دنیای بازینقد و بررسی بازی

تجربه حقیقی پرواز در بازی هیجانی Microsoft Flight Simulator

بازی Microsoft Flight Simulator محصولی است که نسخه‌ی اول آن سال‌ها پیش تولید شده است و به بازیکنان خود اجازه می‌دهد از طریق هواپیما سسنا ۱۸۲، برفراز آسمان‌های یکی از چهار ایالت سیاتل، شیکاگو، نیویورک و لس آنجلس پرواز کنند. با گذر زمان، نسخه‌های مختلفی از این شبیه‌ساز پرواز ارائه شد. استودیو اسوبو (Asobo Studios) که سازنده MFS است با ساخت یک بازی ویدیویی هیجان انگیز و جذاب، موفق عمل کرده است و یک بازی پرطرفدار و سرگرم کننده را روانه ی بازار کرده است.

محیط و گرافیک بازی

عامل اصلی چشم‌نواز بودن بازی، گرافیک و محیط بازی است، سخت‌افزار کامپیوتر کمترین تاثیر را بر روی گرافیک خواهند داشت. هرچه پهنای باند بالاتر و با کیفیت‌تری داشته باشید، جزئیات بیشتری را مشاهده خواهید کرد و گاهی اوقات شاید آنطور که باید و شاید کیفیت لازم را نداشته باشد. کل این بخش به‌واسطه‌ی هواپیما سسنا 208 B انجام می‌شود.

هر شرایط آب و هوایی در بازی Microsoft Flight Simulator روی تجربه‌ی شما تاثیر گذار است. هوای آفتابی، نیمه ابری، تمام ابری، بارانی و برفی برای شما درنظر گرفته شده است که تفاوت‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. برای مثال، در هوای ابری و بارانی باید با هواپیمایی پرواز کنید که بتواند در ارتفاعات بسیار بالا یا پایین پرواز کند. ازاین‌رو می‌توانید به‌خوبی به محیط اطراف خود مسلط باشید. این در حالی است که در هوای آفتابی، شاهد شرایط متعادلی برای بازیکنان هستیم. بااین‌حال، می‌توانید آب‌وهوای مورد علاقه خود را انتخاب کنید و در شرایط خلق شده، از پرواز کردن لذت ببرید.

استودیو اسوبو به‌خوبی از سیستم ابری در بازی استفاده کرده و کاربران می‌توانند از تجربه‌ی آن لذت ببرند. با ورود به Microsoft Flight Simulator با انبوهی از جزئیات روبه‌رو می‌شوید. این مجموعه به ارائه کردن یک شبیه‌ساز دقیق معروف است، Microsoft Flight Simulator همانند یک کلاس درس خلبانی است که به‌واسطه‌ی بخش آموزشی آن می‌توانید از صفر تا صد پرواز کردن، پیدا کردن مسیر با کمک وزش باد، تنظیم ارتفاع و موارد مشابه دیگر را یاد بگیرید. شاید در ابتدا پشت سر گذاشتن مراحل آموزشی کمی سخت و دشوار باشد، اما پس از گذشت دو الی سه ساعت و یادداشت برداری، به‌خوبی با ساختار بازی آشنا می‌شوید.

موسیقی Microsoft Flight Simulator

موسیقی‌های مایکروسافت فلایت سیمولیتور هم به‌گونه‌ای است که در هنگام بازی، موسیقی دلنشینی پخش می‌شود، اما زمانی‌که وارد محیط می‌شوید، سازنده از هیچ موسیقی خاصی استفاده نکرده است تا کاربر بتواند به‌خوبی با فضای حاکم بر محیط، مثل صدای دستیار صوتی، صدای برج مراقبت فرودگاه یا حتی صدای موتور هواپیما ارتباط برقرار کند.

انتخاب مکان و هواپیما

زمانی‌که مبدا و مقصد خود را انتخاب می‌کنید، می‌توانید شرایط آب‌وهوایی را روی حالت پیش فرض مکان فعلی خود قرار دهید یا اینکه خود شما به‌صورت شخصی‌سازی شده، یک شرایط آب‌وهوایی ایده‌آل را برای خود به‌وجود بیاورید. در انتها هواپیما را انتخاب کنید و وارد بازی شوید. حتی هواپیماهایی که در یک دسته‌بندی هستند، ویژگی‌های مخصوص‌به خود را ارائه می‌دهند. ازاین‌رو باید روی هر هواپیما و ویژگی‌های آن مثل سرعت، ارتفاع قابل تحمل و موارد مشابه، مطالعه داشته باشید و جزئیات نوشته شده توسط تیم سازنده را به‌خوبی مطالعه کنید و سپس آن را انتخاب کنید.

برای مثال، اگر میخواهید یک مسافت طولانی طی کنید، هواپیمای بوئینگ 747-8 یا جت سسنا سایتیشن CJ4 گزینه‌ی بسیار مناسبی برای شما خواهد بود. این در حالی است که برای مسافت‌های کوتاه، سسنا 208 B یا Extra 330LT بهترین گزینه‌های ممکن هستند. البته بعضی از هواپیماها را نمی‌توانید در ارتفاعات پایین، استفاده کنید یا بعضی دیگر، برای ارتفاعات بسیار بالا طراحی شده‌اند.

روند بازی Microsoft Flight Simulator

برای پرواز کردن در Microsoft Flight Simulator، یک سری قواعد ثابت وجود دارد که شامل روشن کردن موتور، آزاد کردن چرخ‌های هواپیما، هدایت درست هواپیما در مسیر و پرواز کردن می‌شود. عکس این موارد برای فرود آمدن هم صدق می‌کند. همچنین در طول پرواز کردن هم مواردی مثل کنترل ارتفاع سرعت و مسیریابی از موارد پایه‌ای است که باید به آن‌ها توجه داشته باشید.

همان‌طور که گفته شد، هر هواپیما دکمه‌ها و داشبورد مخصوص‌به خود را دارد. بعضی از آن‌ها پیچیده و بعضی دیگر ساده هستند. ازطرفی کنترل هواپیما ها نیز متفاوت با یکدیگر است. زمانی‌که روی یک هواپیما مسلط می‌شوید، لذت پرواز کردن برای شما دوچندان می‌شود. بعضی اوقات دوست دارید دوربین بازی را در حال اول شخص قرار دهید و مدام به پنل‌ها و دکمه‌های هواپیما نگاه کنید و ببینید که هر دکمه کیبورد، روی کدام بخش تغییرات اعمال می‌کند.

بااین‌حال زمانی‌که به‌سراغ هواپیما جدیدی می‌روید، متوجه می‌شوید که هرآنچه از هواپیمای قبلی یادگرفته‌اید، آن‌چنان کمک حال شما نیست. هرقدر که هواپیمای پیشرفته‌تری باشد، پنل و دکمه‌های بیشتری دارد. درنتیجه کار کردن با آن سخت‌تر است. ازاین‌رو یادگیری هر هواپیما همانند چالشی است که کامل کردن آن، لذت بالایی را ارائه می‌دهد.

Microsoft Flight Simulator را می‌توان یکی از بهترین بازی‌های ویدئویی نسل هشتم دانست که با گرافیک چشم‌نواز و عالی طراحی شده است. شاید در هوای بارانی و ابری یا پرواز در شب، جزئیات محیط را به‌دلیل تاریکی یا مه‌آلود بودن هوا مشاهده نکنید، اما کافی است در یک روز آفتابی به پرواز کردن بپردازید تا متوجه شوید که Microsoft Flight Simulator چقدر زیبا و خارق‌العاده طراحی شده است. ازنظر طراحی محیط، هواپیماها و فرودگاه‌ها، استودیو اسوبو برای بازسازی کره زمین و تمامی جزئیات داخل آن نیز بهترین بازی ارائه شده است. از نظر فنی نیز، بازی بدون افت فریم یا باگ خاصی اجرا می‌شود.

بااین‌تفاسیر، Microsoft Flight Simulator یک شبیه‌ساز تمام عیار به حساب می‌آید که می‌تواند به‌خوبی شما را با اتمسفر و ساختار خود آشنا کند و پس از آن، ساعت‌ها تجربه‌ی سرگرم کننده و هیجان‌انگیز را کسب خواهید کرد. اگر به‌دنبال یک تجربه آرامش بخش و سرگرم کننده هستید، بازی Microsoft Flight Simulator بهترین گزینه‌ی موجود برای شما خواهد بود.

منبع  news.xbox

حانیه عمادالاسلامی

من حانیه عمادالاسلامی هستم به نوشتن و خوندن در مورد گیم و بازی‌های مختلف و کار با اپلیکیشن‌های جدید و کاربردی علاقه‌مندم. اینجا تجربیاتم رو در این زمینه می‌نویسم و خوشحالم که می‌خونید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا