بخش تنظیمات برنامه را به خوبی بررسی کیند. در این بخش اگر خوب دقت کنید میتوانید بفهمید که فایل نهایی با چه فرمتی ذخیره خواهد شد. هر برنامه میتواند در بخش تنظیمات خود گزینه های مختلفی را جای داده باشد و از سایر برنامه ها متمایز شود. پس با مشاهده تنظیمات برنامه ها میتوانید ببنید امکانات کدام اپ بهتر پاسخکوی نیاز شما خواهد بود.

اگر برای بررسی بیشتر در مراحل انتخاب اپلیکیشن نیاز به راهنمایی داشتید میتوانید از کارشناسان ما کمک بگیرید.

چگونه با محدودیت حافظه داخلی به منظور ذخیره فایل‌های صوتی مقابله کنیم؟

به مطلبی میرسیم که در ابتدای مقاله قولش را به شما داده بودیم. ترفند حل مشکل حافظه در صورت ذخیره سازی تماسهای صوتی چیست؟ اگر تماسهای زیادی داشته باشید یا مدت زمان تماسهای شما طولانی باشد حتما نیاز پیدا خواهید کرد که وضعیت فضای ذخیره سازی دستگاهتان را مدیریت کنید تا با فایلهای صوتی پر نشود.

فضای ابری چاره ی کار شما است. اپلیکیشنی را انتخاب کنید که کار دخیره سازی تماسهای شما را در فضای ابری انجام میدهد و پس از ذخیره مکالماتتان در فضای ابری فایل آن را از دستگاهتان حذف میکند. به عنوان مثال برنامه DropSync یکی از برنامه هاییست که از این امکان برخوردار است و با استفاده از سرویس ذخیره سازی DropBox اقدام به ذخیره فایلهای صوتی در فضای ابری میکند.

بعد از آنکه برنامه را نصب کردید میتوانید با انتخاب پوشه، فایلهای مورد نظر خود را انتخاب نمایید تا برای همگام سازی محتوای آن با سرویس دراپ باکس آماده شود. بعد از انتخاب پوشه پروسه ی ذخیره ی اطلاعات آن در فضای دراپ باکس به صورت خودکار آغاز میشود و پس از آن میتوانید پوشه را از حافظه داخلی دستگاهتان حذف نمایید.

برای انتخاب فایلهای صوتی ضبط شده در دستگاه خود باید در بخش ذخیره سازی حافظه دستگاهتان به نبال پوشه ای بگردید که همیشه این تماسها در آن ذخیره میشوند.

بعد از استفاده از سرویس دراپ باکس و امکانات آن مشکل محدودیت فضای ذخیره سازی در ضبط مکالمات صوتی خود را حل کرده اید.

نکته ای که لازم است بدانید این است که برای آپلود فایلها در فضای ابری دراپ باکس نیز محدودیت حجم وجود دارد اما این محدودیت به گونه ای نیست که برای شما چالش برانگیز باشد. شما نیز با مدیریت فایلهای خود و حذف فایلهای صوتی قدیمی یا غیر ضروری میتوانید همواره این فضا را برای خود آزاد نگه دارید.

استفاده از سرویس دراپ باکس و ذخیره ی فایل در آن نیاز به اتصال به اینرنت و حجم اینترنت کافی دارد که فایلهای شما با موفقیت آپلود شوند.

جمع‌بندی

ما در این مقاله به بررسی چگونگی ضبط مکالمات و تماسهای صوتی در دستگاه های اندرویدی پرداخیتم و به شما روشی را آموختیم که با استفاده از آن میتوانید حافظه دستگاه خود را پس از ضبط مکالمات صوتی مدیریت کنید تا با کمبود فضای ذخیریه سازی مواجه نشوید. ممکن است در مورد هر یک از توضیحات ارائه شده در این مقاله سوالی داشته باشید یا نیاز به راهنمایی بیشتر پیدا کنید. پس برای دریافت کمک با کارشاسان ما در تماس باشید.

فروشگاه اینترنتی مبیت

خرید گوشی و لوازم جانبی موبایل از سایت مبیت می‌تواند بهترین انتخاب و تصمیم باشد؛ چراکه مبیت برای همه محصولات خود هولوگرام و برچسب مخصوص در نظر می‌گیرد و آن‌ها را با گارانتی معتبر و طولانی مدت عرضه می‌کند؛ از این رو خیال شما را بابت اصالت کالا راحت می‌کند و محصولاتی با کیفیت را در اختیار شما قرار می‌دهد. بنابراین شما می‌توانید با خرید گوشی موبایل از سایت مبیت تجربه لذت بخشی را برای خود به ارمغان بیاورید و با هیچ گونه مشکلی در فرایند خرید مواجه نشوید.

پیشنهادات ویژه مبیت

لیست قیمت گوشی شیائومی، مقایسه مشخصات موبایل های سری Mi، پوکو و ردمی، سوالات، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Xiaomi نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی سامسونگ ، مشخصات موبایل های سری A، M، S و نوت، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Samsung نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی آیفون ، مشخصات موبایل های سری iphone 11, 12, 13  و pro ، سوال ‌ها، بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی iphone نیاز دارید.

لیست قیمت گوشی نوکیا Nokia با طرح ها و مدل های مختلف به همراه  بررسی، عکس، نظرات و آنچه برای خرید گوشی Nokia  نیاز دارید.

خرید لوازم جانبی گوشی موبایل | گلس و محافظ صفحه نمایش، قاب، کیف و کاور هوشمند، هندزفری، هدفون و هدست، شارژر، کابل، کارت حافظه و هدست واقعیت مجازی.

خرید اینترنتی هندزفری، هدفون و هدست بی سیم و سیمی با گارانتی اصالت کالا و سلامت فیزیکی به همراه قیمت روز و مشخصات انواع هدفون بلوتوثی.

خرید پاوربانک و شارژر همراه ریمکس Remax، شیائومی Xiaomi، انرجایزر Energizer، تسکو TSCO، انکر Anker، باسئوس Baseus، وریتی Verity، روموس …

خرید گلس گوشی ،انواع بهترین محافظ صفحه نمایش گوشی، سرامیکی، فول چسب و محافظ لنز دوربین و غیره برای تمام برندهای موبایل موجود در بازار.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا