دوربینراهنمای خرید

بهترین دوربین‌های حرفه‌ای برای افراد نیمه‌حرفه‌ای

در دنیای امروز وقتی که برای تفریح یا رهایی از دنیای روزمره خود به بیرون از خانه می‌رویم، کمتر کسی یافت می‌شود که با یک تلفن همراه در حال عکاسی از خود یا دوستانش نباشد. درواقع لذت عکاسی و ثبت لحظه‌های خوب آن‌قدر برای ما اهمیت پیدا کرده است که کیفیت دوربین موبایل تقریبا به نخستین اولویت افراد برای خرید آن تلفن همراه تبدیل شده است. مقاله راهنمای خرید گوشی مناسب عکاسی میتواند یک راهنمای جامع برای شما در مسیر خرید یک گوشی موبایل با کیفیت دوربین بالا باشد. اگر هم میخواهید یک گوشی موبایل همه چیز تمام داشته باشید، راهنمای جامع خرید گوشی موبایل را در مبیت بخوانید. اما دوربین‌های تلفن همراه حتی در بهترین حالت هم به گرد پای دوربین‌های حرفه‌ای نمی‌رسند. به‌ویژه برای عکاسی در شب دوربین‌های گوشی همراه اصلا گزینه مناسبی نیستند. بنابراین اگر شما از آن دسته افرادی هستید که با گذراندن دوره‌های مقدماتی عکاسی، دیگر عکاسی با موبایل برایتان هیجان‌انگیز نیست، با این مقاله از مبیت همراه شوید.

گذراندن دوره‌های مقدماتی عکاسی و لذت عکس‌برداری با دوربین‌هایی که می‌توانند دنیایی فراتر از دوربین‌های موبایل را به شما نشان دهند، یکی از ویژگی‌هایی است که شما به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای در درون خود پرورش داده‌اید. بنابراین حتما تابه‌حال برای یک بار هم که شده بازار دوربین‌های عکاسی را زیر و رو کرده‌اید، تا بتوانید دوربینی پیدا کنید که سطح عکس‌های شما را چند درجه ارتقا بخشد. در این مقاله از مبیت تلاش کرده‌ایم تا با بررسی جزئی ویژگی‌های دوربین‌های حرفه‌ای موجود در بازار، یک راهنمای جامع تهیه کنیم که بتواند برای خرید دوربین عکاسی حرفه‌ای کار شما را به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای راه بیندازد. اگر هم یک عکاس حرفه ای هستید و به دنبال یک راهنمای خرید برای دوربینهای سوپرزوم میگردید، مبیت مقاله معرفی بهترین دوربینهای سوپر زوم را برای شما آماده کرده است.

ویژگی‌های کلی یک دوربین حرفه‌ای خوب چیست؟

احتمالا وقتی به اولین جلسه کلاس‌های عکاسی بروید یا برای یافتن بهترین دوربین‌ها نگاهی سرسری به وب‌سایت‌های مختلف بیندازید، متوجه خواهید شد که دوربین‌های DSLR رایج‌ترین دوربین‌هایی هستند که عکاسان حرفه‌ای از آن‌ها استفاده می‌کنند. این دوربین‌ها که به نام دوربین دیجیتال تک لنز بازتابی هم شناخته می‌شوند، از دهه 1980 خدمت‌رسانی به عکاسان را آغاز نمودند. این دوربین‌ها به دلیل امکان تعویض لنز می‌توانند دست شما را برای عکاسی از زوایای مختلف باز گذاشته و امکانات جالبی را برای ثبت لحظه‌های خاص در اختیار شما قرار می‌دهند. در این بخش از مقاله ویژگی‌های کلی یک دوربین حرفه‌ای را برای شما بر خواهیم شمرد.

1- قیمت

اکنون که در نیمه راه عکاسی هستید و خود را به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای معرفی می‌کنید، باید دوربینی داشته باشید که بتواند فاصله شما را تا یک عکاس حرفه‌ای شدن کاهش دهد. اما درعین‌حال نیازی نیست که تمام قلک‌های خود را شکسته و اندوخته‌تان را از مخفیگاهش خارج کنید تا بتوانید نیمه دوم مسیر را طی کنید. یک دوربین حرفه‌ای خوب برای عکاسان نیمه‌حرفه‌ای باید قیمت معقولی داشته باشد تا شما را تشویق به ادامه مسیر کند.

2- طول عمر باتری دوربین حرفه‌ای

یکی از مواردی که می‌تواند دست شما را به‌عنوان یک عکاس در پوست گردو بگذارد، تمام شدن باتری دوربینتان است. احتمالا با شروع اولین دقیقه از کلاس عکاسی‌تان و یا حتی از همان لحظه ثبت‌نام تلاش کرده‌اید که نگاه خود را به پدیده‌های اطرافتان دقیق‌تر کرده و خود را در جایگاه یک عکاس قرار دهید. اما باید بدانید که تمام شدن شارژ دوربین حرفه‌ای‌تان وقتی که به‌شدت پیگیر سوژه‌هایتان هستید، بدترین ضد حالی است که یک عکاس در طول دوران کاری خود خواهد خورد. بنابراین از همین ابتدا دوربینی را انتخاب کنید که می‌تواند به‌راحتی ساعت‌های زیادی را به همراه شما بدون درخواست هیچ ماده غذایی گذرانده و به شما کار بدهد. به علاوه برای اطلاع از معیارهای مهم برای انتخاب یک شارژر مناسب پیشنهاد می‌کنیم که مقاله راهنمای خرید کابل شارژر را در مبیت مطالعه کنید.

3- نحوه اتصال دوربین حرفه‌ای

به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای بسیار طبیعی است که حافظه دوربین حرفه‌ای‌تان حتی اگر بی‌نهایت هم باشد برایتان کافی نبوده و با انواع عکس‌ها پر شود. بنابراین بدون شک احتیاج به یک حافظه جانبی برای نگهداری عکس‌هایتان پیدا خواهید کرد. پس باید در هنگام خرید دوربین حرفه‌ای خود حواستان را به شیوه‌هایی که این دوربین می‌تواند با دیگر وسایل الکترونیکی ارتباط برقرار کند، جمع کنید. بهترین شیوه برای انتقال سریع عکس‌ها به سایر وسایل استفاده از کابل است. اما اگر دسترسی به کابل ندارید، قابلیت اتصال با Wi-Fi یا NFC به کمکتان خواهد آمد.

4- لنز دوربین حرفه‌ای

لنز یا عدسی یکی از مهم‌ترین قسمت‌های هر دوربین حرفه‌ای است. بسته به اینکه می‌خواهید چه نوع عکس‌برداری انجام دهید، نوع لنزی که نیاز دارید متفاوت است. عدسی دوربین حرفه‌ای تعیین‌کننده ویژگی‌های اصلی عکس مانند میزان نور و نوع فوکوس است. بنابراین دوربینی که قابلیت تعویض لنز داشته باشد می‌تواند امکان عکاسی در شرایط مختلف را برای شما فراهم کند.

5- امکان کنترل دستی

اگر می‌خواهید با گرفتن عکس‌های خلاقانه استاد خود را به وجد آورید و از همکلاسی‌هایتان پیشی بگیرید، دوربینی را انتخاب کنید که بتوانید تنظیمات آن را به‌طور دلخواه تغییر دهید. بسیاری از مدل‌های دوربین برای تنظیماتی مانند سرعت شاتر و درجه دیافراگم تنظیمات پیش فرضی دارند که به شما این امکان را می‌دهند تا بدون نیاز به انجام هیچ کاری عکس‌برداری کنید. اما اگر چنین دوربینی خریداری کنید آیا دیگر می‌توانید خود را یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای بدانید؟

پیش از آنکه به سراغ اصل مطلب برویم لازم میدانیم که یک تصور عمومی را درباره دوربین‌های حرفه‌ای مطرح کنیم. ازآنجاکه بیشتر افراد با دوربین‌های گوشی کار کرده‌اند، یکی از ملاک‌های اصلی انتخاب یک دوربین باکیفیت را تعداد مگا پیکسل آن می‌دانند. اما باید بدانید که اطلاع از مگا پیکسل دوربین حرفه‌ای چندان تاثیری در کیفیت نهایی عکس شما نخواهد داشت. درواقع آنچه باید برای گرفتن یک عکس باکیفیت‌تر برای شما در درجه اول اهمیت باشد، اندازه سنسور و نرم‌افزارهایی است که می‌توانند کیفیت عکس شما را بهبود ببخشند. در ادامه به معرفی بهترین دوربین‌های حرفه‌ای برای عکاسان نیمه‌حرفه‌ای خواهیم پرداخت.

کدام برندها بهترین دوربین‌های حرفه‌ای را برای عکاس‌های نیمه‌حرفه‌ای می‌سازند؟

اگر تا اینجا با این مقاله از مبیت همراه بوده باشید، گفتیم که بهترین دوربین‌های حرفه‌ای دوربین‌های DSLR هستند. چراکه تجربه ثابت کرده این دوربین‌ها بهترین عملکرد را در عکاسی دارند. فهرست پیش رو فهرستی از بهترین دوربین‌هایی است که شما به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای می‌توانید مهارت‌های خود را با آن‌ها تقویت کنید. همان‌طور که گفتیم اولین اولویت مبیت برای معرفی این برندها قیمت آن‌ها و هزینه‌ای است که روی دست شما خواهد گذاشت. بنابراین فهرست ارائه‌شده تا حد امکان بر اساس کلاس قیمتی مرتب‌سازی شده است.

1- نیکون D3500

نیکون D3500 نسل جدید از خانواده‌ای است که تحت عناوین D3300 و D3400 تاکنون در خدمت عکاس‌ها بوده‌اند. تفاوت چندانی در ویژگی‌های این دوربین جدید با اعضای قدیمی خانواده به چشم نمی‌خورد. این شباهت در قسمت‌های صفحه‌نمایش و منظره یاب بیشتر به چشم می‌خورد. حتی می‌توان گفت که نیکون D3500 از این منظر کاملا پیرو نیکون D3400 بوده است. تنها می‌توان گفت که در نسل جدید توانایی ارتباط ارتقا پیدا کرده و نیکون D3500 با بلوتوث هم می‌تواند به سایر وسایل الکترونیکی متصل شود.

رابط‌های کاربری D3500 همان رابط‌های کاربری آشنای نیکون هستند. بنابراین برای عکاسانی که قبلا با این مدل از دوربین‌های حرفه‌ای کار کرده‌اند، برقراری ارتباط با نسل جدید کار چندان دشواری نیست. بااین‌حال بعضی از عکاسان نیمه‌حرفه‌ای ممکن است از کم بودن تعداد دکمه‌های میانبر ناخشنود باشند.

اگر می‌خواهید فایل‌هایی با فرمت jpeg تولید کنید، باید بدانید که نیکون D3500 بهترین انتخاب برای شما است. این نوع از دوربین حرفه‌ای قادر است رنگ‌ها را به‌صورت بسیار زنده و دقیق در قالب این فرمت جای دهد. ازآنجاکه نیکون D3500 در گروه دوربین‌های حرفه‌ای با قیمت متوسط قرار می‌گیرد، احتمالا مجبور خواهید شد که هنگام خرید دوربین یک لنز کیت را هم خریداری کنید. حتما شما به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای میدانید که لنزهای کیت که به همراه این گروه از دوربین‌ها و در این کلاس قیمت به فروش می‌رسند، چندان از نظر کیفی قابل‌قبول نبوده و جایگزینی آن‌ها با یک لنز بهتر می‌تواند به طرز شگفت‌آوری کیفیت کار شما را افزایش دهد. RAW از دیگر فایل‌هایی است که نیکون D3500 در آن تخصص ویژه دارد.

اگر نگاهی به مشخصات فنی دوربین‌هایی بیندازید که از نظر قیمت با نیکون D3500 در یک رده قرار گرفته‌اند، احتمالا دیدن میزان نویز دوربین و گستره دینامیکی آن شما را به تعجب وادار خواهد کرد. اما کافی است که کمی چشم خود را پایین‌تر بیاورید تا شوک ناشی از تعجب در وجودتان از بین برود. حالا دیگر با دیدن ویژگی‌های سیستم فوکوس تکلیفتان روشن خواهد شد و میدانید که از نیکون D3500 نباید توقع یک ابردوربین را داشته باشید. سیستم فوکوس نیکون D3500 از نوع 11 نقطه‌ای است. همین ویژگی سبب شده که این سیستم نتواند سطح زیادی از سنسور را پوشش دهد. از این 11 نقطه نیز تنها یک نقطه حالت صلیبی یا Cross را دارد. بنابراین هرچند دقت فوکوس نیکون D3500 برای دوربینی در این سطح قابل‌قبول است اما نباید توقع داشت که سرعت بالایی را برای شما آماده کرده باشد.

یکی دیگر از معایب نیکون D3500 صفحه‌نمایش آن است. ثابت بودن این صفحه‌نمایش شما را مجبور می‌کند تا برای دیدن نتیجه کار خود زاویه قرارگیری کل بدنه دوربین را تغییر دهید. این کار می‌تواند زاویه دید مناسب شما را تغییر داده و برای دوباره پیدا کردن آن شما را به زحمت اندازد. به‌علاوه لمسی نبودن این صفحه ممکن است برای دست‌های امروزی که به کار با وسایل لمسی عادت کرده‌اند، کمی دشوار به نظر برسد.

اگر با خواندن متن بالا تا حدی از نیکون D3500 ناامید شده‌اید و می‌خواهید که به‌سرعت سراغ معرفی برند بعدی بروید، پیشنهاد می‌کنیم که در همین‌جا متوقف شوید. نیکون D3500 برای جلب رضایت شما تمام تلاش خود را به کار گرفته تا بهترین عملکرد را در فیلم‌برداری با رزولوشن 1080/60p ارائه دهد. اگر هنوز هم برای خرید این مدل تردید دارید، باید بگوییم که این کیفیت بهترین و بالاترین کیفیتی است که شما می‌توانید از یک دوربین حرفه‌ای در این کلاس قیمت توقع داشته باشید. حتی می‌توان گفت که نیکون D3500 با ارائه این کیفیت کمی هم تنه به تنه دوربین‌های حرفه‌ای کامپکت گران‌تر از خود زده است.

اگر از علاقه‌مندان به عکاسی در نور کم هستید و هنوز نتوانسته‌اید دوربین متناسب با نیاز خود را پیدا کنید، نیکون D3500 بهترین گزینه برای شما است. تجربه نشان داده است که کیفیت عکس‌هایی که در محیط‌های کم‌نور با این دوربین گرفته شده از بسیاری از دوربین‌های هم‌قیمت آن بسیار بهتر و قابل‌قبول‌تر است.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای نیکون D3500

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 11 نقطه‌ای، یک نقطه صلیبی

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 921 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 5 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/60p

مزایای دوربین حرفه‌ای نیکون D3500

  • کیفیت خوب عکس‌های jpeg
  • گستره دینامیکی عالی برای فایل‌های RAW
  • قابلیت اتصال با بلوتوث
  • ارزش خرید بالا با توجه به امکانات ارائه‌شده
  • کیفیت بسیار خوب برای عکاسی در محیط‌های کم‌نور
  • کیفیت بالای فیلم‌برداری با رزولوشن 1080/60p

معایب دوربین حرفه‌ای نیکون D3500

  • نداشتن Wi-Fi داخلی
  • دسترسی محدود به تنظیمات و کم بودن کنترل‌های دستی
  • ثابت بودن صفحه‌نمایش
  • نامناسب بودن کیفیت عکاسی با لنز کیت همراه و نیاز به جایگزینی آن

2- کانن EOS 2000D

شاید نام این مدل دوربین را در فهرست دوربین‌های مناسب برای افراد مبتدی هم ببینید. اما ازآنجاکه مشخصات این دوربین حرفه‌ای بسیار شبیه به مدل قبلی یعنی نیکون D3500 است، بد ندیدیدم که آن را برای عکاسانی که تازه قدم به مرحله نیمه‌حرفه‌ای بودن گذاشته‌اند معرفی کنیم. یکی از ویژگی‌های بسیار عالی این دوربین اضافه شدن قابلیت‌های Wi-Fi و NFC برای انتقال فایل‌ها از حافظه داخلی دوربین به سایر وسایل مانند کامپیوتر، تبلت یا گوشی تلفن همراه است. با اضافه شدن چنین قابلیت‌هایی می‌توان فایل‌ها را با سرعت بالاتری منتقل کرد. اما ایراد نداشتن صفحه‌نمایش لمسی هنوز هم در این مدل دوربین حرفه‌ای بر جای خود پابرجا بوده و حالت نامانوس خود را حفظ کرده است.

کانن EOS 2000D ازجمله دوربین‌های حرفه‌ای ارزان‌قیمتی است که تنظیمات دستی را برای کاربران خود فراهم کرده است. این دوربین حرفه‌ای مانند تمامی دوربین‌ها تنظیمات پیش فرضی را برای عکاسان مبتدی در درون خود جای داده است. اما شما به‌عنوان یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای می‌توانید با تکان دادن یک دکمه جهت‌دار که در پشت دوربین قرار گرفته، تمامی تنظیمات را به حالت دستی یا نیمه دستی تبدیل کنید. حالا وقت آن است که از در دست گرفتن افسار دوربین خود لذت برده و آن را با خود به سرزمین رویاهایتان ببرید.

ایراد دیگری که به این سری از دوربین‌های حرفه‌ای کانن وارد شده است، ابتدایی بودن سیستم فوکوس خودکار آن است. این سیستم که دارای قابلیت تشخیص فاز 9 نقطه‌ای دارد، با وجود قدیمی بودن سرعت و عملکرد قابل‌قبولی دارد. به‌علاوه اگر از منظره یاب برای فوکوس استفاده کنید می‌توانید این ویژگی را تا حدی بهبود ببخشید.

باتری دوربین حرفه‌ای کانن EOS 2000D می‌تواند شما را تا گرفتن 500 عکس همراهی کند. اما برای کار بیشتر نیاز به تجدید قوا پیدا خواهد کرد. به‌علاوه لنز کیتی که در ابتدا همراه با این دوربین فروخته می‌شود، برای شما کافی بوده و نیازی به جایگزینی آن نیست. همچنین اگر عکاسی را با فرمت RAW انجام دهید، می‌توانید از گستره امکانات و کیفیت بیشتری که در اختیارتان قرار گرفته لذت ببرید.

کانن EOS 2000D برای فیلم‌برداری هم دوربین نسبتا مناسبی است. کیفیت 1080/30P هرچند نسبت به مدل قبلی معرفی‌شده در این نوشتار کمتر است، اما هنوز هم می‌تواند فیلم‌هایی با کیفیت نسبتا خوب برای شما ضبط کند. وجود امکان تنظیم دستی نوردهی نیز به شما این امکان را می‌دهد تا ایرادات ناشی از فوکوس محدودشده به نقطه میانی را برطرف کرده و عکس‌های خوبی بگیرید.

دوربین حرفه‌ای شماره 2 لیست ما یک دوربین مناسب برای عکس‌برداری در محیط‌هایی است که نور کافی را به‌خودی‌خود در اختیار عکاس قرار می‌دهند. همچنین برای عکاسانی که می‌خواهند یک دوربین ارزان‌قیمت داشته باشند که به منظره یاب اپتیکال مجهز باشد، دوربین حرفه‌ای کانن EOS 2000D یک انتخاب بسیار مناسب است.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن EOS 2000D

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 9 نقطه‌ای

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 920 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 3 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/30p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن EOS 2000D

  • عدم نیاز به جایگزینی لنز کیت همراه
  • تنظیمات قابل‌فهم و ساده
  • مجهز به منظره یاب اپتیکال
  • قیمت مناسب نسبت به امکانات ارائه‌شده
  • قابلیت اتصال با Wi-Fi و NFC

معایب دوربین‌های حرفه‌ای کانن EOS 2000D

  • نداشتن سیستم فوکوس پیشرفته
  • نداشتن نمایشگر لمسی
  • کیفیت نسبتا پایین عکس‌ها در محیط‌هایی با نور کم

3- کانن EOS 4000D

کانن EOS 4000D نسبت به دو گزینه اول کمی سطح بالاتر است. از این لحاظ که امکانات بیشتری را در اختیار کاربر خود قرار می‌دهد. به دلیل اینکه این دوربین بسیار سبک‌وزن است، یکی از بهترین گزینه‌ها برای عکاسانی است که به سفر علاقه زیادی دارند. سیستم فوکوس نسبتا قدیمی 9 نقطه‌ای در این دوربین هم به چشم می‌خورد. اما استفاده از یک سیستم پردازنده جدید از نوع Digic 4 توانسته تا حدی سرعت دوربین را بالاتر ببرد. کانن EOS 4000D می‌تواند ویدئوهایی با کیفیت 1080p ضبط کند. به‌علاوه کیفیت عکاسی آن برای محیط‌هایی که نور کافی دارند، قابل‌قبول است.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن EOS 4000D

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 9 نقطه‌ای

رزولوشن دوربین: 18 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 230 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 3 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/30p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن EOS 4000D

  • سبک‌وزن بودن
  • دارای منظره یاب اپتیکال
  • کیفیت خوب عکاسی در محیط‌های با نور کافی
  • استفاده از پردازنده جدید Digic 4

معایب دوربین حرفه‌ای کانن EOS 4000D

  • استفاده از سیستم فوکوس خودکار قدیمی
  • کاهش قدرت در عکاسی پیاپی نسبت به دو مدل قبلی

4- نیکون D5600

عکاسی در محیط‌های با نور کم و در هنگام شب یکی از چالش‌های بزرگی بوده که همواره ذهن عکاسان را به خود معطوف داشته و آن‌ها را به رقابت واداشته است. اگر شما هم می‌خواهید همراه با دوستان همکار خود در این چالش سهیم بوده و عکس‌های خوبی در محیط‌های با نور کم ثبت کنید، نیکون D5600 یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما است.

این دوربین حرفه‌ای نسبت به سایر گزینه‌های پیشنهادشده پردازنده قوی‌تری دارد. همچنین با اضافه شدن کنترل‌های دستی بیشتر شما می‌توانید نقش خود را در عکس‌های ثبت‌شده پررنگ‌تر کنید. به‌علاوه وجود کلیدهای میانبر بیشتر سرعت کار شما را در عکاسی افزایش خواهد داد. نیکون D5600 از آن دوربین‌های قدیمی است. ازآنجاکه دود از کنده بلند می‌شود، نیکون D5600 هم منظره یاب و نمایشگر بسیار باکیفیتی را در نوع خود دارا است.

یکی از ویژگی‌های جالب این دوربین داشتن یک صفحه‌نمایش لمسی است که سبب شده کاربران جوان‌تر بتوانند راحت با آن ارتباط برقرار کنند. همچنین مفصلی که در کنار صفحه‌نمایش قرار گرفته، به کاربر این امکان را می‌دهد تا بدون نگرانی از برهم خوردن زاویه دید دوربین از نتیجه کار خود مطلع شود. همچنین در هنگام فیلم‌برداری نیز این ویژگی می‌تواند به‌خوبی به کمک عکاس بیاید.

یکی از پیشرفت‌های اساسی در نیکون D5600 ارتقای سیستم فوکوس خودکار است. این سیستم از نوع 39 نقطه‌ای است که 9 نقطه آن حالت صلیبی دارند. به‌علاوه سنسور 24 پیکسلی این دوربین حرفه‌ای جایی برای شک در کیفیت فایل‌های jpeg باقی نخواهد گذاشت.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای نیکون D5600

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 39 نقطه‌ای، 9 نقطه صلیبی

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3.2 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1037 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 5 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/60p

مزایای دوربین حرفه‌ای نیکون D5600

  • کیفیت قابل‌قبول عکاسی در نورهای کم
  • گستره دینامیکی عالی برای فایل‌های RAW
  • نمایشگر لمسی با قابلیت چرخش
  • Wi-Fi و GPS داخلی

معایب دوربین حرفه‌ای نیکون D5600

  • کمبود قابلیت‌های شخصی‌سازی

5- کانن EOS 800D

کانن پیش‌ازاین دوربین‌های EOS 750D و EOS 760D را برای عکس‌برداری حرفه‌ای به طرفداران خود عرضه کرده بود. کانن EOS 800D نسل جدید همین خانواده است. این دوربین حرفه‌ای علی‌رغم اینکه سنسور 24 مگا پیکسلی خود را از 760D به ارث برده است، اما امکانات بهتری را با خود به همراه آورده است. به‌عنوان‌مثال دقت خود را بالا برده و با به‌کارگیری یک سیستم تشخیص فاز 45 نقطه‌ای به جای سیستم‌های 19 نقطه‌ای نسل‌های پیشین خود توانسته فوکوس خود را تا حد زیادی بهبود ببخشد. به‌علاوه در هنگام اجرای حالت Live View، کانن EOS 800D به‌راحتی می‌تواند خود را منطبق کرده و در کمترین زمان ممکن به بهترین فوکوس برسد.

کانن EOS 800D از آن دوربین‌هایی است که در نور کم چشم‌های تیزبینی دارد و می‌تواند جزییات را به‌خوبی ثبت کند. کانن EOS 800D این دقت بالا را مدیون سطح نویز پایین در نورهای کم است. حال با در نظر گرفتن چنین توانایی با وجود کمبود نور تصور کنید که کیفیت عکس‌برداری آن در محیط‌هایی با نور کافی تا چه حد بالا می‌رود. چنین امکانات به‌روز و دهن‌پرکنی برای یک دوربین حرفه‌ای در این کلاس قیمت توانسته لقب حرفه‌ای‌ترین دوربین غیرحرفه‌ای را برای کانن EOS 800D به ارمغان آورد.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن EOS 800D

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 45 نقطه‌ای

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1040 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 6 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/30p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن EOS 800D

  • کیفیت قابل‌قبول عکس‌های jpeg
  • کیفیت خوب عکاسی در محیط‌های کم‌نور
  • سیستم فوکوس خودکار پیشرفته با تشخیص فاز 45 نقطه‌ای
  • صفحه‌نمایش لمسی مفصل دار

معایب دوربین حرفه‌ای کانن EOS 800D

  • کیفیت نسبتا پایین بدنه
  • منظره یاب با پوشش 95 درصدی

6- کانن EOS 80D

کانن EOS 80D دقیقا یک دوربین حرفه‌ای مخصوص عکاسان نیمه‌حرفه‌ای است که تمامی ویژگی‌های دلخواه یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای را در خود جای داده است. این دوربین به دلیل کلیدهای میانبر و کنترل‌های دستی بیشتر خود حتی می‌تواند به‌عنوان چشم سوم عکاسان حرفه‌ای نیز ایفای نقش کند. آنجایی که این گروه از عکاسان برای انجام کارهای دم‌دستی خود نیاز به یک دوربین اضافه دارند. در کنار تمامی این‌ها استفاده از یک نمایشگر لمسی مفصلی، کیفیت بالای فیلم‌برداری و عکس‌برداری، وجود جک میکروفون و هدفون و سیستم فوکوس Dual pixel که همگی در قالب یک دوربین نسبتا ارزان‌قیمت قرار گرفته‌اند، یک پکیج کامل برای عکاسانی هستند که می‌خواهند با یک وسیله حرفه‌ای‌تر مسیر عکس‌برداری یا فیلم‌سازی خود را ادامه دهند.

طراحان کانن سنسور این دوربین را برای رسیدن به گستره دینامیکی بیشتر به‌خوبی بهینه‌سازی کرده‌اند. به‌علاوه با به‌کارگیری یک سیستم Dual Pixel توانسته‌اند دقت و سرعت فوکوس را در حالت‌های فیلم‌برداری و Live view ارتقا دهند. قرارگیری این سیستم فوکوس فوق‌العاده در کنار لنزهای سری STM به عکاسان کمک می‌کند تا بتوانند هنر خود را به بهترین وجه ممکن به رخ بیننده بکشند.

یکی از ویژگی‌های جالب کانن EOS 80D وجود لوازم جانبی مانند جک هدفون و میکروفون است که این دوربین حرفه‌ای را برای فیلم‌سازی مناسب کرده است. اما بااین‌حال نباید توقع یک فیلم‌سازی حرفه‌ای را از این دوربین داشته باشید. زیرا ویژگی‌هایی چون focus Zebra، peaking و فیلم‌برداری 4K در وجود این دوربین حرفه‌ای یافت نمی‌شود. این دوربین برای برقراری یک ارتباط بهتر و نزدیک‌تر با کاربر یک Quick Menu را در نظر گرفته تا کاربر بتواند با استفاده از آن به‌راحتی به تنظیمات مختلف دوربین دست پیدا کند.

کانن EOS 80D یک دوربین حرفه‌ای خوش‌دست است که به دلیل ابعاد مناسب و وزن سبکش می‌تواند یک جای همیشگی در کوله‌پشتی مسافرتی شما برای خود رزرو کند. نمایشگر لمسی آن که به‌صورت مفصلی قرار گرفته و می‌تواند در جهات مختلف حرکت کند، یک پنجره عالی برای نمایش نتیجه نهایی کار شما است. به‌علاوه شاسی کانن EOS 80D از آلومینیوم ساخته شده که باعث شده وزن دوربین تا حد زیادی کاهش پیدا کند. در کنار این موضوع مقاومت کانن EOS 80D در مقابل نفوذ گردوغبار و آب باعث شده که دیگر عکس‌برداری هنگام تماس نزدیک با عوامل طبیعی یک کار پرزحمت نبوده بلکه به یک کار سرشار از لذت تبدیل شود.

کنار هم قرار گرفتن سیستم فوکوس خودکار با تشخیص فاز 45 نقطه‌ای در کنار منظره یاب در کانن EOS 80D می‌تواند دوربین شما را به یک منبع نور مجازی در نورهای کم برای ثبت دقیق‌ترین جزییات تبدیل کند. این دوربین حرفه‌ای تعقیب‌کننده خوبی هم هست. هرچند که توانایی آن در تعقیب هیچ‌گاه به‌اندازه دوربین‌های سطح بالای کانن نیست اما به‌عنوان یک دوربین سطح متوسط می‌تواند سوژه را به‌خوبی تعقیب کرده و موقعیت آن را در هر لحظه به شما ارائه کند.

رقبای اصلی کانن EOS 80D درواقع رفقای هم‌وطن آن یعنی کانن EOS 70D و کانن EOS 7D Mark II هستند. در مقایسه با این رقبا کانن EOS 80D توانسته خود را از نظر رزولوشن، میزان نویز و گستره دینامیکی بالا بکشد. به‌علاوه سرعت عکس‌برداری 7 فریم بر ثانیه می‌تواند به شما این امکان را بدهد که با کنار هم قرار دادن عکس‌های خود از لحظه‌به‌لحظه تغییر موقعیت سوژه باخبر شوید. باتری که در دوربین حرفه‌ای کانن EOS 80D قرار گرفته می‌تواند تا 960 عکس را در خود ذخیره کند. بنابراین شما می‌توانید با یک باتری پر به دل طبیعت زده و برای مدت طولانی بدون نگرانی از خالی شدن باتری، عکس‌برداری کنید.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن EOS 80D

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 45 نقطه‌ای، سیستم Dual Pixel

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1040 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 7 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/60p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن EOS 80D

  • گستره دینامیکی بهبودیافته
  • قابلیت فوکوس سریع و دقیق در حالت‌های فیلم‌برداری یا Live view
  • کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری قابل‌قبول
  • مجهز به جک هدفون و میکروفون
  • مقاوم در برابر نفوذ گردوغبار و آب

معایب دوربین حرفه‌ای کانن EOS 80D

  • محدودیت کیفیت فیلم‌برداری به حالت Full HD یا کیفیت 1080p

7- نیکون D7500

نیکون D7500 نسل جدید دوربین نیکون D7200 است که نسبت به آن لاغرتر بوده و وزن کمتری دارد. به‌علاوه عمیق‌تر بودن گریپ آن به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر آن را در دست بگیرید. اگر هم عکاس طبیعت هستید و گزینه ششم این لیست نتوانسته توقعات شما را برآورده سازد، باید بدانید که نیکون D7500 هم می‌تواند برای شما یک گزینه مناسب باشد. مقاومت بالای این دوربین در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت و گردوغبار آن را تبدیل به یک دوربین حرفه‌ای مناسب برای عکاسان نیمه‌حرفه‌ای طبیعت کرده است.

صفحه‌نمایش نیکون D7500 یک صفحه‌نمایش لمسی و مفصلی است که می‌تواند در حین فیلم‌برداری و یا عکاسی با حالت Live View به‌خوبی شما را از آنچه در مقابل دوربین می‌گذرد، آگاه کند. بااین‌حال یکی از ایراداتی که این مدل نسبت به نسل قبلی دارد، کم شدن یکی از شیارهای کارت حافظه است. این کار باعث شده که شما بتوانید در یک زمان و بدون نیاز به انتقال عکس‌های درون حافظه، تعداد عکس کمتری بگیرید.

باتری نیکون D7500 از نوع EN-EL15a است که با یک شارژ کامل می‌تواند 950 عکس ثبت کند. به‌علاوه قدرت ثبت 8 عکس پیاپی در ثانیه به شما این امکان را می‌دهد تا جزئی‌ترین تغییرات سوژه خود را ثبت کنید. اما اگر فرمت را بر روی حالت RAW قرار دهید، با نیکون D7500 که حالا دیگر بافر بزرگ‌تری دارد، می‌توانید 50 عکس 14 بیتی را به‌صورت پیاپی ثبت کنید.

یکی از ویژگی‌هایی که باعث شده نیکون D7500 نسبت به نسل خود در پله بالاتری قرار بگیرد، بهبود حساسیت ایزو است. حساسیت ایزو را می‌توان بین بازه 100 تا 51200 تغییر داد و حتی در ایزوی بالا هم شاهد کیفیت بالای عملکرد دوربین بود. اما این بازه در حالت توسعه‌یافته می‌تواند گسترده‌تر شده و به شما این امکان را بدهد تا ایزو را بین اعداد 50 تا 1640000 تغییر دهید. سیستم فوکوس علی‌رغم اینکه با نسل قبلی یکسان است اما با به‌کارگیری یک تشخیص فاز 51 نقطه‌ای که 15 نقطه آن حالت صلیبی دارد، هنوز هم می‌تواند پرقدرت ظاهر شده و با رقبای جوان‌تر مقابله کند.

اگر به دنبال دوربینی می‌گردید که با وجود فول فریم نبودن بتواند یک عملکرد قابل‌قبول به شما ارائه دهد، نیکون D7500 بهترین گزینه برای شما است. این دوربین تمامی آن چیزی را که یک عکاس از یک دوربین غیر فول فریم انتظار دارد، در خود جای داده است. یکی دیگر از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این دوربین قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت 4K است که به کاربر اجازه می‌دهد تا سال‌ها پابه‌پای فناوری حرکت کرده و فیلم‌های باکیفیتی را ثبت کند. بنابراین هرچند ممکن است با دیدن قیمت این دوربین کمی عقب‌نشینی کنید، اما اگر جرات به خرج داده و کارت خود را برای خرید نیکون D7500 به فروشنده بدهید، تا سال‌ها می‌توانید از امکانات بی‌نظیر این دوربین بهره ببرید.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای نیکون D7500

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 51 نقطه‌ای، 15 نقطه صلیبی

رزولوشن دوربین: 21 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3.2 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1228 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 6 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K/30P

مزایای دوربین حرفه‌ای نیکون D7500

  • سیستم فوکوس خودکار بسیار پرقدرت با تشخیص فاز 51 نقطه‌ای
  • بازه گسترده تغییرات ایزو
  • نمایشگر لمسی و متحرک
  • قابلیت فیلم‌برداری با رزولوشن 4K
  • مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی

معایب دوربین حرفه‌ای نیکون D7500

  • رزولوشن کمتر نسبت به رقبا
  • قدرت تصویربرداری کمتر نسبت به سایر رقبا
  • حذف یک شیار کارت حافظه
  • سرعت کم فوکوس در حالت Live View

8- کانن EOS 77D

اولین نسل از دوربین‌های کانن که از سیستم Dual Pixel به‌عنوان جزئی از سیستم فوکوس خودکار خود استفاده کرد، کانن EOS 70D بود. دوربین حرفه‌ای کانن EOS 77D نسل بعدی از دوربین‌های کانن است که از این فناوری استفاده کرده است. این دوربین بیشتر مناسب فیلم‌سازان و مستندسازان آماتور است. اما این موضوع دلیل نمی‌شود که بتوان از کیفیت عکس‌برداری آن چشم‌پوشی کرد.

یکی از مزیت‌های دوربین حرفه‌ای کانن EOS 77D این است که با خرید آن شما به گنجینه گسترده‌ای از لنزها دست پیدا می‌کنید که با این دوربین سازگار هستند. بنابراین با جایگذاری لنزهای مختلف در این دوربین می‌توانید کانن EOS 77D را برای کارهای مختلف به کار بگیرید. هرچند نمی‌توان به کانن EOS 77D هدفون متصل کرد اما جک میکروفون در آن وجود دارد. در کنار تمامی این ویژگی‌ها، پردازنده جدید DIGIC 7 توانسته قابلیت‌های کانن EOS 77D را برای استفاده در ساخت فیلم‌ها بالا ببرد.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن EOS 77D

نوع سنسور: APS-C

سیستم فوکوس خودکار: Dual Pixel

رزولوشن دوربین: 24 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1040 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 3 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن EOS 77D

  • داشتن ورودی میکروفون
  • صفحه‌نمایش لمسی مفصلی
  • مجهز به سیستم فوکوس Dual Pixel
  • دارای پردازنده مدل DIGIC 7

معایب دوربین حرفه‌ای کانن EOS 77D

  • گستره دینامیکی نسبتا محدود
  • نداشتن برخی امکانات برای فیلم‌سازی

9- کانن 90D

چهار مورد انتهایی این فهرست درواقع دوربین‌های فول فریم نسبتا ارزان‌قیمت هستند که می‌توانند دریچه‌ای برای ورود شما به دنیای عکاسی 35 میلی‌متری باشند. کانن 90D در نوع خود یک دوربین بسیار پیشرفته برای گرفتن انواع عکس‌ها و فیلم‌ها به شمار می‌رود. سنسور به‌کاررفته در این دوربین از نوع CMOS بوده که رزولوشن آن عددی در حدود 33 مگا پیکسل عنوان شده است. این حسگر نسبت به نسل پیشین خود از نظر وضوح تصویر، گستره دینامیکی و رزولوشن تا حد زیادی بهبود پیدا کرده است. قرارگیری این حسگر بهبودیافته در کنار پردازنده DIGIC 8 توانسته فیلم‌هایی را با رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه به ثبت برساند.

حساسیت ایزو در کانن 90D تا 25600 قابل‌تغییر است. بنابراین نیازی نیست که خود را برای عکس‌برداری در محیط‌های تاریک به زحمت اندازید. همچنین اگر حالت دوربین را از حالت 4K به full HD تغییر دهید، می‌توانید سرعت فیلم‌برداری کانن 90D را تا 120 فریم بر ثانیه افزایش دهید. این افزایش سرعت به شما امکان می‌دهد تا فیلم‌های اسلوموشن را به‌طور مستقیم ثبت نمایید. اما این سرعت زیاد تنها در حالت فیلم‌برداری نیست که شما را شگفت‌زده خواهد کرد. احتمالا اگر سری به‌عنوان مشخصات فنی کانن 90D در همین مقاله بزنید و عدد نوشته‌شده در برابر سرعت عکاسی پیاپی را بخوانید، سرعت عکس‌برداری 11 فریم بر ثانیه دو شاخ هم بر روی سر شما رشد خواهد داد.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن 90D

نوع سنسور: APS-C CMOS

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 45 نقطه‌ای، تمامی نقاط صلیبی

رزولوشن دوربین: 33 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1040 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 11 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/120p، 4K/30p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن 90D

  • کیفیت بسیار خوب فیلم‌برداری
  • دارای سنسور و پردازشگر پرقدرت
  • دارای عملکرد عالی در ایزوهای بالا

معایب دوربین حرفه‌ای کانن 90D

  • قیمت نسبتا زیاد

10- کانن 6D Mark II

کانن 6D Mark II دوربینی از سری دوربین‌های EOS کانن است که در دسته دوربین‌های حرفه‌ای فول فریم هم قرار می‌گیرد. این دوربین در نوع خود می‌تواند امکانات کم‌نظیری را برای ثبت تصاویر بدیع در اختیار عکاس قرار دهد. حسگر CMOS دوربین حرفه‌ای کانن 6D Mark II رزولوشن 26.2 مگا پیکسل دارد و از یک پردازنده DIGIC 7 در آن استفاده شده است. همکاری میان این حسگر و پردازنده به کانن 6D Mark II این امکان را می‌دهد تا با سرعت 6.5 فریم بر ثانیه عکس‌برداری کنید. تمامی این ویژگی‌ها می‌توانند سرعت و دقت شما را در عکس‌برداری بالا برده و به شما کمک کنند تا یک سر و گردن از رقبای خود بالاتر قرار بگیرید.

دامنه ایزو در کانن 6D Mark II از 100 تا 40000 قابل‌تغییر است. این عدد با تقویت سیگنال می‌تواند از 50 تا 102400 گسترش یابد. یکی از بهترین ویژگی‌ها در دوربین حرفه‌ای کانن 6D Mark II سیستم فوکوس خودکار با تشخیص فاز 45 نقطه‌ای است. تمامی نقاط این سیستم از نوع صلیبی بوده و در ترکیب با فناوری فوکوس Dual Pixel می‌توانند یک فوکوس دقیق و مطمئن برای شما به ارمغان آورند. ترکیب تمامی این سیستم‌ها علاوه بر اینکه توانایی شما را برای فوکوس بر روی سوژه تا حد زیادی افزایش می‌دهد، به شما این امکان را می‌دهد که در هنگام فیلم‌برداری با سرعت و دقت بیشتری سوژه خود را تعقیب کنید.

حتی اگر تازه‌کار هستید و هنوز نمی‌توانید درست با یک دوربین حرفه‌ای کار کنید، کانن 6D Mark II یک گزینه مناسب برای شما است. چراکه رعایت اصول ارگونومیک در طراحی و ساخت این دوربین حرفه‌ای سبب شده که شما بتوانید مدت‌های طولانی با دوربین کار کرده و اصلا از در دست گرفتن آن خسته نشوید. به‌علاوه نمایشگر لمسی آن می‌تواند یک فضای ملموس و آشنا را برای تغییر تنظیمات در اختیارتان قرار دهد. با این اوصاف کانن 6D Mark II یک دوربین حرفه‌ای است که کار با آن بسیار ساده بوده و قیمت آن هم مناسب است.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای کانن 6D Mark II

نوع سنسور: فول فریم CMOS

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 45 نقطه‌ای، تمامی نقطه‌ها صلیبی

رزولوشن دوربین: 26 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1040 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 6.5 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/60p

مزایای دوربین حرفه‌ای کانن 6D Mark II

  • نمایشگر لمسی چرخنده
  • ساخته‌شده بر اساس اصول ارگونومی
  • امکانات حرفه‌ای و تنظیمات آسان
  • فوکوس بسیار سریع و دقیق به دلیل سیستم فوکوس خودکار بسیار پیشرفته
  • رزولوشن مناسب

معایب دوربین حرفه‌ای کانن 6D Mark II

  • گستره دینامیکی محدود
  • نداشتن قابلیت فیلم‌برداری با کیفیت 4K

11- نیکون D750

سنسوری که در نیکون D750 به کار رفته می‌تواند با تغییرات ایزو تصاویر بسیار باکیفیتی را برای شما خلق کند. این دوربین دارای یک نمایشگر نیمه چرخان است که می‌تواند کار فیلم‌برداری را برای شما ساده‌تر کند. به‌علاوه سرعت عکس‌برداری آن در حالت پیاپی از وضعیت خوبی برخوردار است. چراکه می‌تواند تا 6.5 فریم بر ثانیه را برای شما به ثبت برساند که برای دوربینی در این سطح عددی درخور توجه است. ایرادی که به نیکون D750 وارد شده است این است که علی‌رغم قیمت نسبتا بالای خود از نمایشگر لمسی و قابلیت فیلم‌برداری 4K در آن خبری نیست.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای نیکون D750

نوع سنسور: فول فریم CMOS

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 51 نقطه‌ای، 15 نقطه صلیبی

رزولوشن دوربین: 24.3 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3.2 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 1229 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 6.5 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 1080/60p

مزایای دوربین حرفه‌ای نیکون D750

  • دارای سنسور با کیفیت بسیار عالی
  • صفحه‌نمایش نیمه چرخان مناسب برای فیلم‌برداری

معایب دوربین حرفه‌ای نیکون D750

  • بالا بودن قیمت
  • کم بودن حداکثر سرعت شاتر 1/4000s

12- نیکون D850

یکی از اقتصادی‌ترین دوربین‌های فول فریم دوربین حرفه‌ای نیکون D850 است. به جرات می‌توان گفت که این دوربین حرفه‌ای‌ترین دوربین برای عکاسان نیمه‌حرفه‌ای است. بنابراین اگر تنها یک گام دیگر با یک عکاس حرفه‌ای شدن فاصله دارید، بدون شک آن گام خرید یک دوربین حرفه‌ای نیکون D850 است. اگر نظری به فهرست امکانات این دوربین حرفه‌ای بیندازید و آن‌ها را با سایر دوربین‌های حاضر در کلاس قیمتی نیکون D850 مقایسه کنید، دیگر این دوربین را در فهرست دوربین‌های گران‌قیمت قرار نمی‌دهید.

کیفیت تصویربرداری آن با وجود یک حسگر CMOS با رزولوشن 45.4 پیکسلی و سیستم فوکوس خودکار 153 نقطه‌ای که 99 نقطه از آن‌ها حالت صلیبی دارند، دیگر جایی برای گله و شکایت باقی نمی‌گذارد. هرچند انتظار می‌رفت که تیم پردازنده و سنسور در کنار هم بتوانند سرعت بالاتری را در عکاسی پیاپی به ارمغان آورند، اما نهایت تلاش آن‌ها توانایی ثبت 7 فریم بر ثانیه است. بدنه ساخته‌شده از آلیاژ منیزیم یک سپر حفاظتی بسیار محکم در برابر انواع بلایای طبیعی و غیرطبیعی برای نیکون D850 به شمار می‌رود.

مشخصات فنی دوربین حرفه‌ای نیکون D850

نوع سنسور: فول فریم CMOS

سیستم فوکوس خودکار: تشخیص فاز 153 نقطه‌ای، 99 نقطه صلیبی

رزولوشن دوربین: 45.4 مگا پیکسل

اندازه نمایشگر: 3.2 اینچ

رزولوشن نمایشگر: 2359 هزار پیکسل

قدرت عکاسی متوالی: 7 فریم بر ثانیه

حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری: 4K

مزایای دوربین حرفه‌ای نیکون D850

  • عکس‌برداری با کیفیت بسیار بالا
  • عملکرد فوق‌العاده سریع و سطح بالا
  • مقاومت بسیار بالای بدنه در برابر عوامل محیطی

معایب دوربین حرفه‌ای نیکون D850

  • سرعت کم فوکوس خودکار در حالت Live view
  • سختی اتصال به Snap Bridge

سخن نهایی

یکی از مهم‌ترین ابزارها در تبدیل شدن از یک عکاس نیمه‌حرفه‌ای به یک عکاس حرفه‌ای، یک دوربین حرفه‌ای خوب است. دوربین حرفه‌ای خوب دوربینی است که بتواند به‌خوبی ذوق و سلیقه شما را به بیننده منتقل کرده و تمامی جزئیات مدنظر شما را به ثبت برساند. بااین‌وجود قیمت دوربین حرفه‌ای نیز موضوعی است که احتمالا پیش از هر چیز دیگری در کفه ترازو قرار می‌گیرد. بنابراین اگر به دنبال خرید دوربینی هستید که با داشتن یک قیمت مناسب بتواند همراه شما در ثبت لحظه‌های خاص باشد، پیشنهاد می‌کنیم که کمی از وقت خود را صرف خواندن این مقاله از مبیت بکنید.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا