راهنمای خرید

راهنمای خرید هدفون مناسب سفر : رفیق گرمابه و گلستانتان را خود انتخاب کنید!

خرید هدفون مناسب سفر ، اگر در دهه 20 یا بالاتر از عمر خود به سر می‌برید، احتمالا به خاطر دارید که یکی از مهم‌ترین کارهایی که در گذشته پیش از رفتن به مسافرت انجام می‌دادیم، پر کردن یک سی‌دی پر از آهنگ‌های شاد و موردعلاقه‌مان بود. اما اشکال اصلی این ماجرا این بود که شما برای لذت بردن از آهنگ وقتی که چادر زده بودید یا در حال استراحت در خارج از خودرو بودید، ناچار می‌شدید خودرو را کنار محل نشستن خود پارک کرده و از سیستم پخش خودرو استفاده کنید. اگر هم که قصد پیاده‌روی در طبیعت و لذت بردن از مناظر بصری را داشتید که به‌طور کل از شنیدن آهنگ موردعلاقه خود تا زمان برگشتن به خودرو محروم می‌شدید. اگر به این شیوه از گوش دادن به موسیقی علاقه دارید و می‌خواهید که باتری ماشینتان خراب نشود، مقاله راهنمای خرید اسپیکر را در مبیت بخوانید.

در دنیای امروز که گوشی‌های هوشمند به بخش مهمی از زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند، دیگر پر کردن سی‌دی یا محروم شدن از گوش دادن آهنگ در هنگام پیاده‌روی به یک خاطره دور بدل شده است. هندزفری‌ها، هدست‌ها و هدفون‌ها حالا دیگر به اصلی‌ترین بخش تنهایی ما در هنگام پیمودن مسیرها تبدیل شده‌اند. آرامش ناشی از یک خلوت هنگام گردش در طبیعت یا حتی یک گردش کوتاه در شهر سبب شده هدفون‌ها و هندزفری‌ها جای خود را در کوله‌بار سفر بسیاری از افراد باز کنند. برای چند برابر شدن لذت گوش دادن موسیقی در هر کجا که هستید، پیشنهاد میکنیم که راهنمای جامع خرید هندزفری و راهنمای جامع خرید هدست را در مبیت بخوانید.

اما احتمالا بروز مشکلاتی مانند گره خوردن سیم هندزفری یا افتادن گوشی تلفنتان در هنگام اتصال به هندزفری شما را هم مانند بسیاری از افراد دیگر از این وسیله پرطرفدار ناامید کرده است. به همین دلیل ترجیح می‌دهید که یک هدفون را جایگزین خرید هندزفری در سفرهای خود کنید. اما همه هدفون‌ها هم نمی‌توانند برای مسافرت مناسب باشند. چراکه هرکسی را بهر کاری ساختند. به‌عنوان‌مثال در مقاله راهنمای خرید هدفون گیمینگ در مبیت به بررسی مهم‌ترین ویژگی‌های هدفون گیمینگ پرداخته‌ایم. با این مقاله از مبیت همراه شوید تا بتوانید بهترین هدفون را برای بردن یک لذت دوچندان از خلوتتان در سفر انتخاب کنید.

انواع هدفون را بهتر بشناسید

پیش از اینکه بخواهید فهرست ویژگی‌های هدفون مسافرتی موردنظر خود را آماده کنید، باید انواع مختلف هدفون را بشناسید. البته پیش از آن نیز لازم است مقاله سه گجت که باید در مسافرت همراه داشته باشید را در مبیت بخوانید. به علاوه برای تکمیل کردن کیف مسافرتی خود و ثبت لحظه‌های شیرینتان نیاز به یک گوشی خوب برای عکاسی دارید. بنابراین مقاله راهنمای خرید گوشی مناسب عکاسی را در مبیت بخوانبد. این موضوع به شما کمک می‌کند تا محدوده انتخاب خود را تنگ‌تر کرده و انتخاب درست‌تری انجام دهید. دسته‌بندی هدفون‌های مسافرتی بر اساس معیارهای مختلفی انجام می‌گیرد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

1- دسته‌بندی بر اساس نحوه قرارگیری بر روی گوش

هدفون‌های مسافرتی بر اساس نحوه قرارگیری بر روی سر به سه نوع تقسیم می‌شوند. هدفون‌های توگوشی که با نام ایرفون شناخته می‌شوند، معروف‌ترین هدفون در این دسته‌بندی هستند. سایر هدفون‌ها نیز در دو دسته رو گوشی و دور گوشی قرار می‌گیرند.

هدفون داخل گوشی یا ایرفون

این نوع از هدفون‌ها به دلیل اینکه در قسمتی نزدیک‌تر به ناحیه درونی گوش و پرده آن قرار می‌گیرند، صدا را با کیفیت بیشتری منتقل می‌کنند. همین نزدیکی به ناحیه شنوایی باعث می‌شود که نویز هم به‌خوبی گرفته شده و صدا واضح‌تر به نظر برسد. این نوع از هدفون‌ها به دلیل طبیعتی که دارند، فضای کمتری اشغال کرده و برای افراد دارای تحرک بیشتر مناسب‌تر هستند. به شرطی که در هنگام خرید هدفون به‌اندازه آن دقت کرده باشید و یک ایرفون متناسب با گوشتان خریداری کنید.

این نوع از هدفون‌ها به دلیل اینکه به‌طور مستقیم در مجاورت گوش قرار می‌گیرند، می‌توانند در طولانی‌مدت برای گوش آسیب‌های جدی به همراه داشته باشند. اما ابعاد کوچک و قیمت پایین، ایرفون‌ها را به متداول‌ترین نوع هدفون در میان مردم تبدیل کرده است.

هدفون رو گوشی

خرید هدفون مناسب سفر

در سال‌های اخیر این نوع از هدفون به دلیل راحتی بیشتر نسبت به ایرفون‌ها بیشتر مورد استقبال جوانان قرار گرفته است. هرچند شکل ظاهری آن‌ها و محل نصبشان ممکن است برای افراد مسن‌تر چندان جالب به نظر نرسد، اما کیفیت صدای بهتر و راحتی بیشتر در ناحیه گوش از اصلی‌ترین عوامل گسترش استفاده از این نوع هدفون‌ها است. نکته مهم در هنگام خرید این گونه از هدفون‌ها دقت به تناسب اندازه‌های سر و هدفون با یکدیگر است.

احتمالا تاکنون متوجه شده‌اید که داریم درباره کدام دسته از هدفون‌ها صحبت می‌کنیم. اما برای کسانی که ممکن است تصویری در ذهنشان ایجاد نشده باشد، باید بگوییم که این نوع از هدفون‌ها دارای بالشتک‌هایی هستند که بر روی گوش قرار گرفته و معمولا به صورت بی‌سیم هستند. به‌علاوه وجود باتری و حافظه در هدفون‌های رو گوشی می‌تواند شما را از اتصال گوشی بی‌نیاز کرده و شارژ گوشی شما را محفوظ نگه دارد. یکی از ایرادهای اصلی این نوع از هدفون‌ها این است که به دلیل فاصله‌ای که نسبت به گوش دارند، نمی‌توانند به‌خوبی از پس وظیفه ایزوله سازی برآیند. بنابراین برای مسافرت در محیط‌های پرسروصدا یا شلوغ چندان انتخاب مناسبی نیستند. در مقابل به دلیل اینکه ناحیه خروجی صدا در این هدفون‌ها بزرگ‌تر است، می‌توانند صدا را با کیفیت بهتری منتقل کنند.

هدفون دور گوشی

به علت اینکه این نوع از هدفون هیچ‌گونه تماس مستقیمی با گوش و اندام‌های داخلی آن برقرار نمی‌کند، استفاده طولانی‌مدت از آن نمی‌تواند آسیبی برای گوش به دنبال داشته باشد. علی‌رغم تصوری که ممکن است برای شما ایجاد شده باشد، این نوع از هدفون عایق صدای بهتری نسبت به دو مدل قبلی است و می‌تواند به‌راحتی صداهای مزاحم را از گوش شما دور کند. به‌طورکلی این نوع از هدفون‌ها از نظر کیفیت صدا در نوع خود بهترین بوده و می‌توانند اصوات را با وضوح بیشتری منتقل کنند. اما ابعاد بزرگ آن‌ها جابه‌جایی‌شان را مشکل کرده و درنتیجه به‌عنوان هدفون سفری یکی از معیارهای اصلی را در خود ندارند. به‌علاوه این نوع از هدفون‌ها نمی‌توانند همراه خوبی برای افراد پرتحرک باشند.

2- دسته‌بندی بر اساس شکل

راهنمای خرید هدفون مناسب سفر

هدفون‌ها از نظر شکل به دو دسته پشت باز و پشت بسته تقسیم می‌شوند. بیشتر هدفون‌های موجود در بازار از نوع پشت بسته هستند و هدفون‌های پشت باز بیشتر در دسته هدفون‌های دور گوشی قرار می‌گیرند.

هدفون‌های پشت بسته

این نوع از هدفون‌ها همان‌طور که از اسمشان مشخص است اجازه ورود صداهای مزاحم را به داخل گوش نمی‌دهند. همین‌طور صداهای داخلی نیز به بیرون از هدفون نفوذ نکرده و برای سایر افراد ایجاد مزاحمت نمی‌کند. اما ممکن است پس از استفاده از این نوع هدفون این حس در شما هم ایجاد شود که صداهای خروجی چندان طبیعی به نظر نمی‌رسند.

هدفون‌های پشت باز

ازآنجاکه فرایند ایزوله سازی صدا در هدفون‌های پشت باز چندان با موفقیت انجام نمی‌گیرد، صداهای خروجی از این هدفون حس طبیعی‌تری را به شنونده منتقل می‌کنند. به‌این‌ترتیب هرچند که ممکن است این نوع از هدفون‌ها برای محیط‌های شلوغ چندان مناسب نیستند، اما با اکوهای آزاردهنده شما را از فضای لذت‌بخش موسیقی جدا نخواهند کرد. یکی دیگر از مشکلات این نوع از هدفون‌ها مقاومت کم آن‌ها در برابر عوامل آسیب‌زا است. به دلیل اینکه هیچ مانع بیرونی در این نوع از هدفون‌ها وجود ندارد، بیشتر در معرض خطر قرار می‌گیرند و احتمال آسیب به آن‌ها بیشتر است.

3- دسته‌بندی بر اساس نحوه اتصال به دستگاه پخش

خرید هدفون مناسب دستگاه پخش

بر اساس اینکه هدفون چگونه به سیستم پخش متصل شود، آن را به دو دسته بی‌سیم و با سیم طبقه‌بندی می‌کنند. هدفون‌های بی‌سیم به دلیل جابه‌جایی راحت و ظاهر زیبا توانسته‌اند جای خود را در دل شنوندگان باز کنند. اما این صورت زیبای ظاهر، سیرت زیبایی در دل خود نداشته و کیفیت چندان خوبی را از خود به نمایش نمی‌گذارند.

هدفون‌های با سیم

هدفون‌های با سیم از سال‌های دور تاکنون همراه شنوندگان موسیقی به‌ویژه از طریق گوشی‌های همراه بوده‌اند. یکی از مشکلات اساسی این نوع هدفون‌ها که حتی سوژه بسیاری از کاریکاتورهای امروزی هم هست، مشکلاتی است که سیم این نوع هدفون‌ها برای کاربران به وجود آورده است. بااین‌حال این نوع از هدفون‌ها به دلیل استفاده از تقویت‌کننده‌های باکیفیت می‌توانند صدا را به شیوه بهتر و با کیفیت بالاتری منتقل کنند.

هدفون‌های بی‌سیم

هرچند صدای منتقل‌شده با هدفون‌های بی‌سیم چندان باکیفیت به نظر نمی‌رسد، اما سهولت در جابه‌جایی و حافظه داخلی این نوع از هدفون‌ها را برای کاربران جذاب کرده است. به دلیل اینکه این هدفون‌ها باتری و حافظه مخصوص به خود دارند، برای استفاده از آن‌ها نیازی به مصرف حافظه یا باتری گوشی نخواهید داشت. مدل‌هایی هم که با استفاده از بلوتوث با دستگاه پخش ارتباط برقرار می‌کنند، می‌توانند از فاصله 10 متری منبع خود را تشخیص دهند. برای اینکه بتوانید باکیفیت‌ترین هدفون بی‌سیم را ازآن خود کنید، مقاله راهنمای خرید بهترین هدفون بی‌سیم را در مبیت بخوانید.

یک هدفون مناسب سفر چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

در دنیای امروز که هر وسیله‌ای برای برآورده کردن یک مقصود خاص طراحی شده، اگر از ویژگی‌های دقیق ابزار موردنظر خود آگاهی نداشته باشید با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. بنابراین لازم است که هنگام خرید هدفون مناسب سفر هم فهرستی از ویژگی‌هایی را که باید در نظر داشته باشید، به همراه خود ببرید تا بتوانید با کوله‌باری سبک‌تر اما پربارتر از سفر خود لذت ببرید. پس یک قلم و کاغذ بردارید و با ادامه این مقاله از مبیت همراه شوید.

1- وزن و ابعاد

قرار نیست که در تمام مدتی که در مسیر سفر هستید، هدفون را روی گوش خود قرار داده و آهنگ گوش کنید. حتی اگر هم چنین قصدی داشته باشید، باز هم هدفون مسافرتی شما باید وزن معقولی داشته باشد که گردن و گوش‌های شما را اذیت نکند. بنابراین اولین نکته‌ای که در خرید هدفون مسافرتی باید در نظر داشته باشید، وزن و ابعاد آن است. اندازه‌های یک هدفون مسافرتی باید با اندازه‌های کوله‌پشتی که می‌خواهید با خود همراه ببرید متناسب باشد. همچنین وزن آن هم باید به گونه‌ای باشد که کوله‌پشتی شما را سنگین نکرده و در پیاده‌روی برایتان مشکلی ایجاد نکند.

2- کیفیت صدا

اگر می‌خواهید هدفون مسافرتی خود را در اتوبوس هنگام سفرهای کوتاه درون‌شهری استفاده کنید، باید دقت کنید که صدایی از آن به بیرون نشت نکند. در غیر این صورت ممکن است که با برخوردهای جدی و احتمالا ناخوشایندی از سوی سایر مسافران روبه‌رو شوید. اما این موضوع دلیل بر آن نیست که صدای هدفون آن‌قدر کم باشد که در یک محیط پرسروصدا نتواند وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد. بنابراین در اصطلاح فنی هدفون مسافرتی باید یک ایزولیشن مناسب و نشتی صدای کمی داشته باشد.

اگر در هنگام خرید هدفون مسافرتی این ویژگی را در پس ذهن خود نگه دارید، می‌توانید در پرصداترین محیط‌ها هم خلوت و تنهایی خود را حفظ کرده و از گوش دادن به موسیقی موردعلاقه خود لذت ببرید. اگر هم که صدای موتور هواپیما یا کوبش ریل‌های قطار آزارتان می‌دهد، هدفون‌های مسافرتی دارای ویژگی نویز کنسلینگ می‌توانند گوش‌های شما را از شنیدن چنین صداهایی در امان نگه دارند. این نوع از هدفون‌های مسافرتی با استفاده از مداری که در آن‌ها تعبیه شده، می‌توانند صداهای دریافتی را پردازش کرده و با حذف نویزهای موجود در آن‌ها کیفیت صدای در حال پخش را بالا ببرند. اما باید این نکته را هم مدنظر داشته باشید که هرچه پول بدهی آش می‌خوری. بنابراین برای داشتن یک هدفون مسافرتی با این ویژگی باید سر کیسه را کمی بیشتر شل کنید. حال پرسش اصلی اینجا است که چگونه می‌توان از وجود این ویژگی در هدفون مسافرتی خود مطمئن شد؟

برای اطمینان از این مسئله نیازی نیست که هدفون را پیش از خرید با خود به قسمت‌های مختلف برده و امتحان کنید. واضح است که چنین امکانی هرگز فراهم نخواهد شد. اما با کمی دقت به ظاهر هدفون مسافرتی می‌توانید تا حدودی از این موضوع مطمئن شوید. هدفون‌های پشت بسته و هدفون‌هایی که در داخل گوش قرار می‌گیرند، هدفون‌هایی هستند که هم هزینه زیادی روی دست شما نمی‌گذارند و هم می‌توانند در محیط‌های پرسروصدا عملکرد خوبی از خود نشان دهند.

یکی دیگر از مواردی که بر روی کیفیت صدای هدفون تاثیرگذار است، منحنی پاسخگویی فرکانس آن است. گوش انسان می‌تواند صدایی در محدوده فرکانسی 20 هرتز تا 20 کیلو هرتز را بشنود. بنابراین هرچه محدوده پاسخگویی فرکانس هدفون بیشتر باشد، صداهای جزئی‌تری را می‌تواند منتقل کند. این محدوده معمولا به شکل یک منحنی U شکل است که هرچه دهانه‌های آن از هم بازتر باشد، صدای بهتری را منتقل می‌کند. البته این موضوع تا حدی سلیقه‌ای است و ممکن است گوش شما صدای هدفون‌های مسافرتی با دهانه بسته U را بیشتر بپسندد.

3- راحتی

خرید هدفون راحت

برای خرید هدفون مناسب سفر ، انتظار دارید که این هدفون تبدیل به رفیق گرمابه و گلستانتان شود. یعنی می‌خواهید مدت‌زمان زیادی را با این هدفون خلوت کرده و از همراهی با آن لذت ببرید. پس یکی از مهم‌ترین نکات در خرید یک هدفون مسافرتی در نظر گرفتن راحتی آن است. اگر هنوز اهمیت این مورد برایتان روشن نشده، احتمالا ضرورت ماسک زدن در شرایط کنونی و با وجود بیماری کرونا می‌تواند شما را به این امر واقف کند. همان‌طور که برای افرادی که مدت‌زمان زیادی از خانه خارج می‌شوند، داشتن یک ماسک راحت ضروری است، برای افرادی هم زیاد به مسافرت می‌روند داشتن یک هدفون مسافرتی راحت ضروری است.

گوش‌های ما یکی از مهم‌ترین اعضای بدنمان هستند. بنابراین باید در انتخاب وسایلی که به‌طور مستقیم با این اعضا در ارتباط هستند نهایت دقت را به کار بگیریم تا کمترین آسیبی به این اعضای ارزشمند وارد نشود. به‌علاوه اگر هدفون مسافرتی نتواند ارتباط خوبی با سر برقرار کند، احتمالا از جایی به بعد به جای هدفون مجبور به بستن هدبند برای کاهش درد سرمان خواهیم شد.

بنابراین هنگامی که برای خرید هدفون مسافرتی وارد مغازه می‌شوید، باید قسمت‌های مختلف آن را از نظر راحتی موردبررسی قرار دهید. مثلا هدفون را روی سر خود قرار دهید و دقت کنید که فشار زیادی به سر و گوش‌هایتان وارد نکند. یا اینکه جنس ایرپدها را موردبررسی قرار داده و از نرمی آن‌ها مطمئن شوید. مهم‌ترین نکته هماهنگ بودن اندازه سر شما با اندازه هدفون است. این موضوع باعث می‌شود که هدفون به‌خوبی بر روی گوش‌های شما قرار گرفته و فشار زیادی به سر وارد نکند. داشتن پوشش ضد تعریق نیز یکی دیگر از مواردی است که یک هدفون مسافرتی برای تامین راحتی شما باید داشته باشد. وجود این ویژگی در هدفون مسافرتی به شما این امکان را می‌دهد که پیاده‌روی‌های طولانی‌مدت را با لذت بردن از آهنگ موردعلاقه خود لذت‌بخش‌تر کنید.

اگر می‌خواهید که راحتی خود را در هنگام سفر تکمیل کنید، یک هدفون بی‌سیم خریداری کنید. هرچند که این موضوع چندان نیاز به توضیح ندارد و تجربه استفاده از هندزفری‌ها و مشکلات دائمی با سیم آن‌ها برای درک اهمیت این موضوع کافی است. هدفون‌های بی‌سیم به شما این قدرت را می‌دهند که به‌راحتی حرکت کرده و انواع فعالیت‌های بدنی را بدون نگرانی از آسیب دیدن هدفون انجام دهید. باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که هدفون‌های بی‌سیم با استفاده از بلوتوث به دستگاه پخش شما متصل می‌شوند. بنابراین باید دقت کنید که نسخه‌های بلوتوث این دو دستگاه با هم سازگار باشند. به‌علاوه در هنگام خرید این نوع از هدفون‌ها باید به طول عمر باتری آن‌ها دقت کافی داشته باشید. بسته به اینکه چه نوع هدفونی را انتخاب می‌کنید، می‌توانید از 4 تا 25 ساعت به‌طور مداوم به موسیقی دلخواهتان گوش کنید.

4- مقاومت بالا

خرید هدفون مقاوم

یکی از ویژگی‌های مهم یک هدفون مسافرتی مقاوم بودن آن در برابر شرایط مختلف محیطی است. اگر شما یک گردشگر طبیعت هستید، باید این ویژگی را در اولویت‌های ابتدایی خود قرار دهید. چراکه احتمال بروز انواع اتفاقات پیش‌بینی‌نشده در طبیعت بسیار بالا است. بنابراین اگر هدفون مسافرتی شما مقاومت کافی را در برابر انواع عوامل طبیعی مانند رطوبت یا گرمای زیاد نداشته باشد، احتمالا پس از هر سفر مجبور به تعمیر یا تعویض آن خواهید شد. به‌علاوه مقاومت هدفون در برابر ضربه نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است. چراکه هدفون مسافرتی در بهترین حالت درون کوله‌پشتی قرار گرفته و قطعا از ضربه‌های مختلف در امان نخواهد ماند.

5- قیمت تمام‌شده

هرچند قیمت در هنگام خرید انواع کالاها به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی به شمار می‌رود اما در حوزه وسایل الکترونیکی می‌توان گفت که هیچ گرانی بی‌حکمت نیست. از سوی دیگر لزوما گران‌تر بودن یک محصول دلیلی بر باکیفیت‌تر بودن آن نیست. بنابراین اگر دو هدفون مسافرتی پیش رویتان قرار گرفت که توانستند دوشادوش یکدیگر از تمامی فیلترهای گفته‌شده عبور کنند، حالا قیمت تمام‌شده می‌تواند مبنایی برای تصمیم‌گیری شما باشد.

بهترین هدفون‌های مسافرتی سال 2020 را کدام برندها تولید کرده‌اند؟

حال که تقریبا در انتهای مسیر این نقشه راهنما قرار گرفته‌ایم، قصد داریم که بهترین هدفون‌هایی را که برای سفر مناسب هستند، به شما معرفی کنیم. ضرورت این بخش در این است که شما با دید بازتری می‌توانید وارد مغازه‌های فروش هدفون شده و آشنایی با برندها به شما در انتخاب صحیح‌تر کمک خواهد کرد.

1- هدفون پاناسونیک مدل RP-HJE120

خرید هدفون پاناسونیک

این هدفون پلاستیکی، یک هدفون 4 گرمی است که بیشتر برای گوش دادن موسیقی در مسافرت‌های کوتاه درون‌شهری کاربرد دارد. هدفون پاناسونیک مدل RP-HJE120 در دسته هدفون‌های با سیم و توگوشی قرار می‌گیرد. قیمت مناسب این هدفون و سازگاری با انواع گوشی‌های هوشمند آن را به یک انتخاب مناسب برای استفاده در سفرهای درون‌شهری تبدیل کرده است.

2- هدفون پلنترونیکس مدل BackBeat 500

فاصله قیمتی هدفون پلنترونیکس مدل BackBeat 500 با گزینه قبلی یک گپ بزرگ است. اما به همان نسبت کیفیت و امکانات آن نیز بهبود یافته است. این هدفون رو گوشی می‌تواند به‌طور هم‌زمان از اتصالات بلوتوث و جک 3.5 میلی‌متری استفاده کند. بنابراین با خرید این هدفون می‌توانید به‌طور هم‌زمان از قابلیت‌های هدفون بی‌سیم و با سیم به‌طور هم‌زمان استفاده کنید. نکته‌ای که در مورد این هدفون مسافرتی می‌تواند شما را به وجد آورد این است که حتی با پایان یافتن شارژ، هدفون پلنترونیکس می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد.

پشتیبانی از میکروفون نیز در این هدفون مسافرتی یکی دیگر از ویژگی‌های شگفت‌آور آن است. اما فهرست امکانات این هدفون به همین‌جا ختم نمی‌شود. هدفون پلنترونیکس مدل BackBeat 500 می‌تواند به‌طور هم‌زمان به دو دستگاه متصل شود. همچنین مقاومت بالای بدنه آن در برابر ضربه و خط و خش‌های وارده تمامی آنچه را که شما از یک هدفون مسافرتی انتظار دارید، در اختیارتان قرار می‌دهد. به‌علاوه اگر در خرید این هدفون کمی دست‌ودل‌بازتر عمل کنید، می‌توانید صاحب مدل ضد تعریق هدفون پلنترونیکس شوید.

3- هدفون وان مور تریپل مدل E1001

هدفون وان مور تریپل مدل E1001 از آن هدفون‌های داخل گوشی است که صدا را به‌طور مطلوبی انتقال می‌دهد. این هدفون که دارای بدنه‌ای با کیفیت ساخت بسیار بالا است، یکی از هدفون‌های مسافرتی خوب موجود در بازار به شمار می‌رود. کابل هدفون مسافرتی وان مور تریپل از جنس کولار و اسپیکرهای آن از جنس آلومینیوم است. ممکن است در ابتدای امر سیم داشتن آن تا حدی شما را به عقب‌نشینی وادار کند. اما قرارگیری دکمه‌های کنترلی بر روی این سیم سبب شده که قطع و وصل صدا، کاهش یا افزایش بلندی آن و حتی پاسخگویی به پیام‌ها از طریق این هدفون امکان‌پذیر شود. بنابراین اگر در جستجوی هدفونی هستید که با یک قیمت مناسب صداهای طبیعی و باکیفیتی را به گوش شما برساند، توصیه مبیت به شما هدفون وان مور تریپل است.

4- هدفون سونی مدل WF-1000XM3

هدفون سونی مدل WF-1000XM3 از آن هدفون‌هایی است که قیمت آن به‌عنوان یک مانع نسبتا بزرگ رو به روی خریداران قرار می‌گیرد. اما اگر خریداران بتوانند از این مانع عبور کنند، امکانات کم‌نظیر این هدفون آن‌ها را به تحسین وادار خواهد کرد. این هدفون که بسیار کم‌حجم و از نوع تو گوشی است، می‌تواند با تمامی گوشی‌های هوشمند و گجت‌ها ارتباط برقرار کند. هرچند که ممکن است ظاهر پلاستیکی آن پس از مشاهده قیمت شما را ناامید کند اما باید بگوییم که هر گردی گردو نیست. پلاستیک به‌کاررفته در ساخت بدنه این هدفون بسیار باکیفیت بوده و با پلاستیک‌های دیگر قابل‌مقایسه نیست.

یکی از بهترین ویژگی‌های این هدفون وجود فناوری حذف نویز است که باعث شده یک تجربه شنیداری کم‌نظیر را با این هدفون تجربه کنید. از همه این ویژگی‌ها گذشته، طول عمر باتری هدفون سونی مدل WF-1000XM3 ویژگی است که با پی بردن به آن حتما ترغیب به خرید این هدفون مسافرتی می‌شوید. هدفون سونی مدل WF-1000XM3 تنها با یک بار شارژ می‌تواند تا 24 ساعت برای شما موسیقی پخش کند. اما ایراد اساسی و مهمی که می‌تواند آن را در هنگام انتخاب هدفون مسافرتی در میان گزینه‌های انتهایی قرار دهد، آسیب‌پذیر بودن آن در برابر عواملی مانند رطوبت و مایعات است.

5- هدفون بی‌سیم اپل مدل airpods pro

این هدفون 10 گرمی یک هدفون بسیار مناسب برای مسافرت است که جای خیلی کمی را اشغال می‌کند. استفاده از شیوه‌های نوین در طراحی این هدفون مسافرتی باعث شده که هدفون بی‌سیم اپل مدل airpods pro برای استفاده‌های طولانی‌مدت بدن ایجاد خستگی و آسیب کاملا مناسب باشد. این هدفون بی‌سیم از نوع تو گوشی است که دارای یک سیستم بسیار قوی برای حذف نویز است. استفاده از سیستم حذف نویز در این هدفون اختیاری است. یعنی اگر به نظرتان می‌رسد که صدا در اثر حذف نویزها کمی غیرطبیعی است، کافی است یک دکمه را فشار دهید تا هدفون به وضعیت شفاف تغییر حالت دهد. نکته جالب اینجا است که برای شارژ کردن این هدفون تنها کافی است که آن را درون محفظه نگه‌دارنده قرار دهید. با پنج دقیقه نگهداری این هدفون در محفظه می‌توانید یک ساعت بدون وقفه از آن استفاده کنید.

6- هدفون بی‌سیم بوز مدل sound spot free

برند بوز یک برند آلمانی نام‌آشنا در دنیای محصولات صوتی تصویری است. بنابراین در باکیفیت بودن این هدفون همین بس که نام بوز در پس‌زمینه نام آن می‌درخشد. بااین‌حال نگاهی دقیق‌تر به این هدفون نشان می‌دهد که شما می‌توانید 5 ساعت به‌طور بی‌وقفه موسیقی‌های مختلف را از دریچه این هدفون بشنوید. این هدفون نیز هنگام قرارگیری در محفظه خود شروع به شارژ شدن می‌کند و با 15 دقیقه جایگذاری در جای مخصوص می‌تواند 45 دقیقه برای شما موسیقی پخش کند. به‌علاوه طراحی خاص سری این هدفون باعث شده که هدفون بی‌سیم بوز مدل sound spot free برای افرادی که تحرک زیادی دارند، بسیار مناسب باشد.

نکته دیگری که باعث شده نام این هدفون به فهرست بهترین هدفون‌های مسافرتی سال 2020 افزوده شود، مقاومت بالای آن در برابر هر میزان رطوبت وارده است. بنابراین اگر زیاد عرق می‌کنید یا به پیاده‌روی در هوای بارانی علاقه دارید، هدفون بی‌سیم بوز مدل sound spot free یک انتخاب مناسب برای شما است. ویژگی جالب این هدفون این است که می‌تواند موقعیت مکانی گوشی‌ها را در هر لحظه به کاربر اطلاع دهد.

سخن نهایی

خرید هر وسیله الکترونیکی اگر بدون دانش کافی و مشورت با افراد متخصص انجام گیرد، می‌تواند هزینه‌های گزافی را بر روی دست خریدار بگذارد. وسایلی که به‌طور مستقیم با اعضای بدن در ارتباط هستند، علاوه بر خسارت‌های مالی می‌توانند خساراتی نیز به سلامتی اعضای بدن شما وارد آورند. هدفون نیز یکی از وسایلی است که به‌طور مداوم با گوش‌های ما در ارتباط است. بیشترین ارتباط میان گوش و هدفون زمانی برقرار می‌شود که ما در هنگام سفر تصمیم به انجام پیاده‌روی‌های طولانی یا خلوت با خود می‌گیریم. ازاین‌رو انتخاب هدفونی که علاوه بر حفظ سلامتی گوش‌های ما، آزادی عمل ما را محدود نکند، کار بسیار پراهمیتی است.

در این مقاله از مبیت تلاش کردیم تا با بررسی مهم‌ترین ویژگی‌هایی که یک هدفون مسافرتی باید درون خود داشته باشد، شما را در مسیر خرید این وسیله سرگرم‌کننده اما مهم یاری کنیم. در پایان باید بگوییم که برای خرید یک هدفون مناسب سفر باید پاسخ پرسش‌های زیر را در ویژگی‌های درونی این هدفون جستجو کنید:

آیا این هدفون مسافرتی قابلیت اتصال به بلوتوث را دارد؟ آیا نسخه بلوتوث آن با دستگاه پخش من همخوانی دارد؟

روی گوشی‌های هدفون مسافرتی انتخابی من بسته است یا باز؟

طول عمر باتری هدفون مسافرتی بی‌سیم چقدر است؟

این هدفون مسافرتی در حذف نویز چه میزان موفق عمل می‌کند؟ تا چه حد صداهای محیط به درون و صداهای درونی را به بیرون منتقل می‌کند؟

این هدفون مسافرتی با کدام برنامه‌های پخش سازگاری دارد؟

قیمت این هدفون مسافرتی برای من مناسب است؟

شرکت سازنده چه گارانتی برای فروش این هدفون مسافرتی در نظر گرفته است؟

اینستاگرام مبیت را دنبال کنید.

زهرا خداکرمی

یک دیجیتال مارکتر فارغ التحصیل نرم افزار که عاشق هوش مصنوعی و حل مسئله و چالش های جدیده!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا