آموزشترفندهاعلم و تکنولوژی

آموزش افزایش سرعت گوشی های اندرویدی

افزایش سرعت گوشی های اندرویدی ، یکی از بهترین حس‌هایی که در قلب شهروندان دنیای فناوری امروز ایجاد می‌شود، احساس لذتی است که از خریدن یک گوشی همراه اندرویدی جدید ایجاد می‌شود. هنگامی که گوشی دارای سیستم‌عامل اندروید خود را از داخل کارتن بیرون آورده و برای اولین بار روشن می‌کند، سرعتی که گوشی اندرویدی در پاسخ به نیازهای شما دارد، شما را شگفت‌زده خواهد کرد. اما این احساس لذت دیری نمی‌پاید و به زودی گوشی همراه اندرویدی شما حتی ممکن است به دلیل تاخیر در برآوردن نیازهایتان موجبات ناراحتی شما را فراهم کند. اینکه چه مدت‌زمانی طول می‌کشد تا گوشی همراه دارای سیستم‌عامل اندروید شما فرایند رسیدن به سن پیری را طی کند، بستگی به قدرت سخت‌افزاری اولیه آن دارد.

مبیت مجموعه مقالاتی را برای شما آماده کرده است که با استفاده از آن‌ها می‌توانید بهترین گوشی اندرویدی را در هر محدوده قیمتی برای خود خریداری نمایید. این مجموعه مقالات عبارت‌اند از:

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل

راهنمای خرید گوشی تا 30 میلیون تومان

راهنمای خرید گوشی تا 10 میلیون تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل تا 7 میلیون تومان

راهنمای خرید گوشی تا 3 میلیون تومان

راهنمای خرید گوشی تا 2 میلیون تومان

هم‌چنین اگر می‌خواهید با تاریخچه شرکت‌های سازنده گوشیهای اندرویدی آشنا شوید، این مقاله ها را در مبیت بخوانید:

تاریخچه لنوو

تاریخچه اچ تی سی

تاریخچه شیائومی

تاریخچه هواوی

تاریخچه سامسونگ

تاریخچه نوکیا

درواقع گوشی تلفن همراه هم مانند بدن انسان است. این ابزار پرکاربرد در ابتدای زندگی خود آن‌قدر پرشور و هیجان برخورد می‌کند که صاحب خود را به وجود می‌آورد. اما رفته‌رفته با نصب برنامه‌های مختلف و افزایش سن، کمر این همراه همیشگی نیز خمیده شده و قدم‌هایش آهسته‌تر می‌شود. اما تفاوت اصلی گوشی همراه با بدن انسان این است که مقصد همه گوشی‌هایی که پیر می‌شوند و سرعتشان کاهش پیدا می‌کند، مرگ نیست. ترفندهایی وجود دارد که می‌توانند جان دوباره به تن بی‌جان گوشی‌های همراه تزریق کنند. به‌کارگیری این ترفندها همانند یک نوشدارو می‌تواند التیامی بر زخم‌های گوشی همراه بوده و آن را به دوران خوش جوانی بازگرداند.

بنابراین اگر می‌خواهید فیل درون گوشی اندرویدی‌تان یاد هندوستان جوانی کرده و دوباره سرعت و قدرت دوران شباب خود را به دست آورد، با این مقاله از مبیت همراه شوید. هرچند که ترتیب انجام مراحل زیر در فرایند افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی تاثیر چندانی ندارد، اما طی کردن پله‌ها یکی پس از دیگری شما را سریع‌تر به سر مقصد مقصود خواهد رساند.

1- افسار حافظه داخلی گوشی اندرویدی خود را در دست بگیرید.

افزایش سرعت گوشی های اندرویدی

مشغول شدن ذهن گوشی همراه اندرویدی شما یا به عبارت بهتر پر شدن حافظه داخلی آن یکی از اصلی‌ترین دلایلی است که می‌تواند سرعت گوشی اندرویدی را در هنگام انجام وظایف خود پایین آورد. هرچه مشغولیت‌های ذهنی گوشی اندرویدی خود را بیشتر کنید، باید برای تامین نیاز خود بیشتر منتظر بمانید. بنابراین نخستین کاری که باید برای برگرداندن نیروی جوانی به گوشی اندرویدی خود انجام دهید، مدیریت حافظه داخلی آن است.

شما باید میان افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود و نگه‌داشتن فایل‌ها و برنامه‌های عزیزتان یکی را انتخاب کنید. اما حتما نیازی نیست که برای همیشه با برنامه‌ها و عکس‌های موردعلاقه خود خداحافظی کنید. برای خالی شدن فضای داخلی و افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی می‌توانید فایل‌هایتان را به یک حافظه خارجی مانند هارد یا لپ‌تاپ منتقل کنید. بنابراین دیگر بدون نگرانی از نابود شدن فایل‌هایتان می‌توانید مدت‌زمان کمتری را بر لب جوی پاسخگویی گوشی اندرویدی خود منتظر بمانید.

2- برنامه‌های غیرضروری را به سطل زباله بسپارید.

افزایش سرعت اندروید

وقتی که برای اولین بار گوشی اندرویدی خود را در دست می‌گیرید، سرعت عملکرد بالای آن چنان شما را به وجد می‌آورد که تصور می‌کنید هیچ مانعی نمی‌تواند گوشی اندرویدی شما را از فعالیت باز دارد. به همین دلیل صفحه اصلی را از انواع برنامه‌هایی پر می‌کنید که ممکن است در طول روز حتی یک بار هم به سراغ آن‌ها نروید. اما استفاده نکردن شما از یک برنامه به این معنا نیست که گوشی اندرویدی‌تان هم فضایی برای آن برنامه در نظر نخواهد گرفت.

در مقاله افزایش سرعت گوشی های اندرویدی باید بگوییم حافظه رم گوشی همراه همانند یک مهمانسرا است که هر برنامه‌ای بخشی از آن را به خود اختصاص داده است. هرچقدر که تعداد برنامه‌های بیشتری در این مهمانسرا ساکن شوند، فرایند خدمت‌رسانی و پذیرایی کندتر خواهد شد. بنابراین یکی دیگر از کارهایی که باید برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود انجام دهید این است که برنامه‌های غیرضروری یا بلوت ویرها را از سر خود باز کنید. در این صورت برنامه‌های مفید شما قدرت مانور بیشتری داشته و فضای رم گوشی اندرویدی‌تان آزادتر خواهد شد. اینجا است که گوشی اندرویدی شما می‌تواند یک نفس راحت کشیده و با آغوش بازتری مهمان‌های ماندگار فضای رم را پذیرا باشد.

3- حافظه پنهان گوشی اندرویدی خود را خالی نگه دارید.

افزایش سرعت گوشی های اندروید

هر برنامه‌ای که بر روی گوشی اندرویدی نصب می‌شود، یک اتاق مخصوص خود در حافظه داخلی می‌سازد که ممکن است از دید شما پنهان بماند. این اتاق که حافظه کش برنامه نامیده می‌شود، تمامی خرت‌وپرت‌هایی را که ممکن است برنامه روزی به آن نیاز پیدا کند، در خود جای داده است. پس مرحله سوم برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی شما تخلیه حافظه کش است.

اگر نمی‌دانید که راه رسیدن به این اتاق‌های مخفی چیست، به منوی تنظیمات بروید. حالا از دریچه گزینه Storage می‌توانید به این فضای مخفی در زیرپوست حافظه داخلی گوشی اندرویدی خود دست پیدا کنید. هنگامی که گزینه Storage را انتخاب کردید، Cash data هم ظاهر شده و شما می‌توانید از این طریق فضای کافی را برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود ایجاد کنید.

4- ویجت‌ها علی‌رغم ظاهر کوچک، فضای زیادی را اشغال می‌کنند.

ویجت‌ها یکی از رابط‌های کاربری جذاب در گوشی‌ها اندرویدی هستند که می‌توانند دسترسی کاربر به قسمت‌های مختلف و اطلاعات خاص را آسان‌تر کنند. اما این ظاهر زیبا و فریبنده در پس خود باطنی را پنهان کرده که می‌تواند گوشی اندرویدی شما را به نفس‌نفس اندازد. ویجت‌ها برای زنده ماندن خود باید بخشی از حافظه رم را اشغال کرده و از آن تغذیه کنند. واضح است که هرچه تعداد این ویجت‌ها بیشتر باشد، وقت بیشتری از حافظه رم گرفته شده و فرصت رسیدگی به سایر درخواست‌ها از دست می‌رود. بنابراین مرحله چهارم برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی کاهش تعداد ویجت‌ها و درنتیجه آزاد کردن فضای رم است.

5- حواستان را به جلوه‌های بصری جمع کنید.

گوشی‌های اندرویدی برای جذاب‌تر کردن روابط خود با کاربر تلاش کرده‌اند تا از جلوه‌های بصری در هنگام باز کردن یا بستن پنجره‌های مختلف استفاده کنند. هرچند که ممکن است سرعت بالای این جلوه‌های بصری آن‌ها را از چشم شما مخفی نگه دارد، اما وجود آن‌ها می‌تواند مانعی در برابر انجام سریع کارها توسط گوشی اندرویدی شما باشد. پس مرحله پنجم برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی غیرفعال کردن این جلوه‌های بصری است.

برای غیرفعال کردن جلوه‌های بصری باید منوی Developer options را که یکی از خصوصیات پنهان اندروید است، فعال کنید. پس از این کار و دسترسی به این منو، برای گزینه Windows Transition Scale مقدار 0.0 را در نظر بگیرید. حالا زمان آن فرا رسیده که از افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود و زیاد شدن طول عمر باتری آن لذت ببرید.

6- گوشی اندرویدی خود را به‌روز نگه دارید.

به‌روزرسانی‌هایی که به صورت خودکار بر روی صفحه گوشی اندرویدی شما ظاهر می‌شوند، درواقع محلول‌های نیروبخشی هستند که شرکت سازنده برای سر پا نگه‌داشتن گوشی اندرویدی شما در نظر گرفته است. با انجام این به‌روزرسانی‌ها گوشی اندرویدی شما احساس جوانی کرده و می‌تواند پابه‌پای نسل‌های جوان‌تر مشابه خود حرکت کند. بنابراین در مرحله ششم برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود، نگرانی‌ها از مصرف حجم اینترنت خود را کنار گذاشته و تمام هشدارهای به‌روزرسانی را جدی بگیرید.

7- همگام‌سازی خودکار می‌تواند قدم‌های گوشی اندرویدی شما را آهسته کند.

اگر از آن دسته افرادی هستید که فعال بودن در فضاهای مختلف برایتان اهمیت زیادی دارد و در هر برنامه‌ای برای خود یک اکانت ساخته‌اید. باید بدانید که به دست خود ضربه سهمگینی به موتور محرک گوشی اندرویدی خود وارد آورده‌اید. سیستم‌عامل اندروید دارای خاصیتی است که Auto Sync یا همگام‌سازی خودکار نامیده می‌شود. چنین قابلیتی باعث می‌شود که تمامی اکانت‌های فعال شما در گوشی اندرویدی به طور خودکار همگام شوند.

هماهنگ‌سازی گام‌های این اکانت‌ها می‌تواند تاثیر زیادی در سرعت گام‌های خود گوشی داشته و به‌شدت آن را کاهش دهد. بنابراین اکنون که در پله هفتم افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی قرار گرفته‌اید، زمان آن فرا رسیده است که تمامی اکانت‌های غیرضروری خود را غیرفعال کنید.

8- برنامه‌های کاربردی را از پس‌زمینه حذف کنید.

یکی از ویژگی‌های جذابی که گوشی‌های اندرویدی درون خود پرورش داده‌اند، نگهداری آخرین وضعیت برنامه‌هایی است که شما به‌تازگی از آن‌ها استفاده کرده‌اید. هرچند با استفاده از این ویژگی شما می‌توانید خیلی راحت ادامه کاری را که در یک برنامه کاربردی خاص در حال انجام آن بوده‌اید، از سر بگیرید. اما باید بدانید که این راحتی انرژی زیادی را از حافظه رم شما خواهد گرفت.

وجود برنامه‌های کاربردی متعدد در پس‌زمینه و ذخیره آخرین حالت آن‌ها نیازمند اشغال یک فضا در حافظه رم است. همین امر می‌تواند کاهش سرعت گوشی اندرویدی شما را به دنبال داشته باشد. پس مرحله هشتم فرایند افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی به حذف برنامه‌های فعال در پس‌زمینه اختصاص پیدا می‌کند. برای این کار باید دکمه مربوط به Recent Apps را فشار دهید. حال به صورت دستی یا با استفاده از جارویی که برای پاک کردن این برنامه‌ها در گوشی شما در نظر گرفته شده، غبار برنامه‌های پس‌زمینه را از چهره گوشی اندرویدی خود بزدایید.

9- از برنامه‌های کمکی برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی خود استفاده کنید.

همان‌طور که انسان برای افزایش سرعت خود نیاز به وسایل کمکی مانند دوچرخه یا ماشین دارد، افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی هم در گرو استفاده از برنامه‌هایی است که به این منظور طراحی شده‌اند. با نصب این برنامه‌های کاربردی بر روی گوشی اندرویدی خود می‌توانید تمام هشت پله قبلی را تنها با فشردن چند دکمه طی کرده و با یک جهش بزرگ در پله نهم قرار بگیرید.

یکی از پرطرفدارترین برنامه‌های افزایش سرعت گوشی‌های اندروید در میان کاربران این گوشی، برنامه DU Speed Booster and Cleaner است. این برنامه با حذف حافظه کش، غیرفعال سازی برنامه‌های پس‌زمینه، مدیریت حافظه داخلی و کارهایی از این قبیل می‌تواند منجر به افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی شما شود. بنابراین اگر حوصله پیمودن مرحله‌به‌مرحله این آموزش را در خود نمی‌بینید. می‌توانید بر روی سکوی پرش قرار گرفته و از تمامی مراحلی که تاکنون برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی ذکر شد، عبور کنید.

10- گاهی زادگاه گوشی اندرویدی خود را به آن یادآوری کنید.

نصب برنامه‌های مختلف و استفاده مداوم از گوشی تلفن همراه در طول زمان، باعث می‌شود که رفته‌رفته قوای گوشی تحلیل یافته و سرعت آن کاهش یابد. در چنین مواقعی است که باید سری به کارخانه سازنده زده و از آن بخواهید که تنظیمات اولیه گوشی اندرویدی شما را به آن یادآوری کند. برای این کار نیازی نیست که سوار هواپیما شده یا تا کارخانه سازنده رانندگی کنید!

کافی است به قسمت تنظیمات رفته و در بخش Backup and reset گوشی اندرویدی خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید. با این کار می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان، زنگار زمانه را از چهره گوشی اندرویدی خود پاک کرده و جانی دوباره به آن ببخشید. اما نکته مهم اینجا است که انجام این مرحله نمی‌تواند تا ابد گوشی شما را در حالت پرسرعت فریز کند. با گذشت زمان و فاصله گرفتن از تنظیمات اصلی دوباره آش همان و کاسه همان خواهد بود!

11- با برنامه‌های مدیریت استارتاپ سرعت گوشی اندرویدی خود را افزایش دهید.

زمانی که یک گوشی اندرویدی نیاز به راه‌اندازی مجدد پیدا می‌کند، بیشترین زمان را برای تنها ماندن و کنار آمدن با برنامه‌های نصب‌شده خود نیاز دارد. کاهش سرعت در طی این فرایند و دقایقی پس از آن برای کاربران گوشی‌های اندرویدی به امری عادی مبدل شده است. اما اگر بدانید که راه‌حلی برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی در این مرحله وجود دارد، بدون شک آن را عملی خواهید کرد.

پیش از اینکه در مقاله افزایش سرعت گوشی های اندرویدی به سراغ راه‌حل این مشکل برویم، باید بدانید که سرعت گوشی اندرویدی شما در این مرحله وابستگی مستقیم به تعداد برنامه‌هایی دارد که شما بر روی آن نصب کرده‌اید. برای اینکه گوشی شما بتواند در هنگام راه‌اندازی مجدد وظایف خود را به بهترین نحو انجام دهد، به صورت پیش‌فرض تمامی برنامه‌های نصبی را در طی فرایند راه‌اندازی لود خواهد کرد. بنابراین هرچه تعداد این برنامه‌ها بیشتر باشد، سرعت گوشی در دقایق ابتدایی پس از پایان فرایند راه‌اندازی کمتر خواهد بود.

برای رفع این مشکل می‌توانید با نصب یک برنامه کاربردی، یک مدیر استارتاپ را به طور رایگان استخدام کنید. این مدیر در قالی برنامه‌های Startup Manager وظیفه دارد که به گوشی اندرویدی ما بفهماند که در هنگام آغاز به کار کدام برنامه‌ها را بارگذاری کند. پس مرحله یازدهم فرایند افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی، نصب یک برنامه مدیریت استارت آپ است.

12- با استفاده از لانچرهای اندرویدی گوشی قدیمی خود را سر پا نگهدارید.

اگر در حال حاضر از یک گوشی اندرویدی قدیمی استفاده می‌کنید که حتی شرکت سازنده هم آن را به فراموشی سپرده و برای آن آپدیت جدیدی ارائه نداده است. پیشنهاد مبیت در مقاله افزایش سرعت گوشی های اندرویدی به شما استفاده از یک لانچر اندرویدی برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی قدیمی‌تان است. اما به یاد داشته باشید که انجام چنین کاری برای نسخه‌های جدید گوشی‌های اندرویدی اصلا نیاز نیست.

13- از گزینه 4 × MSAA استفاده کنید.

یکی دیگر از امکاناتی که در منوی پنهان Developer Option برای افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی شما در نظر گرفته شده، گزینه 4 × MSAA است. فعال‌سازی این گزینه به شما کمک می‌کند تا ظرفیت گرافیکی دستگاهتان را بالا ببرید. با این کار وقتی که مشغول استفاده از امکانات گرافیکی دستگاه هستید، مثلا بازی می‌کنید، افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی شما را شگفت‌زده خواهد کرد. هرچند که این کار به قیمت افزایش مصرف باتری تمام خواهد شد.

14- برنامه‌های Cleaner، به گوشی شما تکانی خواهند داد.

ممکن است با وجود طی کردن تمامی مراحل بالا افزایش سرعت گوشی های اندرویدی هنوز هم جرم‌هایی در گوشه و کنار گوشی اندرویدی از دید شما پنهان مانده باشد. یک پله مانده به آخر در فرایند افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی که خیال شما را از بابت تمیزکاری تمامی سوراخ سنبه‌ها راحت خواهد کرد، کمک گرفتن از برنامه‌های Cleaner است. این برنامه‌ها با نفوذ به جزئی‌ترین بخش‌های گوشی اندرویدی شما، می‌توانند فایل‌های هرز را شناسایی کرده و با ارائه پیشنهاد حذف آن‌ها به شما منجر به افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی شما شوند.

15- هرازگاهی دکمه ری استارت را فشار دهید.

ری استارت گوشی های اندرویدی

ممکن است کاهش سرعت گوشی اندرویدی در هنگام شروع به کار، شما را برای فشردن دکمه ری استارت دچار تردید کند. اما باید بدانید که این کار می‌تواند به طور خودکار حافظه گوشی شما را از برنامه‌ها و فایل‌های بی‌استفاده خالی کند. درواقع انرژی که ری استارت کردن به گوشی اندرویدی شما می‌بخشد، همان انرژی است که یک نفس عمیق در یک هوای دلپذیر برای بدن شما ایجاد می‌کند. مرحله پایانی مسیر افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی جدی گرفتن این توصیه است که حداقل یک بار در روز گوشی خود را ری استارت کنید.

سخن پایانی

در دنیای امروز ما گوشی‌های اندرویدی به یکی از ابزارهای کار راه‌انداز تبدیل شده‌اند. حتی انجام کارهایی مانند ورزش کردن و بیدار شدن از خواب بر دوش این گوشی‌ها گذاشته شده است. ازآنجاکه این گوشی‌ها نیز توانایی محدودی دارند، تلنبار شدن این وظایف می‌تواند تا حد زیادی سرعت آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. اما راه‌هایی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان از زمین‌گیر شدن گوشی‌های اندرویدی جلوگیری کرد. در مقاله آموزش افزایش سرعت گوشی‌های اندرویدی تلاش کردیم تا با معرفی مهم‌ترین راهکارها به شما کمک کنیم تا موتور گوشی اندرویدی خود را هرچه بیشتر به حرکت واداشته و با سرعت بیشتری به مقصد برسید.

پس از مطالعه مقاله افزایش سرعت گوشی های اندرویدی برای مشاهده اخبار روز و تخفیف ها اینستاگرام مبیت را دنبال کنید.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا