راهنمای خریدکامپیوتر

بهترین کامپیوتر بدون کیس (در سال 1402، 2023)

راهنمای انتخاب و خرید بهترین کامپیوتر بدون کیس (در سال ۱۴۰۱، ۲۰۲۳)

کامپیوترهای بدون کیس یا همان All in One جزو تکنولوژی‌های نسبتا جدید دنیای امروز به شمار می‌روند. مزایا و معایب این دستگاه‌ها محل پرسش بسیاری از کاربران عادی است که تاکنون با این محصولات آشنایی کافی نداشته و یا فقط اسم آن‌ها را شنیده‌اند. صنایع فناوری نسبتا جدید کامپیوتر All in One روزبه‌روز با سرعت زیادی در حال رشد است. به طوری که حتی بسیاری از مردم آن را جایگزین کامپیوترهای شخصی قدیمی یا PC خود کرده‌اند. کیس‌های بزرگ و بازاری که پر از قطعات کامپویتری تقلبی شده، ممکن است یکی از دلایل عمده‌ی داغ شدن هر چه بیشتر بازار کامیپوتر بدون کیس در نظر گرفته شود. البته، این فناوری، هنوز ابتدای راه است و مسیر طولانی برای پیشرفت و بهبود در پیش دارد. اما سوال می‌شود که بین آن‌ها، بهترین کامپیوتر بدون کیس یا بهترین All in One کدام است؟

قبل از اینکه در مجله اینترنتی مبیت به معرفی بهترین کامپیوتر بدون کیس در بازار کشورمان بپردازیم، نگاهی می‌اندازیم به ویژگی‌ها، قابلیت‌ها، نقاط قوت و ضعف و یک سری مسائل کلی دیگر درمورد بهترین کامپیوتر All in One تا افرادی که این محصولات کمی برایشان ناآشنا هستند، یک آشنایی کلی با این فناوری و کاربرد آن به دست بیاورند.

در مطلب “بهترین هدفون جی بی ال” با بهترین هدفون های بی سیم این شرکت آشنا خواهید شد.

کامپیوتر بدون کیس چیست؟

برای شناخت بهترین All in One و بهترین کامپیوتر بدون کیس ابتدا باید بدانید که کدام دسته از محصولات را می‌توان در این دسته بندی قرار داد. به طور کلی، تمامی سیستم‌های AIO، یک سری کامپیوترهای رومیزی هستند که کیس در آن‌ها وجود ندارد و تنها یک مانیتور بزرگ با ماوس و کیبورد دارند. کاری که این محصولات انجام می‌دهند، این است که همان اجزای سخت افزاری که در کیس وجود دارد را در پشت مانیتور خود تعبیه می‌کنند تا بدین ترتیب، دیگر نیازی به کیس وجود نداشته باشد. همچنین، برخی از آن‌ها دارای نمایشگر لمسی هستند و بدین ترتیب، نیازی به استفاده از ماوس و کیبورد هم ندارند.

در نگاه اول، کامپیوترهای بدون کیس مثل یک مانیتور بزرگ با ماوس و کیبورد به نظر می‌رسند. اما زمانی که بدانید کانفیگ آن‌ها چقدر می‌تواند قدرتمند و رده بالا باشد و از قطعا سخت افزاری پیشرفته‌ای برخوردار باشند، تعجب خواهید کرد. به همین دلیل، احتمال اینکه بتوانید یک All in one قدرتمند پیدا کنید که سخت افزار قدرتمندی داشته باشد، اما از PCهای معمولی ارزان‌تر باشد، زیاد است. این محصولات به واسطه‌ی کارایی بالا و جمع‌وجور بودن اجزای مختلفشان که نیازی به دردسرهای استفاده از سیم‌های بلند و دست و پا گیر هم ندارند، در ادارات و شرکت‌ها رواج زیادی پیدا کرده‌اند که انتظار می‌رود این استقبال، در آینده حتی بیشتر هم بشود. اما در منازل هم تعداد کاربران آن‌ها بسیار زیاد است و روبه‌روز هم به تعداشان افزوده می‌شود.

فرض کنید نمایشگر ۱۵ اینچی لپتاپ کنونی شما، دیگر به چشمتان کوچک به نظر می‌رسد و کارتان هم به گونه‌ای است که عمدتا در یک جا مستقر هسنید و زیاد جابجا نمی‌شوید. آیا می‌دانید که با همان هزینه‌ای که قصد دارید برای خرید یک لپتاپ ۱۷ اینچی گران قیمت بپردازید که دارای یک نمایشگر میان رده یا رده بالای باکیفیت می‌باشد، می‌توانید یک کامپیوتر بدون کیس یا همان All in one PC با نمایشگر ۲۳ اینچی و یا حتی بزرگ‌تر خریداری کنید؟ اگر زیاد نیازی به جابجا شدن ندارید و کارتان به شکلی است که عمدتا بدون تحرک هستید، خرید کامپیوترهای همه کاره می‌تواند گزینه بهتری از خرید لپتاپ برایتان باشد. اگر شناخت افراد نسبت به مزایای استفاده از کامپیوترهای All in one بیشتر شود و بدانند که با هزینه‌ای کم‌تر از لپتاپ می‌توان یک سیستم بدون کیس قدرتمند خریداری کرد، قطعا به جای هزینه‌ی بیشتر برای خرید یک لپتاپ به سراغ خرید یک All in one PC خواهند رفت.

از طرفی دیگر مقرون به صرفه بودن کامپیوترهای بدون کیس را هم که کنار بگذاریم، مدرن بودن آن‌ها را نمی‌توان نادیده گرفت. به هر حال، داشتن یک کامپیوتر بدون کیس باعث می‌شود که اتاق یا محل کارتان ظاهر مدرن‌تری به نظر برسد و خود شما هم یک فرد علاقه‌مند به دستگاه‌های مدرن به نظر برسید که از جدیدترین، جالب‌ترین و بهترین فناوری‌های روز استفاده می‌کنید. اگر هم نگران ارتقاء آن‌ها هستید و دوست دارید که حافظه‌ی داخلی یا RAM یا هر یک از قطعات دیگر آن‌ها را تعویض کنید، می‌توانید مدل‌هایی که قابلیت ارتقاء دارند را تهیه کنید. این یک تصور اشتباه است که اکثر مردم دارند و فکر می‌کنند که کامپیوترهای All in one قابل ارتقاء نیستند. برخی از آن‌ها را می‌توان ارتقاء داد و مشکلی از این بابت وجود ندارد. فقط باید دقت کنید و نیازها و موارد استفاده‌ی خود را به خوبی بشناسید تا بدانید دقیقا به چه مدلی نیاز دارید. در خرید کامپیوتر All in one باید اولویت‌های خود را بدانید.

در صورتی که بدوجه محدودی برای خرید تبلت دارید، مطلب بهترین تبلت تا ۳ میلیون تومان برای شما تهیه شده است.

ویژگی های کامپیوتر بدون کیس

AIOها را می‌توان دستگاه‌هایی بین PC و لپتاپ و به نوعی، ترکیبی از این دو دانست که به سادگیِ لپتاپ‌ها قابل حمل و جابجایی نیستند، اما راحت‌تر از PC می‌توان آن‌ها را جابجا کرد. فشردگی و قرارگیری قطعات در چنین بدنه‌ی کوچکی به همراه مانیتور باعث شده تا این محصولات را با لپتاپ مقایسه کنیم. در حالی که از نظر ظاهری، بیشتر شبیه کامپیوترهای رومیزی هستند. همچنین، به واسطه‌ی عدم وجود کیس و جایگیری تمامی قطعا در پشت مانیتور، می‌توان آن‌ها را مانیتوری با قابلیت‌های کامپوتر هم در نظر گرفت.

برخی از مدل‌هایی که می‌توان آن‌ها را به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس و بهترین کامپیوتر All in One در نظر گرفت، دارای صفحه‌ی لمسی، اسپیکرهای داخلی، وبکم، انواع و اقسام پورت‌ها و درگاه‌های مختلف نظیر USB و HDMI و امکانات دیگر هستند. همچنین، استفاده از نمایشگرهای LCD و LED (به‌خصوص در مدل‌های جدیدتر) هم در آن‌ها رایج است. مدل‌های قدیمی‌تر این فناوری، قطر زیادی دارند و نسبت به مدل‌های پیشرفته‌ترِ امروزی هم سنگین‌تر هستند. اما با پیشرفت‌هایی که در این زمینه حاصل شده، ابعاد و قطر آن‌ها بسیار کاهش پیدا کرده است.

اگر می خواهید هیچ وقت شارژ گوشی سامسونگ تان به اتمام نرسد، به مطلب بهترین پاوربانک برای گوشی سامسونگ سر بزنید.

مقایسه کامپیوتر بدون کیس با رایانه های رومیزی

واضح‌ترین تفاوتی که بین بهترین کامپیوتر بدون کیس و بهترین کامپیوتر All in One با سیستم‌های رومیزی معمولی دیده می‌شود، قطعا عدم وجود کیس است. اما نبود کیس در بهترین کامپیوتر All in One به هیچ وجه نمی‌تواند به معنی ضعیف بودن و عدم کارایی سخت افزار داخلی آن‌ها و کامپیوترهای همه کاره‌ی دیگر باشد. بسیاری از این دستگاه‌ها می‌توانند سخت افزار بسیار قدرتمند و رده بالایی داشته باشند. مهم‌ترین دلیلی که می‌تواند باعث شود افراد به جای PC به سراغ کامپیوترهای همه کاره بروند، این است که استفاده و نگهداری از آن‌ها بسیار راحت است.

درصورتی هم که نگران قدرت سخت افزاری کامپیوترهای همه کاره هستید، باید توضیح دهیم که قطعات و مشخصات اکثر آن‌ها با قطعاتی که در سیستم‌های رومیزی به کار برده می‌شوند، یکسان است. از کارت گرافیک و پردازنده گرفته تا رم و حافظه اصلی این سیستم‌ها، تفاوت زیادی با سایر رایانه‌های رومیزی ندارد. فقط داستان رایانه‌های همه کاره اپل کمی فرق دارد. که به واسطه‌ی وجود سخت افزار اختصاصی، بهتر است قدرت آن‌ها را با لپتاپ‌های خود اپل مقایسه کرد؛ نه با لپتاپ‌ها و PCهای ویندوز.

بسیاری از افراد دوست ندارند که برای خرید گوشی زیاد هزینه کنند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان را مطالعه کنید

مزایای کامپیوتر بدون کیس

درخصوص مزایای استفاده از بهترین All in one می‌توان به موارد متعددی اشاره کرد که برخی از آن‌ها عبارت هستند از:

مصرف برق کم‌تر به میزان حدود ۸۶ درصد
توجه زیاد به فشردگی و رعایت نظم در چیدمان قطعات سخت افزاری داخلی
سخت افزار بهینه
طراحی ارگونومیک و کاربردی
برخورداری از تمام درگاه‌ها و پورت‌های ورودی و خروجی رایج که در سیستم‌های رومیزی هم وجود دارد
وجود صفحه نمایش لمسی در برخی از مدل‌ها
وجود نمایشگر LED و LCD در برخی از مدل‌های بهترین کامپیوتر بدون کیس
بزرگ‌تر بودن نمایشگر نسبت به اکثر لپتاپ‌های بازار
امکان اتصال راحت به تلویزیون و سایر دستگاه‌های جانبی دیگر
امکان جابجایی راحت‌تر از کامپیوترهای رومیزی
دوام سخت افزاری بالا
امکان نصب روی دیوار
دارای مشخصات فنی روز دنیا و متناسب با نوع کاربری
عدم محدودیت در استفاده از اجزای سخت افزاری
امکان ارتقاء سخت افزاری
حذف سیم‌های متعدد مخصوصا در نسخه‌های دارای ماوس و کیبورد بی‌سیم
دردسرهای اسمبل کردن سیستم‌های PC را ندارند.

معایب کامپیوتر بدون کیس

اکنون که از سیستم‌های آل این وان این همه تعریف کردیم، اگر بخواهیم واقع بین باشیم، یکسری معایب هم در این سیستم‌ها وجود دارد که به مرور زمان و پیشرفته‌تر شدن این صنعت می‌توانند برطرف شوند. همچنین، زمانی که قصد خرید محصولی را دارید، باید با نقطه ضعف‌های آن هم کاملا آشنا باشید تا تمامی جوانب را به خوبی بشناسید و بهتر هم بتوانید تصمیم بگیرید. به طور کلی، باعث آگاهی کامل شما درمورد این محصولات خواهد شد. معایب سیستم‌های همه کاره را می‌توانید در ادامه، مطالعه کنید:

برخی از مدل‌ها نسبت به قیمت خود سخت افزار ضعیفی دارند.
به واسطه‌ی سرعت بالای پیشرفت این محصولات، مدل‌های قبلی زودتر قدیمی می‌شوند.
برخی از مدل‌ها برای ارتقاء رم و حافظه داخلی محدودیت دارند.
تعویض و ارتقای قطعات در آن‌ها در مقایسه با رایانه‌های رومیزی سخت‌تر است.
تعمیرپذیری کم‌تری نسبت به PCها دارند.
هزینه تعمیر آن‌ها بیشتر از PC است.
امکان دارد پردازنده جدید با BGA سیستم همخوانی نداشته باشد.
جابجایی آن‌ها به اندازه لپتاپ‌ها راحت نیست و مثلا نمی‌توان آن‌ها را در کیف قرار داد.

در صورتی که برای خرید گوشی هواوی تردید دارید گوشی هواوی نخریم؟ یا بخریم؟ به شما کمک می کند تا بهتر تصمیم بگیرید.

بهترین کامپیوتر بدون کیس GPlus GIO-K245HSD

بررسی کامپیوتر همه کاره جی پلاس

مشخصات کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K245HSD

اندازه صفحه نمایش۲۳.۸ اینچ
نوع پنل نمایشگرIPS LCD
رزولوشن نمایشگرFull HD یا ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
پردازنده مرکزیاینتل Core i5 ۹۴۰۰ یا نسل نهمی
پردازنده گرافیکی یکپارچهاینتل UHD Graphics ۶۳۰
تعداد ترد و هسته‌های پردازنده۶ ترد / ۶ هسته
میزان و نوع حافظه رم۱۶ گیگابایت RAM DDR4
ظرفیت هارد دیسک۱ ترابایت
ظرفیت SSDدویست و پنجاه و شش گیگابایت
تعداد کل درگاه‌های USBشش درگاه

دانستنی گوشی موبایل: کدام گوشی های هواوی سرویس گوگل دارند؟

نگاهی کلی به کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K245HSD

اولین محصولی که قصد داریم به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس یا بهترین کامپیوتر All in One به شما معرفی کنیم، از برند ایرانی GPlus است که GIO-K245HSD نام دارد. اولین ویژگی که با دیدن این کامپیوتر همه کاره متوجه آن می‌شوید، صفحه نمایش است که ۲۳.۸ اینچ اندازه دارد، از یک پنل IPS LCD استفاده می‌کند و رزولوشن تصویر آن هم به ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل می‌رسد که معادل با Full HD است. این نمایشگر، قادر است جزئیات باکیفیتی در اختیار کاربران اولین کامپیوتر همه کاره در لیست امروز ما به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس قرار دهد. از دیگر مواردی که در طراحی کامپیوتر همه کاره جی پلاس مدل GIO-K245HSD و نمایشگر آن به کار برده شده، می‌توانیم به امکان تنظیم ارتفاع مانیتور اشاره کنیم. در صورتی که قابلیت چرخش عمودی و افقی هم داشت، بسیار راحت‌تر می‌شد از آن استفاده کرد. اما با توجه به رنج قیمت آن، نمی‌توان از عدم وجود این ویژگی چندان ایراد گرفت.

وجود وبکم، دو بلندگوی داخلی هر کدام با قدرت ۳ وات، درگاه ورودی HDMI، شش درگاه USB و قابلیت‌های اتصالات کاربردی را نیز می‌توان به لیست قابلیت‌های این کامپیوتر همه کاره اضافه کرد. برای تامین قدرت مورد نیاز کاربران از یک پردازنده ۹۴۰۰ یا نسل نهمی سری Core i5 ساخت شرکت اینتل استفاده شده است که حافظه کش آن به ۹ مگابایت می‌رسد. این پردازنده از لیتوگرافی ۱۴ نانومتری اینتل استفاده می‌کند که چندان رده بالا محسوب نمی‌شود، اما می‌تواند برای انجام امور مختلف کاربران کاملا کافی باشد. از دیگر ویژگی‌های شاخص کامپیوتر بدون کیس وان پلاس مدل GIO-K245HSD نیز می‌توانیم به وجود ۱۶ گیگابایت حافظه رم DDR4 به همراه هارد ۱ ترابایتی HDD و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD اشاره کنیم که در ارتقاء سرعت آن در مواقعی نظیر بوت ویندوز، تاثیر چشم گیری داشته است.

در صورتی که گوشی هواوی شما به طور ناگهانی خاموش می شود مطلب علت خاموش شدن گوشی هواوی چیست؟ را بخوانید

بهترین کامپیوتر بدون کیس GPlus GIO-K243HSA

بهترین کامپیوترهای همه کاره

مشخصات کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K243HSA

سایز صفحه نمایش۲۳.۸ اینچ
نوع پنل نمایشگرIPS LCD
رزولوشن نمایشگرFull HD یا ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
پردازنده مرکزیاینتل Core i3 ۹۱۰۰ یا نسل نهمی
پردازنده گرافیکی یکپارچهاینتل HD Graphics ۶۳۰
تعداد ترد و هسته‌های پردازنده۴ ترد / ۴ هسته
میزان و نوع حافظه رم۸ گیگابایت RAM DDR4
ظرفیت هارد دیسک۱ ترابایت
قابلیت ارتقاء حافظهدارد
تعداد کل درگاه‌های USBشش درگاه

زمانی که یک گوشی جدید خریداری می کنید، چطور باید مالکیت آن را انتقال دهید؟ راه های انتقال مالکیت گوشی چیست؟

نگاهی کلی به کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K243HSA

کامپیوتر بدون کیس جی پلاس مدل GIO-K243HSA را می‌توان بهترین کامپیوتر بدون کیس این شرکت ایرانی در نظر گرفت که شباهت بسیاری با GIO-K245HSD که قبل از آن معرفی کردیم، دارد. به طور کلی، GIO-K243HSA را می‌توان مدل داونگرید شده‌تر GIO-K245HSD به شمار آورد. البته، هنوز هم می‌تواند به اندازه کافی قدرت مورد نیاز کاربران برای انجام هر کاری را در اختیارشان قرار دهد. در هر صورت، در دومین گزینه به عنوان بهترین کامپیوتر All in One لیست امروز ما، مجددا شاهد وجود یک صفحه نمایشگر ۲۳.۸ اینچی هستیم که این بار قابلیت تنظیم ارتفاع ندارد. اما سایر جزئیات آن مشابه مدل قبلی است که پیش از این معرفی کردیم. یعنی همچنان دارای رزولوشن Full HD است، از یک پنل IPS LCD استفاده می‌کند و در بالای آن هم یک وبکم به چشم می‌خورد که می‌توانید در مواقعی نظیر تماس تصویری یا ویدیو کنفرانس از آن استفاده کنید. جزئیات مدل این وبکم مشخص نشده، اما به میکروفون داخلی مجهز است.

همچنین، در مشخصات داخلی و سخت افزاری که در کامپیوتر همه کاره جی پلاس مدل GIO-K243HSA به کار برده شده نیز یک سری تفاوت‌ها با GIO-K245HSD وجود دارد. به عنوان مثال، این بار به جای پردازنده اینتل Core i5 شاهد یک پردازنده Core i3 مدل ۹۱۰۰ نسل نهمی هستیم که در کنار آن نیز گرافیک اینتل HD Graphics ۶۳۰ به صورت یکپارچه به کار برده شده است. علاوه بر این، به جای ۲۵۶ گیگابایت حافظه، شاهد ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره سازی هستیم که البته، همچنان SSD باقی مانده است. با این وجود، فضای هارد همچنان ۱ ترابایت می‌باشد. از نظر حافظه RAM نیز به جای ۱۶ گیگابایت، ۸ گیگابایت RAM در اختیار کاربران این کامپیوتر همه کاره قرار داده شده است.

آیا بودجه محدودی برای خرید هندزفری دارید؟ مطلب بهترین هندزفری تا ۳۰۰ تومان را مطالعه کنید.

بهترین کامپیوتر بدون کیس MASTER TECH ZX240-C341B

بررسی کامپیوتر همه کاره

مشخصات کامپیوتر بدون کیس مستر تک MASTER TECH ZX240-C341B

اندازه صفحه نمایش۲۴ اینچ
نوع پنل نمایشگرIPS LCD
رزولوشنFull HD یا ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
پردازنده مرکزیاینتل Core i3 ۷۱۰۰ یا نسل هفتمی
پردازنده گرافیکی یکپارچهاینتل HD Graphics ۶۳۰
تعداد ترد و هسته‌های پردازنده۴ ترد / ۴ هسته
میزان و نوع حافظه رم۴ گیگابایت RAM DDR4
ظرفیت هارد دیسک۱ ترابایت
قابلیت ارتقاء حافظه داخلیدارد
تعداد کل درگاه‌های USBشش درگاه

اگر به دنبال یک هندزفری با کیفیت و قیمت مناسب هستید به بهترین هندزفری تا ۵۰۰ تومان مراجعه کنید.

نگاهی کلی به کامپیوتر بدون کیس مستر تک MASTER TECH ZX240-C341B

تنها نماینده‌ی برند معتبر و شناخته شده‌ی مستر تک در لیست بهترین کامپیوتر بدون کیس ما، کامپیوتر بدون کیس ZX240-C341B از این شرکت است. نمایشگر فول اچ دی این دستگاه از مشخصات یکسانی با دو مدل دیگری که تا اینجا به عنوان بهترین کامپیوتر all in one معرفی کردیم، دارد. بدین معنی که در کنار رزولوشن ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسلی خود، از یک پنل IPS LCD استفاده می‌کند که غیرلمسی است و نرخ تازه سازی تصویر آن هم استاندارد است. متاسفانه، ضدانعکاس نور محیط نیست. اما چیزی که این کامپیوتر آل این وان را از دو مدل دیگری که تا اینجا معرفی کردیم متمایز کرده است، ضخامت بسیار کم بدنه‌ی آن می‌باشد.

قطر این دستگاه AIO فقط ۱۹ میلی متر است که ظرافت و زیبایی آن را دوچندان کرده. کار تامین قدرت مورد نیاز کاربران برعهده‌ی یک پردازنده Core i3 از اینتل گذاشته شده است. اگرچه این نسخه، دارای پردازنده مدل ۷۱۰۰ یا نسل هفتمی اینتل سری Core i3 می‌باشد، اما نسخه دیگری هم از آن وجود دارد که از پردازنده مدل ۸۱۰۰ یا نسل هشتمی استفاده می‌کند که می‌توان فرکانس پردازشی بالاتری داشته باشد. اما در حال حاضر، حداقل فرکانس این کامپیوتر همه کار ۳۶۰۰ مگاهرتز است که در دسته‌ی پردازنده‌های دسکتاپ قرار می‌گیرد. گرافیک به کار رفته در این دستگاه نیز HD Graphics ۶۳۰ اینتل می‌باشد. از نظر حافظه، شاهد ۴ گیگابایت RAM DDR4 به همراه ۱ ترابایت حافظه HDD هستیم. برخلاف دو کامپیوتر آل این وان قبلی، در این مدل حافظه SSD وجود ندارد و فقط هارد HDD برای استفاده در اختیار کاربران قرار داده شده است.

یک کارت حافظه جانبی خوب چه ویژگی هایی دارد؟ در مقاله بهترین کارت حافظه موبایل متوجه می شوید.

بهترین کامپیوتر بدون کیس GPlus GIO-K247HNE

کامپیوتر بدون کیس

مشخصات کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K247HNE

اندازه صفحه نمایش۲۳.۸ اینچ
نوع پنل نمایشگرIPS LCD
رزولوشنFull HD یا ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل
پردازنده مرکزیاینتل Core i7 ۹۷۰۰ یا نسل نهمی
پردازنده گرافیکی یکپارچهاینتل UHD Graphics ۶۴۰
تعداد ترد و هسته‌های پردازنده۸ ترد / ۸ هسته
میزان و نوع حافظه رم۱۶ گیگابایت RAM DDR4
ظرفیت هارد دیسک۱ ترابایت
ظرفیت SSDدویست و پنجاه و شش گیگابایت
تعداد کل درگاه‌های USBشش درگاه

بررسی تعدادی از هدفون های بی سیم با کیفیت را در راهنمای خرید هدفون بی سیم وان مور بخوانید.

نگاهی کلی به کامپیوتر بدون کیس جی پلاس GIO-K247HNE

چهارمین و آخرین دستگاه آل این وان که قصد داریم به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس معرفی کنیم، مجددا به شرکت ایرانی جی پلاس تعلق دارد. این دستگاه، کامپیوتر بدون کیس جی پلاس مدل GIO-K247HNE در نوع خود، بهترین کامپیوتر All in One محسوب می‌شود. جی پلاس سعی کرده در این دستگاه از کانفیگ قدرتمند و رده بالایی استفاده کند تا کاربرانی که نیاز به یک کامپیوتر سریع و پرقدرت دارند، اما دردسرهای سیستم‌های PC رومیزی را نمی‌خواهند داشته باشند، بتوانند از آن استفاده کنند. بدون شک، بزرگ‌ترین مزیت دستگاه آل این وان جی پلاس GIO-K247HNE قیمت بسیار بسیار مناسب و اقتصادی آن در مقایسه با نمونه‌های دیگری که از برندهای خارجی وجود دارد، می‌باشد. این کانفینگ سخت افزاری با چنین قیمتی، قطعا در هیچ برند دیگری پیدا نمی‌شود.

یکی از دلایل مهمی که باعث شده این کامپیوتر بدون کیس را به قدری ارزشمند بدانیم که آن را به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس حال حاضر بازار کشورمان معرفی کنیم، پردازنده‌ی رده بالا و بسیار قدرتمند آن است. وان پلاس در این دستگاه از یک پردازنده هشت هسته‌ای Core i7 مدل ۹۷۰۰ یا نسل نهمی استفاده کرده است که حداکثر فرکانس کاری آن به ۴.۲ گیگاهرتز می‌رسد و هیچوقت هم کم‌تر از ۳ گیگاهرتز نیست. وجود ۱۶ گیگابایت حافظه RAM DDR4 به همراه ۱ ترابایت حافظه HDD و همینطور ۵۱۲ گیگابایت حافظه SSD نیز قطعا جزو مشخصاتی هستند که از GIO-K247HNE یک کامپیورتر All in one رده بالا ساخته‌اند. وجود وبکم ۲ مگاپیکسلی، قابلیت چرخش عمودی ۵ تا ۳۰ درجه و دو بلندگو با مجموع توان ۶ وات هم سایر مزایای آن محسوب می‌شوند.

گیمرها این مطلب را از دست ندهند: راهنمای خرید هدفون گیمینگ

سایر گزینه های انتخاب به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس

اگرچه محصولاتی که تا اینجا معرفی کردیم، مدل‌های ارزشمند و قابل احترامی هستند. اما بد نیست ببینیم برندهای مطرح‌تر که بیشتر شناخته شده هستند، چه گزینه‌هایی برای رو کردن دارند که می‌توان آن‌ها را به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس در نظر گرفت. بهترین کامپیوتر all in one برندهای شناخته شده‌تر را در ادامه به همراه مشخصاتشان به شما معرفی خواهیم کرد.

HP Pavilion ۲۴

این کامپیوتر All in one علیرغم اینکه توسط یک برند معتبر به اسم HP تولید و عرضه شده است، اما می‌تواند یکی از مقرون به صرفه‌ترین کامپیوترهای بدون کیس در بین برندهای شناخته شده نیز در نظر گرفته شود. این محصول با قیمت‌های مختلفی عرضه می‌شود و کانفیگ‌های متفاوتی هم از آن وجود دارد. اما مشخصات رایجی که معمولا در همه‌ی نسخه‌های آن وجود دارد را در ادامه، نام می‌بریم.

مشخصات HP Pavilion ۲۴

سیستم عاملویندوز ۱۱ هوم
پردازنده‌های قابل پشتیبانیIntel Core i3, i5, i7 یا AMD Ryzen 3, 5
گرافیکIntel UHD Graphics یا AMD Radeon Graphics (یکپارچه سازی شده)
رم۸ یا ۱۶ گیگابایت
فضای ذخیره سازی۱ تا ۲ ترابایت HDD به همراه ۱۲۸، ۲۵۶، ۵۱۲ گیگابایت یا ۱ ترابایت SSD
نمایشگر۲۳.۸ اینچ فول‌اچ‌دی (۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پیکسل) یا QHD (معادل با ۲۵۶۰ × ۱۴۴۰ پیکسل)
تعداد و نوع پورت‌ها۳ عدد USB-A، یک عدد USB-C، ورودی و خروجی HDMI، درگاه کارت حافظه، RJ-45 Ethernet در پشت دستگاه و یک عدد USB-A به همراه ورودی و خروجی صدای ۳.۵ میلی متری در سمت راست بدنه
دوربین وبکمHP Wide Vision 5MP privacy camera

Microsoft Surface Studio ۲

این محصول، بهترین کامپیوتر all in one برای افرادی است که اموری نظیر طراحی گرافیک انجام می‌دهند. با وجود اینکه در سال ۲۰۱۸ عرضه شده است، اما هنوز هم یکی از بهترین ابزارهایی است طراحان گرافیک می‌توانند از آن استفاده کنند. طراحی منحصر به فرد آن که شبیه یک بوم نقاشی ساخته شده است، کاملا آن را از سایر محصولاتی که به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس معرفی کردیم، متمایز کرده است. جالب است که بدانید Microsoft Surface Studio ۲ الهام بخش برخی از محصولات دیگر این شرکت هم بوده است که بدون شک، یکی از شاخص‌ترینشان، Microsoft Surface Laptop Studio است که نقد و بررسی آن را می‌توانید در این لینک مطالعه کنید. در ادامه، نگاهی به مشخصات این محصول می‌اندازیم.

مشخصات Microsoft Surface Studio ۲

سیستم عاملویندوز ۱۱ (هوم یا پرو)
پردازندهIntel Core i7-7820HQ
گرافیکNvidia GeForce GTX ۱۰۶۰ شش گیگابایتی یا GeForce GTX ۱۰۷۰ هشت گیگابایتی
رم۱۶ یا ۳۲ گیگابایت DDR4
فضای ذخیره سازی۱ یا ۲ ترابایت SSD
نمایشگر۲۸ اینچ 4K Plus (معادل با ۴۵۰۰ × ۳۰۰۰ پیکسل) با قابلیت پشتیبانی از PixelSense Display و لمس همزمان تا سقف ۱۰ انگشت
تعداد و نوع پورت‌ها و درگاه‌ها۴ عدد USB-A، یک عدد USB-C، جک ۳.۵ میلی متری هدفون، RJ-45 Ethernet، اسلات کارت حافظه
دوربین۵ مگاپیکسل با پشتیبانی از IR برای سیستم تشخیص چهره‌ی Windows Hello

جمع بندی بهترین کامپیوتر بدون کیس

از بین تمامی مدل‌های مورد بررسی، قطعا GIO-K247HNE از برند ایرانی جی پلاس را می‌توان به عنوان بهترین کامپیوتر بدون کیس در بازار کشورمان در نظر گرفت. البته، باید اضافه کنیم که ممکن است کامپیوترهای All in One پرشماری پیدا کنید که دارای کانفیگ سخت افزاری و مشخصات کلی بهتری هستند. به عنوان مثال، شاید هیچ برندی توان رقابت با دستگاه‌های آل این وان اپل در سری iMac را نداشته باشد. اما یکی از فاکتورهای مهمی که زمان تهیه این مطلب در نظر داشتیم، مقرون به صرفه بودن و قیمت مناسب بود. به همین دلیل، سعی کردیم مدل‌هایی را بررسی کنیم که فکر می‌کردیم افراد بیشتری قدرت خرید آن‌ها را دارند. اگر محصولاتی از برندهای شناخته شده‌تر می‌خواهید، می‌توانید به سراغ گزینه‌هایی نظیر Microsoft Surface Studio ۲ و یا HP Pavilion ۲۴ بروید که خب صد البته، هزینه بیشتری برایتان خواهند داشت.

پیش از هر نوع اقدامی برای خرید هدفون راهنمای خرید هدفون بی سیم: مزایا و معایب را بخوانید

در هر صورت، کامپیوترهای همه کاره، هنوز تقریبا در ابتدای مسیر هستند و جای تکامل و پیشرفت بسیار زیادی دارند. علاوه بر این، قطعا با حضور بیشتر و طولانی‌تر آن‌ها در بازار، افراد بیشتری با کارایی و راحت بودن استفاده از آن‌ها پی خواهند برد. استفاده از یک کامپیوتر همه کاره، می‌تواند ضمن افزایش بازدهی و کارایی، در زیباتر شدن ستینگ دسکتاپ شما یا میز کار هم تاثیرگذار باشد. قطعا با گذشت زمان شاهد بهینه سازی و بهبود هرچه بیشتر این دستگاه‌ها خواهیم بود تا به عنوان مثال، تعمیرپذیری آن‌ها بیشتر شود و یا دست کاربران را برای شخصی سازی و ارتقاء سخت افزاری بیشتر باز بگذارند. نظر شما درمورد کامپیوترهای بدون کیس چیست؟ آیا فکر می‌کنید پیشرفت‌های بیشتری به آن‌ها اضافه می‌شود یا به زودی کاملا متحول یا حتی کنار گذاشته می‌شوند؟ لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

عرفان رحیمی صادق

از سال ۹۴ تولید محتوا رو به عنوان سرگرمی شروع کردم و سعی کردم مهارت‌هام رو پله‌پله توسعه بدم. همیشه در حال یادگیری‌ام و زمینه مورد علاقه‌م فناوریه. اما به زمینه‌های دیگه مثل شبکه، گیم، داستان کوتاه، امور مهاجرتی و بازارهای مالی هم سرک کشیدم ;)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا